Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

rank la forum - Căutarea a gasit 2379 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: AM REVENIT!!!
Verdee

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 57

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:39   Subiect: AM REVENIT!!!
Sincer nu meriti admin Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM activitate pe server Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM pe forum deloc ai facut duble post si vrei sa ne uitam noi pe alta cerere de a ta facuta acu 3 zile? ti`a zis 2 saptamani si in + ce faci? ai 2 contu ...
cs folder  Subiect: unban kenshyx
bau

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 78

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:22   Subiect: unban kenshyx
Auzi ma dovleacule ... in primu rand nu joc la rank sau la top in al 2-lea rand nu ma cunosti nu sti cum joc. (de aia m-am enervat); si in al 3-lea rand verific pe cine vrea muschii mei pe server pt c ...
cs folder  Subiect: RESET RANK
MARIANO

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 58

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:01   Subiect: RESET RANK
chiar eram curios, pe ce criterii se da restart la rank pe respawn¿

Banuiesc ca la un anumit interval de timp.
cs folder  Subiect: C0us!N G30rG3
the_game

Vizualizări: 92

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 17:12   Subiect: C0us!N G30rG3
dk iai facut poze si nu lea postat insm ca nu era el era alcineva oricum el a pus orice banshot sau ss pe forum
cs folder  Subiect: Unban ArT
ArT

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 28

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:32   Subiect: Unban ArT
-Numele cu care jucati pe Server: ArT
-Motivul pentru care ati luat ban: adminu stie :O c
-De la cine ati luat ban: Sp1N
-IP: Dinamic
-Data: 5-01-2009
-Pozele :
CS BESTIAL FORUM
Counter-Strike ...
cs folder  Subiect: RESET RANK
ceferistul

Vizualizări: 58

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:29   Subiect: RESET RANK
chiar eram curios, pe ce criterii se da restart la rank pe respawn?
ceferistul

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:10   Subiect: AM REVENIT!!!
(scuze ca ma bag) s-a dat cumva restart la rank de esti pe locul 3? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Andrey_killer95

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:56   Subiect: Re: AM REVENIT!!!
si dak eshti pe 3 in top ce ma ?! si io pot sa joc 2 ore si sa ajung pe 10 .... activitatea dp forum pe unde e ?!

CONTRA ! ! !

Yo incerc sa postez cat mai mult, dar de cate posuri"minim ...
freakadd

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:54   Subiect: AM REVENIT!!!
contra ..citeste regulamentul + lucruri necesare pentru a fi admin + fa activitate pe forum si server
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:45   Subiect: AM REVENIT!!!
si dak eshti pe 3 in top ce ma ?! si io pot sa joc 2 ore si sa ajung pe 10 .... activitatea dp forum pe unde e ?!

CONTRA ! ! !
cs folder  Subiect: C0us!N G30rG3
social

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:42   Subiect: C0us!N G30rG3
deci pot sa joc in continuare???? .... de acuma daca mai credeti k am cod faceti poze sau demo si vi le pun pe forum imediat ce mi le faceti ..... va multumesc Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Andrey_killer95

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:39   Subiect: AM REVENIT!!!
Ei bine nu au trecut doua saptamani dar am jucat astazi mult si sunt pe locul 3 in TOP 10
E drept, pe forum nu am prea activat, dar vreau sa primesc si eu admin
==> DATELE LE AVETI IN CERERE Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: reclamatie
KKK

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 120

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:33   Subiect: reclamatie
toate pozele au fost puse pe forum.nu aveti tupeu sa jucati cu playeri mai buni ca voi...sunteti niste ofticosi.
cs folder  Subiect: Hello Guys
Boris

Vizualizări: 67

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:03   Subiect: Hello Guys
welcome...u can use english forum!!!

yap but dont work i use google translate Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Sugestie adaugare plansa
the_game

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 47

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:47   Subiect: Sugestie adaugare plansa
dk tot ceri adaugare mapa de ce nu ai urcato pe forum upload the map.
<crf>

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:36   Subiect: Hello Guys
welcome...u can use english forum!!!
zeulthanatos

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:24   Subiect: reclamatie
PUNE POZELE PE FORUM SI VEI JUCA ......Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Boris

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 03:04   Subiect: Hello Guys
hello guys im new on this sv and on this forum, im from ukraina but i can speak a littel english and tnx to google i can understand most of this forum ....i hope i wellcome on your forum and sv. wit ...
cs folder  Subiect: ant...wall....
S1doric

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 185

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:39   Subiect: ant...wall....
demo e pe forum....pus de mine......
asha ca...nu ma int subiectul.....shi kiar de se rezolva.....sa nu te prind ca gresheshti...
KKK

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:18   Subiect: reclamatie
aceste poze au fost odata vizualizate si mi s-a scos banul.
a venit adminul si mi-a dat iar ban.
intrebarea mea este de ce???????oare nu a vazut pozele pe forum sau ce???
cs folder  Subiect: cerere unban
KKK

Vizualizări: 146

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:39   Subiect: cerere unban
vezi ca ma confunzi ...eu pana la sfarsitul anului trecut am jucat cu numele de ALY....de abia azi am inceput sa joc cu KKK....deci uita-te la pozele care ti le-am trimis...eu joc cs de mult timp si n ...
the_game

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:36   Subiect: reclamatie
tiam mai zis si iti repet astea sunt pozele de azi dar eu vreau pozele de pe de_dust2 ce nu intelegi tu ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
nu am ciuda pe tine dar orice banshot se vine pe forum si se pune pozele tu nu ai facut ...
KKK

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:34   Subiect: reclamatie
nume reclamant: KKK
mi s-au facut poze si am primit ban...mi-a trebuit ceva timp sa le pun pe forum...in cele din urma mi s-a scos banul...banul era dat de the_game....am intrat la joc si dupa vreo 2 ...
cs folder  Subiect: Cerere SLOT
S1doric

Vizualizări: 66

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:43   Subiect: Cerere SLOT
cerere dupa model shi multa activitate pe forum/server....

te rog frumos sa revii peste 2 saptamani cu o cerere...
cs folder  Subiect: Cerere slot VoDaFon3
S1doric

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 62

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:29   Subiect: Cerere slot VoDaFon3
eu te-ash ruga sa revii peste 2 sapt cu o cerere....dak mai rezishti printre noi....
shi cu mai multa activitate pe forum....

p.s.....cand zic activitate...nu ma refer la posturi pe la discutii ...
MARIANO

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:01   Subiect: Cerere slot VoDaFon3
Mai lucreaza la activitatea pe forum.

CONTRA
cs folder  Subiect: cerere unban
KKK

Vizualizări: 146

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 20:32   Subiect: cerere unban
am stat 2 ore ca sa pun 2 poze pe forum, crezi ca stiu sa pun coade???
joc cs din 1999 din facultate si nu am jucat niciodata cu coade....asa ca te rog scoate banul ca nici nu mi s-au facut poze.
S1doric

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 19:32   Subiect: Cerere slot VoDaFon3
putine mesaje pe forum.....
shi plus ca eu nu cred ca ai jumatate de an pe server...eu unu nu te shtiu de juma de an......

din pacate.....de la mine ai contra
An0n!m

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 19:10   Subiect: Cerere slot VoDaFon3
Activtate pe server: Sunt de jumatate de an pe server si joc pe zi cam 3-4 ore
Activitate pe forum: Nu prea am ca nush ce sa postez dar ma uit zilnic pe forum
Varsta: 15 ani
Steam ON [ hellboy988] ...
cs folder  Subiect: As vrea si eu admin
C-NYK

Vizualizări: 49

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 18:44   Subiect: As vrea si eu admin
Revino peste 2 saptamani cu o cerere noua si activitate pe forum/server.

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/26801closed.GIF
cs folder  Subiect: vreau ji eu admin plzz k e ff tare serverul
C-NYK

Vizualizări: 33

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 18:41   Subiect: vreau ji eu admin plzz k e ff tare serverul
N-ai activitate. Revino peste 2 saptamaniu cu mai multa activitate pe forum si server.

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/26801closed.GIF
cs folder  Subiect: Unban WhiTe*D3m0n a 3-a oara
Adrianosss

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 106

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 17:43   Subiect: Unban WhiTe*D3m0n a 3-a oara
http://i288.photobucket.com/albums/ll199/Adrianosss/asd.jpg

toate pozele au iesit bine numai astea 2 nu pt ca era minimizat cs....habar nu am dc au iesit asa...desigur voi nu credeti pana nu vi s ...
mandarie

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 17:11   Subiect: As vrea si eu admin
contra nu activitate pe forum si pe serv cel putin eu nu te-am vazut
Andrey_killer95

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 16:59   Subiect: As vrea si eu admin
Activitate pe Forum* : Dupa ora 13, bineinteles daca nu sunt pe server
Activitate pe Server* : Intre orele 13 si 24
De ce doresti acces pe server: Sa scap de userii care folosesc coduri pentru ca ...
cs folder  Subiect: vreau slot
klo

Vizualizări: 50

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 16:58   Subiect: vreau slot
contra din toate punctele de vedere ....activitate pe forum nu ai pe srv eu nu te-am vaz niciodata ....mai uitate si tu pe forum inainte sa postezi aiurea ...
cs folder  Subiect: vreau slot
S1doric

Vizualizări: 50

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 16:57   Subiect: vreau slot
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM)))))
pt asta vrei tu slot?? fara pic de activitate pe forum.....fara pic de activitate pe server....
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM))))

din pacate cauta alt srv unde sa ceri slot asha direct...Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM

nu-l inkid inca...v ...
cs folder  Subiect: CERERE UNBAN
KKK

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 16:20   Subiect: CERERE UNBAN
cine ma poate ajuta sa imi pun pozele pe forum???
Verdee

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 15:02   Subiect: vreau ji eu admin plzz k e ff tare serverul
Te`ai luat dupa andrey_emo fa cererea normala.. simpla cu ce trebuie
Contra si mai fa activitate pe forum
cs folder  Subiect: Vreau si yo admin
Verdee

Vizualizări: 61

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 15:01   Subiect: Vreau si yo admin
Activitate pe forum : nu ai
Activitate pe server : nu te`am vazut
Steam : nu ai
deci CONTRA
mLq

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:39   Subiect: vreau ji eu admin plzz k e ff tare serverul
timpu petrecut pe forum si pe server e la pamant Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM probabil d-aia nici nu l-ai scris Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM deci simplu, contra Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
capsuna

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:33   Subiect: Vreau si yo admin
Nu ne dorim emo printre noi nu te vrem pe constiinta,Activitate pe server si pe forum nu ai
CONTRA
andrey-emo

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:06   Subiect: Vreau si yo admin
Activitate pe Forum* : Dupa ora 13, bineinteles daca nu sunt pe server
Activitate pe Server* : Intre orele 13 si 24
De ce doresti acces pe server: Sa scap de userii care folosesc coduri pentru ca am ...
cs folder  Subiect: Cerere Slotz (Darko)
MARIANO

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 94

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 12:08   Subiect: Cerere Slotz (Darko)
Sorry...Mai activ pe forum pls.Momentan contra.
blacktouch

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 04:37   Subiect: Cerere Slotz (Darko)
Momentan sunt contra ... incearca peste 1-2 saptamani, dupa ce faci minim 45 de posturi pe forum... Numai bine
cs folder  Subiect: Cerere Slot !!!!
S1doric

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 102

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 04:29   Subiect: Cerere Slot !!!!
revino cu o noua cerere peste vreo 2 saptamani si cu mai multa activitate pe forum/server.
S1doric

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 04:28   Subiect: Cerere Slotz (Darko)
cu toate ca eshti fratele lui dau bine...shi cu toate ca noi 2 te-am tine in frau...cat de cat.....tot ti-ash da un contra...baga mesaje pe forum...multe...shi nu ma refer la discutii generale....caut ...
Darko

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 03:28   Subiect: Re: Cerere Slotz (Darko)
[quote=&quot;C-NYK&quot;]PRO desi tre sa mai lucrezi la activitatea pe forum.[/quote]
Daca am zis ca promit !! .. promit !! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Ca am avut pe un srv admin si lam pierdut ac ma apuc pe srv asta Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM : ...
C-NYK

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 03:25   Subiect: Cerere Slotz (Darko)
PRO desi tre sa mai lucrezi la activitatea pe forum.
cs folder  Subiect: admin 4 [d]aRk
C-NYK

Vizualizări: 103

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 03:02   Subiect: admin 4 [d]aRk
revino cu o noua cerere peste vreo 2 saptamani si cu mai multa activitate pe forum/server.
cs folder  Subiect: Ban pe nume
the_game

Vizualizări: 101

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Dum Ian 04, 2009 02:20   Subiect: Ban pe nume
datii ban pe forum azi Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
MARIANO

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:47   Subiect: admin 4 [d]aRk
S1doric, n-ai inteles. Ce a spus el se traduce asa:&quot;am jucat cu nick smo.O[k] . 1 an nam mai avut net...&quot;

Dar oricum, nu ai activitate pe forum si mai joaca si pe sv cel putin 2 saptmani ...
UnR

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:30   Subiect: Cerere Slot !!!!
http://www.csbestial.com/forum/cerere-slot--counter-strike-6350.html

aici ti`a fost explicat ACTIVITATE PE FORUM

vrei sa iti desenam ? sa stii ca desenez foarte dragut ... zi si te rezolv
cs folder  Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
MaXiM

Răspunsuri: 71
Vizualizări: 561

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 23:56   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
maine probabil dau cadoul pentru luna cealalta ( lui nixon) dupa care trebuie sa puna pozele pe forum si dupa care aflati castigatorul premiului oferit gratuit de
S1doric

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 23:54   Subiect: admin 4 [d]aRk
cand ai jucat tu un an pe srv??? k eu te shtiu de cateva sapt....

shi mai ai shi 4 mesaje pe forum.....

contra
cs folder  Subiect: Parola noua de admin
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 70

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 22:20   Subiect: Re: Parola noua de admin
Trimite-ti toti adminii un PM lu maxim cu o parola noua de admin, pt ca s-a intamplat iar ceva neprevazut. A si aveti grija sa nu fie aceeasi parola care o aveti si pe forum, sa fie parola diferita.
...
cs folder  Subiect: Parola noua de admin
C-NYK

Vizualizări: 70

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 22:04   Subiect: Parola noua de admin
Trimite-ti toti adminii un PM lu maxim cu o parola noua de admin, pt ca s-a intamplat iar ceva neprevazut. A si aveti grija sa nu fie aceeasi parola care o aveti si pe forum, sa fie parola diferita.
MARIANO

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:51   Subiect: Cerere Slot !!!!
Nu prea ai activitate pe forum.

CONTRA
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 20:56   Subiect: Re: Cerere Slot !!!!
Salut !

1.Activitate pe server - 3 saptamani
2.De ce doresti acces pe server - Imi place mult de acest server

lol dak aia de la Pluginuri &amp; Tutoriale e acctivitate io ma las de cs... cu 9 ...
DeaGLe@BeGinS

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 20:54   Subiect: Cerere Slot !!!!
Salut !

1.Activitate pe server - 3 saptamani
2.De ce doresti acces pe server - Imi place mult de acest server [BESTIAL]
3.Varsta - 17 ani
4.Experienta CS/ADMIN - 2 ani
5.ID steam - deagle_pgl92 ...
cs folder  Subiect: Vreti sa invatati Photoshop ?
Spawm

Vizualizări: 52

MesajForum: Show off   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 17:28   Subiect: Vreti sa invatati Photoshop ?
nui bai Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM hai de pe forum
cs folder  Subiect: Vreti sa invatati Photoshop ?
Spawm

Vizualizări: 52

MesajForum: Show off   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 13:21   Subiect: Vreti sa invatati Photoshop ?
VA astept pe forum
cs folder  Subiect: IMPORTANT <Invata Photoshop>
Spawm

Vizualizări: 115

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 13:20   Subiect: IMPORTANT <Invata Photoshop>
sunt frumoase , te astept pe forum Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: POZE JAGON (<.'')> AGAIN!!!
FlorIN.PwD

Vizualizări: 101

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 02:08   Subiect: Re: POZE JAGON (<.'')> AGAIN!!!
klo vrei sa iti caut eu link`ul dp csbestia.com/forum cu pozele?
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 27
Vizualizări: 295

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Vin Ian 02, 2009 22:41   Subiect: reclamatie
poza aia este din forum la cere de tatuaje
de acolo a fost luata
oricum eu numai intru pe sv si forum
mam lamurit
nu am cum sa castig in fata lui S1DORNIK
el a fost
el mia gasit parola ca era s ...
cs folder  Subiect: Stiati ca joc ? :))
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 388
Vizualizări: 1951

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Ian 02, 2009 21:30   Subiect: Stiati ca joc ? :))
clar ..

stiati ca buby merita ban pe forum ?
cs folder  Subiect: buby....tractorist
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 108

MesajForum: Probleme   Trimis: Vin Ian 02, 2009 21:25   Subiect: buby....tractorist
copilul asta chiar ar merita ban pe forum ..pe toate conturile ...( limbaj neadecvat si poza la avatar e.... Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM )
cs folder  Subiect: ToXigEN imi cer scuze
S1doric

Răspunsuri: 23
Vizualizări: 194

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Vin Ian 02, 2009 20:29   Subiect: ToXigEN imi cer scuze
toxigen...hai sa-ti explik...pt atatea scuze cerute......te-ash fi iertat pt cod......dar pt minciuna nu te iert....
shi dak ma mai disperi pe mess shi pe steam.....ne certam tare.....
ai cam mintit ...
cs folder  Subiect: Unban Dau de rup
Santinel

Vizualizări: 112

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Vin Ian 02, 2009 19:17   Subiect: Unban Dau de rup
imi scoate si mie cineva banul? Vad ca domnul Ken_Cuc nu intra pe forum
cs folder  Subiect: Va place zombie mod?
DoomCryer

Vizualizări: 81

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:20   Subiect: Va place zombie mod?
Razor,am avut ceva eroare la forum &quot;DEBUG&quot; si deaia a facut triple Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ... Sa nu deviem... Pe Counter Strike Source nu e cu lasere...iei arma,te baricadezi,si trag in ce apuci,canapele,masin ...
cs folder  Subiect: cerere slot no stress
toxyqu3

Vizualizări: 119

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:19   Subiect: cerere slot no stress
Sincer nu te`am vazut pana acum. Continua sa joci si fa cat mai multa activitate pe forum.. si poate in viitor :-??..
cs folder  Subiect: VladZ a incalcat regulamentul
zwinky

Vizualizări: 96

MesajForum: Warnings   Trimis: Vin Ian 02, 2009 15:18   Subiect: VladZ a incalcat regulamentul
a trimis la toti de pe forum
are ban sigur cand intra maxim
cs folder  Subiect: reclamatie pt. capsuna
capsuna

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 74

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Vin Ian 02, 2009 13:49   Subiect: reclamatie pt. capsuna
documenteaza`te pe forum despre banshot ....nu cum ai intrat tu pe server si gata urli in gura mare ca faci reclamatii etc
cs folder  Subiect: buby copilul atomyk
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 21
Vizualizări: 221

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Vin Ian 02, 2009 12:34   Subiect: buby copilul atomyk
s1dornic eu sincer chiar nici numai vroiam sa raspund la ce se vb despre mine
asa ca fii atent pe langa pozele alea care sau pun inainte.daca GoDL!k3*RaZ0r era asa de corect de ce nu a pus si pozele ...
cs folder  Subiect: IMPORTANT <Invata Photoshop>
Spawm

Vizualizări: 115

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Ian 02, 2009 10:54   Subiect: IMPORTANT <Invata Photoshop>
haide pe forum poate ne inveti si tu ceva pe noi si noi ceva pe tine Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
freakadd

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Vin Ian 02, 2009 03:14   Subiect: cerere slot no stress
contra :
activitate pe forum ;
pe server nu te-am vazut ;
steam nu ai
cs folder  Subiect: unban
Extazy

Vizualizări: 46

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Joi Ian 01, 2009 21:44   Subiect: unban
nu intelegi ca nu mege sa le pun pe forum nu stiu ce are
cs folder  Subiect: unban
Dacia1310

Vizualizări: 46

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Joi Ian 01, 2009 20:23   Subiect: unban
triple post vezi ca ai gresit sectiunea aia e pe normal si pozele le poti pune pe forum pe mess no sa te lase el asa ca daia exista forum sa uploadezi pozele sa le vada
|LeX|->b0rN2KiLl

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Ian 01, 2009 19:03   Subiect: buby copilul atomyk
si oricum buby dak ar fi adevarat ce zici u ...k eshty k o luan dupa s1d, tot nu ai facut ce a facut el ptr serverul asta....din cate stiu eu are o mare contributie in realizarea acestui server/forum. ...
cs folder  Subiect: dak va lasa inima
|LeX|->b0rN2KiLl

Vizualizări: 82

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Joi Ian 01, 2009 18:58   Subiect: dak va lasa inima
Numele cu care jucati pe server:k1dD0*
Activitate pe Server/Forum:3-4 ore pe server si pe forum
De ce doresti acces pe server:ca sa pot intra mai repede si k sa va ajut..(daca vreti tin si un redire ...
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Joi Ian 01, 2009 18:51   Subiect: cerere slot no stress
No steam , no activitate pe forum ...

srry ..... Contra.....
cs folder  Subiect: SAL SIDORIC
Gaming

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 82

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Joi Ian 01, 2009 18:13   Subiect: SAL SIDORIC
revin la 2 zile dupa ce am primit ban pe sv si nu am avut pozele sa le pun pe forum...pozele kiar nu le am avut. le am cautat in tot folderul de cs ..ma rog...mi ati dat ban si v am spus k orikum int ...
S1doric

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Ian 01, 2009 15:55   Subiect: buby copilul atomyk
cum buby?? cu o luna inaintea ta????
du-te mah......copil ce eshti.....
auzi la el.....am ajuns p srv cu o luna inaintea lui
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM))))
uita-te bnumai de cand am contul pe forum...shi iti spun eu.... ...
cs folder  Subiect: Cerere Slot !
N[1]x.0N

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Joi Ian 01, 2009 15:27   Subiect: Cerere Slot !
Pe servar team mai vazut dar activitatea pe forum e de lasat.Revino peste 2 Saptamani cu o noua cerere dar sa vad si activitate din partea ta
CLOSED
cs folder  Subiect: Cerere Slot !
<crf>

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Joi Ian 01, 2009 14:16   Subiect: Cerere Slot !
CONTRA!!!!fa activitate forum/server.revino peste 2 saptamani doar daca faci activitate...iar szz nu te mai baga,aici doar cei cu acces pe server voteaza!
cs folder  Subiect: pozele pentru junior (Oty)
kqbra

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 23

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Joi Ian 01, 2009 14:16   Subiect: pozele pentru junior (Oty)
-Numele cu care jucati pe Server: Oty
-Motivul pentru care ati luat ban: suspect wall
-De la cine ati luat ban: doar poze mi s-au facut si am fost rugat sa le postez pe forum
-IP: 82.79.210.19
-Da ...
cs folder  Subiect: Addons Amxmodx Public
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 25

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Ian 01, 2009 12:46   Subiect: Addons Amxmodx Public
Salut si La Multi Ani ! Va prezint un addons Amxmodx Public.

Descriere: Addons de tip normal + .

Contine: 1.AmxModX 1.8
2.MetaMod ( versiune necunoscuta )
3.Booster 2 ...
cs folder  Subiect: Cumpar hard disk