|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: cerere slot ceferistul #2 |
toxyqu3
Răspunsuri: 13
Vizualizări: 180
|
Forum: Cereri de ADMIN Trimis: Vin Ian 02, 2009 16:17 Subiect: cerere slot ceferistul #2 |
Pro. Nu stiu in ce masura mai am drept de vot din moment ce adminul nu`mi mai merge.
Insa cand vreau sa intru pe server cu nick`ul ToxYqu3 imi zice sa incerc cu setinfo :-??! |
Subiect: Probleme.. |
Homie Side
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 44
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:56 Subiect: Probleme.. |
| NU! scrii parola cu setinfo _bestial |
Subiect: Probleme.. |
Verdee
Vizualizări: 44
|
Forum: Probleme Trimis: Lun Dec 29, 2008 22:53 Subiect: Probleme.. |
| nu mah ... era un player cu cod care isi skimba nick`ul incontinuu si am zis k nu are rost sa fac demo dak nu stiu ce nick are si mai era un player care avea nick`ul meu dar nu avea admin nici el. . s ... |
Subiect: problema |
GoDL!k3*RaZ0r
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 131
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Dec 09, 2008 23:31 Subiect: problema |
am si io o problema cu logarea pt admin
dau setinfo _bestial pass
si imi apare
Info string length exceede
Astept pareri |
Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48 |
RoB3r7
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 235
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:50 Subiect: SERVER PGL PUBLIC VAC2 PROTOCOL 48 |
Link: http://www.hugeshare.com/files/p1kkkno7naopfo7/SERVER_VAC2_PGL_PUBLIC_BUN_PACH_v48.rar
Descriere:
Serverul este creat pentru a fi folosit drept SERVER PUBLIC STEAM ONLY.
Ser ... |
Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48 |
RoB3r7
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 135
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Noi 17, 2008 20:47 Subiect: SERVER PGL WAR VAC2 PROTOCOL 48 |
Download: http://www.hugeshare.com/files/m8h7lkefn1lj37a/SERVER_VAC2_PGL_WAR_BUN_PACH_v48.rar
Descriere:
Serverul este pentru server de meciuri adica este un SERVER WAR. Serverul este s ... |
Subiect: lol |
la
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 138
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Noi 11, 2008 22:11 Subiect: lol |
| ceva fff ciudat..deci vreu sa intru pe cel de respanwd cand incerca cu setinfo _bestial parola deci am bagat seinfo _bestial parola .. si tot imi spune .. incerca deci d c nu merge:| |
Subiect: Problema cu setinfo |
HanDsFree
Răspunsuri: 15
Vizualizări: 381
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Noi 09, 2008 12:08 Subiect: Problema cu setinfo |
| si la mine aceasi problema..cu setinfo _bestial pass.. |
MaXiM
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Noi 09, 2008 09:58 Subiect: Problema cu setinfo |
toate parolele au fost schimbate de mine .. astept mesaj privat de la toti care vor accessu inapoi cu o alta parola si putin mai complicata ,,,
ASTEPT MESAJ PRIVAT cu noua parola de la TOTI adminii
... |
freakadd
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Noi 09, 2008 04:14 Subiect: Problema cu setinfo |
Salut ! Am o problema cu logarea pe admin . Intru cu nickul meu , freakadd si am pus in consola setinfo _bestial parola dar cand incerc sa intru imi da disconect si zice
"* Invalid Password! K ... |
Subiect: cum sa faci un server de |
aWp
Vizualizări: 275
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Oct 13, 2008 21:01 Subiect: cum sa faci un server de |
Windows XP , cel putin procesor 1ghz si cel putin 256 ram - o conexiune la internet (viteza cel putin 100kB/s metro si extern) prin FIBRA OPTICA. Abonamentele de gen RDS CableLink sau Astral AIpA NU S ... |
Subiect: blacktouch |
blacktouch
Răspunsuri: 18
Vizualizări: 492
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Joi Oct 09, 2008 14:28 Subiect: blacktouch |
http://www.csbestial.com/upload/680733.jpg
Uita-te ce scrie la VAC STATUS ... daca era sa joc cu wall-aim si altele acolo scria BANNED.
uite si configul ca sa nu zici pe urma ca am vreun script ile ... |
Subiect: Info Stright |
RoB3r7
Vizualizări: 171
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Sep 07, 2008 09:01 Subiect: Info Stright |
Uneori vi se poate intampla ca in consola sa va afiseze urmatorul mesaj:
Info string length exceeded
Acesta inseamna ca tocmai ati introdus in consola ceva de genul:
setinfo _UN-PREFIX O-PAROLA ... |
Subiect: CfGDeMON |
madutzu96
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 456
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Vin Aug 01, 2008 20:29 Subiect: CfGDeMON |
// Script Generat de Chief_Smackaho developer 1; echo Script Generat de Chief_Smackaho; developer 0;
alias close "wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10; wait; wait; wait; slot10&quo ... |
Subiect: Ecko CFG |
Ecko
Răspunsuri: 18
Vizualizări: 858
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Iul 26, 2008 01:53 Subiect: Ecko CFG |
Uitati CFG-ul meu in varianta download -> [url=http://rapidshare.com/files/141155219/1.rar.html]Aici
si mai jos in varianta aceasta :
unbindall name "Ecko"
bind "TAB" &quo ... |
Subiect: Slot question |
C-NYK
Vizualizări: 248
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Iun 19, 2008 15:04 Subiect: Slot question |
dai setinfo _bestial (parola ta pe care sa nu o zici la nimeni)  |
Subiect: Slot question |
firewarrior1705
Vizualizări: 248
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Joi Iun 19, 2008 09:27 Subiect: Slot question |
| Am primit slot recent iar atunci cand vreau sa intru imi cere sa intru cu comanda setinfo. Am vazut k aceasta comanda cere un value si un key. Ce trebuie sa introduc mai exact? Stiu k pare o intrebare ... |
Subiect: User Registration [AmxModX] |
MaXiM
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 615
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Dum Iun 08, 2008 22:40 Subiect: User Registration [AmxModX] |
=============================================================================== User registration plugin - Version 1.25 =============================================================================== ... |
Subiect: Back-up Related |
Cap1taN
Vizualizări: 666
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Mai 13, 2008 21:54 Subiect: Back-up Related |
Faza cu setinfo trebuie trecuta doar prima data cand te conectezi in calitate de admin pe server,sau daca ai ip dinamic  |
Subiect: Back-up Related |
galagie
Vizualizări: 666
|
Forum: Probleme Trimis: Mar Mai 13, 2008 21:45 Subiect: Back-up Related |
de acum puneti in cfg setinfo "_bestial" "<parola>" dai o data cand intri in cfg exec motion.cfg si gata ai adminu la fiecare conectare  |
Subiect: Tutorial HLDS instalare pe windows |
MaXiM
Vizualizări: 1020
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Mar 29, 2008 16:48 Subiect: Tutorial HLDS instalare pe windows |
Postat la 02.03.2008 15:54 Tutorial HLDS instalare pe windows
Introducere NU VA APUCATI SA FACETI SERVERUL DACA VA LIPSESC UNA DIN URMATOARELE: - Windows XP , cel putin procesor 1ghz si cel puti ... |
Subiect: Tutorial instalare server pe Linux |
MaXiM
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1675
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Vin Feb 29, 2008 20:02 Subiect: Tutorial instalare server pe Linux |
Tutorial instalare server de counter-strike 1.6 pe Linux
ntroducere:
Ce avem nevoie pentru a face un server de cs 1.6 pe linux ? - un calculator cu linux pe el sau access pe ssh - root privileges - ... |
Subiect: Logare pentru admini |
Cap1taN
Vizualizări: 1951
|
Forum: INFO Trimis: Joi Feb 14, 2008 10:37 Subiect: Logare pentru admini |
| Pentru a folosii acesul acordat pe server,adminii vor trebui sa scrie in consola inainte sa se conecteze pe server : setinfo _bestial parolasau cand sunt conectati pe server,trebuie sa aiba nik-ul pe ... |
Subiect: Tutorial AMX ModX pe server dedicat |
MaXiM
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 1881
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Ian 21, 2008 21:10 Subiect: Tutorial AMX ModX pe server dedicat |
Tutorial AMX ModX pe server dedicat Counter Strike 1.6 1.Instalare automata AMX ModX
Prima data descarci [url=http://www.csbestial.com/download/amxmodx-installer-1.8.0.rar]de aici instalerul , il dez ... |
Subiect: Instalare, configurare AdminMod, configurare admin pe AdminM |
MaXiM
Vizualizări: 3210
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Ian 21, 2008 20:30 Subiect: Instalare, configurare AdminMod, configurare admin pe AdminM |
Instalareare AdminMod
Downloadam [url=http://www.csbestial.com/download/halflife-admin-2.50.60-win.rar] de aici halflife-admin-2.50.60-win.rar pe care il extractam oriunde (click dreapta pe el ... |
|
|
| |