Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

pgl gui - Căutarea a gasit 116 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: nuke
Darko

Răspunsuri: 12
Vizualizări: 830

MesajForum: Secrete Counter-Strike   Trimis: Dum Ian 04, 2009 03:03   Subiect: nuke
Da .. pe pgl nu e voe nici un bug.. daca face cineva bug misepare ca echipa este scoasa afara din campionat.. !!
cs folder  Subiect: The Leet World sezonu 1&2
Verdee

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 67

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 26, 2008 23:32   Subiect: The Leet World sezonu 1&2
tot mai fain si simplu e in PGL Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM te inscrii dau 30 de lei la 3 luni si ai meciuri dak le castigi avansezi dak nu asta e Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: SK|Spawn
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 62
Vizualizări: 513

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 18:16   Subiect: Re: Raspuns la: SK|Spawn
snk n-ar rezista nici 2 meciuri in pgl Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM

adica ?!?!?!
cs folder  Subiect: SK|Spawn
xqzmee

Răspunsuri: 62
Vizualizări: 513

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 22, 2008 18:15   Subiect: Raspuns la: SK|Spawn
snk n-ar rezista nici 2 meciuri in pgl tine cont Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM toata lumea isi bate joc de el si de aimul lui p bind
cs folder  Subiect: Cerere admin NeOnE
DoomCryer

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 287

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 14:45   Subiect: Cerere admin NeOnE
Activitate pe Forum* : [Scrie undeva sub nume]

Hmm ciudat,si HomieSide si PGL*SeDan la fel au scris...
cs folder  Subiect: cs1.6 by ceferistul
ceferistul

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 89

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 14, 2008 20:26   Subiect: cs1.6 by ceferistul
versiune modificata a cs1.6 nonsteam protocol 47 cu toate patch-urile la zi

ce am schimbat: skinuri 100%
sunete 97%
GUI, sprite-uri,wad-uri

...
cs folder  Subiect: unban sokola (part 2)
sokola

Vizualizări: 130

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Dec 14, 2008 04:02   Subiect: unban sokola (part 2)
chestie e ca m am enervat cand am facut postu, din moment ce am pus poze de 2 ori si sa vazut ca nu joc codat sincer nu inteleg rostu, adminu care mi a zis marsh pe forum a fost blacktouch care de alt ...
cs folder  Subiect: server aim coduri wall
MaXiM

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3829

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01   Subiect: server aim coduri wall
pe acest forum gasiti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ...
cs folder  Subiect: Cerere slot: shD
shD

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 147

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Vin Dec 12, 2008 21:07   Subiect: Cerere slot: shD
Activitate pe Server* : 2-3 ore pe zi
De ce doresti acces pe server: Doresc acces pentru ca imi place serverul si nu vreau sa mai astept cand e plin.
Varsta: 17
Experienta in Cs/Admin: 3 Sezoane P ...
cs folder  Subiect: Propunere Forum "Meciuri"
Cap1taN

Răspunsuri: 19
Vizualizări: 292

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Dec 09, 2008 09:04   Subiect: Propunere Forum "Meciuri"
Prea buna ideea!
Chiar daca nu stim daca va fii folosit de cineva.
O sa utilizam si canalu #CsBesTiaL.CoM @ QuakeNet cum este folosit pgl!
In cursul zilei de azi o sa creez sectiunea!
cs folder  Subiect: Nu am tinta la awp
freakadd

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 149

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Dum Dec 07, 2008 21:21   Subiect: Nu am tinta la awp
Dupa cum spune si subiectul : nu am tinta la awp cand dau zoom
Am steam cumparat ,updatat cu PGL GUI 3.0
Pe non-steam nu am asemenea problema dar am PGL GUI 2.9

Vreo sugestie ?

http://www.fi ...
cs folder  Subiect: Unban maaa ca nam nik :X
|LeX|->b0rN2KiLl

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 208

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 15:08   Subiect: Unban maaa ca nam nik :X
bv finish eshty bun tare...si din sageti ne faci?:-s...ma u nu cumva eshty ala kre a castigar pgl anu trecut...?Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM)Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: pare rau dar ... HomieSide - respawn
mLq

Răspunsuri: 35
Vizualizări: 417

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 00:28   Subiect: pare rau dar ... HomieSide - respawn
si totusi cand te gandesti ca pgl sedan e tot el .. cum intra el pe topic .. si taman zice ca sa nu il pedepsiti pe homieside .. inca ma amuza cand ii vad reply`u Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM.. ai imaginatie Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: pare rau dar ... HomieSide - respawn
mLq

Răspunsuri: 35
Vizualizări: 417

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Vin Dec 05, 2008 21:59   Subiect: pare rau dar ... HomieSide - respawn
sa revin eu, care stiu exact cum sta treaba sa nu existe dubii Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

I. in demo-ul cu homieside sigur erai tu ca vorbeai cu bubulina ... exact cum vorbesti de obicei Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
II. cine e benny ? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM prieten ...
cs folder  Subiect: Cerere slot: shD
shD

Vizualizări: 188

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Vin Dec 05, 2008 14:48   Subiect: Cerere slot: shD
Activitate pe Server* : Joc constant cate 3-4 ore pe zi
De ce doresti acces pe server: Pentru ca imi place si sa pot intra oricand
Varsta: 17
Experienta in Cs/Admin: 1 Sezon PGL Div. B1 - 3 Sezoane ...
cs folder  Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
shD

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 1654

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Dec 04, 2008 22:52   Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
Nume/NICK: shD
Steam: DA
ID STEAM: toofast00
Activitate in cs: 5 ani - 3 sezoane PGL B1 si C2 - 1 sezon Admin @ PGL-Punisher
De ce doresti sa intri in clanul nostru, si/sau in comunitatea noastra? ...
cs folder  Subiect: CE placa video aveti??
klo

Răspunsuri: 26
Vizualizări: 494

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Noi 27, 2008 12:46   Subiect: CE placa video aveti??
*PgL*SeDan tu nici nu stii cum arata 9900 Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM)) fa un print screen cu ea si pune-o pe forum ....tot aici la topicu asta ...
cs folder  Subiect: Cerere unban *PgL*SeDan
*PgL*SeDan

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 68

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Dum Noi 23, 2008 23:06   Subiect: Cerere unban *PgL*SeDan
nick*PgL*SeDan
Poze:http://img367.imageshack.us/img367/7537/dedust40000pb1.png
http://img444.imageshack.us/img444/2208/dedust40001iz8.png
http://img388.imageshack.us/img388/6619/dedust40002sp2.png
htt ...
cs folder  Subiect: PGL GUI 3.0
freakadd

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 115

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 21:50   Subiect: PGL GUI 3.0
Acest GUI nu este facut facut de mine !

Pentru cei care nu stiu , acesta e un GUI (interfata grafica pentru utilizator) .Face anumite fixuri si un cfg la CS.

11.08.2008 - Version 3.0
- Feature: A ...
cs folder  Subiect: ce parere aveti despre pglGUI ..???
freakadd

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 951

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 21:43   Subiect: ce parere aveti despre pglGUI ..???
e prea tare PGL GUI 3.0 au facut multe fixuri Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
RoB3r7

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 19:03   Subiect: ce parere aveti despre pglGUI ..???
eu folosesc 3.0 si e folositor mai ales pe serverele pgl ai un cfg si un userconfig bun cu setari interesante
cs folder  Subiect: [Models]Skinuri
DoomCryer

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 179

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 15:48   Subiect: [Models]Skinuri
Faza e ca le-am primit de la un prieten si asa mi s-a zis.Ca se folosesc in PGL.Deci nu ma fa bot ca eu nu stiam despre ce e vorba.Doar le-am primit , mi-au placut si am zis sa le pun si pentru altii ...
Cap1taN

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 15:42   Subiect: [Models]Skinuri
N1 BOT ala care a creat Topicul!
Cat am ras si rad in continuare Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
NU foloseste nimeni din PGL Hltv Models si NICI MACAR nu poti sa tragi mai repede Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Nu vrei si tinta la awp Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
Ce ai ...
cs folder  Subiect: RMS4FuN AIM
RMS4FuN

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 481

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Noi 20, 2008 00:49   Subiect: RMS4FuN AIM
LOL ma faceti sa rad cand mergem la sala sa facem 1 la 1 sa vedem ce aim am eu ....
Sa stii ca am vrut sa ma bat in PGL, am fost la sala cu cei din IOG ( v1olent si Cristi ...) sa stii cam am prin si ...
cs folder  Subiect: *PgL*SeDan
DoomCryer

Vizualizări: 112

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Joi Noi 20, 2008 00:28   Subiect: *PgL*SeDan
Nume:*PgL*SeDan
Server:CsBesTiaL Respawn
Cod:Wall+Aim
Demo: http://rapidshare.com/files/165455532/PGLSeDan.dem.html

¤Uitati-va atent la tinta!
DoomCryer

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 00:04   Subiect: [Models]Skinuri
Sunt skinurile clasice doar ca au ceva imbunatatit.Cand le schimbati se schimba instant.De exeplu,la deagle il invarte pe deget,la M4A1 incarca...Aici ti-l pune instant in mana pentru a putea trage ma ...
cs folder  Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48
RoB3r7

Vizualizări: 235

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:50   Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48
Link: http://www.hugeshare.com/files/p1kkkno7naopfo7/SERVER_VAC2_PGL_PUBLIC_BUN_PACH_v48.rar

Descriere:

Serverul este creat pentru a fi folosit drept SERVER PUBLIC STEAM ONLY.
Ser ...
cs folder  Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48
RoB3r7

Vizualizări: 135

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:47   Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48
Download: http://www.hugeshare.com/files/m8h7lkefn1lj37a/SERVER_VAC2_PGL_WAR_BUN_PACH_v48.rar

Descriere:

Serverul este pentru server de meciuri adica este un SERVER WAR.
Serverul este s ...
cs folder  Subiect: ya la mine :))
DouaPuncteIcs

Răspunsuri: 24
Vizualizări: 538

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Noi 13, 2008 23:51   Subiect: ya la mine :))
Fire Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM hai k am ras da trebuie sa merg la somn Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM app
Eu nu am zis k plec sa joc in A
ci p public
nu am zis k fac tot sv`u ci am zis ko sa revin intr`o zi sa joc simai bine decat o fac
si credema ...
cs folder  Subiect: M1kE.
id_lost

Vizualizări: 320

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Joi Noi 13, 2008 20:34   Subiect: M1kE.
Normal ca joaca. Are ip dinamic, asa ca joaca cat il tin curelele. In legatura cu M1ke, aim clar frate lasa vrajeala. Personal joc pe mai multe servere, nu doar pe bestial. Pot sa spun ca am jucat cu ...
cs folder  Subiect: ya la mine :))
firewarrior1705

Răspunsuri: 24
Vizualizări: 538

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Noi 12, 2008 23:55   Subiect: ya la mine :))
well well well. look who we have here. 2pcte ia zi, cum e prin pgl? k ai zis k faci ceva pe serverul asta k tu esti mare pgl-ist si te duci sa joci in A, nu sa stai aici cu noi "noobii". Am ...
freakadd

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Dum Noi 09, 2008 12:57   Subiect: PGL GUI
a aparut PGL GUI 3.0

Download :

http://downloads2.computergames.ro/hdd3/pgl_cs/PGL.Gui.3.0.zip

[ChangeLog]

11.08.2008 - Version 3.0
- Feature: A 32bpp blocker added
- Feature: The mousefix regi ...
cs folder  Subiect: Inca unu
freakadd

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 457

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Sâm Noi 08, 2008 00:50   Subiect: Inca unu
desi nu sunt admin pot sa zic pro pentru propunerea lui capsuna din cauza limbajului si atitudinii adoptate de Toxigen .
Daca esti PGL-ist ce cauti pe public ???
Dute in PGL , fa un clan si scoate ...
ToXigEN^^

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Vin Noi 07, 2008 22:46   Subiect: Inca unu
ua jur ca nu am jucat niciodata cu coade si jur pe mien ca joc in pgl divizi d in claunu <WtG>jur ma invata cs esti un but fara suparare cica am cod ma da codu al tine se activeaza asa cand vrei ...
GoDL!k3*RaZ0r

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Vin Noi 07, 2008 22:23   Subiect: Inca unu
[quote="ToXigEN^^"]ua vai godlike ma gandeam ca esti mai bun da am ajuns la conckuzica ca esti un but fara supararea si daca ma crezi joc de pe steam cum sa zici tu ca am cod daca joc in gpl ...
cs folder  Subiect: Din NOu nu va suparati
ToXigEN^^

Vizualizări: 358

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Vin Noi 07, 2008 11:04   Subiect: Din NOu nu va suparati
Zau asa voi nu ganditi miati fcaut de 5 ori poze leam pus de fiecare data pe forum daca vrei le mai pun o data dde 5 ori miati facuyt poze i leam pus e forum danu se oate asa cevea daca is prea bun pt ...
cs folder  Subiect: cerere unban
Shock4q

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 394

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Lun Oct 27, 2008 17:28   Subiect: cerere unban
-Numele cu care jucati pe Server: Shock
-Motivul pentru care ati luat ban: cica nu am voie cu cfg , joc cu silent run...e voie in pgl....deci nu este interzis Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
-De la cine ati luat ban: ESTI UN GUGU ...
cs folder  Subiect: Bine Ati VeniT Pe SiTe-ul ClaNului n'Gen
Cap1taN

Răspunsuri: 36
Vizualizări: 1310

MesajForum: Publicitate   Trimis: Sâm Oct 18, 2008 08:54   Subiect: Bine Ati VeniT Pe SiTe-ul ClaNului n'Gen
Daca e sa ajungi in Div. A in PGL,sa ma anunti,poate poate vin si eu Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Unu din ei 2 : bau sau N1xon
WicKeDnEsS

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 301

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Oct 14, 2008 18:05   Subiect: Unu din ei 2 : bau sau N1xon
auzi ma bau
retard esti tu ma ..... mam intors la distractie pt unii playeri
app illusion
erai un om pe care ma bazam
si spre stiinta Voastra si a tuturor
Nu am plecat p cobrapsp .... de fapt initia ...
cs folder  Subiect: Lista Cu Codati
N[1]x.0N

Vizualizări: 336

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Oct 13, 2008 14:48   Subiect: Lista Cu Codati
1.Nick->StaI ca TraG!!! ->Aim +Wall Descarca:[URL=http://rapidshare.com/files/153542621/stai.dem.html/]Aici

2.Nick->nGp.LiPT0n^ ->Aim Descarca:[URL=http://rapidshare.com/files/153544346/5 ...
cs folder  Subiect: Ce ai face daca !
ReVo0o

Răspunsuri: 462
Vizualizări: 19844

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Oct 12, 2008 08:27   Subiect: Ce ai face daca !
mi-as da kill
ce ai face daca ai juca in PgL?
cs folder  Subiect: admini
aT0m

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 157

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Oct 03, 2008 10:32   Subiect: admini
salutare ba ratatilor...vreau si eu sa va intreb ceva ... ce aim vedeti voi akl ma ?...voi sunteti boti?..frate pai inseamna ca astia care intra la voi pe sv tre sa fie neaparat BOTI/NOOBi .... frt va ...
cs folder  Subiect: Cum sa ai 800 fps - tutorial
firewarrior1705

Vizualizări: 653

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Sep 30, 2008 20:36   Subiect: Cum sa ai 800 fps - tutorial
nu e vorba de cat poti tu vedea, e vorba de cat de bine iti merge jocul daca ai fps mare. Am jucat de la o sala oficiala de pgl unde calculatoarele aveau peste 200 fps in cs si crede-ma k se simte dif ...
cs folder  Subiect: CiuCiuRel impotriva lui Rollerguy
D1ss3l1n*BuTT

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 408

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 28, 2008 16:44   Subiect: CiuCiuRel impotriva lui Rollerguy
RoLLer DoarMe In FronT ..... ApaR AsTia pE SrV CU "aM apsaT BuToNUl INSerT SiTe WwW.****-***.ro " Si Roller In Loc Sai Dea Ban Sta Si Vb DeSPre ClanUl Lui De PgL Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Un slot?
Ech0

Vizualizări: 172

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mie Sep 24, 2008 21:17   Subiect: Un slot?
Activitate pe Forum* : Poi...cam 1 ora/zi maxim...doar kt ma uit peste posturi mai postez si cam atat intru de kteva ori pe zi
Activitate pe Server* : intre 2 si 4 ore/zi
De ce doresti acces pe server ...
cs folder  Subiect: poze si iar poze :D
Ech0

Vizualizări: 270

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Sep 23, 2008 22:31   Subiect: poze si iar poze :D
ecko...la faza cu "ecko invata sa citesti" era ptr altcnva si a zis cv de genu cum k "echo dai ban" sau cam asa nu mai tin faza minte k nu eram atent...era cv legat de tn si am scr ...
cs folder  Subiect: cerere aT0m
aT0m

Vizualizări: 249

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Sep 22, 2008 00:26   Subiect: cerere aT0m
Activitate pe Forum:phai ce sa zik am inceput de 2 sapt...desi inainte (inainte fiind akm 1 luna) aveam o activitate pe forum foarte buna cei vechi pot afirma asta
Activitate pe Server:2 saptamani...d ...
cs folder  Subiect: Amx Modx VS ADmin mOde :)
Liquid

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 685

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Dum Sep 21, 2008 23:50   Subiect: Amx Modx VS ADmin mOde :)
Sa va zic care este treaba
Admin Mod este pentru concursuri WCG,PGL,ACL,etc. si pe la cele cu LAN
Iar Amx Mod este bun pentru serverele publice
cs folder  Subiect: plangere rolerguy
Cs 1.6 Download

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 455

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Sep 20, 2008 11:19   Subiect: plangere rolerguy
nume incredible*skills
adminu rolerguy
pe 20 in jur de ora 10 30 jucam bycastor si era un singur admin roler iar pe servar era un jucator cu aim //NOtLAma//* care avea un scor gen 30 cu 5 . Toti i am ...
cs folder  Subiect: Cerere slot knd:o
kNd

Vizualizări: 352

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Joi Sep 18, 2008 14:03   Subiect: Cerere slot knd:o
ms fire asta vream sa spun si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ... 1 nam timp sa joc cs de performantza
2 Pgl,Sk...etc este o prostie...mai mult pentru faima si reclama .. ...
cs folder  Subiect: FiFa Best
Ecko

Vizualizări: 343

MesajForum: Publicitate   Trimis: Lun Sep 15, 2008 21:21   Subiect: FiFa Best
Aha... singurul campionat de fifa in care s-au dat premii a fost si este cel de PGL in rest..nu prea cred ca dati voi 50 $ Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ati dat pana acum ? aveti vreo poza cu castigatorii ceva Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ? sa ne aratat ...
cs folder  Subiect: Tutorial CEVO GUI v3.0
RoB3r7

Vizualizări: 279

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Sep 14, 2008 10:42   Subiect: Tutorial CEVO GUI v3.0
CEVO custom STEAM GUI designed for Counter Strike v1.6.

Dupa cum vedeti cred ca este numai pentru steam.Contine 3 arhive cu config/mouse fix pentru rezolutii diferite:

640 x 480 ; 800 x 600 ; 102 ...
cs folder  Subiect: maxim =))
firewarrior1705

Vizualizări: 426

MesajForum: Recycle Bin   Trimis: Dum Sep 14, 2008 02:07   Subiect: maxim =))
cineva sa-i dea ban lui 2 puncte ala pls. si banker, nu te mai lua in gura cu toti lamerii. Poate k el nu realizeaza k mai sunt si jucatori care joaca cs de placere, nu doar sa ajunga in pgl si sa se ...
<crf>

MesajForum: Recycle Bin   Trimis: Dum Sep 14, 2008 01:54   Subiect: maxim =))
voi nu prea ati fost educati!!! 2puncte tu ai prea multe fitze de taran oricum nu iti duce nimeni lipsa pe srv stai linistit acum ca ai ajuns &quot;pleyer&quot; Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM pgl poti sa imi porti fesul Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM ai g ...
BanKeR[:X]

MesajForum: Recycle Bin   Trimis: Dum Sep 14, 2008 01:09   Subiect: maxim =))
Doua puncte ejti praf u ai plekt de pe bestial bata si ai jukat pe un sv de pgl cu numele*
si te crezi foarte bun..... asa incat am dedus k m-ai fakt lingau...parerea ta dar dak te prind in ct iti rup ...
DouaPuncteIcs

MesajForum: Recycle Bin   Trimis: Dum Sep 14, 2008 01:04   Subiect: maxim =))
MaXiM in sf te tii de cuvant man
Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Regret unii playeri precum xqzmE my bro :x .... ca va tine sv in viata
si Dau Bine si multi altii
in rest vash spune k o duc bine
Pgl admin ... pgl pleyer
respec ...
cs folder  Subiect: campionat de fotbal
Liquid

Vizualizări: 232

MesajForum: Publicitate   Trimis: Sâm Sep 13, 2008 21:25   Subiect: campionat de fotbal
Lasa-ne exista campionatul PGL
cs folder  Subiect: "Tot rahatul" de la noi de pe server pleaca la Sim
aT0m

Vizualizări: 402

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Sep 12, 2008 22:43   Subiect: "Tot rahatul" de la noi de pe server pleaca la Sim
saraciii copiii o sa ajunga si ei in PGL(POKEMON GAMERS LEAGUE)
cs folder  Subiect: "Tot rahatul" de la noi de pe server pleaca la Sim
firewarrior1705

Vizualizări: 402

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Sep 12, 2008 09:54   Subiect: "Tot rahatul" de la noi de pe server pleaca la Sim
Tare asta face o colectie de &quot;vedete&quot;: Silvia, S-quad, buby Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Foarte tare, o adevarata echipa de pgl Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: plz unban mi-a dat ban degeaba fara ss fara nimic :| ce om..
Motanescu

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 506

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Sep 08, 2008 14:44   Subiect: plz unban mi-a dat ban degeaba fara ss fara nimic :| ce om..
in pgl se primesc codati Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ? oricum asta e vrajeala..nu suntem noobi cum crezi u...pzoele se salveaza neaparat Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: plz unban mi-a dat ban degeaba fara ss fara nimic :| ce om..
Ecko

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Sep 08, 2008 13:51   Subiect: plz unban mi-a dat ban degeaba fara ss fara nimic :| ce om..
Daca tu o arzi in PGL

Eu o ard in CPL :X

Daca vrei unban pune pozele , ti s-a dat banshot , fara alte comentarii Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
N[1]x.0N

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Sep 08, 2008 13:38   Subiect: plz unban mi-a dat ban degeaba fara ss fara nimic :| ce om..
Chiar nu ma intereseaza ca esti din PGL daca nu pui pozele ramai cu banu iar daca nuti convine regulamentul aici ne poti spune pa si apropo vezi cu limbajul ca nu suntem pe tarla Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
UnR

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Sep 08, 2008 13:35   Subiect: plz unban mi-a dat ban degeaba fara ss fara nimic :| ce om..
da esti din PGL Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM)) clar Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
EmO[B!LlY tAl3nT]

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Lun Sep 08, 2008 13:33   Subiect: plz unban mi-a dat ban degeaba fara ss fara nimic :| ce om..
man nu aveam wall intelege si nici pozele nu sunt eu sunt din pgl putzin in pasa ce credea echipa ta si putzin imi pasa de svr asta :-&lt; dak e plini de noobi Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ....
cs folder  Subiect: Nu am nimik cU nIMENI
Tafane

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 733

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Sep 07, 2008 12:48   Subiect: Re: Reply
am steam dragi mei..stati linsititi....am facut proba..pe srv numai de steam...sx pgl....si dai bine cu coade....asa ca mars...nu vedeti ca numai adminii posteaza la topicu asta.....asta am si vrut... ...
cs folder  Subiect: CPL GUI
RoB3r7

Vizualizări: 248

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Sep 05, 2008 11:34   Subiect: CPL GUI
CPL = Cyberathlete Professional League

Link:

http://files.filefront.com/CPL+16guizip/;9364026;/fileinfo.html/1/1

Descriere :

Este cunoscuta in toata lumea Counter-Strike-ului,din ea facand parte ...
cs folder  Subiect: Ce ai face daca !
Ecko

Răspunsuri: 462
Vizualizări: 19844

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Aug 29, 2008 00:18   Subiect: Ce ai face daca !
As fi super fericit si as incepe cheltuielile :X

ce ai face daca ai fi in finala PGL ?
cs folder  Subiect: CAMPANIE ANTI ADMINI SI PLAYERI CARE SE CRED PE CAMP 2
DouaPuncteIcs

Răspunsuri: 39
Vizualizări: 948

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Mar Aug 26, 2008 02:17   Subiect: CAMPANIE ANTI ADMINI SI PLAYERI CARE SE CRED PE CAMP 2
bha MaXiM aqum fara suparare deschide man ochii !!!!
c dreack ma e frumos aici da tu esti chior .. zici k iti da pasa aia !!!! c dreack maxime ... ai admini de o valoare mare ..
io sunt @ pgl aqum ... ...
cs folder  Subiect: de ce am luat ban
NoMad

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 298

MesajForum: Cereri de Unban   Trimis: Vin Aug 22, 2008 21:49   Subiect: de ce am luat ban
Ban primit pe Cs.CsBesTiaL.CoM:27016[RESPAWN]
Numele tau : [-=PGL=-]-NoMad ; IP tau : 79.112.217.245:27005
Adminul care te-a banat : BAMBI ; Motivul Banului : 8 - 21:57:33
Data &amp; Ora - 08/22/2008 ...
cs folder  Subiect: UNBAN !
mAd

Vizualizări: 217

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mie Iul 30, 2008 09:35   Subiect: UNBAN !
-Numele cu care jucati pe Server: mAd
-Motivul pentru care ati luat ban: cica dau numai head^^
-De la cine ati luat ban: SILVIA
-IP: 92.81.170.99 sau STEAM_0:1:19783925 ca jucam pe steam in acel mome ...
cs folder  Subiect: Discutii intre DouaPuncteIcs si SimpLu
SimpLu

Răspunsuri: 140
Vizualizări: 8931

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Iul 27, 2008 16:03   Subiect: Discutii intre DouaPuncteIcs si SimpLu
Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM PGL = Prostu Grupei Ligi ???? Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Discutii intre DouaPuncteIcs si SimpLu
DouaPuncteIcs

Răspunsuri: 140
Vizualizări: 8931

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Iul 27, 2008 16:02   Subiect: Discutii intre DouaPuncteIcs si SimpLu
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM bhaaaaa am jucat csbestial cu un shoarece
avea coade ma
numai hs
si ma vrajea pt mine k joaca in PGL Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: ce altceva mai jucati?
SimpLu

Răspunsuri: 49
Vizualizări: 1186

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Iul 27, 2008 05:10   Subiect: ce altceva mai jucati?
La's Ca bag eu PGL pentru toti ... Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
DouaPuncteIcs

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Iul 27, 2008 05:09   Subiect: ce altceva mai jucati?
poi io mai merg la iulya in cartier si are akolo forte sala la -Eq- Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
si mai joc uneori cs de la pc alea
expre pgl sti cum e frate un pc pt pgl
Dream
DouaPuncteIcs

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Iul 27, 2008 04:53   Subiect: ce altceva mai jucati?
pgl a ?
am fost si io cu TbK &lt; da nu nea mai interesat si am iesit
Ecko

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Iul 27, 2008 02:28   Subiect: ce altceva mai jucati?
succes in PGL simplule Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
SimpLu

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Iul 27, 2008 02:25   Subiect: ce altceva mai jucati?
Eu numai CS ma joc incurand am Clan-ul complect mai am nevoie de un jucator si dau Bataie PGL
Abia astept Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: DOAMNE ! SILVIA CINE TI-A DAT ADMIN FATO !
DouaPuncteIcs

Vizualizări: 358

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Vin Iul 25, 2008 03:29   Subiect: DOAMNE ! SILVIA CINE TI-A DAT ADMIN FATO !
nenea pgl
nu inteleg treaba cu orange box
asta am si io Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si .. si nu are dea face cu nimic Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
app nu lua peste picior admini
pari curat da totushi nu`s conving k nu ai doar o poza Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM la banshot su ...
cs folder  Subiect: Cu Steam sau fara?
SimpLu

Răspunsuri: 42
Vizualizări: 1271

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Iul 24, 2008 22:59   Subiect: Cu Steam sau fara?
Steam Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
mam obijnui greu cu steam-u dar a mers si joc din ce in ce mai bine ... cu steam-ul asta am avut mult noroc Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
sa fac meciuri de cupa si chear antrenamente PGL (PGL gratis , nu am platit 30 R ...
cs folder  Subiect: Un clan al serverului
ecT

Vizualizări: 267

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Iul 24, 2008 00:00   Subiect: Un clan al serverului
Salut

Eu propun ca sa se faca un clan al serverului sa jucam cu alte clanuri de pe alte servere
Sa alegem 5 cei mai buni jucatori de pe server si sa jucam
Poate daca jucam bn o sa jucam si in pgl ...
cs folder  Subiect: Cine posteaza ultimul...Castiga!
Cap1taN

Răspunsuri: 1074
Vizualizări: 30397

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Iul 19, 2008 13:15   Subiect: Cine posteaza ultimul...Castiga!
Gather - meciuri de cs,PGL

ON Topic --- Am nevoie urgenta de un BNC!