Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

harti - Căutarea a gasit 178 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: plangere bau
S1doric

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 64

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:12   Subiect: plangere bau
tocmai ...gandesc cu capul.....tu ieri cand le ziceai adminilor ca "ii ia naiba dak mai baga nush ce harti", am scos cumva imunitatea shi ti-am dat gag sau llama????
dak ziceai pe chat nu e ...
cs folder  Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 11

MesajForum: Tutoriale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:46   Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP
Acest tutorial va va ajuta la server deoarece stim cu toti ca nu ne plac serverele pe care incercam sa intram si stam 30 de minute sa descarcam sunetele si modelele hartile sunetele , din acest motiv ...
cs folder  Subiect: Sugestie adaugare plansa
<crf>

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 49

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:39   Subiect: Sugestie adaugare plansa
si cand dati sugestii cu harti noi puneti sh un link de unde poate fi uploadata
S1doric

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:59   Subiect: Sugestie adaugare plansa
sincer sa fiu..sunt satul d dust shi de inferno.....dar.....tuscan nush de cati playeri este...asha, ar fi multe harti dragute...dar mici....

asha ca.....rugamintea mea ar fi...cand propuneti o har ...
freakadd

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:09   Subiect: Sugestie adaugare plansa
sunt harti multe si noi dar nu prea le baga alti admini ..pe respawn eu si cu ceilalti admini am mai bagat
D1ss3l1n*BuTT

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:07   Subiect: Sugestie adaugare plansa
Ar TreBuI GanDiTa Mai MuLt ProBLeMa AsTa VReaU HArTI NoI Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Is SaTuL De DUst SI InFernO Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana
DeaGLe@BeGinS

Vizualizări: 61

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:05   Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana
Mergem in addons/amxmodx/data/lang si deschidem urmatoarele fisiere:

1. admin.txt

Cod:
LOADED_ADMIN = 1 administrator a fost incarcat din fisier
LOADED_ADMINS = %d administratori au fost inca ...
cs folder  Subiect: dacia
Dacia1310

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 166

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 09:41   Subiect: dacia
ma puteai sa votezi altceva .. dar daca u votezi doar ce harti vrei u ce sa fac eu .. eu am zis mai sus sa isi dea parerea ownerii .. eu mi-am facut treaba
cs folder  Subiect: reclamatie
GoliatH

Răspunsuri: 27
Vizualizări: 295

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mie Dec 31, 2008 13:05   Subiect: reclamatie
O fi free game dar de ce mai jucam harti awp
daca toata lumea joaca cu arme din casa?
Sau si tu esti din ala care sta la panda in grota cu AK?
cs folder  Subiect: problema cu hartile ...
social

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 42

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 28, 2008 14:54   Subiect: problema cu hartile ...
eu nu zic k au playerii ceva doar k servarul da la vot harti ceva de genu de_storm ,cs_siege harti de alea penale .... inainte erau mai misto hartile de la servar Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM deci rog ownarii sa faca ceva lega ...
cs folder  Subiect: problema cu hartile ...
social

Vizualizări: 42

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 28, 2008 11:25   Subiect: problema cu hartile ...
as ruga si eu ownerii acestui servar sa schimbe si ei hartile din lista servarului......k sunt niste harti naspa cand da servaru votul Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ...... multumesc GG CsBesTiaL :*
cs folder  Subiect: Pachet Harti Noi
An0n!m

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 20

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 26, 2008 21:30   Subiect: Pachet Harti Noi
Am facut un pachet cu cateva harti noi &quot;de&quot; pt cei care nu stiu inseamna cu bmb
Descarca de aici &gt;&gt;&gt; http://www.fileshare.ro/790540131.92
In arhiva gasesti folderul &quot;cstrike& ...
cs folder  Subiect: propunere harta
MorFineL

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 113

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Dec 26, 2008 18:36   Subiect: propunere harta
in ultima perioada admini au incercat sa reinvie acele harti demult auitate...........multi au strambat din nas, dar s-au obisnuit !
Dacia1310

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Dec 26, 2008 08:28   Subiect: propunere harta
eu am incercat pe respawn dar nu sunt preas multe harti noi
cs folder  Subiect: Harti de Sarbatori
Dacia1310

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 149

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 26, 2008 08:17   Subiect: Harti de Sarbatori
Noi iti multumim pt harti dar le vrem si pe respawn daca se poate
DoomCryer

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Dec 25, 2008 22:43   Subiect: propunere harta
Bagati ceva harti care nu prea sau mai jucat Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM . Ceva nou Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 12:48   Subiect: Harti de Sarbatori
nu stiu da mie`mi plac hartile cu zapada dar sa le puna capitan si acolo ca e nevoie de harti noi
Cap1taN

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 22:36   Subiect: Harti de Sarbatori
Dupa cum bine stiti,odata cu reinstalarea serverului am adaugat si un pachet de harti noi pe ca il puteti descarca de Sarbatori Fericite! Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: pt cei care nu pot juca pe hartile cu zapada...
MorFineL

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 171

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:41   Subiect: pt cei care nu pot juca pe hartile cu zapada...
deja ca in ultimile zile a fost un lag infernal pe server.....akum o sa jucam harti cu zapada ...LOL Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

va fi ceva frumos cred......
ms dima
cs folder  Subiect: SECRETE PT CEI CARE NU STIAU....
Cs 1.6 Download

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 1995

MesajForum: Secrete Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 21, 2008 22:02   Subiect: SECRETE PT CEI CARE NU STIAU....
depinde daca raman ultimu contra la 10 cu amortizor fac mai putina galagie iar pe harti mari joc cu amortizor si pe harti mici fara in fuctie de distanta si alte nebunii Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
ProTotiP

Vizualizări: 30

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:22   Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
Soccer Jam Mod pentru servere CS 1.6

Tutorial instalare Soccer Jam Mod

Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....car ...
cs folder  Subiect: BUNNY HOP
S1doric

Vizualizări: 710

MesajForum: Secrete Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 03:54   Subiect: BUNNY HOP
v-am spus..incercati hartzi kz....
pt cel care ma intreba.....dak intri p odc shi dai un search kz....sigur gaseshti ceva harti ....
cs folder  Subiect: demo Dau Bine
Dau Bine

Răspunsuri: 35
Vizualizări: 563

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mie Dec 17, 2008 01:12   Subiect: demo Dau Bine
Skills u vb de altii da din pacate u esti cel care se da dupa cum bate vantul.in loc tau m-as abtine de la alte comentarii in plus care nu isi iau rostul..M-ai citeste o data de la capat posturile tal ...
cs folder  Subiect: demo Dau Bine
sasaiasi

Răspunsuri: 35
Vizualizări: 563

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Dec 15, 2008 13:20   Subiect: demo Dau Bine
Poate nu e raspunderea mea sa imi dau cu parerea, dar sa fie acuzat omul de wall si aim in acest demo .......
Deoarece am vazut ca au postat persoane cu experienta in cs si totusi la un demo asa sim ...
cs folder  Subiect: Reclamație
C-NYK

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 186

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Dec 14, 2008 16:45   Subiect: Reclamație
Ok s-a lamurit nu mai cereti alte harti.
cs folder  Subiect: server aim coduri wall
MaXiM

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3831

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01   Subiect: server aim coduri wall
pe acest forum gasiti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ...
cs folder  Subiect: Reclamație
KEN_CUC

Vizualizări: 186

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 16:12   Subiect: Reclamație
leez ha sa iti explic NU MAI CERETI HARTI SAU SCHIMBAREA LOR ai luat ban 7 min fix cand mai era din mapa adica atunci se schimba mapa Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM inteles???
cs folder  Subiect: D1ss3l1n
D1ss3l1n*BuTT

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 201

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mie Dec 10, 2008 17:01   Subiect: D1ss3l1n
EraU 23 Pe SrV Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM InVaTa SA NuMeri TaTa 5 EraU In CaPuL TaU Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Si Mai FreCaT Cu MaSaJeLe TaLe CU SchimBaREa HArTI De 10 OrI Si De ACeIa Ti-aI DaT GaG. VoI In LoC Sa Va VeDeTi De JoCuL VoStRu ...
cs folder  Subiect: D1ss3l1n - Primul WarN
Cap1taN

Vizualizări: 88

MesajForum: Warnings   Trimis: Mar Dec 09, 2008 20:05   Subiect: D1ss3l1n - Primul WarN
Frumoase harti sti sa bagi pe server,pe langa asta mai faci si misto de jucatori.
Primul WarN!
cs folder  Subiect: Dc?
DIma

Vizualizări: 169

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 08, 2008 23:06   Subiect: Dc?
da Mariano`..si mie imi face asa..primele 5-6 sec la inceputul fiecarei harti..se misca greu..stau pe loc..nu stiu dc...
MARIANO

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 08, 2008 10:50   Subiect: Dc?
Da la inceputul fiecarei harti.Si nu doar arata, se misca greu tare , ba chiar se si inteapa cateodata pt cateva secunde.
MARIANO

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 08, 2008 01:22   Subiect: Dc?
Imi zice si cineva dc am fps mic(intre 5-10) de fiecare data cand intru pe server sau la inceputul fiecarei harti?
Incepe sa ma enerveze faza.Trebuie de fiecare data sa stau aprox cate 1 min sa isi r ...
cs folder  Subiect: Reclamatie Xmas
MaXiM

Răspunsuri: 26
Vizualizări: 320

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 08, 2008 01:05   Subiect: Reclamatie Xmas
pe awp e voie si cu arme si cu bomba si cu ce se gaseste pe harta e free game si s-a gresit asta e nu se stia.. deacum incolo se va sti!
cum de ex apropo pe alte harti counterii au voie cu shield de ...
cs folder  Subiect: PT MAXIM SAU CAPITAN !
the_game

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 127

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Dec 08, 2008 00:07   Subiect: PT MAXIM SAU CAPITAN !
cer si eu adaugarea harti de_mjolby3

-mapa de 32 playeri

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/33390de_mjolby3.bsp
[/code]
cs folder  Subiect: ......deci nu inteleg?:))
freakadd

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 148

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 12:50   Subiect: ......deci nu inteleg?:))
mare greutate sa faci rush ..pfff iei cutitu in mana si o iei la goana ...
nu se poate zice ca unele harti is d ct si unele de t
eu zic ca toate sunt echilibrate ...tre sa stii sa joci
cs folder  Subiect: o propunere :-s
RoB3r7

Vizualizări: 181

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mie Dec 03, 2008 11:51   Subiect: o propunere :-s
la ce te referi cu HE...harti tip he_ sau ......
cs folder  Subiect: cedare slot
Cap1taN

Vizualizări: 266

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mar Dec 02, 2008 19:21   Subiect: cedare slot
sincer sa fiu, nu shtiu cum sa incep....
Incepi prin a nu mai stalci cuvinte de genul &quot;shtiu&quot;
ideea sta in felul urmator....eram pe srv azi, in jur de ora 17....am anuntat ca stau 10 min ...
cs folder  Subiect: cedare slot
S1doric

Vizualizări: 266

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mar Dec 02, 2008 18:43   Subiect: cedare slot
sincer sa fiu, nu shtiu cum sa incep....
ideea sta in felul urmator....eram pe srv azi, in jur de ora 17....am anuntat ca stau 10 min spec...pt k trebuie sa-i fac vaccinul antigripal lu nevastamea... ...
cs folder  Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!!
klo

Vizualizări: 377

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 01, 2008 19:49   Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!!
nu am dovezi ....dar acum 2 zile ...tazz a schimbat vro 3 harti una dupa alta la cateva secunde ....fara vot fara minic ....si dupa ce a facut chestia asta imi spune ca sunt incult si inapt ca el cica ...
S1doric

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 01, 2008 19:42   Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!!
tazz...eu ti-am spus un lucru...nu te intinzi la un demo....pe 2 harti....
cand eshti singurul admin...
dak erai singur faceai la fel???
cred ca da...gag-ul ala l-ai dat aiurea.....aia nu e insulta ...
NA$HU

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 01, 2008 05:46   Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!!
Da ma cred ca din cauza mea s-a extins demo ala pe doua harti ... nu jucam cu adminul ca juca un prieten de la mine de acasa n0r, stateam si beam si noi un spritz ca tot omul ... poze am pus la greu ...
cs folder  Subiect: Poze NASH si n0r ...
S1doric

Vizualizări: 94

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Dec 01, 2008 04:30   Subiect: Poze NASH si n0r ...
nashule...tazz zicea k ti-a facut vre-o 3.....
shi park vad ca in seara asta.....demo-ul ala lung...de 2 harti..era tot al tau...
scandal

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 01, 2008 03:42   Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!!
-eram pe server cand sau intamplat toate astea si tot c a zis sidoric mai sus e adevarat.la faza &quot;zi cine eshti....k deja ma iau dracii..&quot; asta nu e vb vulgar ,nici insulta iar cand a dat g ...
S1doric

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 01, 2008 03:34   Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!!
sincer sa fiu...nu e neaparat o plangere...e mai mult o avertizare.....
hai sa va explic...eram p srv cu alt nick la ora 1 noaptea....ca sa vad ce mai fac adminii....si cum intretin comunitatea....
...
cs folder  Subiect: Am si eu o propunere!!!!
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 420

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 27, 2008 20:31   Subiect: Am si eu o propunere!!!!
de acord...adminu nu baga harti..dar daca oameni voteaza fy_snow?
app...cand is putini pe server bagati cs_pool_day.. e mai mijto parerea mea..

da sunt unii ...care voteaza ..la votul automat fy_s ...
HomieSide

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 27, 2008 19:59   Subiect: Am si eu o propunere!!!!
de acord...adminu nu baga harti..dar daca oameni voteaza fy_snow?
app...cand is putini pe server bagati cs_pool_day.. e mai mijto parerea mea..
bau

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 27, 2008 11:13   Subiect: :)
Pai se vor baga si harti cu zapada ... numa majoritatea is de 20 playeri ... cand vom fi putini eu o sa bag Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Ho Ho Ho Merry Christmas
cs folder  Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
Roy

Răspunsuri: 12
Vizualizări: 2115

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Noi 26, 2008 23:36   Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
cate harti sunt dar din pacate se folosesc maxim 10 din toate pe care le-ati scris...... Pacat CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM
cumnatu

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Noi 26, 2008 17:49   Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
buna traba asta cu harti noi....sa intelegem ca e sfarsitul lui &quot;de dust2&quot; Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
the_game

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Noi 26, 2008 13:55   Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
am sa jucam si alte harti ! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
klo

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 25, 2008 13:11   Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM
hmmm cate harti sunt ....ar trebuii sa bagati si alte harti inafara de dust-uri si nuke ... Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Classic/Respawn
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 8

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Noi 24, 2008 21:12   Subiect: Classic/Respawn
este din ianuarie dar..va ajuta sa vedeti ce harti sunt puse si care nu sunt puse(puteti incerca..sa vedeti care dintre harti sunt puse pe sv Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM )
MARIANO

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Noi 24, 2008 21:02   Subiect: Am si eu o propunere!!!!
In primul rand ar trebui sa fie harti de 32 si dupaia sa se vada, dar nu cred ca se vor baga astfel de harti.

Chiar,ar fi frumos . Sa simtim spiritul craciunului

Nu vom duce lipsa de spiritul crac ...
MARIANO

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Noi 24, 2008 20:50   Subiect: Classic/Respawn
Mda, mai ales mapcycle-ul ar fi f util pt admini ca sa vada ce harti mai sunt pe server si sa le ruleze si pe alea folosite mai rar.
An0n!m

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Noi 24, 2008 19:04   Subiect: Am si eu o propunere!!!!
Trebuie sa vina acuma craciunu si am si eu o propunere!!!
Prin luna decembrie sa bagati si voi harti cu zapada Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM cum ar fie asalt santa, asalt_december etc!!!
Ar fi pr ...
blacktouch

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Noi 24, 2008 17:53   Subiect: Classic/Respawn
in acel thread fost vorba de adaugarea unor harti &quot;noi&quot; pe server.

eu am cerut doar sa fie actualizata lista adminilor si a mapcycle-ului de pe servere.
freakadd

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Noi 24, 2008 16:06   Subiect: Classic/Respawn
cica s-a mai discutat despre harti si mie mi-au refuzat afisarea tuturor hartilor
cs folder  Subiect: Nu am prins ideea...
klo

Răspunsuri: 30
Vizualizări: 419

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Noi 24, 2008 10:27   Subiect: Nu am prins ideea...
am ramas prost cand am vaz pozele Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ....no comment ..... sincer nu inteleg chestia asta ....exact pe tine sa te injur si nu pe altu ....si de 2 ori pe diferite harti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ....si daca stai sa te uit ...
cs folder  Subiect: uwc3
freakadd

Vizualizări: 159

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 01:04   Subiect: uwc3
e plictisitor dupa vreo cateva harti ca se repeta faza cu armele ..
cs folder  Subiect: Trucuri cs..
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 153

MesajForum: Secrete Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:04   Subiect: Trucuri cs..
1)Te urci pe harta la d2

Deci in baza la cte cutia din mijloc se urca 2 persoane.
Una sta pe duck iar celalalt se ura pe el
Daca sar amundoi in acelasi timp cel de sus va ajunge pe harta... :shock:

...
cs folder  Subiect: Tutorial Surf_Olympics
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 77

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:36   Subiect: Tutorial Surf_Olympics
Acest tutorial va v-a ajuta sa instalati pluginu Surf_olympics,si care este pentru . Amx Mod X

Intrebare : Ce este surf_olympics ?

Raspuns : surf_olympics este un plugin care calculeaza viteza,dista ...
cs folder  Subiect: Cum traducem AmxModX in romana
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 129

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:06   Subiect: Cum traducem AmxModX in romana
Acest TUTORIAL este pentru AmxModX

Am observat
ca majoritatea vreti server in romana si m-am gandit sa va scap de SEARCH-uri
inutile; tot ce trebuia sa feceti era sa traduceti toate fisierele din
amx ...
cs folder  Subiect: re
Dacia1310

Vizualizări: 402

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 20, 2008 12:24   Subiect: dacia
hartile care le stim se dau la vot la fiecare terminare de plansa e bine sa se schimbe lista cu acele harti ca sunt sigur ca mai sunt si alte harti si chiar si noi pe server de care noi nici nu am auz ...
cs folder  Subiect: Harti noi !!!
Dacia1310

Vizualizări: 175

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 20, 2008 11:20   Subiect: dacia
skill indemanare rabdare ... multe dintre astea nu le au toti jucatorii Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ar fi buna o schimbare cu multe harti noi .. ca in fiecare zi sunt aceleasi harti parca din 30 in 30 de min vad ceva cu dust ...
cs folder  Subiect: Pachet Harti
blacktouch

Vizualizări: 344

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Noi 19, 2008 08:36   Subiect: Pachet Harti
cand am timp o sa vedeti niste harti ... nou noute Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM)

daca o sa vrea Maxim si Cap1tan sa fie puse pe server ok .. daca nu tot ok Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Harti pe Respawn
DoomCryer

Vizualizări: 121

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mie Noi 19, 2008 00:14   Subiect: Harti pe Respawn
Da.Ceva harti noi.Cu vehicule si multe chestii funny Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: 7 Addonuri by kLs
SaPka

Vizualizări: 209

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:20   Subiect: 7 Addonuri by kLs
Primul addons este KZ by kLs
Pe langa addons mai contine 3 harti , modelul si liblist`ul
Modurile folosite :
- AmXmodX
- AxN
Download addon: http://www.esnips.com/doc/98f12b94-0c71-42ef-b657-3237af109 ...
cs folder  Subiect: Harti pe Respawn
freakadd

Vizualizări: 121

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:05   Subiect: Harti pe Respawn
Propun sa se faca o lista cu toate hartile de pe respawn . Sunt momente cand nu stiu ce harti sa mai pun si ar fi de ajutor sa mai trag cate un ochi pe forum la cate o harta diferita Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM .
cs folder  Subiect: Pachet Harti
freakadd

Vizualizări: 344

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:02   Subiect: Pachet Harti
frumushel packul Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM desi ar trebui si niste harti mai noi
cs folder  Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48
RoB3r7

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 235

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:50   Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48
Link: http://www.hugeshare.com/files/p1kkkno7naopfo7/SERVER_VAC2_PGL_PUBLIC_BUN_PACH_v48.rar

Descriere:

Serverul este creat pentru a fi folosit drept SERVER PUBLIC STEAM ONLY.
Ser ...
cs folder  Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48
RoB3r7

Vizualizări: 135

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:47   Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48
Download: http://www.hugeshare.com/files/m8h7lkefn1lj37a/SERVER_VAC2_PGL_WAR_BUN_PACH_v48.rar

Descriere:

Serverul este pentru server de meciuri adica este un SERVER WAR.
Serverul este s ...
cs folder  Subiect: 4 harti noi !!
DoomCryer

Vizualizări: 407

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Noi 15, 2008 11:37   Subiect: 4 harti noi !!
frumoase harti Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
danu

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Dum Noi 09, 2008 21:19   Subiect: re
datimi nume de harti noi ca eu le pun dor nume vreau sa aud
cs folder  Subiect: Harti noi !!!
freakadd

Vizualizări: 175

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Sâm Noi 08, 2008 01:55   Subiect: Harti noi !!!
Salut ! Am gasit cateva harti noi si mari pentru Respawn . Sunt cam asemanatoare intre ele dar e oricum ,zic eu, binevenita o mica schimbare :)

http://www.fpsbanana.com/maps/20487

Sunt screenshotu ...
[L][C][M]

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 06, 2008 12:53   Subiect: re
sunt ff multe harti de 32 playeri nu neaparat noi , sunt si harti mai vechi care nu se joaca delok
cs folder  Subiect: lag cat casa
ReKiNw

Vizualizări: 370

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Noi 04, 2008 20:27   Subiect: lag cat casa
Se deviaza de la subiect!
Daca jucatori voteaza acele harti,de ce sa joace pe altele?
freakadd

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Noi 04, 2008 19:06   Subiect: re
sa vorbim cu admini sa facem un post sticky in care lumea sa puna linkuri catre anumite harti . Ideea e ca cei care se uita pe hartile alea sa le si testeze pe compurile lor pentru a detecta anumite b ...
cs folder  Subiect: Reclamatie
[L][C][M]

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 463

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Mar Noi 04, 2008 18:29   Subiect: Reclamatie
ko fara awp dar oricum harti noi ar trebui mai multe
MARIANO

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Noi 04, 2008 13:12   Subiect: re
Si nu numai pe respawn capsuna Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM &lt;chiar sunt prea multe dusturi:dust2,dust2_1337,dust2_remake,dust2_2006 etc.
Si faza e ca de multe ori se joaka in continuu hartile astea.De exemplu de cele mai mu ...
[L][C][M]

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Noi 04, 2008 13:04   Subiect: re
si eu am spus mereu despre harti noi
Dar nimeni nu aude nimeni nu vede sau poate nu se vrea .
Sunt satul de dust'uri
cs folder  Subiect: lag cat casa
[L][C][M]

Vizualizări: 370

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Noi 04, 2008 12:13   Subiect: lag cat casa
da e cam prb cu lagul si mai sunt si care intra din alte tari pe server si de multe ori am vazut ca pica serverul cand se intimpla asa .
Maxim ma chinui sa te prind pe forum . Incearca sa le spui adm ...
[L][C][M]

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Mar Noi 04, 2008 08:49   Subiect: Reclamatie
De cand am intrat nu am vazut sa se joace pe Militia , Awp'urile , Assault , si multe altele .
Dar in principiu sa fie incercate si harti noi ca sunt o gramada si ar fi interesant
freakadd

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Lun Noi 03, 2008 20:34   Subiect: Reclamatie
mai bine crescuta frecventa de `check` la HPK Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM si da...mai multe harti noi Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
[L][C][M]

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Lun Noi 03, 2008 19:11   Subiect: Reclamatie
EU zic sa incercati sa nu mai bagati fy_snow cand sunt multi pe server . orice altceva
Si ca propunere sa se mai gabe si cate un awp_map sau orice alt awp pe server . ca in afara de dust dust remak ...
cs folder  Subiect: Trucuri
Roy

Vizualizări: 413