| Autor |
Mesaj |
adrian00 Vizitator
|
 Mie Mai 27, 2009 19:12 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
am o prb de mult...si vreau sa stiu cum treb sa procedez ca sa multumesc toata lumea.(nick: madalina)
eu is ct.da¿ raman ultimul in viata (raman in viata ca nu ma duc calare in baza la tero..stau locului), in echipa tero is 2..3 Counter-strike deci ..restu de 7 pazesc bmb. eu is in cealalata parte a harti si ma indrept spre bmb. dar pe drum aud cum ..vine un tero. eu "ma bat cu el" il omor(ma bag dupa o cutie sil iau pe la spate sua ..cum e sa fie) si merg mia departe, mai departe alt tero .si tot asa .intre timp bmb bubuie.primesc kick ptr ca nu ma duc sa dezamorsez bmb .
si acum intrebare ceare treb sa fac ¿sa ma duc ca boul. direc in x inconjurat de 7...6..5 tero si sa mor 100%¿ eu mas duce daca pe drum nu mas intalni cu alti .bineinteles intalnindui pe alti ..mai pierd catev aseccunde cat ma bat cu ei .. si tot asa.
mie corect asa mi se pare :.daca vine un tero sa incerc sa il omor.nam cum sa ma duc sageata la x tracand pe langa aia fara sa ma bage in seama
sper cati inteles:| adica..is un povestitor mai slab. |
|
| Cs Forum |
|
 |
WwW.CsBesTiaL.CoM CsBesTiaL.CoM

|
 Mie Mai 27, 2009 19:12 cstrike |
|
|
|
|
| Cs Forum |
|
 |
the-game Vizitator
|
 Mie Mai 27, 2009 19:21 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
lol ))
nu conteaza poate sa fie si 10 tu dk trebuie sa te duci la bmb te duci ,dk nu o sa primesti slay  |
|
| Cs Forum |
|
 |
MARIANO Vizitator
|
 Mie Mai 27, 2009 19:59 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
| Citat: | lol ))
nu conteaza poate sa fie si 10 tu dk trebuie sa te duci la bmb te duci ,dk nu o sa primesti slay |
EU n-as zice asa...Pana la urma daca runda e compromisa si nu mai ai timp sa faci bmb si din cauza ca x-ul e populat de tero, atunci tii de arma si/sau sa mai scoti cativa oameni..ca pana la urma e free game. Daca ramane ultimul ct asta nu inseamna ca e zeu si poate sa faca runda .Face tot ce poate si daca considera ca se duce la moarte sigura fara sanse de defuse mai bn face ce stie el de cuviinta in acel moment, asa cum fac si eu deseori in astfel de cazuri,asa cum faceti si voi toti adminii, in marea majoritate, doar ca noua nu are cine sa ne atraga atentia cu slay-uri,slap-uri si altele..Asa ca pe viitor e bine de luat in seama remarca lui adrian00....De multe ori suntem mai catolici decat papa. |
|
| Cs Forum |
|
 |
DIma CsBesTiaL Addicted

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 1616 Locație: Constangeles :x
|
 Mie Mai 27, 2009 21:17 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
bine zici MARIANO ...
mie chiar mi`ar placea sa fie free...chiar si dupa bmb...
adica...daca tero nu pune bmb...treaba lor...ei pierd runda...la fel si cu ct...daca nu se duc la bmb...problema lor..ei pierd
exceptie fiind atunci cand se mai gaseste cate un "Jucator de CsBestial" care merge din sageti  |
|
| Cs Forum |
|
 |
MARIANO Vizitator
|
 Mie Mai 27, 2009 22:40 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
| Citat: | mie chiar mi`ar placea sa fie free...chiar si dupa bmb...
adica...daca tero nu pune bmb...treaba lor...ei pierd runda...la fel si cu ct...daca nu se duc la bmb...problema lor..ei pierd |
Nu m-a referit chiar la asta...faza e ca situatia e diferita mereu...si sunt situatii cand jucatorul ramas chiar nu are nicio treaba cu bmb(ex: sta la tira in baza...sau foarte departe de x unde e pusa bmb)..si atunci poti sa iei masuri |
|
| Cs Forum |
|
 |
DIma CsBesTiaL Addicted

Data înscrierii: 25/Aug/2008 Mesaje: 1616 Locație: Constangeles :x
|
 Mie Mai 27, 2009 23:55 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
da am inteles ce ai zis ... si iti dau dreptate  |
|
| Cs Forum |
|
 |
ceferistul CsBesTiaL - Level 7

Data înscrierii: 10/Noi/2008 Mesaje: 733 Locație: Bacau
|
 Vin Mai 29, 2009 15:38 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
(scuze ca ma bag) pana la urma esti adrian sau madalina¿  |
|
| Cs Forum |
|
 |
bau CsBesTiaL Respected

Data înscrierii: 14/Apr/2008 Mesaje: 936 Locație: Oradea
|
 Vin Mai 29, 2009 21:56 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
| Hai sa iti explic eu ... eu nu zic ca intru-n fel ai dreptate dar este cand stau pe tine si mai mereu tragi de timp doar ca sa nu mergi la bomba. Si nu esti singur/a care face asa. Deci nu trage de timp si mergi frumos la bomba ca te mai intalnesti cu tero aia ii alta problema! |
|
| Cs Forum |
|
 |
C-NYK CsBesTiaL ModeratoR

Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 2491 Locație: Oradea
|
 Sâm Mai 30, 2009 00:54 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
dap idem mariano.
Adica sincer si eu am patit ca mai erau vreo 10 sec eram departe de x si nu m-am mai dus ca nu avea rost, defuse oricum nu apucam sa fac ca muream, dar nici ca s-a pus bmb si tu stai bine mersi ascuns dupa o cutie si astepti sa tune bmb. |
|
| Cs Forum |
|
 |
adrian00 Vizitator
|
 Sâm Mai 30, 2009 21:42 cstrike ...indrumati-ma |
|
|
is una si aceasi persoana . adrian/madalina..... odata ceam scris in paranteza nik madalina .deci .e aceasi persoana.....nu ma intrebati de ce am ..nume de fata...( asta mia trecut prin cap prima data )
si bau ....nu stiu daca am tras de timp intentionat.crezi asta ptr ca uneori cand ramaneam singurul ct .ma uitam .la tero in ..echipa sa vad cien e in viata si sa vad ..daca il pot face sau nu . poate de asta mai pierdeam timp unerori in fine .data viitoare am sa te multumesc ...pe tine .ma voi duce sageata la x.(asta daca nimeresc x-ul bun) o zi buna |
|
| Cs Forum |
|
 |
|