Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

tafane - Căutarea a gasit 8 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: Nu am nimik cU nIMENI
mRk

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 733

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 16:42   Subiect: mRk
tafane, nu te supara dar mie mi se pare ca esti cam frustrat
N[1]x.0N

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 13:56   Subiect: Nu am nimik cU nIMENI
Tafane suferi mult tare tu ai imp ca daca am postat ma simt codat Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Joaca tu de pe steam original cu coduri sa vedem cat timp ai sa joci asta in cazul de nu ai steamul krakuit si vezi cum te exprimi ...
cs folder  Subiect: D1ss3l1n*BuTT
Ecko

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 334

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Sep 07, 2008 13:54   Subiect: D1ss3l1n*BuTT
tafane inca o data zic nu ai ce cauta printre noi Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM si pozele nu se fac la misto se fac pentru verificare
Ecko

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 13:52   Subiect: Nu am nimik cU nIMENI
tafane tu chiar nu ai ce cauta printre noi , la revedere Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Ecko

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 12:50   Subiect: Nu am nimik cU nIMENI
Vai tafane...f trist..
S-QUAD

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 11:43   Subiect: Reply
Tafane DRUM BUN SI "ne pare bine" ca te-am cunoscut
C-NYK

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 11:26   Subiect: Nu am nimik cU nIMENI
bah tafane chiar n-ai ce face? Daa tot stii asa multe hai cu dovezi, nu fa acuzatii aiurea. Sa vedem dovezile cu ce-i cu care zici tu ca nu joaca corect.
N[1]x.0N

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 11:24   Subiect: Nu am nimik cU nIMENI
Tafane esti cam pararel cu Steamu ia si joaca tu cu coduri si anuntama si pe mine cat timp ai jucat pe Steam asta in cazul de nu-ti baneaza contul Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la pagina de counter-strike: