|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: -=Cat la suta?=- |
ceferistul
Răspunsuri: 414
Vizualizări: 17905
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Ian 06, 2009 03:02 Subiect: -=Cat la suta?=- |
100% curand pe 15 ianuarie
cat la suta suferi de injoseala? |
Subiect: O intrebare |
bogdy999
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 9
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mar Ian 06, 2009 00:03 Subiect: O intrebare |
| am server si cand intru in el apare aia sa dai Ok si ii un chenar mare unde pe majoritatea serverelor ii poza sau regulament cum pot sa pun si eu o poza acolo unde intru sa bag linku?? |
Subiect: despre revolutie si ceausescu |
Dacia1310
Răspunsuri: 28
Vizualizări: 170
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:21 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| ma sidoric da n`ai vazut ce el a inceput ... a deschis omu topicu rpd se baga nu e frumos vb la subiect ceausescu a fost cum a fost .. dar acum parca e mai bine dar in alt punct de vedere e dezastru |
Subiect: unban kenshyx |
Junior
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 75
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:10 Subiect: unban kenshyx |
| eu mi-am luat ban si ca admin deci nu ar trebui sa fie asta o problema ,asa cum zice bau verifica pe cine vrea el chiar dak e suspect sau nu de cod...... |
Subiect: "10 pentru bautura" |
mandarie
Răspunsuri: 54
Vizualizări: 332
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:16 Subiect: "10 pentru bautura" |
cum sa nu aiva permis nici nu concep daca nu are se gaseste alta cu permis  |
Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE????????? |
bau
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 25
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:41 Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE????????? |
| Cum am zis si dincolo ai 2 poze. Posteaza linku si poti juca |
bau
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:33 Subiect: unban kenshyx |
| Raspunsul meu nu sustine nimic ... nu iti convine ai plecat de pe server ! Daca erai asa mare player cum sustii nu comentai aiurea ! Sunt o multime de playeri buni care joaca pe serverul asta si tu zi ... |
bau
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:22 Subiect: unban kenshyx |
| Auzi ma dovleacule ... in primu rand nu joc la rank sau la top in al 2-lea rand nu ma cunosti nu sti cum joc. (de aia m-am enervat); si in al 3-lea rand verific pe cine vrea muschii mei pe server pt c ... |
kenshyx
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:15 Subiect: unban kenshyx |
| treb sa fac print la consola sa vezi cat se oftica ca nu facea niciun frag dupa 2 min mi-am luat eu ban....si credema nu ma cred niciun zeu ma cunosc mai multi admini dp server si stiu cum sunt dar ca ... |
Junior
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Ian 05, 2009 19:05 Subiect: unban kenshyx |
| ai grija cum vb ca poate ramaii cu banul nescos.....nu se oftica nimeni ca esti tu zeu pe mapa ,dak el considara ca tre sa fii verificat iti da banshot care-i problema? |
Subiect: Problema |
TzEaPa
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 25
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:58 Subiect: Problema |
Mai am o problema ..........dupa cum stiti am admin si joc cu numele TzEaPa!!!.Uneori cand e full serveru numa lasa sa intru....zicetimi ce sa fac ? |
ceferistul
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 16:17 Subiect: -=Cat la suta?=- |
100% numai una
cat la suta va place jocu hitman? |
Dacia1310
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:13 Subiect: -=Cat la suta?=- |
nu stiu nu am jucat dar cred ca mi-ar place 100%
cat la suta aveti gagici? |
Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
the_game
Răspunsuri: 16
Vizualizări: 130
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:58 Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
| in ziua de azi numai e cum a fost odata pe vremuri |
scandal
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Ian 05, 2009 10:47 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
| dacia mai bine taceai ...st cum e si vorba aia...filozof ajungeai ...discutati ma....poate ii faceti si un film lu ceausescu |
Subiect: ant...wall.... |
RoB3r7
Răspunsuri: 18
Vizualizări: 184
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:40 Subiect: ant...wall.... |
lol ma ................... cum sa fie asta wall majoritatea playerilor cand incepe runda pe snow trag in toti pereti eu zik ca e curat ...toti tragem prin perete pe snow sa recunoastem....... d ... |
toneatza18
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:32 Subiect: ant...wall.... |
| fratilor pana la urma cum ramane ca nu ma lasa black2yce sa ma joc.....din cauza voastra numai am nici acel demo ca am sters tot steam`ul pt ca aveam 5 fps si credeam ca`mi distruge procesorul la cum ... |
Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie |
S1doric
Răspunsuri: 71
Vizualizări: 561
|
Forum: INFO Trimis: Dum Ian 04, 2009 23:34 Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie |
du-te bah....cand o sa iau e premiul....cum a zis un copil care nu mai are ce cauta pe la noi..o sa aiba el slot.......
gg the_game
sau
gg c_nyk |
Dacia1310
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:21 Subiect: "10 pentru bautura" |
| eu nu`s asa beat cum vreti voi so luati .. dar femeile n`au ce cauta cu bautura in gura bn un paharel acolo hai sa zici ca mai gusta si ea da mai mult ,... ... deja se strica treaba tre sa ai grija si ... |
Subiect: PRo sau Contra Emo ?? |
Dacia1310
Răspunsuri: 67
Vizualizări: 417
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 22:18 Subiect: PRo sau Contra Emo ?? |
nu se compara ma.. aia sunt niste copii rataciti uneori arata ca .. satana .. ce sa mai zic si u zici ca sunt cum sunt sa nu`i urasti pe ei sa urasti boala lor ..
mie`m ipare rau de ei contra emo ! |
MARIANO
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 21:04 Subiect: -=Cat la suta?=- |
100%
Cat la % va place sa pescuiti? |
toneatza18
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Dum Ian 04, 2009 20:46 Subiect: ant...wall.... |
Hai ca va dau acelasi demo facut de mine ....ca mi`am dat seama ca intra spec sa`mi faca demo si am zis sa dau record ca sa nu se mai faca atata haz de necaz .Si inca ceva....mi s`a dat un fuck ... |
Subiect: cerere unban |
S1doric
Vizualizări: 146
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 20:18 Subiect: cerere unban |
| 100% iti garantez ca la noi se da banshot (ban + 2 poze) |
Subiect: cerere unban |
KKK
Vizualizări: 146
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 20:16 Subiect: cerere unban |
| 100% iti garantez ca nu am poze....doar pe alea care le-am mai trimis odata la ora 13.... |
scandal
|
Forum: INFO Trimis: Dum Ian 04, 2009 20:03 Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie |
mda...cum am zis si mai sus ...cadoul pe luna decembrie sigur il va lua cineva din galati sidoric dai da baut dak il iei  |
Subiect: vreau slot |
C-NYK
Vizualizări: 50
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Ian 04, 2009 18:36 Subiect: vreau slot |
Citeste regulamentul inainte si apoi vezi cum se obtine slot aici.  |
zeulthanatos
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Dum Ian 04, 2009 17:44 Subiect: ant...wall.... |
deci .......m am uitat de 3 ori la acest demo. Eu zic 100% ca nu are ......deci uitativa ca in 2 faze pare suspect pt ca il ia pe readley........si inca o data la jucator de csbestial ...ATAT
... |
Subiect: As vrea si eu admin |
klo
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 48
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Dum Ian 04, 2009 17:02 Subiect: As vrea si eu admin |
ma cum joci tu cs de 6 ani ?! )))) tu nici nu stiai sa te legi la sireturi ...nici nu stiai sa citesti ...de scris nu mai spun ... |
Subiect: PRo sau Contra Emo ?? |
Junior
Răspunsuri: 67
Vizualizări: 417
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 15:52 Subiect: PRo sau Contra Emo ?? |
| emo sunt cum sunt unii manelisti raperi sau mai stiu eu ce doar ca prea ,cum sa ma dau eu ca baiat cu oja si farduri pe fata hai laso in colo de moda ca pana la urma omu face pe haine nu haina pe om. ... |
Subiect: problema :( |
Verdee
Vizualizări: 71
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Ian 04, 2009 15:11 Subiect: problema :( |
| sau : Control Panel -> Add or remove programs -> Valve sau cum il ai si dai repair.. poate merge :-? |
Subiect: unban C0us!N G30rG3 |
UnR
Vizualizări: 137
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:06 Subiect: unban C0us!N G30rG3 |
adika insinuezi ca am falsificat eu poza sau cum vine asta ? )
esti funny mah ... |
Subiect: unbun AXE |
klo
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 87
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 12:17 Subiect: unbun AXE |
| tu esti cu capu ....hai sa iti explic cum a fost faza ...ti-a facut careva poze si tu le-ai postat ....perfect ...dar tu cum esti nub ai intrat dupa codat ...ce ai spus tu ca daca te-a verificat odata ... |
mandarie
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 11:37 Subiect: "10 pentru bautura" |
cum sa bea ma femeia pai si ce as face sa impart bautura cu ea?  |
Subiect: Trucuri pentru incepatori |
D1ss3l1n*BuTT
Vizualizări: 199
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Dum Ian 04, 2009 09:56 Subiect: Trucuri pentru incepatori |
AsTa Nu O SitaM 2)Cum sa urci sau sa cobori o scara mai repede=nu trebuie sa apasam doar w ci sa apasam w+a sau w+d Nu CaZi STanGA DrEaPTa ?  |
Subiect: Joaca dea banu :)) |
Dacia1310
Răspunsuri: 704
Vizualizări: 21975
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 08:34 Subiect: Joaca dea banu :)) |
ai ban ca nu`mi place cum vorbesti  |
Subiect: IMPORTANT <Invata Photoshop> |
JusT#pum@ <3
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 113
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 06:00 Subiect: Re: IMPORTANT <Invata Photoshop> |
Stii Cum Se NuMeSte asta ? RECLAMA nu aici e locul potrivit pentru asa ceva |
Subiect: BUNNY HOP |
Darko
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 699
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Dum Ian 04, 2009 03:11 Subiect: BUNNY HOP |
Da da e cam complicat am vazut si mai .. simplu cum am eo !!! |
Subiect: CE ESTE UN SNIPER??? |
Darko
Răspunsuri: 17
Vizualizări: 871
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Dum Ian 04, 2009 03:09 Subiect: CE ESTE UN SNIPER??? |
| Aha asa e .. are o arma semi-automata cu luneta si are calibru de 338 cum este in cs.. ceea ce poate dobora pana la 4 5 persoane deoarece are un glontz foarte puternic fata de alte arme automate si se ... |
Subiect: dust_2 |
Darko
Vizualizări: 1014
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Dum Ian 04, 2009 03:01 Subiect: dust_2 |
| O stiam ori cum GG !!! |
Subiect: problema :( |
NegAtiV'
Vizualizări: 71
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Ian 04, 2009 01:20 Subiect: problema :( |
| in timp ce ma joc counter-strike mi se fac automat poze la un interval de cateva secunde....... si in ritmul acesta in doua ore de joc se fac 600 poze , si devin enervante atunci cand mi se fac poze d ... |
mandarie
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Ian 04, 2009 01:18 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
citat
porcarii alea mie`mi plac alea de la romani facute ala dfin 92 e clar adevarul iliescu e criminalu .. el e de vina ca am ajuns asa
ce bush ma &iquest;.. in toata chestia cu procesu i ... |
Subiect: admin 4 [d]aRk |
MARIANO
Vizualizări: 103
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:47 Subiect: admin 4 [d]aRk |
S1doric, n-ai inteles. Ce a spus el se traduce asa:"am jucat cu nick smo.O[k] . 1 an nam mai avut net..."
Dar oricum, nu ai activitate pe forum si mai joaca si pe sv cel putin 2 saptmani ... |
Subiect: problema lag |
D0n1
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 45
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:13 Subiect: problema lag |
va rog frumos.. ajutama si pe mine
am comanda rate 25000
dar am lag de peste 100
care mai erau comenzile.. pt ... nu mai avea lag.. pls
multumesc:) |
Subiect: Cerere Unban |
the_game
Vizualizări: 41
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:11 Subiect: Cerere Unban |
| cum spune nixon dk era pe tine si tia facut poze nu are cum sa iasa negre |
Subiect: Cerere Unban |
N[1]x.0N
Vizualizări: 41
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:07 Subiect: Cerere Unban |
BH_88_MRT_-DvO-_ pozele puse de tine sunt de pe de_dust2 eu tiam dat ban pe de_dust iar la poza de_dust nu apare cum e la tine
de_dust20001 deci vreau pozele de pe dust si sunt sigur ca nar trebu ... |
Subiect: Dacia1310 |
Dacia1310
Răspunsuri: 109
Vizualizări: 633
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:05 Subiect: Dacia1310 |
topicu asta l-am facut pt chat liber .. cine vrea vorbeste cum vrea .. si am facut 800 de postari intr`o singura luna .. si`mi place sa postez nu`s obsedat dar imi place mult  |
Subiect: Cerere Slot !!!! |
GoDL!k3*RaZ0r
Răspunsuri: 11
Vizualizări: 102
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Sâm Ian 03, 2009 20:56 Subiect: Re: Cerere Slot !!!! |
Salut !
1.Activitate pe server - 3 saptamani
2.De ce doresti acces pe server - Imi place mult de acest server
lol dak aia de la Pluginuri & Tutoriale e acctivitate io ma las de cs... cu 9 ... |
Subiect: am pus pozele |
C-NYK
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 63
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Ian 03, 2009 19:56 Subiect: am pus pozele |
Vrei sa faci o reclamatie uita-te la model cum se face.
Closed. |
Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
C-NYK
Răspunsuri: 16
Vizualizări: 130
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Ian 03, 2009 19:55 Subiect: super tare subiect..:D..pt cei mai batrani |
| Oricum degeaba le spui astora de 10 ani despre astea ca habar n-au la fel cum imi povestesc parintii mei despre multe despre care eu nabar n-am. Parerea mea ca generatie dupa generatie tot inspre mai ... |
Subiect: unban LgT.....pt klo |
C-NYK
Răspunsuri: 12
Vizualizări: 140
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Sâm Ian 03, 2009 19:42 Subiect: unban LgT.....pt klo |
| klo esti sigur de ce spui? ca de e asa cum zici zboara |
Subiect: fuckoff cretzu |
CretZu
Vizualizări: 102
|
Forum: Probleme Trimis: Sâm Ian 03, 2009 19:41 Subiect: fuckoff cretzu |
uite the_game cum a spus si GoliatH "Banul care l-ai luat fara poze a fost de la server." ... FARA POZE....
...
si tot GolitaH a mai spus "Dar e clar ca nu are wall." ....
... |
Subiect: alex copilul atomyk |
gioni
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 70
|
Forum: Warnings Trimis: Sâm Ian 03, 2009 17:45 Subiect: alex copilul atomyk |
ma bufneste rasul cate minte aveti
cum ma sa tastez eu acolo
asta este pana vine maxim sigur mai apr niste mesaje cu numele meu |
Subiect: Cerere BaNNeR |
SpLaT
Vizualizări: 21
|
Forum: Cereri Trimis: Sâm Ian 03, 2009 15:36 Subiect: Cerere BaNNeR |
Asi dori si eu un banner..cum credeti voi k e bine si sa scrie pe el Club-Zone ..ms si scz d reclama |
Subiect: Dacia1310 |
ceferistul
Răspunsuri: 109
Vizualizări: 633
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Ian 03, 2009 15:33 Subiect: Dacia1310 |
cum ar veni ca ai dat-o bine
 |
ceferistul
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Ian 03, 2009 15:30 Subiect: despre revolutie si ceausescu |
bagabontii cei mai mari is iliescu si cu nastase (despre cel din urma am auzit ca ar avea actiuni in firma atlassib, unde, de altfel am avut "onoarea" sa lucrez acum aproape 2 ani)
ps : a ... |
Subiect: Secrete Cum sa dai ban la toti pe un servar FARA sa ai admin |
St1cK
Răspunsuri: 32
Vizualizări: 2547
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Sâm Ian 03, 2009 14:19 Subiect: Secrete Cum sa dai ban la toti pe un servar FARA sa ai admin |
| cum fac sa nu imi dau ban si mie:|? |
S1doric
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Sâm Ian 03, 2009 14:12 Subiect: Secrete Cum sa dai ban la toti pe un servar FARA sa ai admin |
cum sa nu poti sa dai copy paste mah????
doamne |
S1doric
|
Forum: INFO Trimis: Sâm Ian 03, 2009 14:10 Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie |
| bine spus crf....eu nush cum de il mai suporta pamantul... |
St1cK
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Sâm Ian 03, 2009 14:07 Subiect: Secrete Cum sa dai ban la toti pe un servar FARA sa ai admin |
| dar cum sa copiez asta in cfg ca nu poti pe site-ul asta sa dai copy paste:| |
Subiect: dacia |
MARIANO
Răspunsuri: 14
Vizualizări: 150
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Ian 03, 2009 13:19 Subiect: dacia |
bn ma cum zici u dar putea sa puna alta harta .. la ora aia 35hp .. scuzama da nici asa
Da nu am inteles, ce are harta aia?.Din cate stiu e des jucata si nici nu e mare.
Pana la urma era singurul ... |
Subiect: dacia |
Dacia1310
Vizualizări: 150
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Ian 03, 2009 13:11 Subiect: dacia |
| bn ma cum zici u dar putea sa puna alta harta .. la ora aia 35hp .. scuzama da nici asa |
Subiect: buby....tractorist |
gioni
Vizualizări: 103
|
Forum: Probleme Trimis: Sâm Ian 03, 2009 13:02 Subiect: buby....tractorist |
http://www.csbestial.com/upload/62668eu%20si%20eu.JPG
si gata numai intru
mam saturat sa vad cata dusmanie este pe capul la uni de aici
dar mai este o vorba a sarit ca cur.a inainte
uitativa cum a ... |
Subiect: reclamatie |
KEN_CUC
Răspunsuri: 27
Vizualizări: 295
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Ian 03, 2009 12:53 Subiect: reclamatie |
| ori faci pe moment plangerea ori nu mai faci deloc nu sta 10 ore pe sv si dupaia iti aduci aminte sa faci reclamatie si mai ales faci si print la 1 slay care ti la dat cum trebuia.... daca mai faci 1 ... |
DoomCryer
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Ian 03, 2009 12:10 Subiect: reclamatie |
La faza cu poze , intrasem pe respawn sa ma joc si am cautat in consola cum mi-ai dat slay.M-am jucat si dupaia am pus pozele . Eu zic sa nu suporti nici o consecinta . E doar un mic slay . Dat ... |
Subiect: Care e numele tau de terorist? dar de manelist |
JusT#pum@ <3
Răspunsuri: 38
Vizualizări: 828
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Ian 03, 2009 03:45 Subiect: Care e numele tau de terorist? dar de manelist |
Cat % sunt manelist
Chestionar manelistic
Rezultatul testului
73% manelist.
si cum ma cheama pe manele ? ) IONUT MONDIALU )
Si de terorist ) Sheikh Rattle-al-Roll |
Subiect: alex copilul atomyk |
freakadd
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 70
|
Forum: Warnings Trimis: Sâm Ian 03, 2009 01:51 Subiect: alex copilul atomyk |
acest alex nu vorbeste cum trebuie
http://www.csbestial.com/forum/am-si-eu-o-problema-counter-strike-6425.html |
Counter-Strike 1.6
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Vin Ian 02, 2009 22:41 Subiect: reclamatie |
poza aia este din forum la cere de tatuaje
de acolo a fost luata
oricum eu numai intru pe sv si forum
mam lamurit
nu am cum sa castig in fata lui S1DORNIK
el a fost
el mia gasit parola ca era s ... |
Subiect: Secrete - buguri pe dust2 |
CretZu
Vizualizări: 1046
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Vin Ian 02, 2009 19:23 Subiect: Secrete - buguri pe dust2 |
majoritatea le stiam si eu.. dar la ultima faza cu "smokeul" nu ai 100% shanse sa nimeresti gaura ... |
Subiect: Secret assault |
CretZu
Răspunsuri: 13
Vizualizări: 395
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Vin Ian 02, 2009 18:45 Subiect: Secret assault |
| da??? WOW... cum tiai dat seama.... |
Subiect: De_dust2 Wallbanged ! |
CretZu
Vizualizări: 168
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Vin Ian 02, 2009 18:42 Subiect: De_dust2 Wallbanged ! |
) mijto...
cum spunea mLq alte planshe nu mai ai? ) |
Subiect: ToXigEN imi cer scuze |
ToXigEN
Răspunsuri: 23
Vizualizări: 194
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Vin Ian 02, 2009 17:56 Subiect: ToXigEN imi cer scuze |
| Buna ziua la toti.Imi cer scuze ca am mintit dupa cum stiti eu nu am folosit silent defuse si silnet run doar am zis minciuni s afac impresie.Minciuna ma costta s1do mia interzis pe server.Imi cer scu ... |
Subiect: Ban pe nume |
capsuna
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 100
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Vin Ian 02, 2009 17:08 Subiect: Ban pe nume |
| Propun blocarea tuturor nikurilor de la lista neagra pentru ca deja sunt multe si nu prea ai cum sa le reti pe toate.... |
Subiect: nu e plangere....eu doar o intrebare..... |
Fundika
Răspunsuri: 15
Vizualizări: 176
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:38 Subiect: nu e plangere....eu doar o intrebare..... |
| Observi cum te iei de mine pt orice? sa arati la altii ca nu cunosc regulile ? pei uite ca le cunosc cat de cat.. si nu am cum toate odata...pt ca nu demult am admin... dar le voi invata;) nu iti fa t ... |
Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista) |
DoomCryer
Răspunsuri: 192
Vizualizări: 4880
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:29 Subiect: Re: Codati pe Respawn + Normal (lista) |
Dacia1310 nume: BloodRain .. banshot poze nepostate ..
injurii la adresa adminilor pozele nu a vrut sa le posteze .. a comentat si a facut pe desteptul .. l-am rugat frumos de 4 ori sa puna poz ... |
Subiect: sa va vad fizionomiile |
ceferistul
Răspunsuri: 22
Vizualizări: 181
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:25 Subiect: sa va vad fizionomiile |
am deschis acest topic bla bla bla ca vreau sa va vad fetzele care vreti si puteti, aveti posibilitatea sa va faceti aici publica frumusetea, sau dimpotriva uratenia.Sunt curios sa vad cum arata l ... |
Subiect: Ce Masina Va Place |
Dacia1310
Răspunsuri: 113
Vizualizări: 1525
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Ian 02, 2009 15:55 Subiect: Ce Masina Va Place |
| nu`mi place ... eu nu vreau sa am cine stie ce sistem sa`mi distrug timpanele ... vreau masina cum e cea de la avatar sa mearga frumos alt motor etc .. sa o pot tine imi place dacia mult ..1310 ma ref ... |
ceferistul
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Ian 02, 2009 15:42 Subiect: -=Cat la suta?=- |
100% parerea mea
cat la suta iti place muzica hip hop? |
Subiect: Bahoi ( de la Constanta ) vs Nicushor ( de la Braila ) |
Dacia1310
Răspunsuri: 48
Vizualizări: 391
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Ian 02, 2009 15:21 Subiect: Bahoi ( de la Constanta ) vs Nicushor ( de la Braila ) |
pai cum sa las eu 2 papagali sa ma calce pe nervi?  |
Subiect: Top 10 Respawn |
ceferistul
Răspunsuri: 43
Vizualizări: 353
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Ian 02, 2009 15:00 Subiect: Top 10 Respawn |
lol ... cum adica ai urcat pe 11 ¿!
pentru scurt timp acu is iar pe 12  |
Subiect: pozele pentru wIThE |
klo
Vizualizări: 28
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Vin Ian 02, 2009 14:26 Subiect: pozele pentru wIThE |
| pozele sunt ok.....dar ti-am dat ban pt ca nu te puteam urmari ...ai ceva la cfg care nu ma lasa sa ma uit la tine cum joci.....daca nu il scoti nu ai ce cauta pe srv ... |
Subiect: admin |
alarmaboss
Vizualizări: 69
|
Forum: Probleme Trimis: Vin Ian 02, 2009 14:04 Subiect: admin |
| am citit mai multe forumu-uri si am inteles mai bine cum sta treaba...dar mia mers sa dau admin cu ip...cu nick nu merge si nu stiu dc...dar merge acum...ms oricum;) |
Subiect: reclamatie pt. capsuna |
capsuna
Vizualizări: 74
|
Forum: Reclamatii Trimis: Vin Ian 02, 2009 13:49 Subiect: reclamatie pt. capsuna |
| documenteaza`te pe forum despre banshot ....nu cum ai intrat tu pe server si gata urli in gura mare ca faci reclamatii etc |
PaSaSi
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Ian 02, 2009 13:24 Subiect: -=Cat la suta?=- |
10 %(nu am cum sa ajung primu ministru si nici numi doresc)
Cat la % vrei sa fii emo? |
Subiect: POZE JAGON (<.'')> |
the_game
Vizualizări: 31
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Vin Ian 02, 2009 12:43 Subiect: POZE JAGON (<.'')> |
dk nu o sa grija cum vb cu mine,am sa am eu grija de tine fara complimente ca ne suparam
ban scos. |
Subiect: buby copilul atomyk |
Counter-Strike 1.6
Răspunsuri: 21
Vizualizări: 218
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Vin Ian 02, 2009 12:34 Subiect: |