Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

probleme - Căutarea a gasit 252 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: reclamatie
KKK

Răspunsuri: 14
Vizualizări: 122

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Ian 05, 2009 17:53   Subiect: reclamatie
esti un admin cu probleme mari la cap...dati-l pe asta afara ca o sa ramaneti fara oameni pe server din cauza unui copil ciudat....esti cumva emmo??????
cs folder  Subiect: Tutorial Server Non Steam:
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 21

MesajForum: Tutoriale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:52   Subiect: Tutorial Server Non Steam:
Bun si in acest tutorial linkul catre server creator s-a schimbat pana vom rezolva updatele la toate softurile cu probleme. In orice caz ca sunt aceste imagini sau altele la softul respectiv , este ac ...
cs folder  Subiect: Tutorial Rezolvare nomaster + patch protocol 47+48 - LINUX!
DeaGLe@BeGinS

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 11

MesajForum: Tutoriale   Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:48   Subiect: Tutorial Rezolvare nomaster + patch protocol 47+48 - LINUX!
Descarcati patch-ul:

http://www.filebox.ro/download.php?key=w5fprmhhl5ssdh13

Dupa ce dezarhivati arhiva, mergeti in cstrike/addons/metamod/plugins.ini si adaugati linia:[/u]
Cod PHP:
linux add ...
cs folder  Subiect: nu pot juca
capsuna

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 61

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:31   Subiect: nu pot juca
se pare ca ai avut nesansa de a te gandi la acelasi nume cu un personaj negativ de la noi de pe server ,pentru ca acest nume se afla pe lista neagra (adica lista celor interzisi pe server),esti rugat ...
cs folder  Subiect: unban CretZu
CretZu

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 64

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 19:43   Subiect: unban CretZu
ducetiva la "Probleme" si o sa vedeti care a fost faza ....
cs folder  Subiect: AM LUAT BAN DEGEABA
Junior

Vizualizări: 46

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Joi Ian 01, 2009 15:13   Subiect: AM LUAT BAN DEGEABA
dak ti-ai luat ban vezi ca ai 2 poze in cstrike punele si nu vei mai avea probleme:)
cs folder  Subiect: slot de sarbatori
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 452

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:25   Subiect: slot de sarbatori
Activitate pe Server* :2-3 ore
De ce doresti acces pe server: sa numai am probleme cu nikul sa intre altii cu nikul meu
Varsta: destui cat sa fiu activ pe sv
Experienta in Cs/Admin: 2 ani/admin 6 ...
cs folder  Subiect: PT ADMINI
MARIANO

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 283

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 00:50   Subiect: PT ADMINI
Sa speram ca nu vor mai fi probleme
cs folder  Subiect: No Rush
MaXiM

Vizualizări: 112

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:43   Subiect: No Rush
si eu folosesc pc meu .. si nu doar ptr un server ci pentru 2 (normal si respawn) si nu 22 jucatori ci chiar 30 Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
si nu sunt probleme..
la urma urmei conteaza si configuratia pc`ului / viteza de ...
cs folder  Subiect: MAXIM-problema cu accesu
the_game

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 61

MesajForum: Probleme   Trimis: Vin Dec 26, 2008 02:10   Subiect: MAXIM-problema cu accesu
Maxim am probleme cu accesu
eram pe inferno erau online cnyk,carnici,justme,insetatul si eu schimb mapa in d2 si ma trezesc ca nu am admin..
si intra pe urma unu cu numele hypnotic ceva de genu ave ...
Cap1taN

MesajForum: INFO   Trimis: Mie Dec 24, 2008 22:17   Subiect: PT ADMINI
Am rezolvat problema,sper!
Am refacut serverul de la 0.
Daca apar probleme/alte buguri contactati-ma!
cs folder  Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ????
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 84
Vizualizări: 594

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Dec 24, 2008 14:23   Subiect: Re: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti
nu am dar doresc sa joc
ar fii vreo problema?

probleme ...da

1. esti copil nu prea stii cs bine ...ai 9-10 anishori
2. nu esti admin , deci clar nu poti juca
cs folder  Subiect: Cum pot sa-mi schim licenta de pe vista pe xp?
Virus

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 44

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 23:39   Subiect: Cum pot sa-mi schim licenta de pe vista pe xp?
De curand am inlocuit Vista cu XP, primul avand licenta. Acum intampin niste probleme(la updateuri de ex. si nu numai). Am auzit ca pot sa-mi folosesc aceeasi licenta(renuntand la vista) pe XP, dar nu ...
cs folder  Subiect: Top 10 Respawn
Dacia1310

Răspunsuri: 43
Vizualizări: 353

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 21, 2008 08:34   Subiect: dacia
daca nu aveam probleme cu munca si asta Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si cu serverele si erau full mereu .. eram eu primu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
the_game

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Dec 21, 2008 01:12   Subiect: PT ADMINI
Pt toti admini de pe bestial
-am avut cu toti probleme cu adminul in ultima vreme(o mare parte din ei) fiind eu c-nyk, dau bine , ecko ,maxim..
-vreau sa se ceara la fiecare intrare in cs dk e un a ...
cs folder  Subiect: cerere slot
smartel

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 111

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 18:11   Subiect: cerere slot
Activitate pe server:3 luni numai ca am avut probleme cu scoala:(
Avctivitate pe forum:2 luni si ceva.. numai k mi`am schimbat user de pe forum.
Varsta:17 ani
DE ce doresti acces pe server:cand est ...
cs folder  Subiect: reintoarcere Ecko
smartel

Răspunsuri: 23
Vizualizări: 230

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 15:20   Subiect: reintoarcere Ecko
the_game eu sunt:) am avut probleme.. cu invatatu.. cu bacu..Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM si acu mi`am reintros viata aici:D am auzit.. k cineva sa jucat cu adminu meu... am sa`mi iau iara postu de desinger si asa.. urcum am v ...
cs folder  Subiect: se mai recupereaza postarile dinainte de caderea forumului ?
doctorash88

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 171

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 14:51   Subiect: se mai recupereaza postarile dinainte de caderea forumului ?
nu stiam eu dc nu mai am un topic la sectiunea "Probleme" si posturile CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM... naspa
cs folder  Subiect: reclamatie C-NIK
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 403

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 14:04   Subiect: buby
daca se vede in imaginea de mai jos vedeti cum admini jucau doar eii
nu stiu daca aceii admini sunt adevarati sau falsi
http://www.csbestial.com/upload/18668SV%20PAROLAT.JPG
si mai este o problema ...
cs folder  Subiect: reclamatie C-NIK
the_game

Vizualizări: 403

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:44   Subiect: reclamatie C-NIK
ca sa numai existe aceste probleme toti adminii de pe bestial cand intra un admin pe server sa`i ceara prin amx_chat id de mes sau id de steam asa vom sti ca e el ..sau e impostorul! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Reintoarcere
smartel

Vizualizări: 38

MesajForum: Cereri   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 02:58   Subiect: Reintoarcere
GATA GATA .... M-AM REINTORS... DE ACUM IMI DATI POZA LA FEL CULOARE REZOLUTIE.. BANNER ORCE TATUAJ.. SI AM SA VI-L FAC AM AVUT PROBLEME.. SE VEDE K AM LIPSIT:)
cs folder  Subiect: reintoarcere Ecko
smartel

Vizualizări: 230

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 19, 2008 23:27   Subiect: reintoarcere Ecko
salut alll:D si bine vam gasit:P:*.... dupa cate ati inteles... am avut probleme cu bacu.. cu invatatu si nu ma mai intrat de mult pe bestial... am inteles... k am pierdut si adminu... din cauza unei ...
cs folder  Subiect: pls unban
S1doric

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 59

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Vin Dec 19, 2008 19:36   Subiect: pls unban
nici eu...dar hai.....are ceva probleme de comportament...cand are draci...k in seara asta....
nu fac plangere...k shtiu cum e....dar...ca fapt divers.....nu ma ashteptam....

poftim shi a 2-a rund ...
cs folder  Subiect: Poti sa treci de nivelul 3 ?
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 70
Vizualizări: 558

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 19, 2008 11:40   Subiect: Poti sa treci de nivelul 3 ?
Poti sa treci de nivelul 3 ? eu nu pot...
[url=http://www.fetesibaieti.ro/fi_cel_mai_bun.html]Click aici pt a juca
Cei care au probleme cu inima sa nu intre...
cs folder  Subiect: Stiati ca joc ? :))
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 388
Vizualizări: 1952

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 18, 2008 22:51   Subiect: buby
sigur ca da
am simtit pe pielea mea ca maxim este seriful cel mare de aici
stiati ca s1dornic are probleme de comportament?
cs folder  Subiect: buby contra CAPITANUL
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 20
Vizualizări: 365

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Dec 14, 2008 20:32   Subiect: buby
va stateam in gat?
pana acum sa am aceste probleme cu CAPITANUL
am jucat normal si nimeni nu zicea nimik
offffffff PERVERSITETEA
asa cum sunteti aici asa o sa fiti si in viata de zi cu zi
PERVER ...
cs folder  Subiect: buby contra CAPITANUL
Counter-Strike 1.6

Răspunsuri: 20
Vizualizări: 365

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Dec 14, 2008 19:53   Subiect: buby contra CAPITANUL
CAPITANE ai demonstrat ca nu ai coloana vertrebrala
te-am rugam sami tastezi de ce am luat fuck off
dar tu
faptul ca nu ai nici o scuza pentru ce ai facut
miai inchis conturile la GIONI si ALEX A ...
cs folder  Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48
MaXiM

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 192

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 13:03   Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48
probleme oricum vor fi remediate.. dar in timp..
cs folder  Subiect: ..UNban pls
VanS

Vizualizări: 41

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 17:19   Subiect: ..UNban pls
....eu am ban de cateva luni....de la S1doric (sau ceva de genu) ......si aveam probleme cu uploadatu pozelor...si vad ca nici acum nu merge......eram pe harta awp_india...si cica sunt codat....dar nu ...
cs folder  Subiect: CeReRe uNBaN dNd*
JusT#pum@ <3

Vizualizări: 51

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Vin Dec 12, 2008 23:26   Subiect: CeReRe uNBaN dNd*
-Numele cu care jucati pe Server : dNd*
-Motivul pentru care ati luat ban : Nici eu Nu-L stiu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
-De la cine ati luat ban : KEN_CUC
-IP : Tocami asta e problema , am ip routabil si dak dezactivez ...
cs folder  Subiect: Nu am tinta la awp
Dacia1310

Vizualizări: 149

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Dec 12, 2008 12:32   Subiect: dacia
e o problema de comanda daca vrei iti dau cfg`u meu ca nu stiu exact comanda .. si cand dai cfg`u gata .. numai ai probleme iti apare si tinta si tot am mai patit si eu odata acu 2 sau 3 ani la fel ca ...
cs folder  Subiect: Vreau sa zic ceva important!
TzEaPa

Vizualizări: 93

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Dec 11, 2008 21:11   Subiect: Vreau sa zic ceva important!
Sal la toti cred ca ma stiti sunt TzEaPa!!! si am slot pe server...vreau sa va zic ca am ceva probleme mari.....si numai pot intra pe server!Pe forum o sa mai postez din cand in cand,dar cand o sa s e ...
cs folder  Subiect: Cerere admin mandarie
mandarie

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 246

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Mar Dec 09, 2008 23:24   Subiect: Cerere admin mandarie
ms pt incredere la toata lumea sant cam inactiv momentan ca am probleme cu netu noroc cu preteni ca am putut sa postez acu CS BesTiaL WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: intrebare ?!?!
Cs 1.6 Download

Răspunsuri: 12
Vizualizări: 235

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 09, 2008 01:42   Subiect: intrebare ?!?!
nu se intampla mereu dar te duce in eroare si va trebui sa cauti fara sa te folosesti de radar iar asa trece timpu si castiga ct ...oricum vad ca de la o vreme nu mai am probleme de genu cu radaru HF
cs folder  Subiect: Tutorial pentru recuperarea unui steam id furat sau pierdu
shD

Vizualizări: 59

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:44   Subiect: Tutorial pentru recuperarea unui steam id furat sau pierdu
Daca ati cumparat un CD-Key prin SMS, oferit de Computer Games, si v-ati creat un cont iar acest cont nu mai merge (nu va mai puteti loga pe el), sau a fost furat, mai aveti o sansa sa-l recuperati.
...
N[1]x.0N

Răspunsuri: 21
Vizualizări: 434

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:35   Subiect: cerere slot
Ok am inteles ca ai avut probleme cu toti mai avem probleme dar pe viitor incearca macar sa anunti un owner
Dau Bine

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Dec 07, 2008 21:33   Subiect: cerere slot
Ok sunt de acord cu ce spui u nixon..dar am avut niste probleme m-ai delicate si chiar nu am avut chef si timp de caclculator.......pot sa spun ca am gresit dar nu cer admin cer un simplu slot,nici nu ...
the_game

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Dec 07, 2008 14:22   Subiect: cerere slot
de acord cu nixon sunt contra puteai sa anunti si tu pe cineva si sa spui ca am si eu niste probleme Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM scz man dar dk vrei pro trebuie sa incepi sa joci din nou timp de 2 sapt zi de zi ! Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
N[1]x.0N

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Dec 07, 2008 11:21   Subiect: cerere slot
PraFF uite cum sta treaba cand am avut o problema am anuntat ca nu pot intra o perioada ti se parea ca am zis sami spuna ce probleme a avut???Decizia mea ramane in continuare Contra

PS:PraFF de al ...
cs folder  Subiect: Putin ajutor PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss
FoXMoto

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 160

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 16:36   Subiect: Putin ajutor PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss
Am o probleme la statsma,nu stiu cum sa scot awplimit.Ma enerveaza cand pun o harta &quot;AWP&quot;. Imi ziceti si mie cum sal scot sa nu mai arunce armele.Pluginul se numeste awplimit.Cand mi-am fac ...
Dau Bine

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Sâm Dec 06, 2008 15:31   Subiect: cerere slot
n1xon nu cred ca poti sa anunti niste probleme care vin pe neasteptate...dar fiecare e liber sa-si dea cu parerea....
Daca as sta sa povestesc viata mea personala pe forum ce ar m-ai fi.....E doar un ...
Dau Bine

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Joi Dec 04, 2008 13:22   Subiect: cerere slot
Activitate pe Server* : am ceva vreme de cand joc pe serv
De ce doresti acces pe server: sa pot intra cand e plin
Varsta: 22
Experienta in Cs/Admin:
Steam** : ddarko94 (celalt mi la furat Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM)

...
cs folder  Subiect: BROBLEMA
UnR

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 105

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 03, 2008 18:57   Subiect: BROBLEMA
daca mai faci si multe topicuri inutile o sa ai probleme si pe forum ASTEAPTA SA INTRE MAXIM NU MA POT BAGA PESTE BANUL DAT DE EL NU TE POT CREDE PE CUVANT !!!!!!!
cs folder  Subiect: procesor
MaXiM

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 295

MesajForum: Probleme   Trimis: Mie Dec 03, 2008 00:14   Subiect: procesor
eu raman la ideea cu sursa.. si nu e vrb de e noua sau nu.. stii de cat e sursa de la pc asta unde e serverul?
650 V ... si nu am probleme
|LeX|->b0rN2KiLl

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Dec 02, 2008 23:59   Subiect: procesor
Dima ori ai probleme k coolerul,ori nu iti mai functioneaza placa de baza cum trebuie, ori sursa are cv...Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM

P.S:freak sa stii k HDD nu are implicatie in problema asta
freakadd

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Dec 02, 2008 23:28   Subiect: procesor
DIma : in cazul asta ai sunt 2 probleme :

1 . Probleme la cooler
2. Probleme la placa de baza sau HDD

Sugerez sa te duci la un service sa-ti faca un test pe placa si eventual pe hard (posibil ...
MaXiM

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Dec 02, 2008 04:31   Subiect: procesor
si de coolerul ar fi in regula.. gandeste-te la sursa.. ca de ex. asta unde e serverul crede-ma ca nu vrei sa stii de cat e sursa.. Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM asta ca sa nu am probleme asemanatoare
cs folder  Subiect: Castigatorul lunii noiembrie
S1doric

Răspunsuri: 66
Vizualizări: 894

MesajForum: INFO   Trimis: Lun Dec 01, 2008 22:09   Subiect: Castigatorul lunii noiembrie
kidule...eu cand ti-am zis ceva,,,ti-am zis mereu p mess.....niciodatat pe forum....nu am zis ca o sa contracarez decizia ownerilor...tocmai d-aia l-am shi felicitat p robe7rt....pt k a meritat.....pe ...
cs folder  Subiect: Poze Carnicy
freakadd

Răspunsuri: 10
Vizualizări: 229

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 01, 2008 10:43   Subiect: Poze Carnicy
ma... nu mai ziceti prostii dinastea ca la VISTA se buleshte nujce program si face figuri ca nu-i adevarat !!! Daca il luati original o sa va mearga super
eu am Vista Home Premium 32-bits si nu am p ...
cs folder  Subiect: Poze Carnicy
Leez

Vizualizări: 229

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Noi 30, 2008 21:42   Subiect: Poze Carnicy
Eu țin minte că Vista are probleme serioase cu restul aplicațiilor. La joc, fie salvează pozele negre, fie nu le mai salvează. O altă problemă ar fi jocul instalat pe aceeași partiție cu sistemul de o ...
cs folder  Subiect: FUCKOFF?DE CE!?
Cap1taN

Vizualizări: 179

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Noi 29, 2008 20:06   Subiect: FUCKOFF?DE CE!?
In probleme!
E in &quot;INFO&quot; un topic cu noi adaugari la reguli!
cs folder  Subiect: Castigatorul lunii noiembrie
HomieSide

Răspunsuri: 66
Vizualizări: 894

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Noi 29, 2008 18:04   Subiect: Castigatorul lunii noiembrie
eu nici nu imi fac probleme...nam castigat nik in viatza mea..si nu cred ca am sa incep de aqm.
deci nu cred ca sunt eu Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: cap1tan
AsaCaMineRuleZz

Vizualizări: 154

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Noi 29, 2008 13:12   Subiect: cap1tan
capitan are nijte probleme pe care trb sa le rezolve...:|cu capu bine inteles ...de fiecare data cand intru pe svr imi da kick.ban :|pe digeaba deoare a schimbat harta (probabil a vrut sa dea rr) si l ...
cs folder  Subiect: Rugamine pe Owneri si pt Playeri
blacktouch

Vizualizări: 374

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Joi Noi 27, 2008 23:42   Subiect: Rugamine pe Owneri si pt Playeri
sincer acum ... chiar daca e din cta (cel putin asa am inteles) ... are probleme cu neuronul ...
cs folder  Subiect: Cu Steam sau fara?
UnR

Răspunsuri: 42
Vizualizări: 1271

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 24, 2008 16:49   Subiect: Cu Steam sau fara?
cu STEAM clar , mi se pare ca trag armele mai bine cu steam Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM nici nu va imaginati ce naspa a fost cand am vazut ca nu se mai poate intra pe server bestial cu steam Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
+ ca iau kick din cauza confi ...
cs folder  Subiect: Cn ma poate ajuta
C0m1

Vizualizări: 187

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Noi 24, 2008 11:05   Subiect: Cn ma poate ajuta
scandal si eu am probleme de astea:| e de la placa video;)
cs folder  Subiect: Probleme q serverul
*PgL*SeDan

Vizualizări: 164

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Dum Noi 23, 2008 18:47   Subiect: Probleme q serverul
nu ma bag... nu am avut nici odata probleme cu serveru..
cs folder  Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
kinzi

Răspunsuri: 54
Vizualizări: 1654

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 19:31   Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM
[quote=&quot;DoomCryer&quot;]Scuze pentru offtopic,Kizi,de cate ori ai fost prins codat?[/quote] Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ba zi si mie cand am fost prins codat? lamureste-ma ca ma`i disperat... in toate pozele eram curat t ...
cs folder  Subiect: PROBLEME CU CS`U
freakadd

Vizualizări: 214

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 16:28   Subiect: PROBLEME CU CS`U
e posibil sa fie o problema la placa video , la driver mai exact. Ai mai avut probleme de genu ?
De exemplu , la mine la laptop am niste setari la placa video care sunt pe default. Mai demult am umbl ...
cs folder  Subiect: PROBLEME CU CS`U
the_game

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Noi 22, 2008 15:53   Subiect: PROBLEME CU CS`U
sal sunt the_game ..multi dintre voi ma stiti asa..sa revenim la cs..am si eu o problema cu cs`u ,am instalat aseara windousu ..am instalat programele astea utile ,am instalat driverele,placa de sune ...
cs folder  Subiect: Gasim o rezolvare?
HomieSide

Vizualizări: 147

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Vin Noi 21, 2008 20:30   Subiect: Gasim o rezolvare?
Sunt mult prea multe probleme pe serveru respawn...
Cand sunt admini pe server se da ban aiurea(NU FAC ALUZIE LA NIMENI)
Cand nu sunt admini, se injura, se chatuieste...etc
Trebuie sa gasim o modalita ...
cs folder  Subiect: Cum sa iti recuperezi un cont
GoDL!k3*RaZ0r

Vizualizări: 80

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:04   Subiect: Cum sa iti recuperezi un cont
Daca ati cumparat un CD-Key prin SMS, oferit de Computer Games, si v-ati creat
un cont iar acest cont nu mai merge (nu va mai puteti loga pe el), sau a fost
furat, mai aveti o sansa sa-l recuperati.

...
cs folder  Subiect: Amenintari Pe Internet
Dacia1310

Răspunsuri: 19
Vizualizări: 632

MesajForum: Probleme   Trimis: Joi Noi 20, 2008 12:05   Subiect: dacia
eu folosesc norton antivirus dar modelul din 2002 cu updatari din 2008 .. pt ca pe versiunea aia iti faci cel mai usor licenta pe un an de zile Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM si nu ai probleme cu virusii
cs folder  Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli!
Cap1taN

Vizualizări: 441

MesajForum: INFO   Trimis: Mie Noi 19, 2008 22:21   Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli!
Am luat decizia ca de acum inainte,adminii care vor comite 2 greseli vor fii sanctionati cu scoaterea accesului special care il au pe server/e!
Exemple de greseli:
- Folosirea unui limbaj indecent/c ...
cs folder  Subiect: RMS4FuN AIM
RMS4FuN

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 481

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Mie Noi 19, 2008 17:14   Subiect: RMS4FuN AIM
hai salut

acum am vazut si eu acest topic deschis nu stiam unde se afla

Acum ca sa va spun si eu cate ceva despre mine ....
Joc de multi ani cs ...de cand am calculator de prin martie 2000. Internet ...
cs folder  Subiect: Cerere roy
Roy

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 342

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mie Noi 19, 2008 14:15   Subiect: Cerere roy
incredibili Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM NU AM INJURAT NICIODATA pe server si stateam acum 2 saptamani cate 5 ore pe zi pe bestial si acum avand niste probleme nu am mai intrat asa des da oricum vad ca la voi e regula ce z ...
cs folder  Subiect: M1ke
M1kE

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 231

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Lun Noi 17, 2008 19:20   Subiect: M1ke
deci chiar eu nu inteleg unde se vede &quot;ca am aim implicit wall&quot; .....stiti ce fel arata un aim ? si inca ceva dak as fi vreun drac de ala codat...mi'as schimba nicku si as juca fara probleme ...
cs folder  Subiect: Auzi frate la morfina!!!
S1doric

Vizualizări: 241

MesajForum: Reclamatii   Trimis: Sâm Noi 15, 2008 23:12   Subiect: Auzi frate la morfina!!!
ce aveti mah???? toti ati innebunit????
aveti probleme la scufitza.....sincer..
cs folder  Subiect: problema
Cap1taN

Vizualizări: 292

MesajForum: Probleme   Trimis: Joi Noi 13, 2008 23:10   Subiect: problema
Ce server de gun game?
Daca zici ca ala nu e steam idul tau nu-ti face probleme!
Totusi verifica VAC Status Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Ideea e ca daca iei ban pe steam-id nu mai poti juca nicaieri,trebuie facut alt cont,alt ...
cs folder  Subiect: bahmuteanca pentru maxim
MaXiM

Vizualizări: 275

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 13, 2008 12:39   Subiect: bahmuteanca pentru maxim
nu sunt probleme de genu asta.. cand apar mai bine imi zici mie si le rezolv eu.. am facut chiar sa va fie mai usor cu upload poza.. dupa cum vedeti aveti buton nou cand dati &quot;topic nou&quot; sau ...
cs folder  Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul !
MaXiM

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 217

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Noi 13, 2008 11:27   Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul !
inainte erau si probleme tehnice cu profil si mesaje rezolvate de curand Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
deci sper sa nu mai fie probleme Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: bahmuteanca pentru maxim
firewarrior1705

Vizualizări: 275

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Joi Noi 13, 2008 00:01   Subiect: bahmuteanca pentru maxim
uneori mai sunt probleme cu upload-ul pe forum si atunci se mai dau pe mess pozele de la banshot adminului care a dat banul pt a se putea edifica.
cs folder  Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul !
freakadd

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 217

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mie Noi 12, 2008 23:47   Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul !
Am observat ca sunt mai multi utilizatori care au probleme cu siteul : nu pot vedea / edita profilul , nu pot intra la mesaje sau alte chestii.
Acest fapt e datorat Pop-up Blocker-ului de la maj ...
cs folder  Subiect: Poze Kap = NASHU ...
NA$HU

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Dum Noi 09, 2008 12:53   Subiect: Poze Kap = NASHU ...
http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/27572de_nuke_rarea0002.bmp http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/75435de_nuke_rarea0003.bmp

Dupa ce ii explic ca am pus pozele pe forum tot imi da ban pe motivul ca aimul nu ...
cs folder  Subiect: Unban Lux
N[1]x.0N

Vizualizări: 340

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Joi Noi 06, 2008 02:01   Subiect: Unban Lux
Tu ai impresia cu limbajul asta o sa ai respect????Te inseli daca te interesa puteai lua legatura prin PM cu JustMe dar vad ca chiar nu te intereseaza,apropo vrei sa vezi cum e cu banul pe clasa???
PS ...
cs folder  Subiect: esti incepator citeste aici
steaua99

Vizualizări: 300

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mie Noi 05, 2008 10:35   Subiect: esti incepator citeste aici
DEX Counter-Strike

- A -
AFK - din en. Away From Keyboard - tradus in ro. Nu e la calculator

.AMX - este un plugin compilat facut pentru modul Admin Mod (ex.: plugin_boti.amx)

.AMXX - este un plugi ...
cs folder  Subiect: ban fara motiv
eNr

Răspunsuri: 24
Vizualizări: 504

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Mar Noi 04, 2008 14:46   Subiect: ban fara motiv
ms mult kool pt k in sfarsit m-a inteles cineva ....deasemeni multumesc si lui sidoric....nu veti avea probleme cu mn...garantez Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
Inca o data, MULTUMESC !!!
cs folder  Subiect: cadou gratuit pe luna octombrie este oferit
blacktouch

Răspunsuri: 67
Vizualizări: 1210

MesajForum: INFO   Trimis: Mar Noi 04, 2008 00:32   Subiect: cadou gratuit pe luna octombrie este oferit
mie imi pare rau ... dar am si eu probleme in viata de zi cu zi.
cs folder  Subiect: Cerere slot Freakadd
N[1]x.0N

Vizualizări: 581

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Mar Noi 04, 2008 00:03   Subiect: Cerere slot Freakadd
De la mine ai un PRO desi nu ai prea multe posturi vad ca totusi te mai implici la Sectiunea Probleme si Steamu iatil cat mai repede Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta?
S1doric

Răspunsuri: 243
Vizualizări: 10171

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Sâm Noi 01, 2008 12:07   Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta?
nu-mi place ca degeaba ai face topic la probleme....chestia cu profilul e shtiuta de muuult...nici mie nu-mi merge...
cs folder  Subiect: admini care fara sa vrea da afara playerii
S1doric

Vizualizări: 560

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Noi 01, 2008 12:04   Subiect: admini care fara sa vrea da afara playerii
nu buby....nu e asha...legea e pt toti.....
p.s: unde nu da dumnezeu sa nu mai postezi????

vb lu sad park....la varsta ta jucam oina, ratele shi vanatorii...shi fotbal..in curtea shcolii...shi eram m ...
cs folder  Subiect: To_ox
toxyqu3

Vizualizări: 582

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Vin Oct 31, 2008 23:35   Subiect: To_ox
Si app Gugule.. La ceea ce ai zis tu ca stiu sa ma fac respectat.. sau ca ma impun... NU MA IMPUN SI NICI NU AM AVUT TENDINTA VREODATA SA DOIMIN PE CNV. Am avut o oarece stare de superioritate la ulti ...
cs folder  Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta?
la

Răspunsuri: 243
Vizualizări: 10171

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Oct 31, 2008 20:50   Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta?
nu-mi place ca nu faci la sectiunea probleme un subiect ca nu iti merge sa intri in profil Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: To_ox
danu

Vizualizări: 582

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Vin Oct 31, 2008 15:19   Subiect: To_