Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

craciun - Căutarea a gasit 97 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: "10 pentru bautura"
Dacia1310

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 336

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 08:22   Subiect: "10 pentru bautura"
asta daca are permis si experienta ... ca a patito o ruda de-a mea chiar dupa craciun CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM( si`mi pare rau .. nu e de glumit
cs folder  Subiect: Castigatorul Premiului Gratuit este....
N[1]x.0N

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 599

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:08   Subiect: Castigatorul Premiului Gratuit este....
Gata m-am gasit si eu cu Mos Craciun

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/34835xxx.JPG

Acum sa vedem care e urmatorul castigator Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: -=Cat la suta?=-
PaSaSi

Răspunsuri: 416
Vizualizări: 17917

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 01:15   Subiect: -=Cat la suta?=-
80 %
cat la % crezi in mos craciun ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
PaSaSi

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 31, 2008 13:50   Subiect: -=Cat la suta?=-
30%
cat la suta crezi in mos craciun?
cs folder  Subiect: un joc dragutz
MARIANO

Răspunsuri: 34
Vizualizări: 191

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 30, 2008 23:26   Subiect: un joc dragutz
de oricare Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

psdm s-a distrat de craciun?
cs folder  Subiect: "10 pentru bautura"
toxyqu3

Vizualizări: 336

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 30, 2008 01:31   Subiect: "10 pentru bautura"
Beau si eu ca moldoveanu, 4 ori pe an... Ia zii :

de Craciun, la Hram, la Paste si in fiecare zii Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM.
cs folder  Subiect: slot de sarbatori
N[1]x.0N

Vizualizări: 451

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:29   Subiect: slot de sarbatori
HoHo buby Mos Craciun vine la tine cu un Pro Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Imi pare rau pt ce sa intamplat
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 180

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:19   Subiect: Imi pare rau pt ce sa intamplat
hai sal iertam de sarbatori
ca vorba aia
este primul craciun si revelion impreuna
cs folder  Subiect: Ce v`a adus mosu` ???
Dacia1310

Răspunsuri: 19
Vizualizări: 156

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 29, 2008 07:28   Subiect: Ce v`a adus mosu` ???
hahahah Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM mLq
mie de craciun nevasta mi-a adus o cana cu milka si in acea cana era un mos de ciocolata si 4 bomboane dinalea mari cum sunt alea la heidi de ciocolata Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si o punga cu caramele Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
...
MARIANO

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 28, 2008 21:41   Subiect: -=Cat la suta?=-
0%

cat % te-ai bucurat de craciun?
cs folder  Subiect: Joaca dea banu :))
DoomCryer

Răspunsuri: 706
Vizualizări: 21977

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 28, 2008 19:59   Subiect: Joaca dea banu :))
Ai ban pentru ca ai zis "ai ban pt k ne urezi craciun fericit"
Verdee

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 28, 2008 18:19   Subiect: Joaca dea banu :))
ai ban pt k ne urezi craciun fericit
DoomCryer

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 19:22   Subiect: Joaca dea banu :))
Ai ban ca nu mai cred in Mos Craciun de la 10 ani Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
UnR

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 19:14   Subiect: Joaca dea banu :))
ai ban ca inca crezi in mosh craciun
DoomCryer

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 19:10   Subiect: Joaca dea banu :))
Ai ban ca l-a ocolit Mos Craciun Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Junior

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 17:55   Subiect: Joaca dea banu :))
un Ban mare ptr mos craciun ca ma ocolit anu asta Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Facem C S XmaSS ?
Counter-Strike Server gam

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 37

MesajForum: Publicitate   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 05:40   Subiect: Facem C S XmaSS ?
Imediat e gata CS-ul uitati niste poze cu el: downloadatile de aici: http://dl.fisier.ro/files/3pdcjkfiho2k154/Poze_cu_CS_PKGZ.zip sau de aici: http://files.filefront.com/Poze+cu+CS+PKGZzip/;12779824; ...
cs folder  Subiect: Sarbatori Fericite
Leez

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 130

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 20:27   Subiect: Sarbatori Fericite
tot ce vreau eu.. beata cum sunt e sa-i pun o bomba lu Ken Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM urare de mos craciun sa sara multa ciocolata din ea sa-l umple de.. toate succesele si nu doar pe e pe toti. Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM m-am ametit nu mai int ...
cs folder  Subiect: Stiati ca joc ? :))
KenT-eR

Răspunsuri: 388
Vizualizări: 1952

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 15:19   Subiect: Re: Stiati ca joc ? :))
da
stiai k maine va fi a doua zi de craciun?
cs folder  Subiect: Ban Luat pe Nedrept !
C-NYK

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 100

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Joi Dec 25, 2008 14:46   Subiect: Ban Luat pe Nedrept !
Pheonix dac te pui la masa te pui spec sau iesi nu stai aiurea pe server, ai luat ban ok considera-l cadou de craciun si ramai cu el.

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/26801closed.GIF
cs folder  Subiect: Cerere slot [Leez]
Junior

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 152

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Joi Dec 25, 2008 14:34   Subiect: Cerere slot [Leez]
Pro .....Craciun Fericit
cs folder  Subiect: Pentru Owneri :D
Dacia1310

Răspunsuri: 41
Vizualizări: 343

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 13:10   Subiect: Pentru Owneri :D
da Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Craciun fericit azi sa nu va certati Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: buby catre familia CSBESTIAL
Dacia1310

Răspunsuri: 23
Vizualizări: 220

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 13:08   Subiect: buby catre familia CSBESTIAL
aoleu u esti ala ? mama ce copil esti ma Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si ai un tupeu in tine ne bucuram ca ti-ai primit cadourile de craciun poate`ti mai vine mintea la cap
ProTotiP

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 12:02   Subiect: -=Cat la suta?=-
50% mai putin 50% cu folos!
Cat la suta vi sau indeplinit dorintele de craciun?
cs folder  Subiect: Cele mai bune 3 bancuri
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 40
Vizualizări: 337

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 11:22   Subiect: Cele mai bune 3 bancuri
sa va spun ultimul banc cu mos craciun.mia trebuit 15 minute sami explice tata sal inteleg
Stiti de ce mos craciun nu are copii?
ca isi da drumul pe horn Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM ...
cs folder  Subiect: Buby
Cap1taN

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 405

MesajForum: Warnings   Trimis: Joi Dec 25, 2008 10:39   Subiect: Buby
Craciun Fericit!
Au fost scoase toate ban-urile dupa forum!
cs folder  Subiect: senzi
Cap1taN

Vizualizări: 197

MesajForum: Warnings   Trimis: Joi Dec 25, 2008 10:37   Subiect: senzi
Craciun Fericit!
cs folder  Subiect: aud_culori
Cap1taN

Vizualizări: 157

MesajForum: Warnings   Trimis: Joi Dec 25, 2008 10:35   Subiect: aud_culori
Craciun Fericit!
cs folder  Subiect: RMS4FuN
Cap1taN

Vizualizări: 142

MesajForum: Warnings   Trimis: Joi Dec 25, 2008 10:35   Subiect: RMS4FuN
Craciun Fericit!
cs folder  Subiect: turcu
Cap1taN

Vizualizări: 115

MesajForum: Warnings   Trimis: Joi Dec 25, 2008 10:35   Subiect: turcu
Craciun Fericit!
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 06:56   Subiect: -=Cat la suta?=-
azi ca e ziua de craciun il iert 0%
cat la suta ati vrea ca buby sa vorbeasca mai putin ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Verdee

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 01:13   Subiect: Sarbatori Fericite
Sarbatori fericite si fie ca Mos Craciun sa va aduc pace, liniste, bucurie si sanatate tuturor
MARIANO

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 00:28   Subiect: Sarbatori Fericite
Un Craciun fericit tuturor
cs folder  Subiect: Cerere Slot!!!
Junior

Vizualizări: 216

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mie Dec 24, 2008 23:57   Subiect: Cerere Slot!!!
Pro de la Mos Craciun Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Cap1taN

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 22:34   Subiect: Sarbatori Fericite
Fie ca Steaua Sfanta a Craciunului, sa va calauzeasca pasii pe un drum plin de impliniri, succese si realizari.Craciun fericit! ...Printre cei dragi...sa iertati... sa daruiti... sa primiti...sa iubit ...
cs folder  Subiect: Completeaza faza
MARIANO

Răspunsuri: 344
Vizualizări: 14601

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 20:31   Subiect: Completeaza faza
niste sarmalutze pt Craciun, pt ca va avea...
cs folder  Subiect: Copy->Paste
Verdee

Răspunsuri: 169
Vizualizări: 1958

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 18:32   Subiect: Copy->Paste
Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun, Ca i-ai scris si c-o sa vina, Sa-ti aduca-n pumni lumina, Langa brad si langa foc Sa-ti aduca mult noroc! Craciun fericit
cs folder  Subiect: Maxim --> Aici Fostul tau Coleg!
Dacia1310

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 169

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 24, 2008 18:11   Subiect: Maxim --> Aici Fostul tau Coleg!
da ne aduce multi playeri de craciun Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
freakadd

Răspunsuri: 192
Vizualizări: 4886

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mie Dec 24, 2008 17:32   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
mda..vad ca mosul ne aduce codati de Craciun Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM nu prea am fost cuminti anu asta Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

list updated
Verdee

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 62

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 15:34   Subiect: Sarbatori Fericite
Pe la colturi unii spun,
Ca exista Mos Craciun,
Ca i-ai scris si c-o sa vina,
Sa-ti aduca-n pumni lumina,
Langa brad si langa foc
Sa-ti aduca mult noroc!
CRACIUN FERICIT !!!!
cs folder  Subiect: salut
Counter-Strike 1.6

Vizualizări: 136

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 15:05   Subiect: salut
multumim la fel
si sa AIBA GRIJA LA CONDUS
transmitele din partea comunitatii csbestial la bunici tai
craciun fericit
cs folder  Subiect: salut
Dacia1310

Vizualizări: 136

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 14:54   Subiect: salut
te intelegem mergi cu bine Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM sarbatori fericite si tie
Craciun Fericit!
cs folder  Subiect: Stiu ca nu-i locu potrivit Merry Christmas semnativa aci pls
Dacia1310

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 104

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 14:20   Subiect: Stiu ca nu-i locu potrivit Merry Christmas semnativa aci pls
Craciun fericit si multa sanatate Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Stiu ca nu-i locu potrivit Merry Christmas semnativa aci pls
MARIANO

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 104

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 14:03   Subiect: Stiu ca nu-i locu potrivit Merry Christmas semnativa aci pls
Si totusi, Craciun fericit
cs folder  Subiect: Copy->Paste
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 169
Vizualizări: 1958

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 13:20   Subiect: Copy->Paste
http://www.santagreeting.net/
adresa lui mos craciun din laponia
accesati-o daca vreti cadouri
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:13   Subiect: Stiati ca joc ? :))
nu
stiati ca ma bucur ca buby sta acasa de craciun ? Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Facem CS XmaSS ?

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 18

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 05:22   Subiect: Facem CS XmaSS ?
Deci am nevoie de 3/4 oameni ca sa facem un Counter-Strike Xmass, sa lueam formatele .mdl de pe site-uri cu models stiu eu 3 site-uri !,sa luam ceva wad-uri de iarna,mape de craciun,players,sa facem s ...
cs folder  Subiect: Facem CS XmaSS ?

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 14

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Mie Dec 24, 2008 05:20   Subiect: Facem CS XmaSS ?
Deci am nevoie de 3/4 oameni ca sa facem un Counter-Strike Xmass, sa lueam formatele .mdl de pe site-uri cu models stiu eu 3 site-uri !,sa luam ceva wad-uri de iarna,mape de craciun,players,sa facem s ...
cs folder  Subiect: Facem C S XmaSS ?

Vizualizări: 37

MesajForum: Publicitate   Trimis: Mie Dec 24, 2008 05:20   Subiect: Facem C S XmaSS ?
Counter-Strike 1.6

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 21:50   Subiect: Stiati ca joc ? :))
DA
stiati ca mos craciun inca mai exista si o sami aduca psp3
cs folder  Subiect: ATI FACUT BRADUL ??
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 31
Vizualizări: 215

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 10:54   Subiect: ATI FACUT BRADUL ??
ohoooo
lam facut de acum 4 zile
are si scrisoare in pom sa o vada
mos craciun
cs folder  Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 47
Vizualizări: 576

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 23:56   Subiect: Raspuns la: Unde va veti petrece craciunul? :))
dacia ce spui tu este legat de revelion
noi tastam despre craciun
dar tu tiai mai facut un post
cs folder  Subiect: buby catre baietii din galati
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 12
Vizualizări: 141

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 14:42   Subiect: buby catre baietii din galati
care sunt din galati va rog sami lasati adresa sa vin la voi cu colidul de craciun cu plugusorul de anul nou si cu sorcova pe 1 ianuarie
va rog sami fac si eu niste bani de buzunar
dar ca sa fiu sig ...
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 07:13   Subiect: dacia
mda Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM de revelion cu nevasta Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM dar acu de craciun cu familia cica .. mananc porc Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si atat Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si beau vin cu tata dar nu ma imbat
cs folder  Subiect: ce vreti sa va aduca mos craciun:))
Dacia1310

Vizualizări: 380

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 21, 2008 08:38   Subiect: dacia
[quote="ceferistul"]ba da voi mai credeti in mos craciun?!?!??! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM[/quote]
normal ma ca mai credem Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: ce vreti sa va aduca mos craciun:))
ceferistul

Vizualizări: 380

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 21, 2008 01:23   Subiect: ce vreti sa va aduca mos craciun:))
ba da voi mai credeti in mos craciun?!?!??! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: PRo sau Contra Emo ??
mandarie

Răspunsuri: 67
Vizualizări: 417

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 18:24   Subiect: PRo sau Contra Emo ??
i-am trimis o scrisoare lui mos craciun sa le aduca multe cadouri : lame ,catare, franghii cu sapun .....etc mai bine fara ei decat cu ei ca mai corupe si pe altii
|LeX|->b0rN2KiLl

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:13   Subiect: Stiati ca joc ? :))
DA
stiati k mos craciun nu exista...Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM?
cs folder  Subiect: ultima nota :))
Em1n3m

Răspunsuri: 31
Vizualizări: 339

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 11:31   Subiect: ultima nota :))
10 la desen:>
de craciun fii mai bun:X
cadou ca nu eram eu in stare:))
cs folder  Subiect: Cerere Slot
S1doric

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 145

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 02:24   Subiect: Cerere Slot
craciun fericit shi tie!!!
ce-i drept, activitate nu ai....
shi p srv nu te-am prea vazut...
Claudiu.is

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 01:47   Subiect: Banc
Un copilas ii scrie lui Mos Craciun:
- Trimite-mi un fratior.
Mos Craciun raspunde:
- Trimitemi-o pe mta …… mai intaii!
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Claudiu.is

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 01:40   Subiect: Cele mai bune 3 bancuri
Intr-o seara friguroasa, de iarna, o tanara statea pe unul din podurile Dambovitei si se gandea cum sa scape de viata asta amara.
La un moment dat, Mos Craciun se apropie si-i zice:
- Ce faci tu, ai ...
cs folder  Subiect: Cam Devreme dar.... SaRbatoRi FeriCite
freakadd

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 110

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 01:01   Subiect: Cam Devreme dar.... SaRbatoRi FeriCite
sarbatori fericite si distractie maxima de craciun si rev Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cerere Slot
Claudiu.is

Vizualizări: 145

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 00:23   Subiect: Cerere Slot
multumesc Junior ..restu...ce sa zic am sa revin cu o alta cerere . Craciun fericit ! cs WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cam Devreme dar.... SaRbatoRi FeriCite
TzEaPa

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 110

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 19, 2008 19:16   Subiect: Cam Devreme dar.... SaRbatoRi FeriCite
Va doresc Craciun FEricit si calduros si sa aveti toti ce va doriti. Si un An Nou plin de bucurii ......

SArbatOri FericiTe Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMX:
From TzEaPa!!! Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM &l ...
cs folder  Subiect: merita oare buby sa fie banat???????
Counter-Strike 1.6

Vizualizări: 208

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Vin Dec 19, 2008 09:36   Subiect: buby
gata am pus si ip sus.daca erai asa de bun baiat vedeai ip in poze
am pus pozele se vedeti cum s1dornic incerca sa ma sicaneze sa fac vreo prostie
oricum am mai multa minte acum si nu o sa fac nici ...
|LeX|->b0rN2KiLl

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 16, 2008 21:50   Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
ba crek k familia de craciun..da sa vezy ce o pun de revelion k golanii beti Counter-strike..Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 15, 2008 07:16   Subiect: dacia
ai ban ca eu am dacia mai misto Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM a mea e unicat este argintie si am bulito pe 11 septembrie deci iti dai seama eveniment mare am distrus cu dacia turnurile gemene de s-a intamplat in ziua aia asta e ...
MARIANO

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 15, 2008 01:28   Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
De imbatat,te imbeti de revelion, de Craciun trebuie sa ai o seara linistita in familie, parerea mea Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cerere de slot Grasutzu
KEN_CUC

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 94

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Dec 14, 2008 14:16   Subiect: Cerere de slot Grasutzu
iai scris lu mosh craciun??? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Vreau sa zic ceva important!
Dacia1310

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 93

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 11, 2008 21:45   Subiect: dacia
sper ca intri pana la craciun Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 11, 2008 20:22   Subiect: dacia
mai bine iesiti la o bere Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM cu prietenii , cu gagica la o pizza Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si etc cs ne jucam de revelion ma=)) nu de craciun Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM la craciun sa avem ce face cu fata cu prietenii sa bem
si cam atat chiar d ...
gioni

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 11, 2008 17:21   Subiect: buby
buby copilul atomyk are o invitatie la gagica lui acasa la ea
dar nu stau mult si vin acasa ca vine mos craciun
iam trimis scrisoare sami aduca ceva frumos
si pe seara o sa am voi toata noaptea la ...
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 11, 2008 13:31   Subiect: dacia
da maxim Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM dar cand femeia te cheama la ea poti sa refuzi ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM nu prea Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM in fine de craciun cu ea de revelion daca nu fac nik o sa ma joc cs Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ca acum cativa ani
BuBulina

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 10, 2008 19:13   Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
eu dau petrecere de craciun asa ca... Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun!
duracell_sk8

Vizualizări: 129

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Dec 10, 2008 18:10   Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun!
Titlu: Addons de tip Fun , Contine Amxmodx 1.81 , Statsme mu2ant , Metamod

Descriere: Normal+

Autor: DuRaCeLL

Testeri: SeNz0r

Versiune: Descarcare: Pluginuri:

bull_christmass.amxx -& ...
<crf>

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 10, 2008 15:45   Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
Mda...sunt de acord cu Cap1taN...deci va fac invitatie pe dust2 Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM acolo o sa fiu de Craciun!!!
DoomCryer

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 10, 2008 14:16   Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
Eu o sa il petrec acasa Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM . O sa fie un Craciun cu multe cadouri Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Upgrade - Administrator?
freakadd

Răspunsuri: 20
Vizualizări: 355

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Mar Dec 09, 2008 21:41   Subiect: Upgrade - Administrator?
noi tot zicem ca merita ..da' upgradul nu mai vine Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
poate d mos craciun Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Slot
Szekely

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 138

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Dec 08, 2008 23:18   Subiect: Slot
poate iau de mos craciun..... cs WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Slot
klo

Vizualizări: 138

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Dec 08, 2008 22:04   Subiect: Slot
incearca peste 2 saptamani ...de mos craciun ...cine stie ...
cs folder  Subiect: Fazan Luna Decembrie
the_game

Răspunsuri: 1048
Vizualizări: 15772

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 01, 2008 19:03   Subiect: Fazan Luna Decembrie
New Word:
sa incepem cu un cuvant asa in spiritul sarbatorilor Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Craciun
cs folder  Subiect: Roy
Roy

Vizualizări: 221

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Noi 29, 2008 16:05   Subiect: Roy
mii de scuze pt double-post dar... ma cat de rai sunteti CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM stau de 3 saptamani pe server e normal sa nu pot sa intru zilnic pt k nu imi permite timpul . Facetimi si mie un cadou de craciun Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Rugamine pe Owneri si pt Playeri
bau

Răspunsuri: 21
Vizualizări: 374

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Noi 28, 2008 21:04   Subiect: Asha
Capitan hai sa nu il invinovatim pe turcu .ca el intr-un fel nu a gresit cu nimic ... pt o copila fara minte nu are rost sa pierdem un admin ...zic eu ... vin sarbatorile fa-i un cadou de craciun Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM ...