|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 9
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:46 Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
| Acest tutorial va va ajuta la server deoarece stim cu toti ca nu ne plac serverele pe care incercam sa intram si stam 30 de minute sa descarcam sunetele si modelele hartile sunetele , din acest motiv ... |
Subiect: Moduri cs 1.6 NEW |
ProTotiP
Vizualizări: 30
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:22 Subiect: Moduri cs 1.6 NEW |
Soccer Jam Mod pentru servere CS 1.6
Tutorial instalare Soccer Jam Mod
Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....car ... |
Subiect: server aim coduri wall |
MaXiM
Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3801
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01 Subiect: server aim coduri wall |
pe acest forum gasiti :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ... |
Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun! |
duracell_sk8
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 129
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Dec 10, 2008 18:10 Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun! |
Titlu: Addons de tip Fun , Contine Amxmodx 1.81 , Statsme mu2ant , Metamod
Descriere: Normal+
Autor: DuRaCeLL
Testeri: SeNz0r
Versiune: Descarcare: Pluginuri:
bull_christmass.amxx -& ... |
Subiect: Tutorial descarcare rapida a fisierelor |
shD
Vizualizări: 68
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:41 Subiect: Tutorial descarcare rapida a fisierelor |
| Ti se intampla frecvent ca jucatorii sa nu aiba rabdare sa downloadeze toate sunetele, modelele hartile sau alte fisiere care se descarca greu, ei deconectandu-se de la serverul tau inainte de a apuca ... |
Subiect: Addons Deathrun By Blacktouch |
blacktouch
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 152
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Vin Noi 28, 2008 00:55 Subiect: Addons Deathrun By Blacktouch |
AdminMod:
plugin_base.amx
plugin_CS.amx
plugin_retribution.amx
plugin_fun.amx
plugin_asy_ka.amx
AmxModX:
; Classic
admin.amxx
;admin_sql.amxx
admincmd.amxx
adminhelp.amxx
adminslo ... |
Subiect: Addons - Hide-N-Seek |
sn1deR-
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 175
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mar Noi 18, 2008 17:10 Subiect: Addons - Hide-N-Seek |
Descriere: Addons de tip Hide-N-Seek. Autor: sn1deR- Descarcare: +: +: Pluginuri:
GameNameChanger - Acest plugin schimba numele de dedesupt de sub Game de la Favorites FlashColorat - Flashul are ma ... |
Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky] |
duracell_sk8
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 248
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Noi 16, 2008 02:14 Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky] |
Descriere: Addons Infectia T-virus Mod Amxmodx Metamod Autor: duracell_sk8 & ChuckY Versiune:T-Virus Addons Descarcare:Pluginuri: tvirus2.amxx -> Modul T-Virus gmsentryguns.amxx -> Poti pune ... |
Subiect: Pachet Harti |
RoB3r7
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 343
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Oct 26, 2008 09:19 Subiect: Pachet Harti |
Download http://rapidshare.com/files/81301046/maps.rar.html
1hp 1hp_2 35hp 35hp_2
aim_ak-colt aim_awp_school aim_crazyjump aim_dust_final_v2 aim_headshot aim_map aim_map_usp aim_taliban ... |
Subiect: SILVIA :| ... si vad k nui prima reclamatie |
MaXiM
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 413
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Iul 27, 2008 21:33 Subiect: SILVIA :| ... si vad k nui prima reclamatie |
Ok fac acum anunt de am uitat sa il fac pana acum CAND ESTE HARTA AWP_orice ORICE ADMIN CARE ARE PUTEREA SA SKIMBE HARTA este INVITAT sa scrie in consola AMX_map harta_noua (nu este necesar nici makar ... |
Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX] |
MaXiM
Vizualizări: 590
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Lun Mai 12, 2008 05:12 Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX] |
Descriere:
Cu ajutorul acestui plugin puteti face ca atunci cand se tasteaza un cuvant (il setati dvs.) sa cante un sunet..la fel setat de dvs. Este mai avansat ca cel de pe AdminMod !
Descarcare l ... |
Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc |
S1doric
Vizualizări: 466
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:46 Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc |
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!!
In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit sa pos ... |
Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor |
MaXiM
Vizualizări: 1013
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Mar 29, 2008 16:34 Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor |
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!! :idea:
In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit ... |
Subiect: Pasi pe care ii ai de facut pentru instalarea serverului |
MaXiM
Vizualizări: 3924
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Ian 21, 2008 20:11 Subiect: Pasi pe care ii ai de facut pentru instalarea serverului |
Pasi pe care ii ai de facut pentru instalarea serverului de Counter Strike 1.6
1.Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa descarci http://www.csbestial.com/images/images/a_doua.png
Apoi deschi ... |
|
|
| |