Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

setinfo - Căutarea a gasit 26 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: cerere slot ceferistul #2
toxyqu3

Răspunsuri: 13
Vizualizări: 180

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:17   Subiect: cerere slot ceferistul #2
Pro. Nu stiu in ce masura mai am drept de vot din moment ce adminul nu`mi mai merge.

Insa cand vreau sa intru pe server cu nick`ul ToxYqu3 imi zice sa incerc cu setinfo :-??!
cs folder  Subiect: Probleme..
Homie Side

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 44

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:56   Subiect: Probleme..
NU! scrii parola cu setinfo _bestial
cs folder  Subiect: Probleme..
Verdee

Vizualizări: 44

MesajForum: Probleme   Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:53   Subiect: Probleme..
nu mah ... era un player cu cod care isi skimba nick`ul incontinuu si am zis k nu are rost sa fac demo dak nu stiu ce nick are si mai era un player care avea nick`ul meu dar nu avea admin nici el. . s ...
cs folder  Subiect: problema
GoDL!k3*RaZ0r

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 131

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Dec 09, 2008 23:31   Subiect: problema
am si io o problema cu logarea pt admin

dau setinfo _bestial pass

si imi apare
Info string length exceede

Astept pareri
cs folder  Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48
RoB3r7

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 235

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:50   Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48
Link: http://www.hugeshare.com/files/p1kkkno7naopfo7/SERVER_VAC2_PGL_PUBLIC_BUN_PACH_v48.rar

Descriere:

Serverul este creat pentru a fi folosit drept SERVER PUBLIC STEAM ONLY.
Ser ...
cs folder  Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48
RoB3r7

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 135

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:47   Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48
Download: http://www.hugeshare.com/files/m8h7lkefn1lj37a/SERVER_VAC2_PGL_WAR_BUN_PACH_v48.rar

Descriere:

Serverul este pentru server de meciuri adica este un SERVER WAR.
Serverul este s ...
cs folder  Subiect: lol
la

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 138

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Noi 11, 2008 22:11   Subiect: lol
ceva fff ciudat..deci vreu sa intru pe cel de respanwd cand incerca cu setinfo _bestial parola deci am bagat seinfo _bestial parola .. si tot imi spune .. incerca deci d c nu merge:|
cs folder  Subiect: Problema cu setinfo
HanDsFree

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 381

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Noi 09, 2008 12:08   Subiect: Problema cu setinfo
si la mine aceasi problema..cu setinfo _bestial pass..
MaXiM

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Noi 09, 2008 09:58   Subiect: Problema cu setinfo
toate parolele au fost schimbate de mine .. astept mesaj privat de la toti care vor accessu inapoi cu o alta parola si putin mai complicata ,,,

ASTEPT MESAJ PRIVAT cu noua parola de la TOTI adminii

...
freakadd

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Noi 09, 2008 04:14   Subiect: Problema cu setinfo
Salut ! Am o problema cu logarea pe admin . Intru cu nickul meu , freakadd si am pus in consola setinfo _bestial parola dar cand incerc sa intru imi da disconect si zice

"* Invalid Password!
K ...
cs folder  Subiect: cum sa faci un server de
aWp

Vizualizări: 275

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Oct 13, 2008 21:01   Subiect: cum sa faci un server de
Windows XP , cel putin procesor 1ghz si cel putin 256 ram
- o conexiune la internet (viteza cel putin 100kB/s metro si extern) prin FIBRA OPTICA. Abonamentele de gen RDS CableLink sau Astral AIpA NU S ...
cs folder  Subiect: blacktouch
blacktouch

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 492

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Joi Oct 09, 2008 14:28   Subiect: blacktouch
http://www.csbestial.com/upload/680733.jpg

Uita-te ce scrie la VAC STATUS ... daca era sa joc cu wall-aim si altele acolo scria BANNED.

uite si configul ca sa nu zici pe urma ca am vreun script ile ...
cs folder  Subiect: Info Stright
RoB3r7

Vizualizări: 171

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Sep 07, 2008 09:01   Subiect: Info Stright
Uneori vi se poate intampla ca in consola sa va afiseze urmatorul mesaj:

Info string length exceeded

Acesta inseamna ca tocmai ati introdus in consola ceva de genul:

setinfo _UN-PREFIX O-PAROLA ...
cs folder  Subiect: CfGDeMON
madutzu96

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 456

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Aug 01, 2008 20:29   Subiect: CfGDeMON
// Script Generat de Chief_Smackaho
developer 1; echo Script Generat de Chief_Smackaho; developer 0;

alias close "wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10&quo ...
cs folder  Subiect: Ecko CFG
Ecko

Răspunsuri: 18
Vizualizări: 858

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Iul 26, 2008 01:53   Subiect: Ecko CFG
Uitati CFG-ul meu in varianta download -> [url=http://rapidshare.com/files/141155219/1.rar.html]Aici

si mai jos in varianta aceasta :

unbindall
name "Ecko"

bind "TAB" &quo ...
cs folder  Subiect: Slot question
C-NYK

Vizualizări: 248

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Iun 19, 2008 15:04   Subiect: Slot question
dai setinfo _bestial (parola ta pe care sa nu o zici la nimeni) Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Slot question
firewarrior1705

Vizualizări: 248

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Joi Iun 19, 2008 09:27   Subiect: Slot question
Am primit slot recent iar atunci cand vreau sa intru imi cere sa intru cu comanda setinfo. Am vazut k aceasta comanda cere un value si un key. Ce trebuie sa introduc mai exact? Stiu k pare o intrebare ...
cs folder  Subiect: User Registration [AmxModX]
MaXiM

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 615

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Dum Iun 08, 2008 22:40   Subiect: User Registration [AmxModX]
===============================================================================
User registration plugin - Version 1.25
===============================================================================
...
cs folder  Subiect: Back-up Related
Cap1taN

Vizualizări: 666

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Mai 13, 2008 21:54   Subiect: Back-up Related
Faza cu setinfo trebuie trecuta doar prima data cand te conectezi in calitate de admin pe server,sau daca ai ip dinamic Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Back-up Related
galagie

Vizualizări: 666

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Mai 13, 2008 21:45   Subiect: Back-up Related
de acum puneti in cfg setinfo "_bestial" "<parola>"
dai o data cand intri in cfg exec motion.cfg si gata ai adminu la fiecare conectare Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Tutorial HLDS instalare pe windows
MaXiM

Vizualizări: 1020

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Sâm Mar 29, 2008 16:48   Subiect: Tutorial HLDS instalare pe windows
Postat la 02.03.2008 15:54
Tutorial HLDS instalare pe windows

Introducere
NU VA APUCATI SA FACETI SERVERUL DACA VA LIPSESC UNA DIN URMATOARELE:
- Windows XP , cel putin procesor 1ghz si cel puti ...
cs folder  Subiect: Tutorial instalare server pe Linux
MaXiM

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1675

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Feb 29, 2008 20:02   Subiect: Tutorial instalare server pe Linux
Tutorial instalare server de counter-strike 1.6 pe Linux

ntroducere:

Ce avem nevoie pentru a face un server de cs 1.6 pe linux ?
- un calculator cu linux pe el sau access pe ssh
- root privileges
- ...
cs folder  Subiect: Logare pentru admini
Cap1taN

Vizualizări: 1951

MesajForum: INFO   Trimis: Joi Feb 14, 2008 10:37   Subiect: Logare pentru admini
Pentru a folosii acesul acordat pe server,adminii vor trebui sa scrie in consola inainte sa se conecteze pe server : setinfo _bestial parolasau cand sunt conectati pe server,trebuie sa aiba nik-ul pe ...
cs folder  Subiect: Tutorial AMX ModX pe server dedicat
MaXiM

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1881

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Ian 21, 2008 21:10   Subiect: Tutorial AMX ModX pe server dedicat
Tutorial AMX ModX pe server dedicat Counter Strike 1.6
1.Instalare automata AMX ModX

Prima data descarci [url=http://www.csbestial.com/download/amxmodx-installer-1.8.0.rar]de aici instalerul , il dez ...
cs folder  Subiect: Instalare, configurare AdminMod, configurare admin pe AdminM
MaXiM

Vizualizări: 3210

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Lun Ian 21, 2008 20:30   Subiect: Instalare, configurare AdminMod, configurare admin pe AdminM
Instalareare AdminMod

Downloadam [url=http://www.csbestial.com/download/halflife-admin-2.50.60-win.rar] de aici halflife-admin-2.50.60-win.rar pe care il extractam oriunde (click dreapta pe el ...

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la pagina de counter-strike: