|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: plangere bau |
S1doric
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 64
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mar Ian 06, 2009 14:12 Subiect: plangere bau |
tocmai ...gandesc cu capul.....tu ieri cand le ziceai adminilor ca "ii ia naiba dak mai baga nush ce harti", am scos cumva imunitatea shi ti-am dat gag sau llama????
dak ziceai pe chat nu e ... |
Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 11
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:46 Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
| Acest tutorial va va ajuta la server deoarece stim cu toti ca nu ne plac serverele pe care incercam sa intram si stam 30 de minute sa descarcam sunetele si modelele hartile sunetele , din acest motiv ... |
Subiect: Sugestie adaugare plansa |
<crf>
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 49
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:39 Subiect: Sugestie adaugare plansa |
| si cand dati sugestii cu harti noi puneti sh un link de unde poate fi uploadata |
S1doric
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:59 Subiect: Sugestie adaugare plansa |
sincer sa fiu..sunt satul d dust shi de inferno.....dar.....tuscan nush de cati playeri este...asha, ar fi multe harti dragute...dar mici....
asha ca.....rugamintea mea ar fi...cand propuneti o har ... |
freakadd
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:09 Subiect: Sugestie adaugare plansa |
| sunt harti multe si noi dar nu prea le baga alti admini ..pe respawn eu si cu ceilalti admini am mai bagat |
D1ss3l1n*BuTT
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:07 Subiect: Sugestie adaugare plansa |
Ar TreBuI GanDiTa Mai MuLt ProBLeMa AsTa VReaU HArTI NoI Is SaTuL De DUst SI InFernO  |
Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana |
DeaGLe@BeGinS
Vizualizări: 61
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:05 Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana |
Mergem in addons/amxmodx/data/lang si deschidem urmatoarele fisiere:
1. admin.txt
Cod:
LOADED_ADMIN = 1 administrator a fost incarcat din fisier
LOADED_ADMINS = %d administratori au fost inca ... |
Subiect: dacia |
Dacia1310
Răspunsuri: 14
Vizualizări: 166
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Ian 03, 2009 09:41 Subiect: dacia |
| ma puteai sa votezi altceva .. dar daca u votezi doar ce harti vrei u ce sa fac eu .. eu am zis mai sus sa isi dea parerea ownerii .. eu mi-am facut treaba |
Subiect: reclamatie |
GoliatH
Răspunsuri: 27
Vizualizări: 295
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Mie Dec 31, 2008 13:05 Subiect: reclamatie |
O fi free game dar de ce mai jucam harti awp
daca toata lumea joaca cu arme din casa?
Sau si tu esti din ala care sta la panda in grota cu AK? |
Subiect: problema cu hartile ... |
social
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 42
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Dec 28, 2008 14:54 Subiect: problema cu hartile ... |
eu nu zic k au playerii ceva doar k servarul da la vot harti ceva de genu de_storm ,cs_siege harti de alea penale .... inainte erau mai misto hartile de la servar deci rog ownarii sa faca ceva lega ... |
Subiect: problema cu hartile ... |
social
Vizualizări: 42
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Dec 28, 2008 11:25 Subiect: problema cu hartile ... |
as ruga si eu ownerii acestui servar sa schimbe si ei hartile din lista servarului......k sunt niste harti naspa cand da servaru votul ...... multumesc GG CsBesTiaL :* |
Subiect: Pachet Harti Noi |
An0n!m
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 20
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Dec 26, 2008 21:30 Subiect: Pachet Harti Noi |
Am facut un pachet cu cateva harti noi "de" pt cei care nu stiu inseamna cu bmb
Descarca de aici >>> http://www.fileshare.ro/790540131.92
In arhiva gasesti folderul "cstrike& ... |
Subiect: propunere harta |
MorFineL
Răspunsuri: 11
Vizualizări: 113
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Vin Dec 26, 2008 18:36 Subiect: propunere harta |
| in ultima perioada admini au incercat sa reinvie acele harti demult auitate...........multi au strambat din nas, dar s-au obisnuit ! |
Dacia1310
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Vin Dec 26, 2008 08:28 Subiect: propunere harta |
| eu am incercat pe respawn dar nu sunt preas multe harti noi |
Subiect: Harti de Sarbatori |
Dacia1310
Răspunsuri: 17
Vizualizări: 149
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Dec 26, 2008 08:17 Subiect: Harti de Sarbatori |
| Noi iti multumim pt harti dar le vrem si pe respawn daca se poate |
DoomCryer
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Dec 25, 2008 22:43 Subiect: propunere harta |
Bagati ceva harti care nu prea sau mai jucat . Ceva nou  |
Dacia1310
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Dec 25, 2008 12:48 Subiect: Harti de Sarbatori |
| nu stiu da mie`mi plac hartile cu zapada dar sa le puna capitan si acolo ca e nevoie de harti noi |
Cap1taN
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mie Dec 24, 2008 22:36 Subiect: Harti de Sarbatori |
Dupa cum bine stiti,odata cu reinstalarea serverului am adaugat si un pachet de harti noi pe ca il puteti descarca de Sarbatori Fericite!  |
Subiect: pt cei care nu pot juca pe hartile cu zapada... |
MorFineL
Răspunsuri: 13
Vizualizări: 171
|
Forum: Probleme Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:41 Subiect: pt cei care nu pot juca pe hartile cu zapada... |
deja ca in ultimile zile a fost un lag infernal pe server.....akum o sa jucam harti cu zapada ...LOL
va fi ceva frumos cred......
ms dima |
Subiect: SECRETE PT CEI CARE NU STIAU.... |
Cs 1.6 Download
Răspunsuri: 28
Vizualizări: 1995
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Dum Dec 21, 2008 22:02 Subiect: SECRETE PT CEI CARE NU STIAU.... |
depinde daca raman ultimu contra la 10 cu amortizor fac mai putina galagie iar pe harti mari joc cu amortizor si pe harti mici fara in fuctie de distanta si alte nebunii |
Subiect: Moduri cs 1.6 NEW |
ProTotiP
Vizualizări: 30
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:22 Subiect: Moduri cs 1.6 NEW |
Soccer Jam Mod pentru servere CS 1.6
Tutorial instalare Soccer Jam Mod
Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....car ... |
Subiect: BUNNY HOP |
S1doric
Vizualizări: 710
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Sâm Dec 20, 2008 03:54 Subiect: BUNNY HOP |
v-am spus..incercati hartzi kz....
pt cel care ma intreba.....dak intri p odc shi dai un search kz....sigur gaseshti ceva harti .... |
Subiect: demo Dau Bine |
Dau Bine
Răspunsuri: 35
Vizualizări: 563
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Mie Dec 17, 2008 01:12 Subiect: demo Dau Bine |
| Skills u vb de altii da din pacate u esti cel care se da dupa cum bate vantul.in loc tau m-as abtine de la alte comentarii in plus care nu isi iau rostul..M-ai citeste o data de la capat posturile tal ... |
Subiect: demo Dau Bine |
sasaiasi
Răspunsuri: 35
Vizualizări: 563
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Dec 15, 2008 13:20 Subiect: demo Dau Bine |
Poate nu e raspunderea mea sa imi dau cu parerea, dar sa fie acuzat omul de wall si aim in acest demo .......
Deoarece am vazut ca au postat persoane cu experienta in cs si totusi la un demo asa sim ... |
Subiect: Reclamație |
C-NYK
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 186
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Dec 14, 2008 16:45 Subiect: Reclamație |
| Ok s-a lamurit nu mai cereti alte harti. |
Subiect: server aim coduri wall |
MaXiM
Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3831
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01 Subiect: server aim coduri wall |
pe acest forum gasiti :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ... |
Subiect: Reclamație |
KEN_CUC
Vizualizări: 186
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Dec 13, 2008 16:12 Subiect: Reclamație |
leez ha sa iti explic NU MAI CERETI HARTI SAU SCHIMBAREA LOR ai luat ban 7 min fix cand mai era din mapa adica atunci se schimba mapa inteles??? |
Subiect: D1ss3l1n |
D1ss3l1n*BuTT
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 201
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mie Dec 10, 2008 17:01 Subiect: D1ss3l1n |
EraU 23 Pe SrV InVaTa SA NuMeri TaTa 5 EraU In CaPuL TaU Si Mai FreCaT Cu MaSaJeLe TaLe CU SchimBaREa HArTI De 10 OrI Si De ACeIa Ti-aI DaT GaG. VoI In LoC Sa Va VeDeTi De JoCuL VoStRu ... |
Subiect: D1ss3l1n - Primul WarN |
Cap1taN
Vizualizări: 88
|
Forum: Warnings Trimis: Mar Dec 09, 2008 20:05 Subiect: D1ss3l1n - Primul WarN |
Frumoase harti sti sa bagi pe server,pe langa asta mai faci si misto de jucatori.
Primul WarN! |
Subiect: Dc? |
DIma
Vizualizări: 169
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Dec 08, 2008 23:06 Subiect: Dc? |
| da Mariano`..si mie imi face asa..primele 5-6 sec la inceputul fiecarei harti..se misca greu..stau pe loc..nu stiu dc... |
MARIANO
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Dec 08, 2008 10:50 Subiect: Dc? |
| Da la inceputul fiecarei harti.Si nu doar arata, se misca greu tare , ba chiar se si inteapa cateodata pt cateva secunde. |
MARIANO
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Dec 08, 2008 01:22 Subiect: Dc? |
Imi zice si cineva dc am fps mic(intre 5-10) de fiecare data cand intru pe server sau la inceputul fiecarei harti?
Incepe sa ma enerveze faza.Trebuie de fiecare data sa stau aprox cate 1 min sa isi r ... |
Subiect: Reclamatie Xmas |
MaXiM
Răspunsuri: 26
Vizualizări: 320
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Dec 08, 2008 01:05 Subiect: Reclamatie Xmas |
pe awp e voie si cu arme si cu bomba si cu ce se gaseste pe harta e free game si s-a gresit asta e nu se stia.. deacum incolo se va sti!
cum de ex apropo pe alte harti counterii au voie cu shield de ... |
Subiect: PT MAXIM SAU CAPITAN ! |
the_game
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 127
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Dec 08, 2008 00:07 Subiect: PT MAXIM SAU CAPITAN ! |
cer si eu adaugarea harti de_mjolby3
-mapa de 32 playeri
http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/33390de_mjolby3.bsp
[/code] |
Subiect: ......deci nu inteleg?:)) |
freakadd
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 148
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Sâm Dec 06, 2008 12:50 Subiect: ......deci nu inteleg?:)) |
mare greutate sa faci rush ..pfff iei cutitu in mana si o iei la goana ...
nu se poate zice ca unele harti is d ct si unele de t
eu zic ca toate sunt echilibrate ...tre sa stii sa joci |
Subiect: o propunere :-s |
RoB3r7
Vizualizări: 181
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mie Dec 03, 2008 11:51 Subiect: o propunere :-s |
| la ce te referi cu HE...harti tip he_ sau ...... |
Subiect: cedare slot |
Cap1taN
Vizualizări: 266
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Mar Dec 02, 2008 19:21 Subiect: cedare slot |
sincer sa fiu, nu shtiu cum sa incep....
Incepi prin a nu mai stalci cuvinte de genul "shtiu"
ideea sta in felul urmator....eram pe srv azi, in jur de ora 17....am anuntat ca stau 10 min ... |
Subiect: cedare slot |
S1doric
Vizualizări: 266
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Mar Dec 02, 2008 18:43 Subiect: cedare slot |
sincer sa fiu, nu shtiu cum sa incep....
ideea sta in felul urmator....eram pe srv azi, in jur de ora 17....am anuntat ca stau 10 min spec...pt k trebuie sa-i fac vaccinul antigripal lu nevastamea... ... |
Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!! |
klo
Vizualizări: 377
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Dec 01, 2008 19:49 Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!! |
| nu am dovezi ....dar acum 2 zile ...tazz a schimbat vro 3 harti una dupa alta la cateva secunde ....fara vot fara minic ....si dupa ce a facut chestia asta imi spune ca sunt incult si inapt ca el cica ... |
S1doric
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Dec 01, 2008 19:42 Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!! |
tazz...eu ti-am spus un lucru...nu te intinzi la un demo....pe 2 harti....
cand eshti singurul admin...
dak erai singur faceai la fel???
cred ca da...gag-ul ala l-ai dat aiurea.....aia nu e insulta ... |
NA$HU
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Dec 01, 2008 05:46 Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!! |
| Da ma cred ca din cauza mea s-a extins demo ala pe doua harti ... nu jucam cu adminul ca juca un prieten de la mine de acasa n0r, stateam si beam si noi un spritz ca tot omul ... poze am pus la greu ... |
Subiect: Poze NASH si n0r ... |
S1doric
Vizualizări: 94
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Lun Dec 01, 2008 04:30 Subiect: Poze NASH si n0r ... |
nashule...tazz zicea k ti-a facut vre-o 3.....
shi park vad ca in seara asta.....demo-ul ala lung...de 2 harti..era tot al tau... |
scandal
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Dec 01, 2008 03:42 Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!! |
| -eram pe server cand sau intamplat toate astea si tot c a zis sidoric mai sus e adevarat.la faza "zi cine eshti....k deja ma iau dracii.." asta nu e vb vulgar ,nici insulta iar cand a dat g ... |
S1doric
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Dec 01, 2008 03:34 Subiect: tazz.....dragul nostru tazz!!! |
sincer sa fiu...nu e neaparat o plangere...e mai mult o avertizare.....
hai sa va explic...eram p srv cu alt nick la ora 1 noaptea....ca sa vad ce mai fac adminii....si cum intretin comunitatea....
... |
Subiect: Am si eu o propunere!!!! |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 420
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Noi 27, 2008 20:31 Subiect: Am si eu o propunere!!!! |
de acord...adminu nu baga harti..dar daca oameni voteaza fy_snow?
app...cand is putini pe server bagati cs_pool_day.. e mai mijto parerea mea..
da sunt unii ...care voteaza ..la votul automat fy_s ... |
HomieSide
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Noi 27, 2008 19:59 Subiect: Am si eu o propunere!!!! |
de acord...adminu nu baga harti..dar daca oameni voteaza fy_snow?
app...cand is putini pe server bagati cs_pool_day.. e mai mijto parerea mea.. |
bau
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Noi 27, 2008 11:13 Subiect: :) |
Pai se vor baga si harti cu zapada ... numa majoritatea is de 20 playeri ... cand vom fi putini eu o sa bag Ho Ho Ho Merry Christmas |
Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM |
Roy
Răspunsuri: 12
Vizualizări: 2115
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Noi 26, 2008 23:36 Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM |
cate harti sunt dar din pacate se folosesc maxim 10 din toate pe care le-ati scris...... Pacat  |
cumnatu
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Noi 26, 2008 17:49 Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM |
buna traba asta cu harti noi....sa intelegem ca e sfarsitul lui "de dust2"  |
the_game
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Noi 26, 2008 13:55 Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM |
am sa jucam si alte harti !  |
klo
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mar Noi 25, 2008 13:11 Subiect: hartile de pe serverul MaXiM.CsBesTiaL.CoM |
hmmm cate harti sunt ....ar trebuii sa bagati si alte harti inafara de dust-uri si nuke ...  |
Subiect: Classic/Respawn |
GoDL!k3*RaZ0r
Răspunsuri: 8
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Noi 24, 2008 21:12 Subiect: Classic/Respawn |
este din ianuarie dar..va ajuta sa vedeti ce harti sunt puse si care nu sunt puse(puteti incerca..sa vedeti care dintre harti sunt puse pe sv ) |
MARIANO
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Noi 24, 2008 21:02 Subiect: Am si eu o propunere!!!! |
In primul rand ar trebui sa fie harti de 32 si dupaia sa se vada, dar nu cred ca se vor baga astfel de harti.
Chiar,ar fi frumos . Sa simtim spiritul craciunului
Nu vom duce lipsa de spiritul crac ... |
MARIANO
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Noi 24, 2008 20:50 Subiect: Classic/Respawn |
| Mda, mai ales mapcycle-ul ar fi f util pt admini ca sa vada ce harti mai sunt pe server si sa le ruleze si pe alea folosite mai rar. |
An0n!m
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Noi 24, 2008 19:04 Subiect: Am si eu o propunere!!!! |
Trebuie sa vina acuma craciunu si am si eu o propunere!!! Prin luna decembrie sa bagati si voi harti cu zapada cum ar fie asalt santa, asalt_december etc!!! Ar fi pr ... |
blacktouch
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Noi 24, 2008 17:53 Subiect: Classic/Respawn |
in acel thread fost vorba de adaugarea unor harti "noi" pe server.
eu am cerut doar sa fie actualizata lista adminilor si a mapcycle-ului de pe servere. |
freakadd
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Lun Noi 24, 2008 16:06 Subiect: Classic/Respawn |
| cica s-a mai discutat despre harti si mie mi-au refuzat afisarea tuturor hartilor |
Subiect: Nu am prins ideea... |
klo
Răspunsuri: 30
Vizualizări: 419
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Noi 24, 2008 10:27 Subiect: Nu am prins ideea... |
am ramas prost cand am vaz pozele ....no comment ..... sincer nu inteleg chestia asta ....exact pe tine sa te injur si nu pe altu ....si de 2 ori pe diferite harti ....si daca stai sa te uit ... |
Subiect: uwc3 |
freakadd
Vizualizări: 159
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Noi 22, 2008 01:04 Subiect: uwc3 |
| e plictisitor dupa vreo cateva harti ca se repeta faza cu armele .. |
Subiect: Trucuri cs.. |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 153
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:04 Subiect: Trucuri cs.. |
1)Te urci pe harta la d2
Deci in baza la cte cutia din mijloc se urca 2 persoane. Una sta pe duck iar celalalt se ura pe el Daca sar amundoi in acelasi timp cel de sus va ajunge pe harta... :shock:
... |
Subiect: Tutorial Surf_Olympics |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 77
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:36 Subiect: Tutorial Surf_Olympics |
Acest tutorial va v-a ajuta sa instalati pluginu Surf_olympics,si care este pentru . Amx Mod X
Intrebare : Ce este surf_olympics ?
Raspuns : surf_olympics este un plugin care calculeaza viteza,dista ... |
Subiect: Cum traducem AmxModX in romana |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 129
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:06 Subiect: Cum traducem AmxModX in romana |
Acest TUTORIAL este pentru AmxModX
Am observat ca majoritatea vreti server in romana si m-am gandit sa va scap de SEARCH-uri inutile; tot ce trebuia sa feceti era sa traduceti toate fisierele din amx ... |
Subiect: re |
Dacia1310
Vizualizări: 402
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Noi 20, 2008 12:24 Subiect: dacia |
| hartile care le stim se dau la vot la fiecare terminare de plansa e bine sa se schimbe lista cu acele harti ca sunt sigur ca mai sunt si alte harti si chiar si noi pe server de care noi nici nu am auz ... |
Subiect: Harti noi !!! |
Dacia1310
Vizualizări: 175
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Noi 20, 2008 11:20 Subiect: dacia |
skill indemanare rabdare ... multe dintre astea nu le au toti jucatorii ar fi buna o schimbare cu multe harti noi .. ca in fiecare zi sunt aceleasi harti parca din 30 in 30 de min vad ceva cu dust ... |
Subiect: Pachet Harti |
blacktouch
Vizualizări: 344
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Noi 19, 2008 08:36 Subiect: Pachet Harti |
cand am timp o sa vedeti niste harti ... nou noute )
daca o sa vrea Maxim si Cap1tan sa fie puse pe server ok .. daca nu tot ok  |
Subiect: Harti pe Respawn |
DoomCryer
Vizualizări: 121
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mie Noi 19, 2008 00:14 Subiect: Harti pe Respawn |
Da.Ceva harti noi.Cu vehicule si multe chestii funny  |
Subiect: 7 Addonuri by kLs |
SaPka
Vizualizări: 209
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:20 Subiect: 7 Addonuri by kLs |
Primul addons este KZ by kLs Pe langa addons mai contine 3 harti , modelul si liblist`ul Modurile folosite : - AmXmodX - AxN Download addon: http://www.esnips.com/doc/98f12b94-0c71-42ef-b657-3237af109 ... |
Subiect: Harti pe Respawn |
freakadd
Vizualizări: 121
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:05 Subiect: Harti pe Respawn |
Propun sa se faca o lista cu toate hartile de pe respawn . Sunt momente cand nu stiu ce harti sa mai pun si ar fi de ajutor sa mai trag cate un ochi pe forum la cate o harta diferita . |
Subiect: Pachet Harti |
freakadd
Vizualizări: 344
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:02 Subiect: Pachet Harti |
frumushel packul desi ar trebui si niste harti mai noi |
Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48 |
RoB3r7
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 235
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:50 Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48 |
Link: http://www.hugeshare.com/files/p1kkkno7naopfo7/SERVER_VAC2_PGL_PUBLIC_BUN_PACH_v48.rar
Descriere:
Serverul este creat pentru a fi folosit drept SERVER PUBLIC STEAM ONLY.
Ser ... |
Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48 |
RoB3r7
Vizualizări: 135
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:47 Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48 |
Download: http://www.hugeshare.com/files/m8h7lkefn1lj37a/SERVER_VAC2_PGL_WAR_BUN_PACH_v48.rar
Descriere:
Serverul este pentru server de meciuri adica este un SERVER WAR. Serverul este s ... |
Subiect: 4 harti noi !! |
DoomCryer
Vizualizări: 407
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Noi 15, 2008 11:37 Subiect: 4 harti noi !! |
frumoase harti  |
danu
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Dum Noi 09, 2008 21:19 Subiect: re |
| datimi nume de harti noi ca eu le pun dor nume vreau sa aud |
Subiect: Harti noi !!! |
freakadd
Vizualizări: 175
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Sâm Noi 08, 2008 01:55 Subiect: Harti noi !!! |
Salut ! Am gasit cateva harti noi si mari pentru Respawn . Sunt cam asemanatoare intre ele dar e oricum ,zic eu, binevenita o mica schimbare :)
http://www.fpsbanana.com/maps/20487
Sunt screenshotu ... |
[L][C][M]
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Noi 06, 2008 12:53 Subiect: re |
| sunt ff multe harti de 32 playeri nu neaparat noi , sunt si harti mai vechi care nu se joaca delok |
Subiect: lag cat casa |
ReKiNw
Vizualizări: 370
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Noi 04, 2008 20:27 Subiect: lag cat casa |
Se deviaza de la subiect! Daca jucatori voteaza acele harti,de ce sa joace pe altele? |
freakadd
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mar Noi 04, 2008 19:06 Subiect: re |
| sa vorbim cu admini sa facem un post sticky in care lumea sa puna linkuri catre anumite harti . Ideea e ca cei care se uita pe hartile alea sa le si testeze pe compurile lor pentru a detecta anumite b ... |
Subiect: Reclamatie |
[L][C][M]
Răspunsuri: 16
Vizualizări: 463
|
Forum: Reclamatii Trimis: Mar Noi 04, 2008 18:29 Subiect: Reclamatie |
| ko fara awp dar oricum harti noi ar trebui mai multe |
MARIANO
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mar Noi 04, 2008 13:12 Subiect: re |
Si nu numai pe respawn capsuna <chiar sunt prea multe dusturi:dust2,dust2_1337,dust2_remake,dust2_2006 etc. Si faza e ca de multe ori se joaka in continuu hartile astea.De exemplu de cele mai mu ... |
[L][C][M]
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mar Noi 04, 2008 13:04 Subiect: re |
si eu am spus mereu despre harti noi Dar nimeni nu aude nimeni nu vede sau poate nu se vrea . Sunt satul de dust'uri |
Subiect: lag cat casa |
[L][C][M]
Vizualizări: 370
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Noi 04, 2008 12:13 Subiect: lag cat casa |
da e cam prb cu lagul si mai sunt si care intra din alte tari pe server si de multe ori am vazut ca pica serverul cand se intimpla asa . Maxim ma chinui sa te prind pe forum . Incearca sa le spui adm ... |
[L][C][M]
|
Forum: Reclamatii Trimis: Mar Noi 04, 2008 08:49 Subiect: Reclamatie |
De cand am intrat nu am vazut sa se joace pe Militia , Awp'urile , Assault , si multe altele . Dar in principiu sa fie incercate si harti noi ca sunt o gramada si ar fi interesant |
freakadd
|
Forum: Reclamatii Trimis: Lun Noi 03, 2008 20:34 Subiect: Reclamatie |
mai bine crescuta frecventa de `check` la HPK si da...mai multe harti noi  |
[L][C][M]
|
Forum: Reclamatii Trimis: Lun Noi 03, 2008 19:11 Subiect: Reclamatie |
EU zic sa incercati sa nu mai bagati fy_snow cand sunt multi pe server . orice altceva Si ca propunere sa se mai gabe si cate un awp_map sau orice alt awp pe server . ca in afara de dust dust remak ... |
Subiect: Trucuri |
Roy
Vizualizări: 413
|
 |