Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

lista unban - Căutarea a gasit 769 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
freakadd

Răspunsuri: 192
Vizualizări: 4890

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mar Ian 06, 2009 03:06   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
list updated

capshuna ..vezi ca caddybraila era in lista
cs folder  Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE?????????
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 28

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:21   Subiect: Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE?????????
ban scos , data viitoare cand mai vad un titlu ca ala "Unban ==>CE AU ADMINII CU MINE?????????" sa nu te mai ast la unban de la mine ...si banu nu se da cu motiv .... ci este verificare !
cs folder  Subiect: dey23
Verdee

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 44

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Ian 05, 2009 21:36   Subiect: dey23
Asta e cerere de unban Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM nu prea seamana
cs folder  Subiect: C0us!N G30rG3
bau

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 93

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:22   Subiect: C0us!N G30rG3
Joaca acolo .... eu nu cred ca ai jucat codat ... de cate ori te-am verificat si erai curat! Dar daca se mai intampla odata o sa fi vedeta la lista neagra ! Bafta
cs folder  Subiect: ARIPIOARE RECLAM!!
the_game

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 28

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Ian 05, 2009 11:43   Subiect: ARIPIOARE RECLAM!!
gandesti ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM aici se fac reclamatii pt admini nu pt playeri asta se pune la lista neagra.lololololo Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: UNBAN!!! ==> NU MA LASA SA POSTEZ LA "UNBAN"!
Andrey_killer95

Vizualizări: 54

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 09:57   Subiect: UNBAN!!! ==> NU MA LASA SA POSTEZ LA "UNBAN"!
-Numele cu care jucati pe Server: NiGhT aSsAsIn
-Motivul pentru care ati luat ban: De PoMaNa (Fara moriv)
-De la cine ati luat ban: A.K.E
-IP: 92.83.217.217 sau 192.168.10.4
-Data: 5 Ianuarie ora ...
cs folder  Subiect: nu pot juca
capsuna

Vizualizări: 61

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:31   Subiect: nu pot juca
se pare ca ai avut nesansa de a te gandi la acelasi nume cu un personaj negativ de la noi de pe server ,pentru ca acest nume se afla pe lista neagra (adica lista celor interzisi pe server),esti rugat ...
cs folder  Subiect: Ce aveti cu mine?
Dacia1310

Vizualizări: 42

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Ian 04, 2009 08:40   Subiect: Ce aveti cu mine?
1. vezi ca faci doble posting
2. cand iti da un admin ban iti da banshot si ti se fac 2 poze in folderul cstrike
3. nu stiu care a fost motivul pentru care ai luat ban si fuck off dar sigur aveau un ...
cs folder  Subiect: nu pot juca
Boss

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 00:45   Subiect: nu pot juca
sall all ma numesc Daniel insa pe cs am nickul Boss.astazi am intrat pentru prima data pe serverul vostru de respawn si dupa ce am jucat cam 30 de minute adminul readley a inceput sa imi dea fuckoff c ...
cs folder  Subiect: am pus pozele
N[1]x.0N

Vizualizări: 76

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 23:30   Subiect: am pus pozele
Mda adminii mai verificati si la cerere unban,Til scot acuma dupa ce ma uit la poze
Extazy

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 23:24   Subiect: am pus pozele
S1doric
am pus pozele si nimeni nu ma luat in seama
uitativa la cereri unban ca subiectul e inchis si nimeni nu mia scos banu
cs folder  Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 0

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 21:05   Subiect: Tutorial traducere a modului amxmodx - data/lang - Romana
Mergem in addons/amxmodx/data/lang si deschidem urmatoarele fisiere:

1. admin.txt

Cod:
LOADED_ADMIN = 1 administrator a fost incarcat din fisier
LOADED_ADMINS = %d administratori au fost inca ...
cs folder  Subiect: fuckoff cretzu
GoliatH

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 105

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 18:56   Subiect: fuckoff cretzu
vad ca ai ceva poze la sectiunea unban dar tre
sa rezolvi problema cu the_game .
Dar e clar ca nu are wall.
Banul care l-ai luat fara poze a fost de la server.
cs folder  Subiect: fuckoff cretzu
CretZu

Vizualizări: 105

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 18:05   Subiect: fuckoff cretzu
mah am postat taote pozele care mi sau facut .....
la un moment dat luasem ban ( aimbot ) .... si atunci NU mi se facusera poze ....
am intrat iar si am intrb cine mia dat ban si un player mia zis ...
cs folder  Subiect: unban Ades
jEj

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 46

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 02:16   Subiect: unban Ades
-Numele cu care jucati pe Server:jEj
-Motivul pentru care ati luat ban:???
-De la cine ati luat ban:Godlike
-IP:79.116.200.76:27005
-Data:02.01.2009
-Pozele : http://img175.imageshack.us/img175/1 ...
cs folder  Subiect: reclamatie
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 27
Vizualizări: 295

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Vin Ian 02, 2009 22:31   Subiect: Re: reclamatie
[quote="alex copilul atomyk"]Pai ce sa le faci
Numa ratati de admini
Asta e[/quote]
VA ROG FRUMOS EU NU AM TASTT AICI
VA ROG SA MA CREDETI
EU ACUM AM INTRAT CA AM FOST PLECAT
CREDETIMA ...
Extazy

Vizualizări: 63

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Vin Ian 02, 2009 21:26   Subiect: am pus pozele
am pus pozele la cereri unban partea publica si nimeni nu ma luat in seama :(
cs folder  Subiect: Ban pe nume
capsuna

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 103

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Ian 02, 2009 17:08   Subiect: Ban pe nume
Propun blocarea tuturor nikurilor de la lista neagra pentru ca deja sunt multe si nu prea ai cum sa le reti pe toate....
cs folder  Subiect: M1kE HaHa
M1kE

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 58

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Vin Ian 02, 2009 12:36   Subiect: M1kE HaHa
ce dovezi vrei ma ? cand imi iau ban din orice pozitie + fuckoff uneori ca s-ar zvoni ca am aim...unde sunt dovezile impotriva mea ? ca acel demo de la lista neagra nu prea zice nimik
cs folder  Subiect: nu e plangere....eu doar o intrebare.....
Fundika

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 176

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Vin Ian 02, 2009 03:16   Subiect: nu e plangere....eu doar o intrebare.....
deci .. ca sa lamuresc pe toata lumea... eram spectator..si cand am intrat am vazut ca i-o dat kick la MRT adminul KLo .. si cum imi e prieten MRT , l-am intrebat pe KLO dc i-a dat kick..sa stiu motiv ...
cs folder  Subiect: reclamatie pt. capsuna
capsuna

Vizualizări: 74

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Joi Ian 01, 2009 22:01   Subiect: reclamatie pt. capsuna
Daca esti asa de vechi pe server ai cunoste si regulamentul atat al forumului cat si al serverului si nu ai mai posta ra rubrici gresite si fara dovezi dar tu nici nu sti ce e ala un banshot:)) ,despr ...
cs folder  Subiect: unban
Dacia1310

Vizualizări: 46

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Joi Ian 01, 2009 21:47   Subiect: unban
exista alte siteuri de upload poze. ..

www.imagehosting.com uite aici .. si i le pui pe cereri de unban la serverul normal .. aici ai pus la respawn
Dacia1310

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Joi Ian 01, 2009 21:46   Subiect: reclamatie pt. capsuna
nici nu are access la comanda de autoteamballance ... asa ca chiar nu`si are rostul reclamatia asta veziti de treaba si daca vrei sa`ti scoata banu posteaza pozele pe cerere de unban respawn .. 2 poze ...
cs folder  Subiect: bafta sunt n3xT
Dacia1310

Vizualizări: 14

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Joi Ian 01, 2009 21:31   Subiect: bafta sunt n3xT
curat .. dar vezi data viitoare sa pui pozele unde trebuie la cereri de unban la respawn nu la normal .. ca nu le gaseam ..

topic closed
cs folder  Subiect: unde se pun pozele
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 34

MesajForum: Probleme   Trimis: Joi Ian 01, 2009 16:02   Subiect: unde se pun pozele
la cereri unban ! cu cerere facuta dupa model Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Dacia1310

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Joi Ian 01, 2009 10:57   Subiect: reclamatie pt. capsuna
asta inseamna ca poate ti-a dat ban sa te si verifice ai 2 poze in cstrike fa o cerere de unban sectiunea respawn .. cerere dupa model cu pozele . care ti le-a facut in mom banului ..

La multi a ...
cs folder  Subiect: la la tastatura
the_game

Vizualizări: 52

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mie Dec 31, 2008 19:42   Subiect: la la tastatura
nu isi are rostul aceasta reclamatie
iar tu vii repede cum sar zice la mami vi pe forum faci plangere
pune pozele si gt
si app cand ne mai vizitezi la unban dk nu faci cerere dupa model numai joc ...
cs folder  Subiect: la la tastatura
saRpe

Vizualizări: 52

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mie Dec 31, 2008 18:36   Subiect: la la tastatura
la la tastatura ca admin nu e bine ! iam pus pozele pe forum si iam zis clar sa se uite !

saRpe : la la uitate pe forum

Type 'amx_help' in the console to see available commands
TuRcuw0w killed teoo ...
cs folder  Subiect: Poze BuLan
Bulan

Vizualizări: 75

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mie Dec 31, 2008 16:44   Subiect: Poze BuLan
Rog toti userii de pe acest forum sa intre la sectiunea Lista Neagra si sa downloadeze demo`ul "Bulan aim" si la urma sa stea si the_game de vorba cu JUCATORII sau restu` ADMINILOR .Multumes ...
cs folder  Subiect: Poze BuLan
the_game

Vizualizări: 75

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mie Dec 31, 2008 16:25   Subiect: Poze BuLan
o fi el curat dar in poza Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
are aim ! demo la lista neagra
cs folder  Subiect: Unban
jEj

Vizualizări: 41

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Mie Dec 31, 2008 14:48   Subiect: Unban
imi da si mie cineva unban pls???multumesc
cs folder  Subiect: pozele pe nick rupti !
shD

Vizualizări: 35

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mie Dec 31, 2008 11:01   Subiect: pozele pe nick rupti !
Curat poti juca. Next time incearca sa faci cererea unban dupa model.
cs folder  Subiect: Dativa cu parerea
Homie Side

Vizualizări: 58

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mar Dec 30, 2008 22:01   Subiect: Dativa cu parerea
in demo are ceva?
intr-un timp aparea si la lista neagra.. Nu m0am logat eu pe forum de multe ori dar am fost la curent cu toate cand am lipsit
cs folder  Subiect: slot de sarbatori
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 452

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mar Dec 30, 2008 21:22   Subiect: slot de sarbatori
s1d eu am cerut doar slot
si de admin stai linistit
am curajul sa pariez ca sunt in stare sa adminez mai bine ca multi alti
in primul rand
cand....am zis bine cand o sa am admin pe sv asta nu o s ...
cs folder  Subiect: iar ban
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 97

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Dec 30, 2008 14:52   Subiect: Re: iar ban
inca un nume pe lista neagra..data care vine sa faci rost si de dovezi ..

ar mai fi o dovada ... poze nepostate de la banshot ...l`a trecut freakadd pe lista Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
the_game

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Dec 30, 2008 14:46   Subiect: iar ban
inca un nume pe lista neagra..data care vine sa faci rost si de dovezi ..
freakadd

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mar Dec 30, 2008 13:39   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
list updated

Dak am omis vre-un player codat sa-l pun lista ziceti-mi Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Verdee

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Dec 30, 2008 00:20   Subiect: iar ban
+1 pe lista neagra Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: SloT ProToTiP
N[1]x.0N

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 153

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Dec 29, 2008 20:04   Subiect: SloT ProToTiP
Eu zic sa mai citit pe la unban am zis clar ca lam prins cu aim nu are ce cauta pe serv
Dacia1310

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Dec 29, 2008 11:12   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
freak ... Ca ! ala care nu l-ai adaugat tu in lista avea dita mai aimu .. si a iesit ca atunci nu aveam moderator si nu aveam cum sa`i dau banshot .. trb ta dar ala e codar mare ..
cs folder  Subiect: UnBan
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 8

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Dum Dec 28, 2008 20:23   Subiect: UnBan
pozele is in regula ... dar e o mica problema ... nu ai postat pozele facute de dacia ...de la mine nu iei unban ...
cs folder  Subiect: mRk
Splatt

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 422

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Dec 28, 2008 18:35   Subiect: mRk
Ma io doar team intrebatd aca imid admin sau nu si cu id de mess doar sal am in lista id tau daca o fi sa se intample ceva si nu e admin sa te chem sa rezolvi problema respectiva doar atata
capsuna

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Dec 28, 2008 16:16   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
Ce.Va.Incarc :poze nepostate 28.12
BlooDliPs :poze nepostate 28.12.2008
brunetike :Poze nepostate 27.12
BatranU :poze nepostate 27.12
LlAm@ :AIM 28.12

freak , nu inteleg de ce nu ii pui pe l ...
cs folder  Subiect: F U C K O F F - lista
freakadd

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 28, 2008 12:31   Subiect: F U C K O F F - lista
sunt bagati la lista neagra
cs folder  Subiect: codat respawn : ---===LoL===---
freakadd

Vizualizări: 30

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Dec 28, 2008 12:29   Subiect: codat respawn : ---===LoL===---
l-am adaugat pe lista neagra Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Dec 28, 2008 11:37   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
aia de la lista mea .... = poze nepostate ..dar am sters ....ce am scris dupa ..ca sa poti sa`i copii pe toti deodata
freakadd

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Dec 28, 2008 11:31   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
Scuze din nou pentru intarziere Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM . Nu am prea fost pe aksa

Urmatorii playeri nu i-am adaugat din lipsa de dovezi :
Man!ak
asp1ck
NIKI
quit
Yes-k
fsh
Ca !
pFd|FuRRyZoR*cL
-Eq-
CupRa ...
cs folder  Subiect: problema cu hartile ...
social

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 28, 2008 11:25   Subiect: problema cu hartile ...
as ruga si eu ownerii acestui servar sa schimbe si ei hartile din lista servarului......k sunt niste harti naspa cand da servaru votul Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ...... multumesc GG CsBesTiaL :*
cs folder  Subiect: F U C K O F F - lista
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 28, 2008 10:51   Subiect: F U C K O F F - lista
---===LoL===--- - aim clar ...postat la lista neagra

ArMaNdO - se invartea ..deci n`am ce sa`i fac ..el continua sa intre chiar dak il dadea afara anti-cheatu ... fuckoff .. ban ce apucati Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

...
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 19:23   Subiect: Re: Codati pe Respawn + Normal (lista)
uhm ? razor ? de ce sa nu fie toti codatii pe aceeasi lista Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ?

lasa k am modificat-o .. Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
mLq

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 19:07   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
uhm ? razor ? de ce sa nu fie toti codatii pe aceeasi lista Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ?
cs folder  Subiect: StilouPeFoaie-ban
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 77

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 14:18   Subiect: StilouPeFoaie-ban
data viitoare sa vad pozele la unban ... cu tot cu cererea dupa model ... Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: StilouPeFoaie-ban
capsuna

Vizualizări: 77

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 14:15   Subiect: StilouPeFoaie-ban
daca te uitai pe poze vedeai cine ti`a dat banul,pe serverul nostru acest ban se numeste banshot si este de verificare,pozele de acum in colo le pui la sectiunea cereri unban dupa model,ban scos
cs folder  Subiect: poze deranjez?
Deranjez?

Vizualizări: 91

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 00:09   Subiect: poze deranjez?
si de ce nu mi se da unban ?
cs folder  Subiect: Vand copii pentru organe
capsuna

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 73

MesajForum: Vanzari   Trimis: Vin Dec 26, 2008 19:01   Subiect: Vand copii pentru organe
Sunt in calitate exceptionala pe alese din lista neagra:)))
Pretul in negociem la fata locului
Ma gasisti pe respawn
cs folder  Subiect: Am o intrebare
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 81

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Dec 26, 2008 15:05   Subiect: Re: Am o intrebare
Am vazut la mai multi admini de care posteaza la lista neagra cat si in alte liste ca atunci cand posteaza un demo sau o poza nu apare linku de dowload. apare direct Download. Eu vreau sa stiu cum fac ...
cs folder  Subiect: free dns daca se poate
MaRiO|kIlLzOr

Vizualizări: 148

MesajForum: Free DNS   Trimis: Vin Dec 26, 2008 14:01   Subiect: free dns daca se poate
ms mult ff mult . si bagi in lista la messenger gal_mario ??

Itzi multumesc inca odata si Merry Christmas . si sarbatori fericite>>?? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Am o intrebare
ProTotiP

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Dec 25, 2008 11:39   Subiect: Am o intrebare
Am vazut la mai multi admini de care posteaza la lista neagra cat si in alte liste ca atunci cand posteaza un demo sau o poza nu apare linku de dowload. apare direct Download. Eu vreau sa stiu cum fac ...
cs folder  Subiect: POze quit * iar *
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 8

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Joi Dec 25, 2008 11:38   Subiect: POze quit * iar *
ups .... quit e pus la Lista neagra de catre Capsuna ...ca n`a postat pozele
Dacia1310

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Dec 25, 2008 08:47   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
nume: Mitza
data si ora 25.12.2008 ora 7:35 AM
am vrut sa`i fac verificare la cum m-am uitat pe el nu prea parea sa aibe ceva dar cand i-am facut poze si i-am zis sa le puna pe forum .. a iesit da ...
ProTotiP

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mie Dec 24, 2008 23:12   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
stiu ca sunt nou pe aici si probabil nu ar trebui sa ma bag la unele lucruri
dar cine e homieside? la lista neagra nu apare pe servere nu l-am vazut nici pe forum.
ma ajuta cineva sa inteleg?
cs folder  Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ????
freakadd

Răspunsuri: 84
Vizualizări: 594

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 17:29   Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ????
da ... o sa fie mishto Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM sa vedem cand facem Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM ..eu zic ca ii rupem Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM

dati add admini care nu ma au in lista : chris_napster
Cs 1.6 Download

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mie Dec 24, 2008 14:29   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
probabil ca 3 din numele de mai sus este defapt 1 singur jucator MAXIM ar fi mult mai usor pentru admini daca am avea comanda show_ip te-as ruga sa o pui in lista de comenzi daca se poate HF
cs folder  Subiect: Prototip UnBan 10:48 24.12.2008
ProTotiP

Vizualizări: 79

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:55   Subiect: Prototip UnBan 10:48 24.12.2008
ce?! cum sa am aim ma daca pozele ies curata. am mai fost acuzat acum cateva zile ca am silent defuze si a auzit Handfree ca se aude cand dau defuze. acum vii tu si ma acuzi ca am aim.
Uitate asa de ...
cs folder  Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ????
Dacia1310

Răspunsuri: 84
Vizualizări: 594

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 12:41   Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ????
oki auzi uitate putin la cereri de unban si zi`mi parerea tas cu pozele lu ala
cs folder  Subiect: Ban Luat pe Nedrept !
PheonixEnforcer

Vizualizări: 100

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Mie Dec 24, 2008 07:10   Subiect: Inteleg!
dar banu a fost dat fara rost adik eo nu eram la pc:( nu ma mijcam si el mai dat ban..cei asta:(? nusth ce sa intamplat dar totushi vreau unban !!!
cs folder  Subiect: timp de juma de ora serv plin de codati ...
freakadd

Vizualizări: 64

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Mie Dec 24, 2008 03:12   Subiect: timp de juma de ora serv plin de codati ...
un demo , ss , lista cu admini online (sau nu) ai ?
aparent nu ..dka le aveai ..le puneai
cs folder  Subiect: Ban Luat pe Nedrept !
PheonixEnforcer

Vizualizări: 100

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Mar Dec 23, 2008 22:37   Subiect: Ban Luat pe Nedrept !
-Numele cu care jucati pe Server:
-Motivul pentru care ati luat ban: Nutsh! am jukat pe d2...si pe urma am stat vreo 20 de minute fara sa ma misc,am mankat:( si mam trezit cu ban permanent!
-De la ...
cs folder  Subiect: Joaca dea banu :))
DoomCryer

Răspunsuri: 706
Vizualizări: 21978

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 22:25   Subiect: Joaca dea banu :))
xqzmee,ai unban pentru ca esti contra lui buby Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Unban Hulala!!
Hulala!!

Vizualizări: 90

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Dec 23, 2008 16:37   Subiect: Unban Hulala!!
mda
Ban luat de la MaXiM..
Pozele:
- http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/7623135hp_20000.JPG
- http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/63135hp_20001.JPG

Am IP rutabil nu trebuie unban!!
cs folder  Subiect: PT ADMINI
N[1]x.0N

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 283

MesajForum: INFO   Trimis: Mar Dec 23, 2008 14:10   Subiect: PT ADMINI
Eu zic mai bine ca sa intrati voi toti adminii pe steam si sa jucati numai de pe steam asta cu id de steam nu garanteaza nimic sunt sigur ca in lista la steam nu aveti numai adminii sunt si jucatori d ...
freakadd

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mar Dec 23, 2008 00:48   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
scuze de intarziere

lista updatata
cs folder  Subiect: angelo-poze the_game
S1doric

Vizualizări: 94

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Dec 22, 2008 22:55   Subiect: Raspuns la: angelo-poze the_game
ai inteles bahmu?? uita-te la lista neagra...k ai sa te gaseshti sigur...
cs folder  Subiect: Copy->Paste
Dacia1310

Răspunsuri: 169
Vizualizări: 1958

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 22:41   Subiect: Raspuns la: Copy->Paste
pe normal la cerere unban si la cerere admin
cs folder  Subiect: unban Angel Of Death
BuBulina

Vizualizări: 131

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Dec 22, 2008 17:52   Subiect: unban Angel Of Death
fac cererea de unban in locul fratelui meu. daca e vreo problema, isi va face user si va pune el pozele. sper insa sa nu fie.

-Numele cu care jucati pe Server: Angel Of Death
-Motivul pentru care ...
cs folder  Subiect: problema cu adaugatul in lista de steam
firewarrior1705

Vizualizări: 51

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 22, 2008 13:59   Subiect: problema cu adaugatul in lista de steam
ok, am observat de cateva zile k nu pot da add la nimeni in lista mea de steam, mai precis cand vreau sa ma duc la lista imi zice o eroare k la internet explorer cu "page cannon be displayed&quot ...
cs folder  Subiect: Stiati ca joc ? :))
Dacia1310

Răspunsuri: 388
Vizualizări: 1952

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 12:16   Subiect: Raspuns la: Stiati ca joc ? :))
da
stiati ca tre sa ma uit la cerere unban acum ? brb
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Dec 22, 2008 10:58   Subiect: Raspuns la: Codati pe Respawn + Normal (lista)
freakadd ..upgradeaza lista ...

Ps : MeSsI - a iesit cand i-am facut ss
cs folder  Subiect: Un mic ajutor pe forum
freakadd

Vizualizări: 162

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Dec 22, 2008 09:05   Subiect: Raspuns la: Un mic ajutor pe forum
da..ar trebui un autoban in primul rand da' la cat e lista si cat o sa mai fie Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM) se face lag pe server Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Dacia1310

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Dec 22, 2008 07:15   Subiect: dacia
da a ajuns lista mare Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM dar sunt inca o gramada de codari numele alea ar trebui banate pe nick Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Xmas alias sadness
Giuli

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 163

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 22, 2008 03:00   Subiect: Xmas alias sadness
Ban primit pe Cs.CsBesTiaL.CoM
Numele tau : Giuli ; IP tau : 79.118.187.106:27005
Adminul care te-a banat : Xmas ; Motivul Banului : 8 - 01:51:39
Data & Ora - 12/22/ ...
mandarie

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Lun Dec 22, 2008 01:31   Subiect: Un mic ajutor pe forum
si dacaar fi lista mai mare care ar fi problema ca doar cu un ctrl f se rezolva cat ar fi ea
cs folder  Subiect: Reclamatie Freakadd
freakadd

Vizualizări: 129

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Lun Dec 22, 2008 00:30   Subiect: Reclamatie Freakadd
1. Ai facut double-posting
2. Ti-am facut 2 poze + ti-am zis de vreo 5 ori sa pui pozele pe forum si n-ai schitat nici o litera si dupa ti-am dat banshot =>> nu mai minti ca nu ti-am zis (am l ...
cs folder  Subiect: unban Claudiu
freakadd

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 124

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Lun Dec 22, 2008 00:26   Subiect: unban Claudiu
Ti-am facut 2 ss-uri si am zis sa pui pozele pe forum in repetate randuri (de vreo 5-6 ori pe verificatelea)
Ti-am dat banshot .
Data viitoare dak mai faci la fel + esti trecut la lista neagra pen ...
freakadd

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Dec 21, 2008 23:28   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)