Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

maps - Căutarea a gasit 16 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 9

MesajForum: Tutoriale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:46   Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP
Acest tutorial va va ajuta la server deoarece stim cu toti ca nu ne plac serverele pe care incercam sa intram si stam 30 de minute sa descarcam sunetele si modelele hartile sunetele , din acest motiv ...
cs folder  Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
ProTotiP

Vizualizări: 30

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:22   Subiect: Moduri cs 1.6 NEW
Soccer Jam Mod pentru servere CS 1.6

Tutorial instalare Soccer Jam Mod

Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....car ...
cs folder  Subiect: server aim coduri wall
MaXiM

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3801

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01   Subiect: server aim coduri wall
pe acest forum gasiti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ...
cs folder  Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun!
duracell_sk8

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 129

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Dec 10, 2008 18:10   Subiect: cYz - Addons Evenimente Craciun!
Titlu: Addons de tip Fun , Contine Amxmodx 1.81 , Statsme mu2ant , Metamod

Descriere: Normal+

Autor: DuRaCeLL

Testeri: SeNz0r

Versiune: Descarcare: Pluginuri:

bull_christmass.amxx -& ...
cs folder  Subiect: Tutorial descarcare rapida a fisierelor
shD

Vizualizări: 68

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:41   Subiect: Tutorial descarcare rapida a fisierelor
Ti se intampla frecvent ca jucatorii sa nu aiba rabdare sa downloadeze toate sunetele, modelele hartile sau alte fisiere care se descarca greu, ei deconectandu-se de la serverul tau inainte de a apuca ...
cs folder  Subiect: Addons Deathrun By Blacktouch
blacktouch

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 152

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Noi 28, 2008 00:55   Subiect: Addons Deathrun By Blacktouch
AdminMod:

plugin_base.amx
plugin_CS.amx
plugin_retribution.amx
plugin_fun.amx
plugin_asy_ka.amx

AmxModX:

; Classic

admin.amxx
;admin_sql.amxx
admincmd.amxx
adminhelp.amxx
adminslo ...
cs folder  Subiect: Addons - Hide-N-Seek
sn1deR-

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 175

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Noi 18, 2008 17:10   Subiect: Addons - Hide-N-Seek
Descriere: Addons de tip Hide-N-Seek.
Autor: sn1deR-
Descarcare: +: +: Pluginuri:

GameNameChanger - Acest plugin schimba numele de dedesupt de sub Game de la Favorites
FlashColorat - Flashul are ma ...
cs folder  Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky]
duracell_sk8

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 248

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Noi 16, 2008 02:14   Subiect: Addons Infectia T-Virus Mod by [duracell_sk8 & Chucky]
Descriere: Addons Infectia T-virus Mod
Amxmodx
Metamod
Autor: duracell_sk8 & ChuckY
Versiune:T-Virus Addons Descarcare:Pluginuri:
tvirus2.amxx -> Modul T-Virus
gmsentryguns.amxx -> Poti pune ...
cs folder  Subiect: Pachet Harti
RoB3r7

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 343

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Oct 26, 2008 09:19   Subiect: Pachet Harti
Download http://rapidshare.com/files/81301046/maps.rar.html

1hp
1hp_2
35hp
35hp_2

aim_ak-colt
aim_awp_school
aim_crazyjump
aim_dust_final_v2
aim_headshot
aim_map
aim_map_usp
aim_taliban ...
cs folder  Subiect: SILVIA :| ... si vad k nui prima reclamatie
MaXiM

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 413

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Iul 27, 2008 21:33   Subiect: SILVIA :| ... si vad k nui prima reclamatie
Ok fac acum anunt
de am uitat sa il fac pana acum
CAND ESTE HARTA AWP_orice ORICE ADMIN CARE ARE PUTEREA SA SKIMBE HARTA este INVITAT sa scrie in consola AMX_map harta_noua (nu este necesar nici makar ...
cs folder  Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX]
MaXiM

Vizualizări: 590

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Lun Mai 12, 2008 05:12   Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX]
Descriere:

Cu ajutorul acestui plugin puteti face ca atunci cand se tasteaza un cuvant (il setati dvs.) sa cante un sunet..la fel setat de dvs. Este mai avansat ca cel de pe AdminMod !

Descarcare l ...
cs folder  Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc
S1doric

Vizualizări: 466

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:46   Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!!

In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit sa pos ...
cs folder  Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor
MaXiM

Vizualizări: 1013

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Mar 29, 2008 16:34   Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!! :idea:

In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit ...
cs folder  Subiect: Pasi pe care ii ai de facut pentru instalarea serverului
MaXiM

Vizualizări: 3924

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Ian 21, 2008 20:11   Subiect: Pasi pe care ii ai de facut pentru instalarea serverului
Pasi pe care ii ai de facut pentru instalarea serverului de Counter Strike 1.6

1.Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa descarci http://www.csbestial.com/images/images/a_doua.png

Apoi deschi ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la pagina de counter-strike: