Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

gamemenu.res - Căutarea a gasit 19 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: Serverul in Favorite
C-NYK

Răspunsuri: 21
Vizualizări: 3076

MesajForum: INFO   Trimis: Lun Dec 29, 2008 20:27   Subiect: Serverul in Favorite
e ip dinamic. Foloseste gamemenu de aici sau da connect cs.csbestial.com:27015
cs folder  Subiect: Se crede Admin
the_game

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 136

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Dec 16, 2008 20:10   Subiect: Se crede Admin
eu am fost unul dintre adminii de pe bestial, unii ma cred poate altii nu dar nu stiu cum de a fost posibil asa ceva ma trezesc peste noapte ca am ramas fara admin si nu mai aveam voie pe server..sper ...
cs folder  Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
freakadd

Răspunsuri: 12
Vizualizări: 2115

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 24, 2008 22:35   Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
Parent Directory 17-Jul-2008 14:12

1hp.bsp 19-Apr-2008 23:15 129k
1hp.res 19-Apr-2008 23:14 1k
1hp.txt 19-Apr-2008 23:15 1k
...
cs folder  Subiect: problema
freakadd

Vizualizări: 292

MesajForum: Probleme   Trimis: Vin Noi 14, 2008 07:12   Subiect: problema
serverul de gungame din gamemenu cs3.csbestial.com
Am patiti si eu la fel dar ideea e ca eu jucam de pe non-steam Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM)) si era exact acelasi steam care e scris si la mariano
cs folder  Subiect: VA ROG AJUTATIMA
freakadd

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 130

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Noi 10, 2008 21:06   Subiect: VA ROG AJUTATIMA
se gasesc editoare de gamemenu.res (parca asta era extensia) pe net si tutoriale ..dai un search pe forumul asta sa vezi daca sunt
cs folder  Subiect: Serverul in Favorite
MaXiM

Răspunsuri: 21
Vizualizări: 3076

MesajForum: INFO   Trimis: Mar Oct 07, 2008 08:06   Subiect: Serverul in Favorite
Am upgradat gamemenu .. am inclus in el si serverul UWC3 Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
sper sa il luati iar:P
cs folder  Subiect: UWC3
D1ss3l1n*BuTT

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 356

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Oct 06, 2008 16:43   Subiect: UWC3
Cs.CsBesTiaL.CoM NorMaL
Cs2.CsBesTiaL.CoM ReS
Cs3.CsBesTiaL.CoM UWC
cs folder  Subiect: Reclamatie!
revy

Vizualizări: 350

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Sâm Sep 27, 2008 14:04   Subiect: Reclamatie!
reclamant: revy
reclamat: __CAPSUNA__
reclamatie: joaca cu wall si cand ii zic sa scoata wall k ia ban ma ia la mishto si imi da slay-uri

revy : faci mishto de mine?

cs_pIcYu killed ADIDAS with a ...
cs folder  Subiect: plangere rolerguy
Cs 1.6 Download

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 455

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Sep 20, 2008 11:19   Subiect: plangere rolerguy
nume incredible*skills
adminu rolerguy
pe 20 in jur de ora 10 30 jucam bycastor si era un singur admin roler iar pe servar era un jucator cu aim //NOtLAma//* care avea un scor gen 30 cu 5 . Toti i am ...
cs folder  Subiect: CPL GUI
RoB3r7

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 248

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Sep 05, 2008 11:34   Subiect: CPL GUI
CPL = Cyberathlete Professional League

Link:

http://files.filefront.com/CPL+16guizip/;9364026;/fileinfo.html/1/1

Descriere :

Este cunoscuta in toata lumea Counter-Strike-ului,din ea facand parte ...
cs folder  Subiect: lista IP-uri respawn
Ecko

Vizualizări: 573

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Sep 03, 2008 23:29   Subiect: lista IP-uri respawn
sau maxim.ath.cx:27016 mai bine ia gamemenu de aici -> http://www.csbestial.com/download.html
cs folder  Subiect: nuke_32
DouaPuncteIcs

Vizualizări: 539

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Iul 25, 2008 13:08   Subiect: nuke_32
pff Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
ia`o k .res si o lasi p aia .wad
cs folder  Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX]
MaXiM

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 590

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Lun Mai 12, 2008 05:12   Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX]
Descriere:

Cu ajutorul acestui plugin puteti face ca atunci cand se tasteaza un cuvant (il setati dvs.) sa cante un sunet..la fel setat de dvs. Este mai avansat ca cel de pe AdminMod !

Descarcare l ...
cs folder  Subiect: Fazan ---New---
Cap1taN

Răspunsuri: 266
Vizualizări: 104791

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Mai 02, 2008 09:24   Subiect: Fazan ---New---
res tan ta :d

unde incepe cu "aj" Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM puteai sa zici si tu ajutor

---> antic
cs folder  Subiect: Fazan ---New---
MaXiM

Răspunsuri: 266
Vizualizări: 104791

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Mai 01, 2008 16:52   Subiect: Fazan ---New---
vine sesiunea.. deci va zic pe silabe cuvantul sesiune Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM :

res tan ta :d
cs folder  Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc
S1doric

Vizualizări: 466

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:46   Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!!

In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit sa pos ...
cs folder  Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor
MaXiM

Vizualizări: 1013

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Mar 29, 2008 16:34   Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!! :idea:

In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit ...
cs folder  Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
MaXiM

Vizualizări: 2115

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Ian 21, 2008 04:49   Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
pentru a se downloada mai usor hartile sunt puse pe siteul http://csbestial.ilive.ro/maps/

ele fiind urmatoarele :
Parent Directory 20-Feb-2008 19:19 -

!!!sex_movie.bsp 03-Mar ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la pagina de counter-strike: