Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

lag - Căutarea a gasit 303 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: New Generation Addons Funny
Andrey_killer95

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 85

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Ian 05, 2009 15:52   Subiect: New Generation Addons Funny
Sunt Frumoase dar unele sunt inutile
De ex:
La ce iti trebuie sa ninga (FACE LAG)
Sau HE GAINA si asta face lag

Vad ca ai pus si plugin antilag ==> El nu e bun, numai atunci cand sunt maxin ...
cs folder  Subiect: problema lag
S1doric

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 48

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:56   Subiect: problema lag
tuturor ne-a mers nasol pe srv zilele astea......
dak nu ai numai la noi lag......skimba providerul de net.....
cs folder  Subiect: vreau ji eu admin plzz k e ff tare serverul
linux123

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 33

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:33   Subiect: vreau ji eu admin plzz k e ff tare serverul
De ce doresti acces pe server:sa am grija de server sa nu intre toti codatii ji cei cu lag.
Varsta:17
Experienta in Cs/Admin: Am experienta pe Adminmod, Amxmod, Amxmodx, JOC C.S. de 6 ani
Steam** ...
cs folder  Subiect: problema lag
D0n1

Vizualizări: 48

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:13   Subiect: problema lag
va rog frumos.. ajutama si pe mine
am comanda rate 25000
dar am lag de peste 100
care mai erau comenzile.. pt ... nu mai avea lag.. pls
multumesc:)
cs folder  Subiect: o sugestie mica
doctorash88

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 74

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 18:04   Subiect: o sugestie mica
e bun HackHunter ,dar uneori de la lag sau daca tii apasat iti da shake warning,si chiar ban fara a avea nimic
cs folder  Subiect: Ban pe nume
freakadd

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 101

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Ian 02, 2009 18:31   Subiect: Ban pe nume
si eu sunt de acord
numai ca la cate nume sunt , sper sa nu fie lag la citirea users.ini de la amxmodx
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:49   Subiect: Re: o sugestie mica
Eu zic ca e o prostie HackHunter...Baneaza aiurea,cand e lag Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM . Si nici nu e folositor...Daca mori prea repede,si te respawnezi,iai ban pe motiv de speed-hack...Este nefolositor deoarece sunt destui ...
DoomCryer

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:24   Subiect: o sugestie mica
Eu zic ca e o prostie HackHunter...Baneaza aiurea,cand e lag Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM . Si nici nu e folositor...Daca mori prea repede,si te respawnezi,iai ban pe motiv de speed-hack...Este nefolositor deoarece sunt destui ...
cs folder  Subiect: unban me
Santinel

Vizualizări: 47

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Joi Ian 01, 2009 21:05   Subiect: unban me
Nume: Santinel/ Dau de rup
Motiv: Habar nu am... mi-am luat 2 kickuri si 300 de minute ban(aveam lag sub 100)
Cine mi-a dat ban: nu stiu
IP: 89.40.29.86
Data: 01.01.2009
ceferistul

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Ian 01, 2009 16:18   Subiect: o sugestie mica
parerea mea e ca e un fel de bug; intr-o zi m-a prins tragand cu ak47, s-a facut lag si mi-a dat ban pt rapidfire sincer cred ca aceste pluginuri sunt totusi necesare dar undeva exista un defect care ...
|LeX|->b0rN2KiLl

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mie Dec 31, 2008 13:55   Subiect: o sugestie mica
maxim si capitan..cred k dak ati scoate pluginurile alea care dau ban automat ptr speed aim si numai stiu ce de pe serverul de respawn nu ar mai fi lag asa de mare...deoarece cei ce primesc ban din ca ...
cs folder  Subiect: cs1.6+hl modificat nonsteam si patch pt steam
ceferistul

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 137

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 30, 2008 11:12   Subiect: cs1.6+hl modificat nonsteam si patch pt steam
Acesta este o modificare a counter-strike 1.6 care are si boti versiunea zbot. Skinurile sunt schimbate in proportie de 100%, modelele v (adica cele pe care le vezi in mana ta) sunt cele pe care le st ...
cs folder  Subiect: Help!!!!
E[x]e.Ckk

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 96

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Dec 30, 2008 02:48   Subiect: Help!!!!
ba... dak ai netu praf... degeaba.. bagi comenzile astea.. k tot ai lag.. de exemplu... eu.. la inceput.. aveam modemu praf.. shi aveam comenzile astea..Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Propunere
freakadd

Vizualizări: 73

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Dec 30, 2008 01:05   Subiect: Propunere
ink 1 plugin =>> mai mult lag ...
Verdee

Vizualizări: 73

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Dec 30, 2008 00:29   Subiect: Propunere
era totul bine si frumos pana intra unu cu lag 1928731209 si dadea totul peste cap
cs folder  Subiect: Stiati ca joc ? :))
Dacia1310

Răspunsuri: 388
Vizualizări: 1951

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 29, 2008 21:46   Subiect: Stiati ca joc ? :))
da

dar voi stiati ca se face lag din cauza la playerii care intra si au ping peste 100 ?
cs folder  Subiect: Help!!!!
FoXMoto

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 14:48   Subiect: Help!!!!
Cum scap de lag.Asa mare mi lagu pe serveru cu RESPAWN . ce sa fac ca sa nu mai am asa lag mare.Inafara de ami cumpara alt pc si altele de genu.
cs folder  Subiect: problema
social

Vizualizări: 85

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 11:54   Subiect: problema
as vrea si eu sa va intreb de ce se tot blocheaza servarul??? ...cateodata nu merge cateva ore poate chiar zile si e lag foarte mare CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM .... servarul este super fain si oamenii de pe el sunt k-lumea s ...
cs folder  Subiect: Country Track
MaXiM

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 70

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:41   Subiect: Country Track
sa speram k nu o sa punem si asta la noi pe server.. ca ar fi nasol sa avem jucatori din alte tari.. ar provova lag enorm:|
cs folder  Subiect: Harti de Sarbatori
freakadd

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 149

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 25, 2008 11:49   Subiect: Harti de Sarbatori
ar fi frumos si p respawn Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM numai sa nu fie lag
cs folder  Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
Dacia1310

Răspunsuri: 192
Vizualizări: 4882

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Dec 25, 2008 10:04   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
nume: pantera
data si ora 25.12.2008 ora: 8:42
cod: suspect aim + ca i-am facut 3 poze el mi-a dat decat o poza dar restu 2 cica nu le are in calculator dar eu i-am facut 3 poze eu mi-am facut dato ...
cs folder  Subiect: propunere harta
Dacia1310

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 113

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Dec 25, 2008 07:25   Subiect: propunere harta
pe respawn ar fi o problema cu harta respectiva ca face lag si nu prea se merita dar pe normal ar fi frumos sa o bage
cs folder  Subiect: pt cei care nu pot juca pe hartile cu zapada...
bau

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 171

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:48   Subiect: :)
Nu va convine nu jucati si gata! Nu poti fi cu toate .... daca va fi lag mare o sa schimbam harta !
cs folder  Subiect: pt cei care nu pot juca pe hartile cu zapada...
MorFineL

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:41   Subiect: pt cei care nu pot juca pe hartile cu zapada...
deja ca in ultimile zile a fost un lag infernal pe server.....akum o sa jucam harti cu zapada ...LOL Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

va fi ceva frumos cred......
ms dima
cs folder  Subiect: EyE (anticheat)
freakadd

Vizualizări: 59

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Dec 24, 2008 03:20   Subiect: EyE (anticheat)
crek e gen Admin Spectator ESP numai ca nu crek face atata lag ... da' e cam degeaba ca doar mai mult decat cum vezi ca spectator nu-mi dau seama cum ajuta ...
cs folder  Subiect: Free DNS :D | My Best Server :))
Raul89

Vizualizări: 89

MesajForum: Free DNS   Trimis: Mie Dec 24, 2008 02:39   Subiect: Free DNS :D | My Best Server :))
Subdomeniu:Raul89.csbestial.com
IP:192.168.23.46
PORT: 27015
Descriere:Steam Only,On 24/7,Amx Mod X, No Lag , VAC Secure Activ.
Email: raul89.alba@ymail.com
cs folder  Subiect: No Rush
freakadd

Vizualizări: 112

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mar Dec 23, 2008 12:30   Subiect: No Rush
eu l-am avut pe serverul meu si facea putin lag
tre sa mentionez ca serverul era pe PC-ul meu si mai aveam treaba pe el Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
in orice caz e dragut dar dak nu-l setezi klumea , nishte pleyeri deshtep ...
cs folder  Subiect: SK|Spawn
Dacia1310

Răspunsuri: 62
Vizualizări: 513

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 07:46   Subiect: SK|Spawn
bla bla bla vezi sa nu`ti faca lag
cs folder  Subiect: Un mic ajutor pe forum
freakadd

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 162

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Dec 22, 2008 09:05   Subiect: Raspuns la: Un mic ajutor pe forum
da..ar trebui un autoban in primul rand da' la cat e lista si cat o sa mai fie Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM) se face lag pe server Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Ce asteptati la anu
Dacia1310

Răspunsuri: 21
Vizualizări: 284

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 21, 2008 08:37   Subiect: dacia
acu de curand nu prea e lag decat daca intra unu cu lag 200 face lag la toti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
<crf>

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 21, 2008 02:36   Subiect: Ce asteptati la anu
hellsnyper am cu vreo 8 luni inaintea ta pe server sh stiu cum se comporta serverul la 14 vs 14...uneori e lag dar uneori nu!!!nu e cazul sa te contrazici :-j
cs folder  Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
ProTotiP

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 30

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:22   Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
Soccer Jam Mod pentru servere CS 1.6

Tutorial instalare Soccer Jam Mod

Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....car ...
cs folder  Subiect: Prototip Plugins
ProTotiP

Vizualizări: 58

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 12:47   Subiect: Prototip Plugins
nu am zis ca sunt facute de mine eu doar leam pus pe forum
si daca tot ai adus vorba de &quot;mai multe pluginuri mai mult lag am sa postez un topic cu treaba asta.
cs folder  Subiect: ban din nou X(
C-NYK

Vizualizări: 95

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 11:13   Subiect: ban din nou X(
Ori ai avut lag ori vb prea mult de ti-a dat ban.
cs folder  Subiect: Cerere Slot
Claudiu.is

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 145

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Vin Dec 19, 2008 22:52   Subiect: Cerere Slot
Activitate pe server:2-3 ore cateodata 4
De ce doresti acces pe server : deoarece mi se pare un server bun no lag putini codati si asi vrea sa am slot pentru ca deseori serverul e full si nu am loc ...
cs folder  Subiect: Tutorial sXeInjected
ProTotiP

Vizualizări: 44

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Vin Dec 19, 2008 21:09   Subiect: Tutorial sXeInjected
Tutorial sXeInjected Aticheat pe server CS 1.6

Protejarea serverului cu anticheat-ul sXeInjected . Singura metoda viabila de protejare anti-codati.

Pentru a iti proteja serverul de codati ai inc ...
cs folder  Subiect: Ce parere aveti de noul prim-ministru ???
Dacia1310

Răspunsuri: 44
Vizualizări: 511

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 16, 2008 07:51   Subiect: dacia
scuze pt doble post era lag pe site si nu stiam daca s-a postat Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM sorry
cs folder  Subiect: mlq
mLq

Vizualizări: 152

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Dec 14, 2008 16:13   Subiect: Re: mlq
[quote=&quot;n3on3&quot;]Deci eu jucam azi in data de 13.12.2008 pe server..cu nik NeOnE, intra mlq pe server joc ceva timp si ca sa nu imi strik ranku imi schimb numele. mai joc vreo 10 minute si se ...
cs folder  Subiect: mlq
n3on3

Vizualizări: 152

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Dec 14, 2008 16:10   Subiect: mlq
Deci eu jucam azi in data de 13.12.2008 pe server..cu nik NeOnE, intra mlq pe server joc ceva timp si ca sa nu imi strik ranku imi schimb numele. mai joc vreo 10 minute si se gandeste mlq sa imi dea k ...
cs folder  Subiect: server aim coduri wall
MaXiM

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3817

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01   Subiect: server aim coduri wall
pe acest forum gasiti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ...
cs folder  Subiect: fraglimit [ AmXmodX ]
leon

Vizualizări: 90

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Vin Dec 12, 2008 08:50   Subiect: fraglimit [ AmXmodX ]
E un plugin tare nu face lag ..Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Christmas [ AmxModX ]
leon

Vizualizări: 872

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Vin Dec 12, 2008 08:45   Subiect: Christmas [ AmxModX ]
Face lag mare pluginu asta... + ca acum playeri cauta un server cat mai simplu fara sunete sa &quot;Clasic&quot;
Dacia1310

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 12, 2008 07:19   Subiect: dacia
eu am jucat 15 vs 15 cand era full serverul si nu era lag cum se zicea mai sus chiar se misca foarte bine eu ma astept de la anu sa ramana la fel comunitatea asta sa ne intelegem bn si adminii si juc ...
cs folder  Subiect: Problema, responsabilitate și lene
blacktouch

MesajForum: Probleme   Trimis: Joi Dec 11, 2008 02:57   Subiect: Problema, responsabilitate și lene
nu este de la server ... din cate observ foarte putini jucatori stiu sa se ajute de optiunile din cs/placa video, ptr frame-uri,latency,etc ... eu de ex am lag 5-9 maxim 15 cand sunt 32/32 si maxim 20 ...
<crf>

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 10, 2008 19:38   Subiect: Ce asteptati la anu
admini zic eu sunt destui...lagul este numai in mintea voastra...mie nu mi se pare ca e lag.mai sunt zile in care sunt poate ca mai lucreza MaXiM la server sau foloseste comp-ul unde tine server-ul!!H ...
cs folder  Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun!
duracell_sk8

Vizualizări: 129

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Dec 10, 2008 18:10   Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun!
Titlu: Addons de tip Fun , Contine Amxmodx 1.81 , Statsme mu2ant , Metamod

Descriere: Normal+

Autor: DuRaCeLL

Testeri: SeNz0r

Versiune: Descarcare: Pluginuri:

bull_christmass.amxx -& ...
cs folder  Subiect: problema
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 131

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 10, 2008 15:44   Subiect: problema
MaXiM dc sa scapi de mine ...ca doar mi`am facut treaba pe acest sv ca doar nu am intrat in conflict cu anumite persoane si cred io ca mi`am facut trb bine pe acest sv

si in legatura cu acel sv ... ...
cs folder  Subiect: Problema, responsabilitate și lene
KEN_CUC

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 10, 2008 01:46   Subiect: Problema, responsabilitate și lene
leez cand aveti toti (cei care sunt pe sv) lag peste 70-200 si mai sus nu ai ce sa faci e de la sv admini nau ce sa faca ori compu pe care e sv e folosit ori e folisit Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM

si oricum sv fara s ...
cs folder  Subiect: Poze pentru freakadd
freakadd

Vizualizări: 49

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Mar Dec 09, 2008 21:32   Subiect: Poze pentru freakadd
da...deci Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM curat ...
nu am vrut sa fac atatea poze dar a fost oleak de lag si eu tot dadeam ban in consola dar nu i-l scoatea afara pe i robot Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
si eu tot insistam si ..rezultatul e mai sus ...
cs folder  Subiect: Pt MaXiM
Dau Bine

Vizualizări: 98

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Dec 09, 2008 10:45   Subiect: Pt MaXiM
Ceva suspect in ce consta??aveam lag mergea super aiurea ca joc fara steam(momentan nu m-ai am ca mi sau furat) si merge in 50 fps..Dar acuma fuckoff direct fara poze ??
cs folder  Subiect: Dc?
KEN_CUC

Vizualizări: 169

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 08, 2008 17:02   Subiect: Dc?
nare nici o treaba lagu cu fps-u Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM poti sa ai lag 100 si sa ai fps 80 si poti avea lag 15 si flsp 30 Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Dc?
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 169

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 08, 2008 16:32   Subiect: Dc?
si mie imi merge la fel ...de ex : ieri pe la 17:30 eram vreo 8 si aveam lag peste 100 si ceilalti mai mic ... cum se explica asta ?!
cs folder  Subiect: O mica idee
mLq

Vizualizări: 172

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Dum Dec 07, 2008 19:12   Subiect: O mica idee
da chiar ... pana la urma de ce este asa mult lag pe server CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM ?
cs folder  Subiect: re
readley

Vizualizări: 145

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 07, 2008 16:09   Subiect: re
e o problema pe servu de respawn care cred ca bloacheaza serverul din cauza anumitor playeri adica ii da servu afara pt aimbot(rapidfire)sau (speed ) shi se blocheaza face mult lag iar jucartorii pe ...
capsuna

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Dum Dec 07, 2008 11:36   Subiect: O mica idee
intradevar ieri a fost super mare lag pe respawn si nu neaparat de la jucatori cu lag
MaXiM

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Dum Dec 07, 2008 00:19   Subiect: O mica idee
puteti face exceptii Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM dar ptr lag nu ca ar fi noob sau stiu eu..
freakadd

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 18:41   Subiect: O mica idee
1.pai n-avem cum sa ne impartim timpul ?
ca e foarte variabil la cati admini suntem si depinde ff mult d programul fiecaruia
2.nu avem voie sa dam kick la cei cu lag (regulament)
mLq

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 17:16   Subiect: O mica idee
( nam stiut unde in alta parte sa postez )

Ppl, e nevoie de admini pe respawn, lagu e mare, sunt codati ... si sunt f multe momente cand nu e niciun admin on .. sau nu poate intra pe sv .. toti s ...
cs folder  Subiect: o propunere :-s
MaXiM

Vizualizări: 181

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mie Dec 03, 2008 14:01   Subiect: o propunere :-s
am incercat asta si se face lag enorm..
deci .. nu
cs folder  Subiect: [Sugestie]Ping mare, străinii pe server.
freakadd

Vizualizări: 147

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Dec 01, 2008 10:47   Subiect: [Sugestie]Ping mare, străinii pe server.
are dreptate leez ..eu zic ca ar trebui modificat timpul de verificare la hpk la vreo 5 desi exista riscul producerii de lag de la pluginul acesta ...
n-am testat asta pe nici un server de al meu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: [Sugestie]Ping mare, străinii pe server.
firewarrior1705

Vizualizări: 147

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Dec 01, 2008 02:26   Subiect: [Sugestie]Ping mare, străinii pe server.
un asemenea plugin face lag in plus pe server, iar serverul are un plugin care da kick automat la cei cu lag &gt; 100 Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: [Help] Daca se poate
Chitrosul

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Dum Noi 30, 2008 02:16   Subiect: [Help] Daca se poate
Salutare ...
As dorii i eu daca se poate sa se modifice Limita Pingului ( Lag ) de la 100 la 115
Dece? Uite .. Eu sunt mai mult timp plecat din tara... si acolo nu au auzit baietii de Fire ... Tot ...
cs folder  Subiect: Serverul de Respawn
scandal

Vizualizări: 178

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Noi 27, 2008 22:25   Subiect: Serverul de Respawn
- Scoaterea jucatorilor de pe server pe motiv de Lag

Asta e una din noile reguli ....uitate mai bn p forum si ai sa vezi
cs folder  Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli!
firewarrior1705

Vizualizări: 440

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 09:38   Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli!
da, jucatorii cu lag sunt o problema mare. Aseara spre exemplu erau vreo 3-4 cu lag peste 500 si serverul ii dadea afara f tarziu, iar jocul a fost ingreunat mult(la mine cel putin)
cs folder  Subiect: Cerere plugin !!!
freakadd

Vizualizări: 251

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Joi Noi 20, 2008 22:36   Subiect: Cerere plugin !!!
lag la greuuuuu si chokeeeee
cs folder  Subiect: cerere de un slot
dynamite90

Vizualizări: 176

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:51   Subiect: cerere de un slot
Activitate pe Server*/Respawn: 3-8 ore
Activitate pe Forum* : deja am intrat deci cred ca o sa am multe de citit pe aici:D
De ce doresti acces pe server: Pt ca joc foarte bine, nu am lag si nu am avut ...
cs folder  Subiect: Tutorial sXe Inject
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 125

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:14   Subiect: Tutorial sXe Inject
Protejarea serverului cu anticheat-ul sXeInjected .
Singura metoda viabila de protejare anti-codati
Pentru a iti proteja serverul
de codati ai incercat, poate, multe anticheat-uri care insa nu au dat ...
cs folder  Subiect: Cerere plugin !!!
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 251

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Joi Noi 20, 2008 16:18   Subiect: Cerere plugin !!!
pierdere de timp cu pluginu asta ...mai mult lag pe sv
cs folder  Subiect: Ceva e penal pe server :|
DoomCryer

Răspunsuri: 20
Vizualizări: 829

MesajForum: Probleme   Trimis: Joi Noi 20, 2008 14:24   Subiect: Ceva e penal pe server :|
Am lag numa pe normal,pe respawn nu este lag deloc Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Dacia1310

Vizualizări: 207

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 20, 2008 12:27   Subiect: dacia
ar fi lag pe server daca ar fi asa am jucat odata pe un server de war3 pe respawn si aveam lag 150 .. si chiar 200 pt ca erau si multi si chiar ne dadea eroare
cs folder  Subiect: Ceva e penal pe server :|
Dacia1310

Răspunsuri: 20
Vizualizări: 829

MesajForum: Probleme   Trimis: Joi Noi 20, 2008 12:07   Subiect: dacia
problemele cu lagul se formeaza in primul rand datorita celor care stau spectatori .. si in al 2-lea rand cei care joaca cu lag ar trebui sa se ia masuri ca cei peste ping 70 sau 80 sa numai intre pe ...
MARIANO

MesajForum: INFO   Trimis: Joi Noi 20, 2008 11:41   Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli!
ASa e.Bau are dreptate uneori sunt jucatori cu lag care nu primesc kick de la sv si uneori, cand e cazul cred ca e bn sa li se dea kick.
bau

MesajForum: INFO   Trimis: Joi Noi 20, 2008 11:21   Subiect: Hmz
Capitan ... eu sunt de acord cu tine cu regulile astea ... dar este o problema ....cand sunt jucatori cu lag ...serveru nu le da kick .. atunci ce e de facut ? Jucam asa cu lag pana .... ???
Cap1taN

MesajForum: INFO   Trimis: Mie Noi 19, 2008 22:21   Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli!
Am luat decizia ca de acum inainte,adminii care vor comite 2 greseli vor fii sanctionati cu scoaterea accesului special care il au pe server/e!
Exemple de greseli:
- Folosirea unui limbaj indecent/c ...
cs folder  Subiect: timeprojector[AmXmodX]
blacktouch

Vizualizări: 204

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mie Noi 19, 2008 08:28   Subiect: timeprojector[AmXmodX]
ms pt plugin .. dar din pacate face lag Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: 7 Addonuri by kLs
SaPka

Vizualizări: 209

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 18, 2008 23:20   Subiect: 7 Addonuri by kLs
Primul addons este KZ by kLs
Pe langa addons mai contine 3 harti , modelul si liblist`ul
Modurile folosite :
- AmXmodX
- AxN
Download addon: http://www.esnips.com/doc/98f12b94-0c71-42ef-b657-3237af109 ...
cs folder  Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
Cap1taN

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 1654

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 18, 2008 22:40   Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
Roller pastreaza-mi si mie un loc de titular!
PS: in meciuri nu vreau sa jucam pe servere publice sau cu lag mare!
Mai vorbim.
cs folder  Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
RoB3r7

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 1654

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 18, 2008 11:45   Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
vreau sa facem si niste meciuri da ne trebuie un Server no lag:( eu am lagggg CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM( Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM pot sa gasesc clan la orice ora da numai sa avem server si oamenii on Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cerere Subdomeniu
terro

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 324

MesajForum: Free DNS   Trimis: Dum Noi 16, 2008 22:24   Subiect: Cerere Subdomeniu
Subdomeniu : Fly-Net.CsBestial.Com
Ip : 89.37.158.235
Descriere : Server Normal , No lag , No Codati
Email : ion_utz2007@yahoo.com
cs folder  Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky]
duracell_sk8

Vizualizări: 248

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Noi 16, 2008 02:14   Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky]
Descriere: Addons Infectia T-virus Mod
Amxmodx
Metamod
Autor: duracell_sk8 &amp; ChuckY
Versiune:T-Virus Addons Descarcare:Pluginuri:
tvirus2.amxx -&gt; Modul T-Virus
gmsentryguns.amxx -&gt; Poti pune ...
cs folder  Subiect: /rankstats
Cap1taN

Vizualizări: 275

MesajForum: Recycle Bin   Trimis: Sâm Noi 15, 2008 19:03   Subiect: /rankstats
Nu stiu de ce nu intelegeti!
Mai multe plugine -&gt; un lag mai mare! CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Reclamatie
mANc

Vizualizări: 314

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Noi 15, 2008 11:16   Subiect: Reclamatie
Numele reclamat: RoB3r7 si xqzmE
Reclamatia: Gag fara motiv si kick intr-una (nu aveam lag nimic )
Dovezi : Log-ul serverului

MaXiM scapa detoate uscaciunele care duc comunitate in jos..exemplu xqzme ...
cs folder  Subiect: stEaM?
Cap1taN

Răspunsuri: 32
Vizualizări: 649

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 13, 2008 23:07   Subiect: stEaM?
Ma fara steam reusesc scoruri 38-7 ... si abea trag de arme!Sunetul este la pamant!Nimic nu se compara cu CS Original!
Credeti-ma CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM
ma bate gandul tare sa fie CsBesTiaL Steam-ON.

Cauze: Simti ca jo ...
cs folder  Subiect: Maxim ..............Help pls:D
klaus

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 220

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Noi 10, 2008 12:31   Subiect: Maxim ..............Help pls:D
lasal ma:P poate ai lag... nush.. d l fuckoff
cs folder  Subiect: This server is using protocol ( 47 ) & your client ( 48
MaXiM

Răspunsuri: 40
Vizualizări: 1137

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Noi 08, 2008 20:21   Subiect: This server is using protocol ( 47 ) & your client ( 48
in scurt timp o sa rezolv eu problema cu choke si lag.. asteptati si voi putin Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: This server is us