|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: reclamatie |
KKK
Răspunsuri: 14
Vizualizări: 122
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Lun Ian 05, 2009 17:53 Subiect: reclamatie |
| esti un admin cu probleme mari la cap...dati-l pe asta afara ca o sa ramaneti fara oameni pe server din cauza unui copil ciudat....esti cumva emmo?????? |
Subiect: Tutorial Server Non Steam: |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 21
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:52 Subiect: Tutorial Server Non Steam: |
| Bun si in acest tutorial linkul catre server creator s-a schimbat pana vom rezolva updatele la toate softurile cu probleme. In orice caz ca sunt aceste imagini sau altele la softul respectiv , este ac ... |
Subiect: Tutorial Rezolvare nomaster + patch protocol 47+48 - LINUX! |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 11
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:48 Subiect: Tutorial Rezolvare nomaster + patch protocol 47+48 - LINUX! |
Descarcati patch-ul:
http://www.filebox.ro/download.php?key=w5fprmhhl5ssdh13
Dupa ce dezarhivati arhiva, mergeti in cstrike/addons/metamod/plugins.ini si adaugati linia:[/u]
Cod PHP:
linux add ... |
Subiect: nu pot juca |
capsuna
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 61
|
Forum: Reclamatii Trimis: Dum Ian 04, 2009 14:31 Subiect: nu pot juca |
| se pare ca ai avut nesansa de a te gandi la acelasi nume cu un personaj negativ de la noi de pe server ,pentru ca acest nume se afla pe lista neagra (adica lista celor interzisi pe server),esti rugat ... |
Subiect: unban CretZu |
CretZu
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 64
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Sâm Ian 03, 2009 19:43 Subiect: unban CretZu |
| ducetiva la "Probleme" si o sa vedeti care a fost faza .... |
Subiect: AM LUAT BAN DEGEABA |
Junior
Vizualizări: 46
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Joi Ian 01, 2009 15:13 Subiect: AM LUAT BAN DEGEABA |
| dak ti-ai luat ban vezi ca ai 2 poze in cstrike punele si nu vei mai avea probleme:) |
Subiect: slot de sarbatori |
Counter-Strike 1.6
Răspunsuri: 54
Vizualizări: 452
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:25 Subiect: slot de sarbatori |
Activitate pe Server* :2-3 ore
De ce doresti acces pe server: sa numai am probleme cu nikul sa intre altii cu nikul meu
Varsta: destui cat sa fiu activ pe sv
Experienta in Cs/Admin: 2 ani/admin 6 ... |
Subiect: PT ADMINI |
MARIANO
Răspunsuri: 15
Vizualizări: 283
|
Forum: INFO Trimis: Sâm Dec 27, 2008 00:50 Subiect: PT ADMINI |
| Sa speram ca nu vor mai fi probleme |
Subiect: No Rush |
MaXiM
Vizualizări: 112
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:43 Subiect: No Rush |
si eu folosesc pc meu .. si nu doar ptr un server ci pentru 2 (normal si respawn) si nu 22 jucatori ci chiar 30
si nu sunt probleme..
la urma urmei conteaza si configuratia pc`ului / viteza de ... |
Subiect: MAXIM-problema cu accesu |
the_game
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 61
|
Forum: Probleme Trimis: Vin Dec 26, 2008 02:10 Subiect: MAXIM-problema cu accesu |
Maxim am probleme cu accesu
eram pe inferno erau online cnyk,carnici,justme,insetatul si eu schimb mapa in d2 si ma trezesc ca nu am admin..
si intra pe urma unu cu numele hypnotic ceva de genu ave ... |
Cap1taN
|
Forum: INFO Trimis: Mie Dec 24, 2008 22:17 Subiect: PT ADMINI |
Am rezolvat problema,sper!
Am refacut serverul de la 0.
Daca apar probleme/alte buguri contactati-ma! |
Subiect: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti ???? |
GoDL!k3*RaZ0r
Răspunsuri: 84
Vizualizări: 594
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mie Dec 24, 2008 14:23 Subiect: Re: adminii (respawn) vs adminii normal ... ce parere aveti |
nu am dar doresc sa joc
ar fii vreo problema?
probleme ...da
1. esti copil nu prea stii cs bine ...ai 9-10 anishori
2. nu esti admin , deci clar nu poti juca |
Subiect: Cum pot sa-mi schim licenta de pe vista pe xp? |
Virus
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 44
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Dec 23, 2008 23:39 Subiect: Cum pot sa-mi schim licenta de pe vista pe xp? |
| De curand am inlocuit Vista cu XP, primul avand licenta. Acum intampin niste probleme(la updateuri de ex. si nu numai). Am auzit ca pot sa-mi folosesc aceeasi licenta(renuntand la vista) pe XP, dar nu ... |
Subiect: Top 10 Respawn |
Dacia1310
Răspunsuri: 43
Vizualizări: 353
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Dec 21, 2008 08:34 Subiect: dacia |
daca nu aveam probleme cu munca si asta si cu serverele si erau full mereu .. eram eu primu  |
the_game
|
Forum: INFO Trimis: Dum Dec 21, 2008 01:12 Subiect: PT ADMINI |
Pt toti admini de pe bestial
-am avut cu toti probleme cu adminul in ultima vreme(o mare parte din ei) fiind eu c-nyk, dau bine , ecko ,maxim..
-vreau sa se ceara la fiecare intrare in cs dk e un a ... |
Subiect: cerere slot |
smartel
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 111
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Sâm Dec 20, 2008 18:11 Subiect: cerere slot |
Activitate pe server:3 luni numai ca am avut probleme cu scoala:(
Avctivitate pe forum:2 luni si ceva.. numai k mi`am schimbat user de pe forum.
Varsta:17 ani
DE ce doresti acces pe server:cand est ... |
Subiect: reintoarcere Ecko |
smartel
Răspunsuri: 23
Vizualizări: 230
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Dec 20, 2008 15:20 Subiect: reintoarcere Ecko |
the_game eu sunt:) am avut probleme.. cu invatatu.. cu bacu.. si acu mi`am reintros viata aici:D am auzit.. k cineva sa jucat cu adminu meu... am sa`mi iau iara postu de desinger si asa.. urcum am v ... |
Subiect: se mai recupereaza postarile dinainte de caderea forumului ? |
doctorash88
Răspunsuri: 17
Vizualizări: 171
|
Forum: Probleme Trimis: Sâm Dec 20, 2008 14:51 Subiect: se mai recupereaza postarile dinainte de caderea forumului ? |
nu stiam eu dc nu mai am un topic la sectiunea "Probleme" si posturile ... naspa |
Subiect: reclamatie C-NIK |
Counter-Strike 1.6
Răspunsuri: 28
Vizualizări: 403
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Dec 20, 2008 14:04 Subiect: buby |
daca se vede in imaginea de mai jos vedeti cum admini jucau doar eii
nu stiu daca aceii admini sunt adevarati sau falsi
http://www.csbestial.com/upload/18668SV%20PAROLAT.JPG
si mai este o problema ... |
Subiect: reclamatie C-NIK |
the_game
Vizualizări: 403
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:44 Subiect: reclamatie C-NIK |
ca sa numai existe aceste probleme toti adminii de pe bestial cand intra un admin pe server sa`i ceara prin amx_chat id de mes sau id de steam asa vom sti ca e el ..sau e impostorul!  |
Subiect: Reintoarcere |
smartel
Vizualizări: 38
|
Forum: Cereri Trimis: Sâm Dec 20, 2008 02:58 Subiect: Reintoarcere |
| GATA GATA .... M-AM REINTORS... DE ACUM IMI DATI POZA LA FEL CULOARE REZOLUTIE.. BANNER ORCE TATUAJ.. SI AM SA VI-L FAC AM AVUT PROBLEME.. SE VEDE K AM LIPSIT:) |
Subiect: reintoarcere Ecko |
smartel
Vizualizări: 230
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Dec 19, 2008 23:27 Subiect: reintoarcere Ecko |
| salut alll:D si bine vam gasit:P:*.... dupa cate ati inteles... am avut probleme cu bacu.. cu invatatu si nu ma mai intrat de mult pe bestial... am inteles... k am pierdut si adminu... din cauza unei ... |
Subiect: pls unban |
S1doric
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 59
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Vin Dec 19, 2008 19:36 Subiect: pls unban |
nici eu...dar hai.....are ceva probleme de comportament...cand are draci...k in seara asta....
nu fac plangere...k shtiu cum e....dar...ca fapt divers.....nu ma ashteptam....
poftim shi a 2-a rund ... |
Subiect: Poti sa treci de nivelul 3 ? |
GoDL!k3*RaZ0r
Răspunsuri: 70
Vizualizări: 558
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Dec 19, 2008 11:40 Subiect: Poti sa treci de nivelul 3 ? |
Poti sa treci de nivelul 3 ? eu nu pot...
[url=http://www.fetesibaieti.ro/fi_cel_mai_bun.html]Click aici pt a juca
Cei care au probleme cu inima sa nu intre... |
Subiect: Stiati ca joc ? :)) |
Counter-Strike 1.6
Răspunsuri: 388
Vizualizări: 1952
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Dec 18, 2008 22:51 Subiect: buby |
sigur ca da
am simtit pe pielea mea ca maxim este seriful cel mare de aici
stiati ca s1dornic are probleme de comportament? |
Subiect: buby contra CAPITANUL |
Counter-Strike 1.6
Răspunsuri: 20
Vizualizări: 365
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Dec 14, 2008 20:32 Subiect: buby |
va stateam in gat?
pana acum sa am aceste probleme cu CAPITANUL
am jucat normal si nimeni nu zicea nimik
offffffff PERVERSITETEA
asa cum sunteti aici asa o sa fiti si in viata de zi cu zi
PERVER ... |
Subiect: buby contra CAPITANUL |
Counter-Strike 1.6
Răspunsuri: 20
Vizualizări: 365
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Dec 14, 2008 19:53 Subiect: buby contra CAPITANUL |
CAPITANE ai demonstrat ca nu ai coloana vertrebrala
te-am rugam sami tastezi de ce am luat fuck off
dar tu
faptul ca nu ai nici o scuza pentru ce ai facut
miai inchis conturile la GIONI si ALEX A ... |
Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48 |
MaXiM
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 192
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Dec 14, 2008 13:03 Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48 |
| probleme oricum vor fi remediate.. dar in timp.. |
Subiect: ..UNban pls |
VanS
Vizualizări: 41
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Sâm Dec 13, 2008 17:19 Subiect: ..UNban pls |
| ....eu am ban de cateva luni....de la S1doric (sau ceva de genu) ......si aveam probleme cu uploadatu pozelor...si vad ca nici acum nu merge......eram pe harta awp_india...si cica sunt codat....dar nu ... |
Subiect: CeReRe uNBaN dNd* |
JusT#pum@ <3
Vizualizări: 51
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Vin Dec 12, 2008 23:26 Subiect: CeReRe uNBaN dNd* |
-Numele cu care jucati pe Server : dNd*
-Motivul pentru care ati luat ban : Nici eu Nu-L stiu
-De la cine ati luat ban : KEN_CUC
-IP : Tocami asta e problema , am ip routabil si dak dezactivez ... |
Subiect: Nu am tinta la awp |
Dacia1310
Vizualizări: 149
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Vin Dec 12, 2008 12:32 Subiect: dacia |
| e o problema de comanda daca vrei iti dau cfg`u meu ca nu stiu exact comanda .. si cand dai cfg`u gata .. numai ai probleme iti apare si tinta si tot am mai patit si eu odata acu 2 sau 3 ani la fel ca ... |
Subiect: Vreau sa zic ceva important! |
TzEaPa
Vizualizări: 93
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Dec 11, 2008 21:11 Subiect: Vreau sa zic ceva important! |
| Sal la toti cred ca ma stiti sunt TzEaPa!!! si am slot pe server...vreau sa va zic ca am ceva probleme mari.....si numai pot intra pe server!Pe forum o sa mai postez din cand in cand,dar cand o sa s e ... |
Subiect: Cerere admin mandarie |
mandarie
Răspunsuri: 13
Vizualizări: 246
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Mar Dec 09, 2008 23:24 Subiect: Cerere admin mandarie |
ms pt incredere la toata lumea sant cam inactiv momentan ca am probleme cu netu noroc cu preteni ca am putut sa postez acu  |
Subiect: intrebare ?!?! |
Cs 1.6 Download
Răspunsuri: 12
Vizualizări: 235
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Mar Dec 09, 2008 01:42 Subiect: intrebare ?!?! |
| nu se intampla mereu dar te duce in eroare si va trebui sa cauti fara sa te folosesti de radar iar asa trece timpu si castiga ct ...oricum vad ca de la o vreme nu mai am probleme de genu cu radaru HF |
Subiect: Tutorial pentru recuperarea unui steam id furat sau pierdu |
shD
Vizualizări: 59
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:44 Subiect: Tutorial pentru recuperarea unui steam id furat sau pierdu |
Daca ati cumparat un CD-Key prin SMS, oferit de Computer Games, si v-ati creat un cont iar acest cont nu mai merge (nu va mai puteti loga pe el), sau a fost furat, mai aveti o sansa sa-l recuperati.
... |
N[1]x.0N
Răspunsuri: 21
Vizualizări: 434
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:35 Subiect: cerere slot |
| Ok am inteles ca ai avut probleme cu toti mai avem probleme dar pe viitor incearca macar sa anunti un owner |
Dau Bine
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Dec 07, 2008 21:33 Subiect: cerere slot |
| Ok sunt de acord cu ce spui u nixon..dar am avut niste probleme m-ai delicate si chiar nu am avut chef si timp de caclculator.......pot sa spun ca am gresit dar nu cer admin cer un simplu slot,nici nu ... |
the_game
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Dec 07, 2008 14:22 Subiect: cerere slot |
de acord cu nixon sunt contra puteai sa anunti si tu pe cineva si sa spui ca am si eu niste probleme scz man dar dk vrei pro trebuie sa incepi sa joci din nou timp de 2 sapt zi de zi !  |
N[1]x.0N
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Dum Dec 07, 2008 11:21 Subiect: cerere slot |
PraFF uite cum sta treaba cand am avut o problema am anuntat ca nu pot intra o perioada ti se parea ca am zis sami spuna ce probleme a avut???Decizia mea ramane in continuare Contra
PS:PraFF de al ... |
Subiect: Putin ajutor PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss |
FoXMoto
Răspunsuri: 11
Vizualizări: 160
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Dec 06, 2008 16:36 Subiect: Putin ajutor PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss PLsss |
| Am o probleme la statsma,nu stiu cum sa scot awplimit.Ma enerveaza cand pun o harta "AWP". Imi ziceti si mie cum sal scot sa nu mai arunce armele.Pluginul se numeste awplimit.Cand mi-am fac ... |
Dau Bine
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Sâm Dec 06, 2008 15:31 Subiect: cerere slot |
n1xon nu cred ca poti sa anunti niste probleme care vin pe neasteptate...dar fiecare e liber sa-si dea cu parerea....
Daca as sta sa povestesc viata mea personala pe forum ce ar m-ai fi.....E doar un ... |
Dau Bine
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Joi Dec 04, 2008 13:22 Subiect: cerere slot |
Activitate pe Server* : am ceva vreme de cand joc pe serv
De ce doresti acces pe server: sa pot intra cand e plin
Varsta: 22
Experienta in Cs/Admin:
Steam** : ddarko94 (celalt mi la furat )
... |
Subiect: BROBLEMA |
UnR
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 105
|
Forum: Probleme Trimis: Mie Dec 03, 2008 18:57 Subiect: BROBLEMA |
| daca mai faci si multe topicuri inutile o sa ai probleme si pe forum ASTEAPTA SA INTRE MAXIM NU MA POT BAGA PESTE BANUL DAT DE EL NU TE POT CREDE PE CUVANT !!!!!!! |
Subiect: procesor |
MaXiM
Răspunsuri: 16
Vizualizări: 295
|
Forum: Probleme Trimis: Mie Dec 03, 2008 00:14 Subiect: procesor |
eu raman la ideea cu sursa.. si nu e vrb de e noua sau nu.. stii de cat e sursa de la pc asta unde e serverul?
650 V ... si nu am probleme |
|LeX|->b0rN2KiLl
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Dec 02, 2008 23:59 Subiect: procesor |
Dima ori ai probleme k coolerul,ori nu iti mai functioneaza placa de baza cum trebuie, ori sursa are cv...
P.S:freak sa stii k HDD nu are implicatie in problema asta |
freakadd
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Dec 02, 2008 23:28 Subiect: procesor |
DIma : in cazul asta ai sunt 2 probleme :
1 . Probleme la cooler
2. Probleme la placa de baza sau HDD
Sugerez sa te duci la un service sa-ti faca un test pe placa si eventual pe hard (posibil ... |
MaXiM
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Dec 02, 2008 04:31 Subiect: procesor |
si de coolerul ar fi in regula.. gandeste-te la sursa.. ca de ex. asta unde e serverul crede-ma ca nu vrei sa stii de cat e sursa.. asta ca sa nu am probleme asemanatoare |
Subiect: Castigatorul lunii noiembrie |
S1doric
Răspunsuri: 66
Vizualizări: 894
|
Forum: INFO Trimis: Lun Dec 01, 2008 22:09 Subiect: Castigatorul lunii noiembrie |
| kidule...eu cand ti-am zis ceva,,,ti-am zis mereu p mess.....niciodatat pe forum....nu am zis ca o sa contracarez decizia ownerilor...tocmai d-aia l-am shi felicitat p robe7rt....pt k a meritat.....pe ... |
Subiect: Poze Carnicy |
freakadd
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 229
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Dec 01, 2008 10:43 Subiect: Poze Carnicy |
ma... nu mai ziceti prostii dinastea ca la VISTA se buleshte nujce program si face figuri ca nu-i adevarat !!! Daca il luati original o sa va mearga super
eu am Vista Home Premium 32-bits si nu am p ... |
Subiect: Poze Carnicy |
Leez
Vizualizări: 229
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Noi 30, 2008 21:42 Subiect: Poze Carnicy |
| Eu țin minte că Vista are probleme serioase cu restul aplicațiilor. La joc, fie salvează pozele negre, fie nu le mai salvează. O altă problemă ar fi jocul instalat pe aceeași partiție cu sistemul de o ... |
Subiect: FUCKOFF?DE CE!? |
Cap1taN
Vizualizări: 179
|
Forum: Probleme Trimis: Sâm Noi 29, 2008 20:06 Subiect: FUCKOFF?DE CE!? |
In probleme!
E in "INFO" un topic cu noi adaugari la reguli! |
Subiect: Castigatorul lunii noiembrie |
HomieSide
Răspunsuri: 66
Vizualizări: 894
|
Forum: INFO Trimis: Sâm Noi 29, 2008 18:04 Subiect: Castigatorul lunii noiembrie |
eu nici nu imi fac probleme...nam castigat nik in viatza mea..si nu cred ca am sa incep de aqm.
deci nu cred ca sunt eu  |
Subiect: cap1tan |
AsaCaMineRuleZz
Vizualizări: 154
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Noi 29, 2008 13:12 Subiect: cap1tan |
| capitan are nijte probleme pe care trb sa le rezolve...:|cu capu bine inteles ...de fiecare data cand intru pe svr imi da kick.ban :|pe digeaba deoare a schimbat harta (probabil a vrut sa dea rr) si l ... |
Subiect: Rugamine pe Owneri si pt Playeri |
blacktouch
Vizualizări: 374
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Noi 27, 2008 23:42 Subiect: Rugamine pe Owneri si pt Playeri |
| sincer acum ... chiar daca e din cta (cel putin asa am inteles) ... are probleme cu neuronul ... |
Subiect: Cu Steam sau fara? |
UnR
Răspunsuri: 42
Vizualizări: 1271
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Lun Noi 24, 2008 16:49 Subiect: Cu Steam sau fara? |
cu STEAM clar , mi se pare ca trag armele mai bine cu steam nici nu va imaginati ce naspa a fost cand am vazut ca nu se mai poate intra pe server bestial cu steam  + ca iau kick din cauza confi ... |
Subiect: Cn ma poate ajuta |
C0m1
Vizualizări: 187
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Lun Noi 24, 2008 11:05 Subiect: Cn ma poate ajuta |
| scandal si eu am probleme de astea:| e de la placa video;) |
Subiect: Probleme q serverul |
*PgL*SeDan
Vizualizări: 164
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Dum Noi 23, 2008 18:47 Subiect: Probleme q serverul |
| nu ma bag... nu am avut nici odata probleme cu serveru.. |
Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM |
kinzi
Răspunsuri: 54
Vizualizări: 1654
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Sâm Noi 22, 2008 19:31 Subiect: clanul CsBesTiaL.CoM |
[quote="DoomCryer"]Scuze pentru offtopic,Kizi,de cate ori ai fost prins codat?[/quote] ba zi si mie cand am fost prins codat? lamureste-ma ca ma`i disperat... in toate pozele eram curat t ... |
Subiect: PROBLEME CU CS`U |
freakadd
Vizualizări: 214
|
Forum: Probleme Trimis: Sâm Noi 22, 2008 16:28 Subiect: PROBLEME CU CS`U |
e posibil sa fie o problema la placa video , la driver mai exact. Ai mai avut probleme de genu ? De exemplu , la mine la laptop am niste setari la placa video care sunt pe default. Mai demult am umbl ... |
Subiect: PROBLEME CU CS`U |
the_game
|
Forum: Probleme Trimis: Sâm Noi 22, 2008 15:53 Subiect: PROBLEME CU CS`U |
| sal sunt the_game ..multi dintre voi ma stiti asa..sa revenim la cs..am si eu o problema cu cs`u ,am instalat aseara windousu ..am instalat programele astea utile ,am instalat driverele,placa de sune ... |
Subiect: Gasim o rezolvare? |
HomieSide
Vizualizări: 147
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Vin Noi 21, 2008 20:30 Subiect: Gasim o rezolvare? |
Sunt mult prea multe probleme pe serveru respawn... Cand sunt admini pe server se da ban aiurea(NU FAC ALUZIE LA NIMENI) Cand nu sunt admini, se injura, se chatuieste...etc Trebuie sa gasim o modalita ... |
Subiect: Cum sa iti recuperezi un cont |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 80
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:04 Subiect: Cum sa iti recuperezi un cont |
Daca ati cumparat un CD-Key prin SMS, oferit de Computer Games, si v-ati creat un cont iar acest cont nu mai merge (nu va mai puteti loga pe el), sau a fost furat, mai aveti o sansa sa-l recuperati.
... |
Subiect: Amenintari Pe Internet |
Dacia1310
Răspunsuri: 19
Vizualizări: 632
|
Forum: Probleme Trimis: Joi Noi 20, 2008 12:05 Subiect: dacia |
eu folosesc norton antivirus dar modelul din 2002 cu updatari din 2008 .. pt ca pe versiunea aia iti faci cel mai usor licenta pe un an de zile si nu ai probleme cu virusii |
Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli! |
Cap1taN
Vizualizări: 441
|
Forum: INFO Trimis: Mie Noi 19, 2008 22:21 Subiect: Scoaterea accesului dupa 2 greseli! |
Am luat decizia ca de acum inainte,adminii care vor comite 2 greseli vor fii sanctionati cu scoaterea accesului special care il au pe server/e!
Exemple de greseli:
- Folosirea unui limbaj indecent/c ... |
Subiect: RMS4FuN AIM |
RMS4FuN
Răspunsuri: 22
Vizualizări: 481
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Mie Noi 19, 2008 17:14 Subiect: RMS4FuN AIM |
hai salut
acum am vazut si eu acest topic deschis nu stiam unde se afla
Acum ca sa va spun si eu cate ceva despre mine .... Joc de multi ani cs ...de cand am calculator de prin martie 2000. Internet ... |
Subiect: Cerere roy |
Roy
Răspunsuri: 18
Vizualizări: 342
|
Forum: Cereri de SLOT Trimis: Mie Noi 19, 2008 14:15 Subiect: Cerere roy |
incredibili NU AM INJURAT NICIODATA pe server si stateam acum 2 saptamani cate 5 ore pe zi pe bestial si acum avand niste probleme nu am mai intrat asa des da oricum vad ca la voi e regula ce z ... |
Subiect: M1ke |
M1kE
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 231
|
Forum: Lista Neagra Trimis: Lun Noi 17, 2008 19:20 Subiect: M1ke |
| deci chiar eu nu inteleg unde se vede "ca am aim implicit wall" .....stiti ce fel arata un aim ? si inca ceva dak as fi vreun drac de ala codat...mi'as schimba nicku si as juca fara probleme ... |
Subiect: Auzi frate la morfina!!! |
S1doric
Vizualizări: 241
|
Forum: Reclamatii Trimis: Sâm Noi 15, 2008 23:12 Subiect: Auzi frate la morfina!!! |
ce aveti mah???? toti ati innebunit???? aveti probleme la scufitza.....sincer.. |
Subiect: problema |
Cap1taN
Vizualizări: 292
|
Forum: Probleme Trimis: Joi Noi 13, 2008 23:10 Subiect: problema |
Ce server de gun game? Daca zici ca ala nu e steam idul tau nu-ti face probleme! Totusi verifica VAC Status Ideea e ca daca iei ban pe steam-id nu mai poti juca nicaieri,trebuie facut alt cont,alt ... |
Subiect: bahmuteanca pentru maxim |
MaXiM
Vizualizări: 275
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Joi Noi 13, 2008 12:39 Subiect: bahmuteanca pentru maxim |
| nu sunt probleme de genu asta.. cand apar mai bine imi zici mie si le rezolv eu.. am facut chiar sa va fie mai usor cu upload poza.. dupa cum vedeti aveti buton nou cand dati "topic nou" sau ... |
Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul ! |
MaXiM
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 217
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Noi 13, 2008 11:27 Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul ! |
inainte erau si probleme tehnice cu profil si mesaje rezolvate de curand  deci sper sa nu mai fie probleme  |
Subiect: bahmuteanca pentru maxim |
firewarrior1705
Vizualizări: 275
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Joi Noi 13, 2008 00:01 Subiect: bahmuteanca pentru maxim |
| uneori mai sunt probleme cu upload-ul pe forum si atunci se mai dau pe mess pozele de la banshot adminului care a dat banul pt a se putea edifica. |
Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul ! |
freakadd
Răspunsuri: 7
Vizualizări: 217
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mie Noi 12, 2008 23:47 Subiect: Sugestie pentru problemele cu forumul ! |
Am observat ca sunt mai multi utilizatori care au probleme cu siteul : nu pot vedea / edita profilul , nu pot intra la mesaje sau alte chestii. Acest fapt e datorat Pop-up Blocker-ului de la maj ... |
Subiect: Poze Kap = NASHU ... |
NA$HU
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Noi 09, 2008 12:53 Subiect: Poze Kap = NASHU ... |
http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/27572de_nuke_rarea0002.bmp http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/75435de_nuke_rarea0003.bmp
Dupa ce ii explic ca am pus pozele pe forum tot imi da ban pe motivul ca aimul nu ... |
Subiect: Unban Lux |
N[1]x.0N
Vizualizări: 340
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Joi Noi 06, 2008 02:01 Subiect: Unban Lux |
Tu ai impresia cu limbajul asta o sa ai respect????Te inseli daca te interesa puteai lua legatura prin PM cu JustMe dar vad ca chiar nu te intereseaza,apropo vrei sa vezi cum e cu banul pe clasa??? PS ... |
Subiect: esti incepator citeste aici |
steaua99
Vizualizări: 300
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Noi 05, 2008 10:35 Subiect: esti incepator citeste aici |
DEX Counter-Strike
- A - AFK - din en. Away From Keyboard - tradus in ro. Nu e la calculator
.AMX - este un plugin compilat facut pentru modul Admin Mod (ex.: plugin_boti.amx)
.AMXX - este un plugi ... |
Subiect: ban fara motiv |
eNr
Răspunsuri: 24
Vizualizări: 504
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mar Noi 04, 2008 14:46 Subiect: ban fara motiv |
ms mult kool pt k in sfarsit m-a inteles cineva ....deasemeni multumesc si lui sidoric....nu veti avea probleme cu mn...garantez  Inca o data, MULTUMESC !!! |
Subiect: cadou gratuit pe luna octombrie este oferit |
blacktouch
Răspunsuri: 67
Vizualizări: 1210
|
Forum: INFO Trimis: Mar Noi 04, 2008 00:32 Subiect: cadou gratuit pe luna octombrie este oferit |
| mie imi pare rau ... dar am si eu probleme in viata de zi cu zi. |
Subiect: Cerere slot Freakadd |
N[1]x.0N
Vizualizări: 581
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Mar Noi 04, 2008 00:03 Subiect: Cerere slot Freakadd |
De la mine ai un PRO desi nu ai prea multe posturi vad ca totusi te mai implici la Sectiunea Probleme si Steamu iatil cat mai repede  |
Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta? |
S1doric
Răspunsuri: 243
Vizualizări: 10171
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Noi 01, 2008 12:07 Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta? |
| nu-mi place ca degeaba ai face topic la probleme....chestia cu profilul e shtiuta de muuult...nici mie nu-mi merge... |
Subiect: admini care fara sa vrea da afara playerii |
S1doric
Vizualizări: 560
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Sâm Noi 01, 2008 12:04 Subiect: admini care fara sa vrea da afara playerii |
nu buby....nu e asha...legea e pt toti..... p.s: unde nu da dumnezeu sa nu mai postezi????
vb lu sad park....la varsta ta jucam oina, ratele shi vanatorii...shi fotbal..in curtea shcolii...shi eram m ... |
Subiect: To_ox |
toxyqu3
Vizualizări: 582
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Vin Oct 31, 2008 23:35 Subiect: To_ox |
| Si app Gugule.. La ceea ce ai zis tu ca stiu sa ma fac respectat.. sau ca ma impun... NU MA IMPUN SI NICI NU AM AVUT TENDINTA VREODATA SA DOIMIN PE CNV. Am avut o oarece stare de superioritate la ulti ... |
Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta? |
la
Răspunsuri: 243
Vizualizări: 10171
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Oct 31, 2008 20:50 Subiect: ce nu-ti place la useru de deasupra ta? |
nu-mi place ca nu faci la sectiunea probleme un subiect ca nu iti merge sa intri in profil  |
Subiect: To_ox |
danu
Vizualizări: 582
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Vin Oct 31, 2008 15:19 Subiect: To_ |