| Autor |
Mesaj |
adrian00 Vizitator
|
 Sâm Mai 23, 2009 23:28 cstrike ................. |
|
|
nick madalina
motiv :deaiurea
a intrebat un jucator .ce treb sa faca ca sa obtina admin .iar eu .am spus:" fii pretena unui preten de alui maxim ". un jucator .cu niku .ubita sa suparata mia spus sa ies de pe srv ca sa numi dea ban.nam iesit logic. doar nam jignit niciodata pe nimeni si nici nam jucat cu coduri..deci nam de ce lua ban.dupa cea vaztu ca nam iesit ..ubita a inceput sa planga si la chemat pe dre. care ma facut panarama si ma tinut in banuri .ca in telenovele .hahaha pare rau ptr cel care are adminu...nare omu habar ce se intamplae pe srv lui . .fiecare admin schimba ce harta vrea ..cand is 2 ..atunci ii mai tare treb sa stai vreo 5 minute ca sa se hotarasca ce harta lasa (bineinteles timp de 5 minute stai si te conectezi/de la harta la harta.),de ex faza care ma amuzat....intra domul dima pe srv ...iar artistu(is preteni ca se iubeau pe chat.)ii spune sa bage un inferno. ala imediat poc a dat vote inferno...chiar daca pe srv de la incept mai era un admin . .ce vad mereu .unii admin da la vote ce harta iar place lui...la vot treb sa dai cel putin 2 harti si in felul asta cum sunt eu .cate 5 ore pe srv ( stua in casa toata ziua am piciorul rupt....joc cs...)joc dust 2 .demi iesa oki din cap.
daca nu ma lasati sa joc in continuare cu nicu asta .spunetimi .ca sa stiu sami mil schimb.......
``cei drept da .mai comentez uneori .dar nu comnetez deaiurea .si niciodata nam jignit .doar am avut ceva de spus .calm fara injuraturi.si politicos. in fine :-¿¿ o zi buna |
|
| Cs Forum |
|
 |
WwW.CsBesTiaL.CoM CsBesTiaL.CoM

|
 Sâm Mai 23, 2009 23:28 cstrike |
|
|
|
|
| Cs Forum |
|
 |
spyone!! Vizitator
|
 Sâm Mai 23, 2009 23:34 cstrike ................. |
|
|
lol a inceput ubita sa planga parca ai vazuto tu
asta ce vrea sa fie o reclamatie
fi mai explicit ca nu prea inteleg nimik |
|
| Cs Forum |
|
 |
adrian00 Vizitator
|
 Sâm Mai 23, 2009 23:46 cstrike |
|
|
bai nu stiu ce vrea sa fie(romanul care lam scris..lam scris ca sa intelegam omu..de la ce am luat ban ) .dar am puso aci..din cate situ cand iei ban si vrei sa fie scos postezi aici si acum intrebare .ai gnadito mult¿ cumva nam drepate¿ am luat ban am postat . |
|
| Cs Forum |
|
 |
An0n!m Vizitator
|
 Dum Mai 24, 2009 00:06 cstrike ................. |
|
|
Ba tot ce am inteles e ca ubita ti-a dat pentru ca ai spus tu daca vrei sa fii admin trebuie sa fii prieten cu maxim ! Si apoi ubita la chemat pe dre si te-a tinut in banuri !
Nu stiu daca ai spus numai atata de te-a tinut dre in ban !!!
Pe de alta parte nu cred ca sa procedat corect .. Se rezolva cu un gag,lama,kick, un ban de 10-20 min nu permanent !!!
P.S. : Asta este mai mult o reclamatie nu o cerere de unban |
|
| Cs Forum |
|
 |
adrian00 Vizitator
|
 Dum Mai 24, 2009 00:09 cstrike |
|
|
asta fu tot .dar ca sa imi scot banu ce trebuie sa fac si unde sa postez¿ nam poze atat am spus .doar atat :|deabia intrasesi pe srv:|. |
|
| Cs Forum |
|
 |
|