Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

100 FPS - Căutarea a gasit 13 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: Cum sa cresc numarul de FPS ?
Cap1taN

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 115

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Dec 15, 2008 16:04   Subiect: Cum sa cresc numarul de FPS ?
Am cautat ceva vreme cate ceva despre cresterea numarului de FPS (Frames Per Second) in jocul de Counter-Strike.Dar majoritatea solutiilor s-au dovedit inutile!
Totusi am gasit un fel de "progra ...
cs folder  Subiect: buby contra CAPITANUL
Cap1taN

Răspunsuri: 20
Vizualizări: 362

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Dec 14, 2008 22:23   Subiect: buby contra CAPITANUL
Alex,nu stiu ce ai discutat tu in particular cu S1doric,nu are legatura cu serverul!
Eu nu te vreau aici pentru ca nu dai dovada de putina maturitate.
Daca tu imi demonstrezi ca nu te mai comporti c ...
cs folder  Subiect: HardStrike Gaming
Cap1taN

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 94

MesajForum: Publicitate   Trimis: Mie Dec 10, 2008 22:36   Subiect: HardStrike Gaming
Esti inca la inceput...inscrie-l in Top 100 : http://csbestial.com/top
Astept sa vad site-ul.Nu ma pronunt inca!
cs folder  Subiect: Cati FPS Aveti :)
Cap1taN

Răspunsuri: 29
Vizualizări: 1244

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Dec 04, 2008 22:28   Subiect: Cati FPS Aveti :)
Ideea era ca oricati FPS ai avea tu sau oricine,daca se depaseste numarul de 100 FPS e doar fake!
Counter-Strike functioneaza maxim in 100 fps.
cs folder  Subiect: vot
Cap1taN

Răspunsuri: 40
Vizualizări: 593

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 02, 2008 21:33   Subiect: vot
Domnule S1doric prin topicurile tale nu faci decat sa ne arati cat de pueril poti fii!
Care pe care?Iti spun eu ca nu ai de castigat intr-un astfel de duel importiva mea!
Bun,ai zis ca ai facut topi ...
cs folder  Subiect: SteelCs.BlackZone.Ro
Cap1taN

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 348

MesajForum: Publicitate   Trimis: Sâm Noi 29, 2008 20:09   Subiect: SteelCs.BlackZone.Ro
Inscriel si in [url=http://csbestial.com/top]Top 100 Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Comunitatea Professional Gaming Netword (PGN) va asteapta
Cap1taN

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 145

MesajForum: Publicitate   Trimis: Joi Noi 27, 2008 22:20   Subiect: Comunitatea Professional Gaming Netword (PGN) va asteapta
Dragut siteul!
Inscriel in in [url=http://csbestial.com/top]Top 100
cs folder  Subiect: vand steam
Cap1taN

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 284

MesajForum: Publicitate   Trimis: Vin Sep 19, 2008 14:18   Subiect: vand steam
Nu e voie 100 de topice!
Trebuia postat de la inceput in Publicitate!
cs folder  Subiect: Cum sa cresti numarul de FPS?
Cap1taN

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 987

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Iul 24, 2008 22:40   Subiect: Cum sa cresti numarul de FPS?
Am cautat ceva vreme cate ceva despre cresterea numarului de FPS (Frames Per Second) in jocul de Counter-Strike.Dar majoritatea solutiilor s-au dovedit inutile!
Totusi am gasit un fel de "program ...
cs folder  Subiect: Cateva metode pentru a obtine 100 fps
Cap1taN

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 794

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Apr 21, 2008 22:07   Subiect: Cateva metode pentru a obtine 100 fps
PASUL 1:
Fa update la placa video cu ultimul driver
ATI: www.ati.com
Nvidia: www.nvidia.com

ATENTIE!: NU instalati driverul nou peste cel vechi,dezinstalati driverul nou,da-ti restart,instalati drive ...
cs folder  Subiect: Dictionar (DEX)
Cap1taN

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 1627

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Mar 16, 2008 12:50   Subiect: Dictionar (DEX)
DEX Counter-Strike

-A -
.AMX - este un plugin compilat facut pentru modul Admin Mod (ex.: plugin_boti.amx)

.AMXX - este un plugin compilat facut pentru modul Amx Mod X (ex.: plugin_boti.amxx)

A ...
cs folder  Subiect: Cum faci un film din demo-uri
Cap1taN

Vizualizări: 1390

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Mar 01, 2008 13:42   Subiect: Cum faci un film din demo-uri
Acest tutorial nu imi apartine,dar ma bucur ca am dat peste el si ca il pot arata la altii.Multumim autorului..(nu`i dezvalui numele)

Pentru a creea un film va recomand sa aveti urmatoarele:
-pro ...
cs folder  Subiect: Citeste Inainte sa Faci Reclama!
Cap1taN

Vizualizări: 1612

MesajForum: Publicitate   Trimis: Mie Feb 20, 2008 22:03   Subiect: Citeste Inainte sa Faci Reclama!
1. Postul trebuie insotit neaparat de un link. Acest link trebuie sa fie direct adica sa nu trebuiasca sa intram pe un site pentru a-l accesa.Cei care nu posteaza link-ul corect(sau nu-l posteaza) li ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la pagina de counter-strike: