Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

download mai rapid - Căutarea a gasit 8761 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: plangere bau
bau

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 101

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:36   Subiect: plangere bau
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Eu cred ca de nu stiu cand incerc sa vb cu tine live dar tu tot timpul ocolesti, infine. Maxim sau Capitan decid si no offens daca raman fara admin, eu nu ma supar stiu ca am gresit, cunosc regulil ...
Fundika

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:33   Subiect: plangere bau
bau .. asta e una din greselile pe care le-ai facut Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
ca admin nu ai dreptu sa imi scoti imunitatea...sa imi dai ban fara motiv..doar ca tu esti ranit ... Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM dovada e mai sus ! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM si chiar daca te i ...
bau

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:23   Subiect: plangere bau
Da nene eu am dat vot pt ca se lua slay grupa mare.Infine sa fac o mica paranteza
Vreau ca toti adminii pe care i-am suparat sau m-am luat de ei aiurea sa posteze aici (sa nu fie nici o legatura cu p ...
S1doric

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:19   Subiect: plangere bau
dak ai dat cu amx_chat cum mi-a zis scandal mah?? care nu are acces.....shi m-am uitat eu in consola dupa.....
shi sa mai shtii un lucru...hartile se skimba doar cu vot....sau ai dat shi vot??
S1doric

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:12   Subiect: plangere bau
tocmai ...gandesc cu capul.....tu ieri cand le ziceai adminilor ca "ii ia naiba dak mai baga nush ce harti", am scos cumva imunitatea shi ti-am dat gag sau llama????
dak ziceai pe chat nu e ...
Fundika

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:08   Subiect: plangere bau
deci bau ... aici nu dovedesti decat ca te roade f tare ..ca nu ti-o iesit nimic cu mine ...si nu mi-am batut jok de tine draga,poate nu stii ce inseamna o bataie de jok Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM esti prea frustrat ca nu e ...
S1doric

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:06   Subiect: plangere bau
bau...asta nu hotarashti tu...are slot...shi o sa joace pana cand o sa-i spuna maxim sau capitan....sau ken...sau nixon sa nu mai calce....nu tu iei deciziile...cum nu le iau nici eu asupra adminilor. ...
bau

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:02   Subiect: plangere bau
Sidoric cumva raspunzi tu pt banul ala ? Eu rasp .. e adminul meu si daca voi fi suspendat sau am sa raman fara, asta e.
Nu raspund in fatza nimanui. Doar Maxim sau Capitan sa imi ceara explicatii. F ...
Fundika

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:52   Subiect: plangere bau
Deci chiar nu pot sa imi dau seama de ce am luat ban permanently de la adminu bau ! Purtam o conversatie...la care el dupa cum se vede s-a ofticat prea tare... eu nu cred ca meritam ban-ul acela pt ca ...
cs folder  Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public
S1doric

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 21

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:50   Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public
faza de ieri o shtiu.....azi ce s-a mai intamplat???
GoliatH

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:42   Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public
Totusi nu cred ca este el pt ca a mai
intrat si ieri unu cu nicku lui si ne-a injurat pe
toti admini care eram.
the_game

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:24   Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public
Dk te mai vad pe server ai fuckoff,screw,censure de toate

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/50518122.JPG
cs folder  Subiect: unban Motanelu daca am
Motanel

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 40

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:13   Subiect: unban Motanelu daca am
Deci mah mi-a facut la la tastatura poze pe bycastor ..... apoi nushu cine pe dust2 ... si apoi the_game pe inferno .... si cele de pe inferno le-am postat ultima data ... !!!!! altele nu mai am facute d ...
cs folder  Subiect: unban Motanelu daca am
Motanel

Vizualizări: 40

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Ian 06, 2009 12:35   Subiect: unban Motanelu daca am
Numele cu care joc pe servar : Motanelu
Motivul pt care am luat ban ....
De la cine am lat ban : ......
ip:89.44.192.56
data:05_01_2008

POZE:

http://e.imagehost.org/download/0364/dE_dus ...
cs folder  Subiect: Î÷čńňęŕ îđăŕíčçěŕ
JusT#pum@ <3

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 43

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Ian 06, 2009 12:22   Subiect: Î÷čńňęŕ îđăŕíčçěŕ
da mai DeviceRadamir te inteleg Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM daca ai spune pe romaneste team intelege cu totii Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: despre revolutie si ceausescu
|LeX|->b0rN2KiLl

Răspunsuri: 30
Vizualizări: 180

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Ian 06, 2009 11:49   Subiect: despre revolutie si ceausescu
ma deci eu is confuz in privinta lu ceausescu ...unii zic k era mai bn k el , altii k nu....nici macar nu eram in scrisorile de dragoste a lu mama si a lu tata la revolutie
cs folder  Subiect: buby....tractorist
MorFineL

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 115

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Ian 06, 2009 11:08   Subiect: buby....tractorist
nu e el mai.... Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Ian 06, 2009 08:07   Subiect: despre revolutie si ceausescu
de acord cu mandarie au si rostu lor topicurile astea e free chat daca stii cei ala ..

Ceausescu pana sa se ia cu ceauseasca de mana .. era f bun dictator nu facea cum a facut pe la inceputu lu 80 ...
cs folder  Subiect: Joaca dea banu :))
Dacia1310

Răspunsuri: 706
Vizualizări: 21978

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Ian 06, 2009 08:01   Subiect: Joaca dea banu :))
ai ban ca m-ai copiat Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: "10 pentru bautura"
scandal

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 336

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Ian 06, 2009 00:04   Subiect: "10 pentru bautura"
acum la mn urmeaza o perioada fara bautura ...prea am exagerat in ultimu timp si o luam pe un drum rau...vine si sesiune....asta mai tre sa fac..sa ma duc beat la examene ....
mandarie

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 23:52   Subiect: "10 pentru bautura"
eu sant mai tare de 4 ori de paste de cracin acum si in fiecare zi Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
ceferistul

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 23:33   Subiect: despre revolutie si ceausescu
bine tac aici.... sa stii ca m-ai dezamagit, fiindca ai apucaturi de adolescent.esti?
ceferistul

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 23:22   Subiect: despre revolutie si ceausescu
scandal , uite care e treaba, mi se pare normal sa iti sustii punctul de vedere atata timp cat o faci calm si argumentat ;noi discutam aici despre ceasca.Daca ti se pare in neregula, ma mir, pentru ca ...
cs folder  Subiect: S0uNd
C-NYK

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 75

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:56   Subiect: S0uNd
Hai PA. Dute tare cu tinta ta la awp.

Nu mai are voie.
cs folder  Subiect: dacia
C-NYK

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 168

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:52   Subiect: dacia
Problema e ca mai erau 24 de min din harta. Shd pt binele tau si al nostru nu mai schimba sau intreaba inainte sa schimbi harta.
cs folder  Subiect: Dacia1310
Dacia1310

Răspunsuri: 110
Vizualizări: 642

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:38   Subiect: Dacia1310
ma chinuie ...

am mai luat si amenda de ma simt nasol ..
cs folder  Subiect: dacia
counter_strike

Vizualizări: 168

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:26   Subiect: dacia
de erati numa 4 oameni pe sv... a schimbat 35hp e harta.. mai mica.. .nu avea rost sa va alergari p acolo Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM aiurea;)
cs folder  Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE?????????
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 28

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:21   Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE?????????
ban scos , data viitoare cand mai vad un titlu ca ala &quot;Unban ==&gt;CE AU ADMINII CU MINE?????????&quot; sa nu te mai ast la unban de la mine ...si banu nu se da cu motiv .... ci este verificare !
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:21   Subiect: despre revolutie si ceausescu
ma sidoric da n`ai vazut ce el a inceput ... a deschis omu topicu rpd se baga nu e frumos vb la subiect ceausescu a fost cum a fost .. dar acum parca e mai bine dar in alt punct de vedere e dezastru
cs folder  Subiect: AM REVENIT!!!
Dacia1310

Vizualizări: 57

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:14   Subiect: AM REVENIT!!!
contra motivele sunt mai sus
cs folder  Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani
S1doric

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 134

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:59   Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani
ascunselea se joaca cu mashina mai nou...Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM)shi e super tare...Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM))))
am jucat anu trecut cu colegii din taximetrie
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM))
cs folder  Subiect: dey23
C-NYK

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:40   Subiect: dey23
cauta pozele si fa cererea calumea de vrei sa mai joci.
mandarie

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:36   Subiect: despre revolutie si ceausescu
ma scuzi ma atotstiutorule vezi sa nu ti se sparga vreo vena si daca vrei fa topicu si vb si daca stii tu mai multe macar am ce sa invat ca nu ma deranjeaza (dar nu cumva sa confunzi istoria cu manele ...
scandal

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:30   Subiect: despre revolutie si ceausescu
ceferistu taci ca e mai bn.....iar tu mandrie nu cauta 'scandal' ....vezi ca nu's nici iliescu , basescu sau altu ....urasc perioada ceausista si gata....sa nu mai vad niku meu la vreun coment...dak t ...
cs folder  Subiect: dey23
dey23

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:29   Subiect: dey23
Pentru just me : frate nu am nik Joc doar la sunet dc nu mai urmarit am dat vreo 10 capuri sh am cod ...Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: unban kenshyx
kenshyx

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 82

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:30   Subiect: unban kenshyx
raspunsul tau sustine tot ce am zis eu mai sus
cs folder  Subiect: unban kenshyx
kenshyx

Vizualizări: 82

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:15   Subiect: unban kenshyx
treb sa fac print la consola sa vezi cat se oftica ca nu facea niciun frag dupa 2 min mi-am luat eu ban....si credema nu ma cred niciun zeu ma cunosc mai multi admini dp server si stiu cum sunt dar ca ...
cs folder  Subiect: Castigatorul lunii este ....
C-NYK

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 111

MesajForum: INFO   Trimis: Lun Ian 05, 2009 18:18   Subiect: Castigatorul lunii este ....
Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM LOL.

Multumesc tuturor si lui Maxim, si ce sa va mai zic bafta. App bau vezi ca nu e de vanzare Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: cerere unban
KKK

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 148

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 17:51   Subiect: cerere unban
esti dus cu capu....mai du-te la un control
cs folder  Subiect: Problema
TzEaPa

Vizualizări: 34

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:58   Subiect: Problema
Mai am o problema ..........dupa cum stiti am admin si joc cu numele TzEaPa!!!.Uneori cand e full serveru numa lasa sa intru....zicetimi ce sa fac Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM?
cs folder  Subiect: sa va vad fizionomiile
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 187

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:42   Subiect: Re: sa va vad fizionomiile
baaaaaaa poate ziceti de acu ca is gai Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM

nuuuu ...nici nu ne`am gandit la gay ... super-... suna mai Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
blacktouch

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:01   Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani
aveam 2 ani atunci ... dar unele lucruri mi-au ramas in memorie ... orkm ... mai merge cateodata o ascunsea sau un lapte gros Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: AM REVENIT!!!
Andrey_killer95

Vizualizări: 57

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:56   Subiect: Re: AM REVENIT!!!
si dak eshti pe 3 in top ce ma ?! si io pot sa joc 2 ore si sa ajung pe 10 .... activitatea dp forum pe unde e ?!

CONTRA ! ! !

Yo incerc sa postez cat mai mult, dar de cate posuri&quot;minim ...
cs folder  Subiect: C0us!N G30rG3
social

Vizualizări: 93

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:42   Subiect: C0us!N G30rG3
deci pot sa joc in continuare???? .... de acuma daca mai credeti k am cod faceti poze sau demo si vi le pun pe forum imediat ce mi le faceti ..... va multumesc Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: reclamatie
KKK

Vizualizări: 121

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:33   Subiect: reclamatie
toate pozele au fost puse pe forum.nu aveti tupeu sa jucati cu playeri mai buni ca voi...sunteti niste ofticosi.
cs folder  Subiect: ant...wall....
toneatza18

Vizualizări: 186

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:48   Subiect: ant...wall....
Vreau si eu o decizie a ownerilor deoarece nu sunt lasat de adminul &quot;Bau&quot; sa joc.....Este cod sau nu ...sa stiu daca ma mai joc pe serverul vostru:)
ceferistul

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:48   Subiect: despre revolutie si ceausescu
scandal trebuia sa incepi bagarea ta in seama cu &quot;scuze de offtopic&quot; sau cam asa ceva; dupa aceea, POATE ca mai avea insemnatate ceea ce ziceai. Se cheama DISCUTII GENERALE.Mersi pentru int ...
cs folder  Subiect: unban Motanelu
GoliatH

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:37   Subiect: unban Motanelu
Adminu the_game ti-a dat ban asteapta sa intre si te lamureste el,
dar eu cred ca trebuie sa ai ceva poze in fisierul cstrike,mai cauta.
GoliatH

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:30   Subiect: reclamatie
Offf doamne greu mai e ,daca mai intalnim vreo 10 playeri ca asta
ne ducem &quot;Boli nervoase&quot;
Nu mai inteleg nimic,un singur lucru e clar daca te vad BAN.
cs folder  Subiect: Tutorial Server Non Steam:
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 1

MesajForum: Tutoriale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:52   Subiect: Tutorial Server Non Steam:
Bun si in acest tutorial linkul catre server creator s-a schimbat pana vom rezolva updatele la toate softurile cu probleme. In orice caz ca sunt aceste imagini sau altele la softul respectiv , este ac ...
cs folder  Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 11

MesajForum: Tutoriale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:46   Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP
Acest tutorial va va ajuta la server deoarece stim cu toti ca nu ne plac serverele pe care incercam sa intram si stam 30 de minute sa descarcam sunetele si modelele hartile sunetele , din acest motiv ...
cs folder  Subiect: C0us!N G30rG3
bau

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:22   Subiect: C0us!N G30rG3
Joaca acolo .... eu nu cred ca ai jucat codat ... de cate ori te-am verificat si erai curat! Dar daca se mai intampla odata o sa fi vedeta la lista neagra ! Bafta
scandal

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:35   Subiect: despre revolutie si ceausescu
dacia taci acolo si comenteaza-ti topicul ...nu t mai da atata mare.... si cu asta am terminat
scandal

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 10:47   Subiect: despre revolutie si ceausescu
dacia mai bine taceai ...st cum e si vorba aia...filozof ajungeai ...discutati ma....poate ii faceti si un film lu ceausescu
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 08:14   Subiect: despre revolutie si ceausescu
care`i prob ta.. l-am deschis sa discutam daia se si numeste topicu asa nu vrei sa vorbesti nu vb numai fa off topic ..
mandarie poate era altu dar nu il omora pe ceausescu il baga la parnaie si gat ...
cs folder  Subiect: Joaca dea banu :))
mandarie

Răspunsuri: 706
Vizualizări: 21978

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 02:46   Subiect: Joaca dea banu :))
ai ban ca nu ai spus ca-ti place mai devreme
scandal

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 02:34   Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani
unele jocuri...de ex cate oua are baba il joc si la varsta asta...la un gratar vara..nu se pune problema....mai ales ca st ca am la bort si ceva bautura...
N[1]x.0N

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:59   Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani
Mda adevar greieste in melodie =))Ce mai umblam prin buzunare parintilor Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Se uita cineva la emisiunea Mihaela?Parca la 7.30 incepea Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
C-NYK

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:32   Subiect: ant...wall....
Gata l-am primit de la nixon. Am vazut demo, dar parerea mea e ca nu are wall. Da primul kill e mai ciudat, dar si eu trag pe diagonala la snow, iar la ultimul cand l-a luat pe jucator de csbestial da ...
cs folder  Subiect: Completati..
mandarie

Vizualizări: 94

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:32   Subiect: Completati..
am loviat o capra pentru ca cineva mi-a oferit 1.000.000 $

o capra am lovit sau mai bine zis un ied (cu masina fara sa vreau nu ma credeti...) dar milionu unde dracu e ca de caand il astept CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM
doctorash88

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:10   Subiect: ant...wall....
dar pe ala nu-l omoara la inceput.oricum eu zic sa-l mai lasam sa joace deocamdata...
N[1]x.0N

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:08   Subiect: ant...wall....
Mai astept pareri,e sau nu? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: cerere slot
S1doric

Vizualizări: 79

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:48   Subiect: cerere slot
in primul rand ai rabdare sa se rezolve cu demo-ul......shi dupa faci cerere pt slot...mai ales...mai shi joaca pe respawn..k adminii nu te cunosc...Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: problema lag
mandarie

Vizualizări: 48

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:48   Subiect: problema lag
sa nu joci cu progr de download deschis ca face figuri sau daca esti in retea cu alti iti dau un sfat trageti net Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
RoB3r7

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:40   Subiect: ant...wall....
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM lol ma ................... cum sa fie asta wall Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM majoritatea playerilor cand incepe runda pe snow trag in toti pereti eu zik ca e curat ...toti tragem prin perete pe snow sa recunoastem....... d ...
cs folder  Subiect: Unban AnT
N[1]x.0N

Vizualizări: 32

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:27   Subiect: Unban AnT
Motiv tiam zis sati rezolvi problema cu acel demo si nu ma mai lua peste picior cu casti ca si eu joc la sunet
CLOSED
mandarie

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:26   Subiect: despre revolutie si ceausescu
si crezi ca daca nu era el nu se intampla la fel (nu mai era iliescu era altu)
mandarie

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:22   Subiect: "10 pentru bautura"
k de acord si in plus daca ar bea cine ar mai conduce masina cand vii de la o petrecere
cs folder  Subiect: Muzica
mandarie

Răspunsuri: 44
Vizualizări: 256

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:19   Subiect: Muzica
cam tot ce inseamna muzica (depinde de stare) mai putin muzica clasica
cs folder  Subiect: Sugestie adaugare plansa
freakadd

Vizualizări: 49

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:09   Subiect: Sugestie adaugare plansa
sunt harti multe si noi dar nu prea le baga alti admini ..pe respawn eu si cu ceilalti admini am mai bagat
doctorash88

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:48   Subiect: ant...wall....
si eu mai trag prin pereti pe snow,dar are niste faze cand parca urmareste prin pereti,l-am mai vazut pe sv si joaca bine,nu am mai avut indoieli de el pana acum,dar acum mi s-a parut suspect
S1doric

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:35   Subiect: reclamatie
tu nu intelegi ca ai luat mai multe banshoturi??
mai exact...ca sa intelegi shi tu.....ti s-au facut mai multe poze....
pe care tu nu le-ai postat....
cs folder  Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
S1doric

Răspunsuri: 71
Vizualizări: 562

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:34   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
du-te bah....cand o sa iau e premiul....cum a zis un copil care nu mai are ce cauta pe la noi..o sa aiba el slot.......

gg the_game
sau
gg c_nyk
D1ss3l1n*BuTT

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:10   Subiect: reclamatie
Mha Yo Nam InTeLes NiKa Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Pt Ce A FaCuT AsTa ReClaMaTiE ? A lAut Ban Mai DemuLT Nu A Pus PoZeLe Si Face PLanGeRe ?? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
S1doric

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:58   Subiect: reclamatie
ai vazut ca ai mai gasit nijte poze????
the_game

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:36   Subiect: reclamatie
tiam mai zis si iti repet astea sunt pozele de azi dar eu vreau pozele de pe de_dust2 ce nu intelegi tu ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
nu am ciuda pe tine dar orice banshot se vine pe forum si se pune pozele tu nu ai facut ...
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:21   Subiect: "10 pentru bautura"
eu nu`s asa beat cum vreti voi so luati .. dar femeile n`au ce cauta cu bautura in gura bn un paharel acolo hai sa zici ca mai gusta si ea da mai mult ,... ... deja se strica treaba tre sa ai grija si ...
cs folder  Subiect: PRo sau Contra Emo ??
Dacia1310

Răspunsuri: 67
Vizualizări: 417

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:18   Subiect: PRo sau Contra Emo ??
nu se compara ma.. aia sunt niste copii rataciti uneori arata ca .. satana .. ce sa mai zic si u zici ca sunt cum sunt sa nu`i urasti pe ei sa urasti boala lor ..

mie`m ipare rau de ei contra emo !
cs folder  Subiect: Cerere unban
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 37

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:53   Subiect: Re: Cerere unban
ce e cu gaurile alea din pereti ? ... si ei parca sunt mai albi .. a ascuns codu ma cred Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

asa sunt gloantele la cs`u ala .... i`ati si u cs`u de la bestial shi vezi si u ca`s la fel Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cerere unban
Dacia1310

Vizualizări: 37

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:50   Subiect: Cerere unban
ce e cu gaurile alea din pereti ? ... si ei parca sunt mai albi .. a ascuns codu ma cred Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: poze kenshyx
the_game

Vizualizări: 29

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:31   Subiect: poze kenshyx
poti juca.
dk ne mai vizitezi sa faci cerere dupa model.
cs folder  Subiect: Cerere slot VoDaFon3
S1doric

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 63

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:29   Subiect: Cerere slot VoDaFon3
eu te-ash ruga sa revii peste 2 sapt cu o cerere....dak mai rezishti printre noi....
shi cu mai multa activitate pe forum....

p.s.....cand zic activitate...nu ma refer la posturi pe la discutii ...
cs folder  Subiect: Cerere slot VoDaFon3
MARIANO

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 63

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:01   Subiect: Cerere slot VoDaFon3
Mai lucreaza la activitatea pe forum.

CONTRA
toneatza18