|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: dacia |
Dacia1310
Răspunsuri: 14
Vizualizări: 151
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Ian 03, 2009 09:17 Subiect: dacia |
nume: shD
chiar imi pare rau ca fac aceasta reclamatie dar asta e omu s-a invatat nu cred ca e prima data cand face asa
era harta 747 in jurul orei 8 ... el intra mai erau din harta 24 de minut ... |
Subiect: reintoarcere Ecko |
Ecko
Răspunsuri: 23
Vizualizări: 229
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Dec 20, 2008 18:43 Subiect: reintoarcere Ecko |
ba voi sunteti cu capu ? nu vedeti ? cum sa dai bacu la 17 ani ? plus ca pe mine Ecko adevaratul Ecko ma cunoaste toata lumea..adica Maxim Capitan Nixon Rollerguy Cioara CRF si restul prieteni buni ... |
Subiect: by cumntu |
cumnatu
Răspunsuri: 29
Vizualizări: 416
|
Forum: Reclamatii Trimis: Mar Noi 25, 2008 12:58 Subiect: by cumntu |
| scuze nu stiam ca e rubrica pentru celalalt server...in fine oi fi eu un simplu pleyer dar un admin trebuie sasi faca treaba de admin si nu sa astepte sa i se zica mai ales dupa 5 runde...la ceea ce a ... |
Subiect: unban |
freakadd
Răspunsuri: 13
Vizualizări: 297
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Mar Noi 11, 2008 19:58 Subiect: unban |
pozele de mai sus sunt facute de mine Rms , din partea mea poti sa joci pe server da' nu mai comenta la admini cum ai facut la mine. ti-am zis sa pui pozele si tu cik "nu" . Daca era al ... |
Subiect: amx_banshot |
MaXiM
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 613
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Joi Oct 02, 2008 01:56 Subiect: amx_banshot |
ala cu patratzele se vede in ss .. kiar am prins cu hack de genu asta ... oricum : Uite niste pasi cum sa vezi de e cineva codat
In primul rand, uitati de asa-zisele programe de anti-cheat sau de ves ... |
Subiect: glume-bancuri |
Cs server
Răspunsuri: 135
Vizualizări: 5507
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Sep 28, 2008 19:05 Subiect: glume-bancuri |
Vine una la ginecologie impreuna cu copilul ei de 5 ani -Doamna , trebuie sa va consult , copilul tre sa astepte afara , zice doctorul -Nu e nevoie , e un mic geniu stie totul in medicina , puteti sa- ... |
Subiect: Propunere pt Staff de la 187,5 |
pifanu
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 318
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Aug 24, 2008 06:48 Subiect: Propunere pt Staff de la 187,5 |
Pt nu a ne mai plange de codatzi pe server sau sa intre cat mai putzini am o propunere interesanta,zic eu.Bineinteles ca are si dezavantaje(asta daca nu cumva se urmareste si altceva). Cei mai multzi ... |
|
|
| |