Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

ca sa nu astepte - Căutarea a gasit 7 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: dacia
Dacia1310

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 151

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 09:17   Subiect: dacia
nume: shD

chiar imi pare rau ca fac aceasta reclamatie dar asta e omu s-a invatat nu cred ca e prima data cand face asa

era harta 747 in jurul orei 8 ... el intra mai erau din harta 24 de minut ...
cs folder  Subiect: reintoarcere Ecko
Ecko

Răspunsuri: 23
Vizualizări: 229

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 18:43   Subiect: reintoarcere Ecko
ba voi sunteti cu capu ? nu vedeti ? cum sa dai bacu la 17 ani ? plus ca pe mine Ecko adevaratul Ecko ma cunoaste toata lumea..adica Maxim Capitan Nixon Rollerguy Cioara CRF si restul Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM prieteni buni ...
cs folder  Subiect: by cumntu
cumnatu

Răspunsuri: 29
Vizualizări: 416

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Mar Noi 25, 2008 12:58   Subiect: by cumntu
scuze nu stiam ca e rubrica pentru celalalt server...in fine oi fi eu un simplu pleyer dar un admin trebuie sasi faca treaba de admin si nu sa astepte sa i se zica mai ales dupa 5 runde...la ceea ce a ...
cs folder  Subiect: unban
freakadd

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 297

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Mar Noi 11, 2008 19:58   Subiect: unban
pozele de mai sus sunt facute de mine
Rms , din partea mea poti sa joci pe server da' nu mai comenta la admini cum ai facut la mine. ti-am zis sa pui pozele si tu cik "nu" Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM . Daca era al ...
cs folder  Subiect: amx_banshot
MaXiM

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 613

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Joi Oct 02, 2008 01:56   Subiect: amx_banshot
ala cu patratzele se vede in ss .. kiar am prins cu hack de genu asta ...
oricum :
Uite niste pasi cum sa vezi de e cineva codat

In primul rand, uitati de asa-zisele programe de anti-cheat sau de ves ...
cs folder  Subiect: glume-bancuri
Cs server

Răspunsuri: 135
Vizualizări: 5507

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Sep 28, 2008 19:05   Subiect: glume-bancuri
Vine una la ginecologie impreuna cu copilul ei de 5 ani
-Doamna , trebuie sa va consult , copilul tre sa astepte afara , zice doctorul
-Nu e nevoie , e un mic geniu stie totul in medicina , puteti sa- ...
cs folder  Subiect: Propunere pt Staff de la 187,5
pifanu

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 318

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Aug 24, 2008 06:48   Subiect: Propunere pt Staff de la 187,5
Pt nu a ne mai plange de codatzi pe server sau sa intre cat mai putzini am o propunere interesanta,zic eu.Bineinteles ca are si dezavantaje(asta daca nu cumva se urmareste si altceva).
Cei mai multzi ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la pagina de counter-strike: