|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: plangere bau |
bau
Răspunsuri: 13
Vizualizări: 101
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:36 Subiect: plangere bau |
Eu cred ca de nu stiu cand incerc sa vb cu tine live dar tu tot timpul ocolesti, infine. Maxim sau Capitan decid si no offens daca raman fara admin, eu nu ma supar stiu ca am gresit, cunosc regulil ... |
Fundika
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:33 Subiect: plangere bau |
bau .. asta e una din greselile pe care le-ai facut
ca admin nu ai dreptu sa imi scoti imunitatea...sa imi dai ban fara motiv..doar ca tu esti ranit ... dovada e mai sus ! si chiar daca te i ... |
bau
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:23 Subiect: plangere bau |
Da nene eu am dat vot pt ca se lua slay grupa mare.Infine sa fac o mica paranteza
Vreau ca toti adminii pe care i-am suparat sau m-am luat de ei aiurea sa posteze aici (sa nu fie nici o legatura cu p ... |
S1doric
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:19 Subiect: plangere bau |
dak ai dat cu amx_chat cum mi-a zis scandal mah?? care nu are acces.....shi m-am uitat eu in consola dupa.....
shi sa mai shtii un lucru...hartile se skimba doar cu vot....sau ai dat shi vot?? |
S1doric
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:12 Subiect: plangere bau |
tocmai ...gandesc cu capul.....tu ieri cand le ziceai adminilor ca "ii ia naiba dak mai baga nush ce harti", am scos cumva imunitatea shi ti-am dat gag sau llama????
dak ziceai pe chat nu e ... |
Fundika
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:08 Subiect: plangere bau |
deci bau ... aici nu dovedesti decat ca te roade f tare ..ca nu ti-o iesit nimic cu mine ...si nu mi-am batut jok de tine draga,poate nu stii ce inseamna o bataie de jok esti prea frustrat ca nu e ... |
S1doric
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:06 Subiect: plangere bau |
| bau...asta nu hotarashti tu...are slot...shi o sa joace pana cand o sa-i spuna maxim sau capitan....sau ken...sau nixon sa nu mai calce....nu tu iei deciziile...cum nu le iau nici eu asupra adminilor. ... |
bau
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:02 Subiect: plangere bau |
Sidoric cumva raspunzi tu pt banul ala ? Eu rasp .. e adminul meu si daca voi fi suspendat sau am sa raman fara, asta e.
Nu raspund in fatza nimanui. Doar Maxim sau Capitan sa imi ceara explicatii. F ... |
Fundika
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:52 Subiect: plangere bau |
| Deci chiar nu pot sa imi dau seama de ce am luat ban permanently de la adminu bau ! Purtam o conversatie...la care el dupa cum se vede s-a ofticat prea tare... eu nu cred ca meritam ban-ul acela pt ca ... |
Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public |
S1doric
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 21
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:50 Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public |
| faza de ieri o shtiu.....azi ce s-a mai intamplat??? |
GoliatH
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:42 Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public |
Totusi nu cred ca este el pt ca a mai
intrat si ieri unu cu nicku lui si ne-a injurat pe
toti admini care eram. |
the_game
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:24 Subiect: GoDL!K3 RaZ0r sa nu te mai vad pe public |
Dk te mai vad pe server ai fuckoff,screw,censure de toate
http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/50518122.JPG |
Subiect: unban Motanelu daca am |
Motanel
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 40
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mar Ian 06, 2009 13:13 Subiect: unban Motanelu daca am |
| Deci mah mi-a facut la la tastatura poze pe bycastor ..... apoi nushu cine pe dust2 ... si apoi the_game pe inferno .... si cele de pe inferno le-am postat ultima data ... !!!!! altele nu mai am facute d ... |
Subiect: unban Motanelu daca am |
Motanel
Vizualizări: 40
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mar Ian 06, 2009 12:35 Subiect: unban Motanelu daca am |
Numele cu care joc pe servar : Motanelu
Motivul pt care am luat ban ....
De la cine am lat ban : ......
ip:89.44.192.56
data:05_01_2008
POZE:
http://e.imagehost.org/download/0364/dE_dus ... |
Subiect: Î÷čńňęŕ îđăŕíčçěŕ |
JusT#pum@ <3
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 43
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Ian 06, 2009 12:22 Subiect: Î÷čńňęŕ îđăŕíčçěŕ |
da mai DeviceRadamir te inteleg daca ai spune pe romaneste team intelege cu totii  |
Subiect: despre revolutie si ceausescu |
|LeX|->b0rN2KiLl
Răspunsuri: 30
Vizualizări: 180
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Ian 06, 2009 11:49 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| ma deci eu is confuz in privinta lu ceausescu ...unii zic k era mai bn k el , altii k nu....nici macar nu eram in scrisorile de dragoste a lu mama si a lu tata la revolutie |
Subiect: buby....tractorist |
MorFineL
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 115
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Ian 06, 2009 11:08 Subiect: buby....tractorist |
nu e el mai....  |
Dacia1310
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Ian 06, 2009 08:07 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
de acord cu mandarie au si rostu lor topicurile astea e free chat daca stii cei ala ..
Ceausescu pana sa se ia cu ceauseasca de mana .. era f bun dictator nu facea cum a facut pe la inceputu lu 80 ... |
Subiect: Joaca dea banu :)) |
Dacia1310
Răspunsuri: 706
Vizualizări: 21978
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Ian 06, 2009 08:01 Subiect: Joaca dea banu :)) |
ai ban ca m-ai copiat  |
Subiect: "10 pentru bautura" |
scandal
Răspunsuri: 54
Vizualizări: 336
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Ian 06, 2009 00:04 Subiect: "10 pentru bautura" |
| acum la mn urmeaza o perioada fara bautura ...prea am exagerat in ultimu timp si o luam pe un drum rau...vine si sesiune....asta mai tre sa fac..sa ma duc beat la examene .... |
mandarie
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 23:52 Subiect: "10 pentru bautura" |
eu sant mai tare de 4 ori de paste de cracin acum si in fiecare zi  |
ceferistul
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 23:33 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| bine tac aici.... sa stii ca m-ai dezamagit, fiindca ai apucaturi de adolescent.esti? |
ceferistul
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 23:22 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| scandal , uite care e treaba, mi se pare normal sa iti sustii punctul de vedere atata timp cat o faci calm si argumentat ;noi discutam aici despre ceasca.Daca ti se pare in neregula, ma mir, pentru ca ... |
Subiect: S0uNd |
C-NYK
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 75
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:56 Subiect: S0uNd |
Hai PA. Dute tare cu tinta ta la awp.
Nu mai are voie. |
Subiect: dacia |
C-NYK
Răspunsuri: 14
Vizualizări: 168
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:52 Subiect: dacia |
| Problema e ca mai erau 24 de min din harta. Shd pt binele tau si al nostru nu mai schimba sau intreaba inainte sa schimbi harta. |
Subiect: Dacia1310 |
Dacia1310
Răspunsuri: 110
Vizualizări: 642
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:38 Subiect: Dacia1310 |
ma chinuie ...
am mai luat si amenda de ma simt nasol .. |
Subiect: dacia |
counter_strike
Vizualizări: 168
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:26 Subiect: dacia |
de erati numa 4 oameni pe sv... a schimbat 35hp e harta.. mai mica.. .nu avea rost sa va alergari p acolo aiurea;) |
Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE????????? |
GoDL!k3*RaZ0r
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 28
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:21 Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE????????? |
| ban scos , data viitoare cand mai vad un titlu ca ala "Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE?????????" sa nu te mai ast la unban de la mine ...si banu nu se da cu motiv .... ci este verificare ! |
Dacia1310
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:21 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| ma sidoric da n`ai vazut ce el a inceput ... a deschis omu topicu rpd se baga nu e frumos vb la subiect ceausescu a fost cum a fost .. dar acum parca e mai bine dar in alt punct de vedere e dezastru |
Subiect: AM REVENIT!!! |
Dacia1310
Vizualizări: 57
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:14 Subiect: AM REVENIT!!! |
| contra motivele sunt mai sus |
Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
S1doric
Răspunsuri: 16
Vizualizări: 134
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:59 Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
ascunselea se joaca cu mashina mai nou... )shi e super tare... ))))
am jucat anu trecut cu colegii din taximetrie
)) |
Subiect: dey23 |
C-NYK
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:40 Subiect: dey23 |
| cauta pozele si fa cererea calumea de vrei sa mai joci. |
mandarie
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:36 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| ma scuzi ma atotstiutorule vezi sa nu ti se sparga vreo vena si daca vrei fa topicu si vb si daca stii tu mai multe macar am ce sa invat ca nu ma deranjeaza (dar nu cumva sa confunzi istoria cu manele ... |
scandal
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:30 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| ceferistu taci ca e mai bn.....iar tu mandrie nu cauta 'scandal' ....vezi ca nu's nici iliescu , basescu sau altu ....urasc perioada ceausista si gata....sa nu mai vad niku meu la vreun coment...dak t ... |
Subiect: dey23 |
dey23
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:29 Subiect: dey23 |
Pentru just me : frate nu am nik Joc doar la sunet dc nu mai urmarit am dat vreo 10 capuri sh am cod ... |
Subiect: unban kenshyx |
kenshyx
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 82
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:30 Subiect: unban kenshyx |
| raspunsul tau sustine tot ce am zis eu mai sus |
Subiect: unban kenshyx |
kenshyx
Vizualizări: 82
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:15 Subiect: unban kenshyx |
| treb sa fac print la consola sa vezi cat se oftica ca nu facea niciun frag dupa 2 min mi-am luat eu ban....si credema nu ma cred niciun zeu ma cunosc mai multi admini dp server si stiu cum sunt dar ca ... |
Subiect: Castigatorul lunii este .... |
C-NYK
Răspunsuri: 15
Vizualizări: 111
|
Forum: INFO Trimis: Lun Ian 05, 2009 18:18 Subiect: Castigatorul lunii este .... |
LOL.
Multumesc tuturor si lui Maxim, si ce sa va mai zic bafta. App bau vezi ca nu e de vanzare  |
Subiect: cerere unban |
KKK
Răspunsuri: 18
Vizualizări: 148
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 17:51 Subiect: cerere unban |
| esti dus cu capu....mai du-te la un control |
Subiect: Problema |
TzEaPa
Vizualizări: 34
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:58 Subiect: Problema |
Mai am o problema ..........dupa cum stiti am admin si joc cu numele TzEaPa!!!.Uneori cand e full serveru numa lasa sa intru....zicetimi ce sa fac ? |
Subiect: sa va vad fizionomiile |
GoDL!k3*RaZ0r
Răspunsuri: 22
Vizualizări: 187
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:42 Subiect: Re: sa va vad fizionomiile |
baaaaaaa poate ziceti de acu ca is gai
nuuuu ...nici nu ne`am gandit la gay ... super-... suna mai  |
blacktouch
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:01 Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
aveam 2 ani atunci ... dar unele lucruri mi-au ramas in memorie ... orkm ... mai merge cateodata o ascunsea sau un lapte gros  |
Subiect: AM REVENIT!!! |
Andrey_killer95
Vizualizări: 57
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:56 Subiect: Re: AM REVENIT!!! |
si dak eshti pe 3 in top ce ma ?! si io pot sa joc 2 ore si sa ajung pe 10 .... activitatea dp forum pe unde e ?!
CONTRA ! ! !
Yo incerc sa postez cat mai mult, dar de cate posuri"minim ... |
Subiect: C0us!N G30rG3 |
social
Vizualizări: 93
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:42 Subiect: C0us!N G30rG3 |
deci pot sa joc in continuare???? .... de acuma daca mai credeti k am cod faceti poze sau demo si vi le pun pe forum imediat ce mi le faceti ..... va multumesc  |
Subiect: reclamatie |
KKK
Vizualizări: 121
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:33 Subiect: reclamatie |
| toate pozele au fost puse pe forum.nu aveti tupeu sa jucati cu playeri mai buni ca voi...sunteti niste ofticosi. |
Subiect: ant...wall.... |
toneatza18
Vizualizări: 186
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:48 Subiect: ant...wall.... |
| Vreau si eu o decizie a ownerilor deoarece nu sunt lasat de adminul "Bau" sa joc.....Este cod sau nu ...sa stiu daca ma mai joc pe serverul vostru:) |
ceferistul
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:48 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| scandal trebuia sa incepi bagarea ta in seama cu "scuze de offtopic" sau cam asa ceva; dupa aceea, POATE ca mai avea insemnatate ceea ce ziceai. Se cheama DISCUTII GENERALE.Mersi pentru int ... |
Subiect: unban Motanelu |
GoliatH
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:37 Subiect: unban Motanelu |
Adminu the_game ti-a dat ban asteapta sa intre si te lamureste el,
dar eu cred ca trebuie sa ai ceva poze in fisierul cstrike,mai cauta. |
GoliatH
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Ian 05, 2009 13:30 Subiect: reclamatie |
Offf doamne greu mai e ,daca mai intalnim vreo 10 playeri ca asta
ne ducem "Boli nervoase"
Nu mai inteleg nimic,un singur lucru e clar daca te vad BAN. |
Subiect: Tutorial Server Non Steam: |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 1
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:52 Subiect: Tutorial Server Non Steam: |
| Bun si in acest tutorial linkul catre server creator s-a schimbat pana vom rezolva updatele la toate softurile cu probleme. In orice caz ca sunt aceste imagini sau altele la softul respectiv , este ac ... |
Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 11
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:46 Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
| Acest tutorial va va ajuta la server deoarece stim cu toti ca nu ne plac serverele pe care incercam sa intram si stam 30 de minute sa descarcam sunetele si modelele hartile sunetele , din acest motiv ... |
Subiect: C0us!N G30rG3 |
bau
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:22 Subiect: C0us!N G30rG3 |
| Joaca acolo .... eu nu cred ca ai jucat codat ... de cate ori te-am verificat si erai curat! Dar daca se mai intampla odata o sa fi vedeta la lista neagra ! Bafta |
scandal
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:35 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| dacia taci acolo si comenteaza-ti topicul ...nu t mai da atata mare.... si cu asta am terminat |
scandal
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 10:47 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| dacia mai bine taceai ...st cum e si vorba aia...filozof ajungeai ...discutati ma....poate ii faceti si un film lu ceausescu |
Dacia1310
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 08:14 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
care`i prob ta.. l-am deschis sa discutam daia se si numeste topicu asa nu vrei sa vorbesti nu vb numai fa off topic ..
mandarie poate era altu dar nu il omora pe ceausescu il baga la parnaie si gat ... |
Subiect: Joaca dea banu :)) |
mandarie
Răspunsuri: 706
Vizualizări: 21978
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 02:46 Subiect: Joaca dea banu :)) |
| ai ban ca nu ai spus ca-ti place mai devreme |
scandal
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 02:34 Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
| unele jocuri...de ex cate oua are baba il joc si la varsta asta...la un gratar vara..nu se pune problema....mai ales ca st ca am la bort si ceva bautura... |
N[1]x.0N
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:59 Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
Mda adevar greieste in melodie =))Ce mai umblam prin buzunare parintilor Se uita cineva la emisiunea Mihaela?Parca la 7.30 incepea  |
C-NYK
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:32 Subiect: ant...wall.... |
| Gata l-am primit de la nixon. Am vazut demo, dar parerea mea e ca nu are wall. Da primul kill e mai ciudat, dar si eu trag pe diagonala la snow, iar la ultimul cand l-a luat pe jucator de csbestial da ... |
Subiect: Completati.. |
mandarie
Vizualizări: 94
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:32 Subiect: Completati.. |
am loviat o capra pentru ca cineva mi-a oferit 1.000.000 $
o capra am lovit sau mai bine zis un ied (cu masina fara sa vreau nu ma credeti...) dar milionu unde dracu e ca de caand il astept  |
doctorash88
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:10 Subiect: ant...wall.... |
| dar pe ala nu-l omoara la inceput.oricum eu zic sa-l mai lasam sa joace deocamdata... |
N[1]x.0N
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Ian 05, 2009 01:08 Subiect: ant...wall.... |
Mai astept pareri,e sau nu?  |
Subiect: cerere slot |
S1doric
Vizualizări: 79
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:48 Subiect: cerere slot |
in primul rand ai rabdare sa se rezolve cu demo-ul......shi dupa faci cerere pt slot...mai ales...mai shi joaca pe respawn..k adminii nu te cunosc... |
Subiect: problema lag |
mandarie
Vizualizări: 48
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:48 Subiect: problema lag |
sa nu joci cu progr de download deschis ca face figuri sau daca esti in retea cu alti iti dau un sfat trageti net  |
RoB3r7
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:40 Subiect: ant...wall.... |
lol ma ................... cum sa fie asta wall majoritatea playerilor cand incepe runda pe snow trag in toti pereti eu zik ca e curat ...toti tragem prin perete pe snow sa recunoastem....... d ... |
Subiect: Unban AnT |
N[1]x.0N
Vizualizări: 32
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:27 Subiect: Unban AnT |
Motiv tiam zis sati rezolvi problema cu acel demo si nu ma mai lua peste picior cu casti ca si eu joc la sunet
CLOSED |
mandarie
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:26 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| si crezi ca daca nu era el nu se intampla la fel (nu mai era iliescu era altu) |
mandarie
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:22 Subiect: "10 pentru bautura" |
| k de acord si in plus daca ar bea cine ar mai conduce masina cand vii de la o petrecere |
Subiect: Muzica |
mandarie
Răspunsuri: 44
Vizualizări: 256
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:19 Subiect: Muzica |
| cam tot ce inseamna muzica (depinde de stare) mai putin muzica clasica |
Subiect: Sugestie adaugare plansa |
freakadd
Vizualizări: 49
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:09 Subiect: Sugestie adaugare plansa |
| sunt harti multe si noi dar nu prea le baga alti admini ..pe respawn eu si cu ceilalti admini am mai bagat |
doctorash88
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:48 Subiect: ant...wall.... |
| si eu mai trag prin pereti pe snow,dar are niste faze cand parca urmareste prin pereti,l-am mai vazut pe sv si joaca bine,nu am mai avut indoieli de el pana acum,dar acum mi s-a parut suspect |
S1doric
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:35 Subiect: reclamatie |
tu nu intelegi ca ai luat mai multe banshoturi??
mai exact...ca sa intelegi shi tu.....ti s-au facut mai multe poze....
pe care tu nu le-ai postat.... |
Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie |
S1doric
Răspunsuri: 71
Vizualizări: 562
|
Forum: INFO Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:34 Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie |
du-te bah....cand o sa iau e premiul....cum a zis un copil care nu mai are ce cauta pe la noi..o sa aiba el slot.......
gg the_game
sau
gg c_nyk |
D1ss3l1n*BuTT
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:10 Subiect: reclamatie |
Mha Yo Nam InTeLes NiKa Pt Ce A FaCuT AsTa ReClaMaTiE ? A lAut Ban Mai DemuLT Nu A Pus PoZeLe Si Face PLanGeRe ??  |
S1doric
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:58 Subiect: reclamatie |
| ai vazut ca ai mai gasit nijte poze???? |
the_game
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:36 Subiect: reclamatie |
tiam mai zis si iti repet astea sunt pozele de azi dar eu vreau pozele de pe de_dust2 ce nu intelegi tu ?
nu am ciuda pe tine dar orice banshot se vine pe forum si se pune pozele tu nu ai facut ... |
Dacia1310
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:21 Subiect: "10 pentru bautura" |
| eu nu`s asa beat cum vreti voi so luati .. dar femeile n`au ce cauta cu bautura in gura bn un paharel acolo hai sa zici ca mai gusta si ea da mai mult ,... ... deja se strica treaba tre sa ai grija si ... |
Subiect: PRo sau Contra Emo ?? |
Dacia1310
Răspunsuri: 67
Vizualizări: 417
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:18 Subiect: PRo sau Contra Emo ?? |
nu se compara ma.. aia sunt niste copii rataciti uneori arata ca .. satana .. ce sa mai zic si u zici ca sunt cum sunt sa nu`i urasti pe ei sa urasti boala lor ..
mie`m ipare rau de ei contra emo ! |
Subiect: Cerere unban |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 37
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:53 Subiect: Re: Cerere unban |
ce e cu gaurile alea din pereti ? ... si ei parca sunt mai albi .. a ascuns codu ma cred
asa sunt gloantele la cs`u ala .... i`ati si u cs`u de la bestial shi vezi si u ca`s la fel  |
Subiect: Cerere unban |
Dacia1310
Vizualizări: 37
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:50 Subiect: Cerere unban |
ce e cu gaurile alea din pereti ? ... si ei parca sunt mai albi .. a ascuns codu ma cred  |
Subiect: poze kenshyx |
the_game
Vizualizări: 29
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:31 Subiect: poze kenshyx |
poti juca.
dk ne mai vizitezi sa faci cerere dupa model. |
Subiect: Cerere slot VoDaFon3 |
S1doric
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 63
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:29 Subiect: Cerere slot VoDaFon3 |
eu te-ash ruga sa revii peste 2 sapt cu o cerere....dak mai rezishti printre noi....
shi cu mai multa activitate pe forum....
p.s.....cand zic activitate...nu ma refer la posturi pe la discutii ... |
Subiect: Cerere slot VoDaFon3 |
MARIANO
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 63
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:01 Subiect: Cerere slot VoDaFon3 |
Mai lucreaza la activitatea pe forum.
CONTRA |
toneatza18
|
 |