Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

christmas mod - Căutarea a gasit 171 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: unban C0us!N G30rG3
GoliatH

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 137

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:10   Subiect: unban C0us!N G30rG3
Poate pt. mine cs e un mod de relaxare si cand vad ca
intrati cu tot felul de coduri imi luati cheful, nu stiu ce mai vrei
poate ai dreptate poate nu dar poza ramane si tu numai intrii.
cs folder  Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 56

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:05   Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana
Mergem in addons/amxmodx/data/lang si deschidem urmatoarele fisiere:

1. admin.txt

Cod:
LOADED_ADMIN = 1 administrator a fost incarcat din fisier
LOADED_ADMINS = %d administratori au fost inca ...
cs folder  Subiect: Va place zombie mod?
DoomCryer

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 81

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Ian 01, 2009 23:39   Subiect: Va place zombie mod?
Da e frumos.Jucam destul de des Zombie Mod.Sa vezi ce fain e pe Counter Strike Source... Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
DoomCryer

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Ian 01, 2009 23:39   Subiect: Va place zombie mod?
Da e frumos.Jucam destul de des Zombie Mod.Sa vezi ce fain e pe Counter Strike Source... Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
DoomCryer

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Ian 01, 2009 23:34   Subiect: Va place zombie mod?
GTY2008

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Ian 01, 2009 19:27   Subiect: Va place zombie mod?
ce mod???
cs folder  Subiect: Va Place HnS(Hide and SeeK)?
ceferistul

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 65

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Ian 01, 2009 16:34   Subiect: Va Place HnS(Hide and SeeK)?
nu prea mi-a placut acest mod tocmai fiindca nu conteaza impuscaturile Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cumpar hard disk
BaDBoY

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 74

MesajForum: Vanzari   Trimis: Mar Dec 30, 2008 22:40   Subiect: Cumpar hard disk
Frate posteziu aiurea daca am zis cei din craiova
Rog un mod sai dea warm..ms
cs folder  Subiect: problema STEAM
MorFineL

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 111

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 28, 2008 14:54   Subiect: problema STEAM
am urma strict pasii de pe wwW.csbestial.com/steam.html pentru a obtine o licenta de COUNER STRIKE

am fost taxaT, DAR IN MESAJUL CARE IN MOD NORMAL AR TREBUI SA CONTINA LICENTA scriA '''cerere inva ...
cs folder  Subiect: Facem C S XmaSS ?
Counter-Strike Server gam

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 36

MesajForum: Publicitate   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 05:40   Subiect: Facem C S XmaSS ?
Imediat e gata CS-ul uitati niste poze cu el: downloadatile de aici: http://dl.fisier.ro/files/3pdcjkfiho2k154/Poze_cu_CS_PKGZ.zip sau de aici: http://files.filefront.com/Poze+cu+CS+PKGZzip/;12779824; ...
cs folder  Subiect: Va Place HnS(Hide and SeeK)?
hapciu

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Vin Dec 26, 2008 18:39   Subiect: Va Place HnS(Hide and SeeK)?
Pentru cei care inca nu au descoperit cu ce se mananca Hide-N-Seek o sa va dau cateva detalii...restul va invit sa le descoperiti singuri.Acest mod este un fel de "Prinselea" , "Leapsa& ...
cs folder  Subiect: Amx Windows+Linux
blacktouch

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 44

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Dec 26, 2008 14:55   Subiect: Amx Windows+Linux
amx mod
cs folder  Subiect: free dns daca se poate
MaRiO|kIlLzOr

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 148

MesajForum: Free DNS   Trimis: Vin Dec 26, 2008 14:01   Subiect: free dns daca se poate
ms mult ff mult . si bagi in lista la messenger gal_mario ??

Itzi multumesc inca odata si Merry Christmas . si sarbatori fericite>>?? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Razor - creatiile mele
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 205

MesajForum: Show off   Trimis: Joi Dec 25, 2008 12:01   Subiect: Razor - creatiile mele
ms ... si Merry Christmas Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: raspundeti urgent admini va rog
freakadd

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 162

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Dec 25, 2008 11:40   Subiect: raspundeti urgent admini va rog
ma...de banner m-am prins si eu ca vorbeshte ..da' ce-i cu el ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cum l-a implementat sau ce ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ca mare greutate nu-i

Merry Christmas !! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: PRo sau Contra Emo ??
UnR

Răspunsuri: 67
Vizualizări: 417

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 05:01   Subiect: PRo sau Contra Emo ??
bai curentu asta Emo e ca orice alt still de viatza
ex : roakeri , manelisti , housari
DAR
Emo ... nu zik nimik ... adika nu au nici o idee despre viatza

Roaker : libertin , face ce vrea cand vr ...
cs folder  Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ????
toxyqu3

Răspunsuri: 84
Vizualizări: 593

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 02:15   Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ????
I`m on it.. if there is a place for me to Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM.

App Happy Christmas!
cs folder  Subiect: Steamul acordat gratuit luna iulie
MARIANO

Răspunsuri: 26
Vizualizări: 1183

MesajForum: INFO   Trimis: Mie Dec 24, 2008 13:58   Subiect: Steamul acordat gratuit luna iulie
Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM ..mai omule, asta e topic din luna iulie, in plus Silvia nici nu mai da pe aici Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM

P.S:Merry Christmas si tie Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Steamul acordat gratuit luna iulie
Cs

Răspunsuri: 26
Vizualizări: 1183

MesajForum: INFO   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:12   Subiect: Steamul acordat gratuit luna iulie
felicitari SILVA sa te bucuri de steam si Marry Christmas tuturor
cs folder  Subiect: Stiu ca nu-i locu potrivit Merry Christmas semnativa aci pls
Cs

Vizualizări: 104

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:11   Subiect: Stiu ca nu-i locu potrivit Merry Christmas semnativa aci pls
Merry Christmas
cs folder  Subiect: Free DNS :D | My Best Server :))
Raul89

Vizualizări: 88

MesajForum: Free DNS   Trimis: Mie Dec 24, 2008 02:39   Subiect: Free DNS :D | My Best Server :))
Subdomeniu:Raul89.csbestial.com
IP:192.168.23.46
PORT: 27015
Descriere:Steam Only,On 24/7,Amx Mod X, No Lag , VAC Secure Activ.
Email: raul89.alba@ymail.com
cs folder  Subiect: EyE (anticheat)
blacktouch

Vizualizări: 59

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 23, 2008 23:14   Subiect: EyE (anticheat)
EyE este un mod pentru amxmodx , cu ajutorul acestui program puteti sa vedeti exact ceea ce vede jucatorul pe care executati comanda

Instalare:
Copiem folderu din arhiva in addons/amxmodx
Deschid ...
cs folder  Subiect: ATI FACUT BRADUL ??
xqzmee

Răspunsuri: 31
Vizualizări: 215

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 15:44   Subiect: ATI FACUT BRADUL ??
no money = no christmas three:))
cs folder  Subiect: CTF Version1
MaXiM

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 69

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 23, 2008 00:09   Subiect: Raspuns la: CTF Version1
aa ok sa inteleg ca e un mod ?
cs folder  Subiect: Copy->Paste
Dacia1310

Răspunsuri: 169
Vizualizări: 1958

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 23:21   Subiect: Raspuns la: Copy->Paste
ok stai ca am aflat
pupincurist(ă)
1. cuvant compus ce definește tendința unei persoane de a linguși in mod frecvent alta\e persoana\e urmarind anumite interse sau fara motivație.
Exemple: Ștefa ...
cs folder  Subiect: Xmas alias sadness
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 163

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 22, 2008 15:48   Subiect: Raspuns la: Xmas alias sadness
ok stai ca am aflat
pupincurist(ă)
1. cuvant compus ce definește tendința unei persoane de a linguși in mod frecvent alta\e persoana\e urmarind anumite interse sau fara motivație.
Exemple: Ștefa ...
cs folder  Subiect: Care a fost ultimul film vizionat de tine ?
Dacia1310

Răspunsuri: 219
Vizualizări: 3399

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 21, 2008 09:02   Subiect: dacia
the flight before christmas Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM) super tare animatie Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Gunners Vs Ninjas
blacktouch

Vizualizări: 34

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 21, 2008 02:41   Subiect: Gunners Vs Ninjas
Teroristii sunt "Gunners"
Politistii sunt "Ninjas"

Obiective:

Trebuie sa omori toti jucatorii din echipa adversa
La sfarsitul fiecarei runde jucatorii vor fi amestecati

...
cs folder  Subiect: Votu' Poporului
ProTotiP

Vizualizări: 134

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 14:23   Subiect: Votu' Poporului
Sunteti de acord sa se faca un server PaintBall Mod ?
Scrieti numele celui care a vodat cu Da/ Nu pt a tine o evidenta
cs folder  Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
ProTotiP

Vizualizări: 30

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:22   Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
Soccer Jam Mod pentru servere CS 1.6

Tutorial instalare Soccer Jam Mod

Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....car ...
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 07:04   Subiect: dacia
da aberatii dar toate sunt frumoase Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

The Nightmare Before Christmas
cs folder  Subiect: D.P.I.R
S1doric

Vizualizări: 1142

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 03:12   Subiect: D.P.I.R
1....dovada de tinta e d-ajuns cat sa nu mai aiba juca...shi eu m-am certat cu el.....shi am rtealizat ca nu se poate discuta intr-un mod civilizat....
2....buby...cum s-a mai zis....dak tot cs a fos ...
cs folder  Subiect: Configurare AmxModX Tutorial
ProTotiP

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Vin Dec 19, 2008 20:45   Subiect: Configurare AmxModX Tutorial
Configurare AMX Mod X
Urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci dupa ce lai descarcat este sa setezi configuratia amx-ului . Trebuie modificat cate ceva din HLDS\cstrike\addons\amxmodx\configs\amxx .I ...
ceferistul

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Mie Dec 17, 2008 05:18   Subiect: Va place zombie mod?
Am deschis acest thread deoarece vad ca modul zombie castiga din ce in ce mai multa popularitate printre jucatorii de counter strike si vreau sa vad si parerile altora in legatura cu acest mod.Mie unu ...
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 16, 2008 20:58   Subiect: dacia
The Night Before Christmas
cs folder  Subiect: Cum trageti cu arma?
sasaiasi

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 1096

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 16, 2008 08:57   Subiect: Cum trageti cu arma?
Nu cred cineva o sa aiba un skill mai mare numai daca citeste cum trage unul sau altul, conteaza multe ...incepand cu hardware-ul (mouse cu xxx dpi, optic sau nu, usb sau ps2), senzitivitatea, modul ...
cs folder  Subiect: server aim coduri wall
MaXiM

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3795

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01   Subiect: server aim coduri wall
pe acest forum gasiti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ...
cs folder  Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
Em1n3m

Răspunsuri: 47
Vizualizări: 576

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 11, 2008 14:10   Subiect: Unde va veti petrece craciunul? :))
interesant ma baietzi:)
eu o sa-l petrec cu toti liceenii mei nebuni,la o colega acasa:>Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
MeRry ChRisTmas !Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: 10 motive ca sa te duci dezbracat la munca
RoB3r7

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 176

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 11, 2008 11:07   Subiect: 10 motive ca sa te duci dezbracat la munca
1. Seful tau zbiara tot timpul: “Vreau sa-ti vad fundul aici la ora 8!”
2. Profiti de radiatiile emise de monitor pentru a te bronza pe tot corpul.
3. “Mi-ar placea sa contribui si ...
cs folder  Subiect: Secrete & trick-uri uitativa si la partea a doua
DoomCryer

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 1298

MesajForum: Secrete Counter-Strike   Trimis: Joi Dec 11, 2008 01:46   Subiect: Secrete & trick-uri uitativa si la partea a doua
ce arati tu aici e vrajeala.. exista si plugin care da mai multe bombe Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

Metamod Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

Uite aici moduri,si metamod Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM : http://www.youtube.com/watch?v=k_ ...
cs folder  Subiect: Tutorial instalare Sank Sounds AdminMod & AmxModX
shD

Vizualizări: 59

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 07, 2008 23:00   Subiect: Tutorial instalare Sank Sounds AdminMod & AmxModX
Tutorial instalare Sank Sounds AdminMod & AmxModX

- Downloadam Sank Sound:
- Pentru AmxModX AmxModX:

- Sank_sounds.amxx il pui in amxmodx/plugins, dupa aceea intri in amxmodx/configs/plugin ...
cs folder  Subiect: Upgrade - Administrator?
freakadd

Răspunsuri: 20
Vizualizări: 355

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 12:46   Subiect: Upgrade - Administrator?
actv. forum ...................ok
actv. serv ...................ok
comportament...............ok
mod adminare...............ok
fair play........................ok

PRO 100%
cs folder  Subiect: Am si eu o propunere!!!!
bau

Răspunsuri: 27
Vizualizări: 419

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 27, 2008 11:13   Subiect: :)
Pai se vor baga si harti cu zapada ... numa majoritatea is de 20 playeri ... cand vom fi putini eu o sa bag Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Ho Ho Ho Merry Christmas
cs folder  Subiect: by cumntu
klo

Răspunsuri: 29
Vizualizări: 415

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Mar Noi 25, 2008 13:33   Subiect: by cumntu
cumnate daca vrei sa faci posturi fa in alt mod ....nu fa panarama ca ai luat gag ....cum ti-am mai spus nu comenta la un admin ....abuz e cand da ban sau te tine in kick ....dar sa iei gag ?! Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM)) n ...
cs folder  Subiect: RMS4FuN AIM
MARIANO

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 481

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Noi 23, 2008 02:04   Subiect: RMS4FuN AIM
de aceeasi parere cu the_game din punctul meu de vedere , rms nu mai are ce cauta pe server din cauza cheaturilor in mod repetat

scurt demo-ul si din ce am vazut nu pare a fi aim.Eu zic ca va grabit ...
cs folder  Subiect: poze Alexutzu
freakadd

Vizualizări: 118

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Vin Noi 21, 2008 14:32   Subiect: poze Alexutzu
in mod normal i-as fi lasat banu ,dar cum acesta lipseshte pentru ca nu am access Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si avand in vedere ca nu a inceput sa comenteze si a postat pozele , eu il las pe server Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Tutorial instalare GunGame Mod
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 102

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:21   Subiect: Tutorial instalare GunGame Mod
Info Mod GunGame:

Se folosesc toate armele din counter strike , pe rand .
Incepi cu pistoalele , prima data glock , daca faci fraguri avansezi la usp si tot asa .
Apoi urmeaza shotgun-urile .
Pe baza ...
cs folder  Subiect: Tutorial Surf_Olympics
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 77

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:36   Subiect: Tutorial Surf_Olympics
Acest tutorial va v-a ajuta sa instalati pluginu Surf_olympics,si care este pentru . Amx Mod X

Intrebare : Ce este surf_olympics ?

Raspuns : surf_olympics este un plugin care calculeaza viteza,dista ...
cs folder  Subiect: Tutorial ClanMod
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 109

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:11   Subiect: Tutorial ClanMod
Descarca : http://files.filefront.com/ClanMod182b1rar/;10178811;/fileinfo.html
clan mod , dupa care dezarhiveaza-l oriunde pe disc si copiaza folderul
“clanmod” in HLDS\cstrike\addons (un ...
cs folder  Subiect: Cum traducem AmxModX in romana
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 128

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:06   Subiect: Cum traducem AmxModX in romana
Acest TUTORIAL este pentru AmxModX

Am observat
ca majoritatea vreti server in romana si m-am gandit sa va scap de SEARCH-uri
inutile; tot ce trebuia sa feceti era sa traduceti toate fisierele din
amx ...
cs folder  Subiect: RMS4FuN AIM
freakadd

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 481

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mie Noi 19, 2008 22:27   Subiect: RMS4FuN AIM
de aceeasi parere cu the_game din punctul meu de vedere , rms nu mai are ce cauta pe server din cauza cheaturilor in mod repetat (eu am demo cu aim )
cs folder  Subiect: Damage Mode
blacktouch

Vizualizări: 125

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mie Noi 19, 2008 09:01   Subiect: Damage Mode
Descriere:
Acest plug-in vă permite să alterati daunele armelor, înseamnă că puteți avea o armă în care se face ½ daune (mod normal) dar are o setare care multiplica fiecare daună cu 2.0.

Comenz ...
cs folder  Subiect: Queen Company (Galati)
freakadd

Vizualizări: 166

MesajForum: Publicitate   Trimis: Mie Noi 19, 2008 01:49   Subiect: Queen Company (Galati)
http://queencompany.ro/

-11 pasiuni diferite, de la dans, actorie, fotografie, dj la web design, impresariat, magie si iluzionism… Gaseste un mod placut sa-ti petreci timpul liber, sa-ti faci c ...
cs folder  Subiect: Lista Addonuri/Moduri Cunoscute
SaPka

Vizualizări: 141

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:17   Subiect: Lista Addonuri/Moduri Cunoscute
Lista de moduri/addonuri cunoscute pentru Counter-Strike:
Admin Mod - http://www.adminmod.org/
Advanced Team Attack Control (ATAC) - http://www.amxmodx.org/forums/viewtopic.php?t=443
AMXMod - http://a ...
cs folder  Subiect: [AMX MOD]amx_showip
DoomCryer

Vizualizări: 180

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mar Noi 18, 2008 15:21   Subiect: [AMX MOD]amx_showip
Show Ip AMX MOD X Plugin

Author : SAMURAI
Version : 0.2
* from 0.1 -> 0.2 :
- fixed strtonum
- lineup console

Description RO : Cand cineva intra pe server apare un mesaj in genul:
Player (IP) t ...
cs folder  Subiect: PROBLEMA!
HomieSide

Vizualizări: 126

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Noi 17, 2008 23:45   Subiect: PROBLEMA!
Maxim sau capitan unu din voi retragetzimi accesu la helper!
Mam saturat sa isi bata joc de mine toti cocolari si toti codati in ori ce mod vor iei
cand am luat Helper mi-am propus sa fiu cel mai batr ...
cs folder  Subiect: Cerere admin
MARIANO

Vizualizări: 183

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Noi 17, 2008 10:47   Subiect: Cerere admin
Activitate pe Forum* :il frecventez pe durata intregii zile/ 31/08/2008
Activitate pe Server* : 2 luni 2 si sapt / 5-6 h/zi
De ce doresti admin pe server: - sa am un loc garantat pe sv
...
cs folder  Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky]
duracell_sk8

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 247

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Noi 16, 2008 02:14   Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky]
Descriere: Addons Infectia T-virus Mod
Amxmodx
Metamod
Autor: duracell_sk8 & ChuckY
Versiune:T-Virus Addons Descarcare:Pluginuri:
tvirus2.amxx -> Modul T-Virus
gmsentryguns.amxx -> Poti pune ...
cs folder  Subiect: Ph0ne
firewarrior1705

Vizualizări: 156

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Noi 13, 2008 22:31   Subiect: Ph0ne
nu cred k are, l-am vazut si pe server simodul lui de joc nu mi-a atras atentia in mod special sa cred k ar avea coade
cs folder  Subiect: new_ss_mod[AmXmodX]
RoB3r7

Vizualizări: 229

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mar Noi 11, 2008 10:10   Subiect: new_ss_mod[AmXmodX]
Descriere :
-Cu ajutor acestui pluginu puteti face poze jucatorilor,adminilor.
-Probabil ati vazut multe versiune pentru asa ceva,dar aceasta varianta are ceva diferit cum ar fi: mesaje noi,arata ti ...
cs folder  Subiect: esti incepator citeste aici
steaua99

Vizualizări: 299

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Noi 05, 2008 10:35   Subiect: esti incepator citeste aici
DEX Counter-Strike

- A -
AFK - din en. Away From Keyboard - tradus in ro. Nu e la calculator

.AMX - este un plugin compilat facut pentru modul Admin Mod (ex.: plugin_boti.amx)

.AMXX - este un plugi ...
cs folder  Subiect: Amenintari Pe Internet
freakadd

Răspunsuri: 19
Vizualizări: 631

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Noi 04, 2008 19:19   Subiect: Amenintari Pe Internet
"Cele mai noi versiuni de troieni folosesc metode foarte avansate de infiltrare, reusind sa evite unii antivirusi, injectandu-se direct in memoria RAM, evitand astfel scanarea de catre unele prod ...
cs folder  Subiect: medic [AmXmodX]
RoB3r7

Vizualizări: 215

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Sâm Noi 01, 2008 14:16   Subiect: medic [AmXmodX]
Descriere:Acest mod iti da viata in schimbul banilor! Cand tastati in chat /medic sau medic
se va auzi un sunet plus mesajele din hud care acestea apar numa echipei dvs le poate vedea sau auzi sunetu ...
cs folder  Subiect: Unele Comenzi
la

Vizualizări: 574

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Oct 31, 2008 22:30   Subiect: Unele Comenzi
Comenzi Admin AMX Mod X pe server Cs.1.6
amx_kick (nume or #userid) [motiv]
Da kick la un jucator

amx_ban (nume sau #userid) (timp[motiv]
Da ban la un jucator

amx_addban (authid sau ip) (minute> ...
cs folder  Subiect: Alta sugestie
raperu69

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 198

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Oct 31, 2008 15:11   Subiect: Alta sugestie
Am gasit un alt plugin care mi s-a parut destul de interesant prin care owneru unui server de cs care are si site poate decide ce jucatori primeste pe server in functie de membri inregistrati de pe si ...
cs folder  Subiect: glume-bancuri
raperu69

Răspunsuri: 135
Vizualizări: 5507

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Oct 30, 2008 19:15   Subiect: glume-bancuri
Un oltean se duce-n vizită la un prieten din Moldova. Ies ei la o bere și stînd la masă văd doi muncitori: unul săpa un șanț cam de 40 cm lățime și 60 cm adîncime; la cîțiva metri în spatele lui, celă ...
cs folder  Subiect: Amx Modx VS ADmin mOde :)
Roy

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 681

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Mar Oct 28, 2008 23:47   Subiect: Amx Modx VS ADmin mOde :)
amx ----> se zice ca e mai bun ca admin mod
cs folder  Subiect: DNS
Exolent

Vizualizări: 396

MesajForum: Free DNS   Trimis: Sâm Oct 25, 2008 08:20   Subiect: DNS
Subdomeniu: Paintball.CsBestial.com
IP: 79.112.121.157:4
Descriere: Server de pb gun and mod
Email: virgilnistor67@yahoo.com
cs folder  Subiect: Tutorial Glove ( Creare/editare manusi )
N[1]x.0N

Vizualizări: 180

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Oct 19, 2008 23:21   Subiect: Tutorial Glove ( Creare/editare manusi )
Descriere: Va voi arata cum sa modificati/creati manusi la counter-strike

Pasul 1

Manusile sunt astasate pe modeluri (.mdl) asa ca in primul rand descarcam programul Jed's HL Model Viewer 1.35 cu ca ...
cs folder  Subiect: cum sa faci un server de
aWp

Vizualizări: 275

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Oct 13, 2008 21:01   Subiect: cum sa faci un server de
Windows XP , cel putin procesor 1ghz si cel putin 256 ram
- o conexiune la internet (viteza cel putin 100kB/s metro si extern) prin FIBRA OPTICA. Abonamentele de gen RDS CableLink sau Astral AIpA NU S ...
cs folder  Subiect: blacktouch
N[1]x.0N

Răspunsuri: 27
Vizualizări: 644

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Oct 12, 2008 19:55   Subiect: blacktouch
Debil atat cat timp acea discutie se poarta despre cs iar voi daca nu stiti sa purtati o discutie civilizata normal ca nai ce cauta pe serv aici avem nevoie de jucatori cu bun simt nu de ....... si ap ...
cs folder  Subiect: Am Revenit Cu O Noua Cerere
a'w'p

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 412

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Mie Oct 08, 2008 10:15   Subiect: Am Revenit Cu O Noua Cerere
Activitate pe Forum : Se Vede La Mesaje
Activitate pe Server : joc pe server cam de 1 saptamana jumate joc dimineata cam 3 ore si seara knd vin de le liceu cate 2 ore
De ce doresti acces pe Server : p ...
cs folder  Subiect: masuri pentru admin Blacktouch
blacktouch

Vizualizări: 145

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Oct 07, 2008 19:51   Subiect: masuri pentru admin Blacktouch
astept sa se ia masuri impotriva adminului Blacktouch care a dat ban altui admin (mRk).
Motivul invocat a fost votul pentru de_dust2 cand intrase votul automat (harta anterioara era dust_1337)

nu co ...
cs folder  Subiect: 4 harti noi !!
Motanescu

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 407

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Oct 05, 2008 22:01   Subiect: 4 harti noi !!
de cand jucam noi zombie mod? cs WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: cerere
firewarrior1705

Vizualizări: 207

MesajForum: Cereri   Trimis: Sâm Oct 04, 2008 12:22   Subiect: cerere
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM nu e vb de asta mane Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM eu lucrez la un mod de star trek pt un joc (Nexus the Jupiter Incident) si am facut rost de niste nave (fisierele lor) in format mesa(.msh) si vreau sa le deschid k sa le a ...
cs folder  Subiect: codat Drag On aim
DraG

Răspunsuri: 31
Vizualizări: 994

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Oct 02, 2008 21:43   Subiect: codat Drag On aim
In mod normal as avea voie pana va decideti voi , sau sunt anchetat "in stare de arest" ?
cs folder  Subiect: amx_banshot
MaXiM

Vizualizări: 613

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Joi Oct 02, 2008 01:56   Subiect: amx_banshot
ala cu patratzele se vede in ss .. kiar am prins cu hack de genu asta ...
oricum :
Uite niste pasi cum sa vezi de e cineva codat

In primul rand, uitati de asa-zisele programe de anti-cheat sau de ves ...
cs folder  Subiect: CiuCiuRel impotriva lui Rollerguy
S1doric

Vizualizări: 408

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Sep 29, 2008 13:23   Subiect: CiuCiuRel impotriva lui Rollerguy
subiectul e inkis....nu e vb de aim dragilor....ci de injuraturile adresate in mod repetat pe srv....degeaba zici ca il injurai p m1ke.....eu ti-am spus sa nu mai injuri.....nu cont cui le adresezi at ...
cs folder  Subiect: Cerere Admin D1ss3l1n*BuTT
Cs server

Răspunsuri: 21
Vizualizări: 639

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Sep 29, 2008 11:29   Subiect: Cerere Admin D1ss3l1n*BuTT
Activitate pe Forum : stau cam 2,3 ore aproape in fiecare zi
Activitate pe Server : cam 3,4 ore in fiecare zi
De ce doresti acces pe server : poi serverul e mai tot timpul FULL si dimineata si seara ...
cs folder  Subiect: bahmuteanca_reloaded- plangere la admin CIOARA- si MRK
bahmuteanca_reloaded

Răspunsuri: 12
Vizualizări: 519

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 28, 2008 17:08   Subiect: bahmuteanca_reloaded- plangere la admin CIOARA- si MRK
daca imi spui ce este ala log probabil ca atunci cand vei gresi fata de mine iti voi face un topic in care sa postez logul de care spui tu. Dar de mentionat ca nu ma implic intro discutie de aiurea. A ...
Liquid

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Dum Sep 21, 2008 23:50   Subiect: Amx Modx VS ADmin mOde :)
Sa va zic care este treaba
Admin Mod este pentru concursuri WCG,PGL,ACL,etc. si pe la cele cu LAN
Iar Amx Mod este bun pentru serverele publice
cs folder  Subiect: Descriere Mod Jail Breack pentru respawn!!!
aud_culori

Vizualizări: 228

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Sep 21, 2008 10:40   Subiect: Descriere Mod Jail Breack pentru respawn!!!
Tutorial instalare Jail Break Mod
Descriere a acestui Mod

- Fiecare echipa are un Jail (puscarie) valabil si pt Terro si pt CT in zona de respawnare (baza..etc.)
- Cand omori un inamic din echipa adv ...
Rain

MesajForum: <