|
|
| Autor |
Mesaj |
|
|
Subiect: Tutorial Server Non Steam: |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 1
Vizualizări: 19
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:52 Subiect: Tutorial Server Non Steam: |
| Bun si in acest tutorial linkul catre server creator s-a schimbat pana vom rezolva updatele la toate softurile cu probleme. In orice caz ca sunt aceste imagini sau altele la softul respectiv , este ac ... |
Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
DeaGLe@BeGinS
Răspunsuri: 0
Vizualizări: 8
|
Forum: Tutoriale Trimis: Lun Ian 05, 2009 12:46 Subiect: Descarcare rapida a resurselor a servarului using EasyPHP |
| Acest tutorial va va ajuta la server deoarece stim cu toti ca nu ne plac serverele pe care incercam sa intram si stam 30 de minute sa descarcam sunetele si modelele hartile sunetele , din acest motiv ... |
Subiect: Uploader Tutorial |
ProTotiP
Răspunsuri: 3
Vizualizări: 59
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Mar Dec 23, 2008 16:16 Subiect: Uploader Tutorial |
Pozele spun tot. Ce nu intelegeti intrebati aici
Poze Tutorial Download: http://rapidshare.com/files/176071887/Tutorial_Upload.bmp
Poze Tutorial Download: http://rapidshare.com/files/176071809/Tutor ... |
Subiect: PrototipUploader |
ProTotiP
Răspunsuri: 4
Vizualizări: 77
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Mar Dec 23, 2008 15:53 Subiect: PrototipUploader |
am sa fac tutorial cu poza daca nu va descurcati
nu e nici un fel de virus freackadd eu cu asta uploadez |
Subiect: Moduri cs 1.6 NEW |
ProTotiP
Vizualizări: 30
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Sâm Dec 20, 2008 13:22 Subiect: Moduri cs 1.6 NEW |
Soccer Jam Mod pentru servere CS 1.6
Tutorial instalare Soccer Jam Mod
Acest Mod este destul de cautat de multe persoane......un mod care schimba gameplay-ul aproape in totalitate cs-ului....car ... |
Subiect: DNS Created Tutorial |
ProTotiP
Vizualizări: 37
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Vin Dec 19, 2008 21:13 Subiect: DNS Created Tutorial |
Tutorial adresa DNS
Cum faci o adresa DNS pentru serverul tau Counter strike 1.6
*Pentru a va conecta la serverul cs cu connect nume.zapto.org executati pasii urmatori:
1 - intrati pe www.no-i ... |
Subiect: Tutorial sXeInjected |
ProTotiP
Vizualizări: 44
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Vin Dec 19, 2008 21:09 Subiect: Tutorial sXeInjected |
Tutorial sXeInjected Aticheat pe server CS 1.6
Protejarea serverului cu anticheat-ul sXeInjected . Singura metoda viabila de protejare anti-codati.
Pentru a iti proteja serverul de codati ai inc ... |
Subiect: Protocol 47+48 by prototip |
ProTotiP
Vizualizări: 87
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Vin Dec 19, 2008 20:37 Subiect: Protocol 47+48 by prototip |
Patch-uirea serverelor CS 1.6 pentru protocol 47 si 48
Dupa trecerea la prototocolul 48 serverele dedicate de Counter Strike 1.6 nu mai apar in lista jocului la Internet. Rezolvarea o gasesti citin ... |
Subiect: server aim coduri wall |
MaXiM
Răspunsuri: 15
Vizualizări: 3800
|
Forum: Probleme Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01 Subiect: server aim coduri wall |
pe acest forum gasiti :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ... |
Subiect: Tutorial instalare Sank Sounds AdminMod & AmxModX |
shD
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Dec 07, 2008 23:00 Subiect: Tutorial instalare Sank Sounds AdminMod & AmxModX |
Tutorial instalare Sank Sounds AdminMod & AmxModX
- Downloadam Sank Sound:
- Pentru AmxModX AmxModX:
- Sank_sounds.amxx il pui in amxmodx/plugins, dupa aceea intri in amxmodx/configs/plugin ... |
Subiect: poze iNsane |
Ins4n3
Răspunsuri: 5
Vizualizări: 92
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:53 Subiect: poze iNsane |
poze cerute de un admin numele nu il mai tin minte
ps scuze dar nam gasit unde mi-ai facut tutorial..........
http://www.2shared.com/file/4414022/2a0ce46b/de_nuke_rarea0000.html
http://www.2s ... |
Subiect: Tutorial pentru recuperarea unui steam id furat sau pierdu |
shD
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Dec 07, 2008 22:44 Subiect: Tutorial pentru recuperarea unui steam id furat sau pierdu |
Daca ati cumparat un CD-Key prin SMS, oferit de Computer Games, si v-ati creat un cont iar acest cont nu mai merge (nu va mai puteti loga pe el), sau a fost furat, mai aveti o sansa sa-l recuperati.
... |
Subiect: Tutorial UWC3 50 lvl |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 197
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Dec 01, 2008 12:08 Subiect: Tutorial UWC3 50 lvl |
nush:| da u nu poti sa mi`l dai plz ?
acesta este un tutorial din ce vad io aici ..!! mai cauta ..pe net k sigur gasesti ...dak nu chiar pe forum`u acesta |
Subiect: Tutorial utilizare PAROLA |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 73
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:18 Subiect: Tutorial utilizare PAROLA |
M-au intrebat cateva persoane despre cum se pune o parola pe server si cum se scoate..asadar m-am gandit sa va fac acest mic tutorial in care va explic totul legat de parolarea serverului de CS.
1. ... |
Subiect: Tutorial cum ne salvam Xp la UWC3 |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 75
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:15 Subiect: Tutorial cum ne salvam Xp la UWC3 |
Am facut acest tutorial deoarece multi aveti nevoie de asa ceva si nu stiti cum se face. Baza de date MySQL este necesara si pentru salvarea XP-ului pe modul uwc3! Pentru inceput downloadam urmatoarel ... |
Subiect: Tutorial banare codati cu nick scurt |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 111
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:07 Subiect: Tutorial banare codati cu nick scurt |
Nume: Utilizare banip pe codati cu nick scurt Sper ca vam ajutat sa scapati de codatii nesuferiti care isi pun nick scurt
Daca mai gasititi acest tutorial pe vreun forum/site postati aici si eu il vo ... |
Subiect: Tutorial Setup Maker |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 65
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 19:03 Subiect: Tutorial Setup Maker |
Nume: Tutorial de facut setup Autor: Gyuky Programe folosite: Kit Maker , Photoshop Descriere: Acest program Kit Maker este produs de echipa Xardas si creeaza setup-uri la foldere/fisiere. De ce am fa ... |
Subiect: vizualizare si creare DEMO si VIDEO |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 71
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:58 Subiect: vizualizare si creare DEMO si VIDEO |
Am intalnit multe lume care habar nu au sa faca sau sa vada un Demo - asa ca m-am gandit sa ajut putin cu un tutorial.
In Primul Rand va trebuie FRAPS : record NUME.dem
ex: record cstrike.dem
- In ... |
Subiect: Tutorial Surf_Olympics |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 77
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:36 Subiect: Tutorial Surf_Olympics |
Acest tutorial va v-a ajuta sa instalati pluginu Surf_olympics,si care este pentru . Amx Mod X
Intrebare : Ce este surf_olympics ?
Raspuns : surf_olympics este un plugin care calculeaza viteza,dista ... |
Subiect: Tutorial utilizare BAN ! |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 112
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:31 Subiect: Tutorial utilizare BAN ! |
Descriere: Tutorial pentru cei care nu stiti sa dati un ban sau sa il scoateti. Sper sa va fie de folos !
* BAN-urile sunt salvate in fisierele cstrike\banned.cfg sau cstrike\listip.cfg
In primul ra ... |
Subiect: Parolare Server |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 67
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:22 Subiect: Parolare Server |
Tutorial facut pentru cei ce nu vor sa fie "deranjati" pe server.Trebuie sa fiti "Creatorul serverului" pentru a putea scoate parola.
1. Pentru dedicate :
a) Pentru modul AdminMo ... |
Subiect: Cum traducem AmxModX in romana |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 128
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:06 Subiect: Cum traducem AmxModX in romana |
Acest TUTORIAL este pentru AmxModX
Am observat ca majoritatea vreti server in romana si m-am gandit sa va scap de SEARCH-uri inutile; tot ce trebuia sa feceti era sa traduceti toate fisierele din amx ... |
Subiect: Cum sa iti recuperezi un cont |
GoDL!k3*RaZ0r
Vizualizări: 80
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Noi 20, 2008 18:04 Subiect: Cum sa iti recuperezi un cont |
Daca ati cumparat un CD-Key prin SMS, oferit de Computer Games, si v-ati creat un cont iar acest cont nu mai merge (nu va mai puteti loga pe el), sau a fost furat, mai aveti o sansa sa-l recuperati.
... |
Subiect: ban si nicio poza |
klaus
Răspunsuri: 2
Vizualizări: 122
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Vin Noi 14, 2008 22:16 Subiect: ban si nicio poza |
ti s-a dat banshot (ban cu 2 poze) urcale... pe forum ai tutorial de pus, in caz d nustii |
Subiect: poza nu am |
firewarrior1705
Vizualizări: 154
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mie Noi 12, 2008 19:17 Subiect: poza nu am |
vezi k ai tutorial despre cum sa pui pozele  |
Subiect: Tutorial anti Fuckoff plugin - "Cum scap de fuckoff ?&q |
the_game
Vizualizări: 480
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Noi 03, 2008 23:35 Subiect: Tutorial anti Fuckoff plugin - "Cum scap de fuckoff ?&q |
| e bine ca exista tutorial pt fuckoff ca multi nu stiu cum sa scape odata ce au luat un fuckoff |
Subiect: Tutorial de pus poza la SEMNATURA |
raperu69
Vizualizări: 628
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Oct 30, 2008 10:38 Subiect: Tutorial de pus poza la SEMNATURA |
| bun tutorial pacat ca nu merge sa intru in profil |
Subiect: Tutorial instalare Server Counter-Strike Condition Zero |
RoB3r7
Vizualizări: 129
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Oct 26, 2008 09:32 Subiect: Tutorial instalare Server Counter-Strike Condition Zero |
Tutorial instalare Server Counter-Strike Condition Zero [Windows] - Alegem Partitia Pe care Vom Face Serverul (eu am ales C) - Creem un Folder (eu am ales "HLDS-CZ") - Toate Se Vor Executa I ... |
la
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Oct 25, 2008 15:42 Subiect: Tutorial de pus poza la SEMNATURA |
Bun tutorial GG |
Subiect: Tutorial anti Fuckoff plugin - "Cum scap de fuckoff ?&q |
Cap1taN
Vizualizări: 480
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Oct 20, 2008 14:51 Subiect: Tutorial anti Fuckoff plugin - "Cum scap de fuckoff ?&q |
Bun tutorial!  |
Subiect: Tutorial Mp3 Cfg |
MaXiM
Vizualizări: 177
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Oct 19, 2008 04:38 Subiect: Tutorial Mp3 Cfg |
Tutorial Mp3 Cfg
Un script dar este numai pentru STEAM sau PAC STEAM - Eu am incercat pe Steam. 1.Intrati in:
Steam/\PacSteam\SteamApps\Steam-ID\counter-strike\cstrike
2 Faceti un folder pe num ... |
Subiect: Server List |
Cr1s
Vizualizări: 119
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Mar Oct 07, 2008 13:43 Subiect: Server List |
Sal as avea si eu nevoie de ceva ajutor pentru o chestie sper sa nu fie prea mult.Daca ati vazute pe alte siteu-ri de CS nu dau nume ca fac reclama sunt acele server list care iti poti adauga serve ... |
Subiect: oO^N# p3arL |
comy93
Răspunsuri: 6
Vizualizări: 227
|
Forum: Cereri de Unban Trimis: Sâm Oct 04, 2008 14:28 Subiect: oO^N# p3arL |
mane.. ti sa dat banshot (ban cu 2 poze) asha se da aici.. asha k uitete in cstrike in vlave sau dak ai steam.. si vezi pozele si le uplodezi in caz k nu sti (tutorial de pus poze p f orum) bft |
Subiect: Tutorial micsorare loss si choke |
MaXiM
Vizualizări: 718
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Oct 02, 2008 12:17 Subiect: Tutorial micsorare loss si choke |
In acest tutorial, incerc sa explic pe intelesul tuturor cum putem sa micsoram loss-ul, choke-ul si ping-ul. Pentru inceput, o sa va explic ce inseamna fiecare in parte.
* Loss inseamna cate pachete ... |
Subiect: Tutorial Sange server fara plugin |
MaXiM
Vizualizări: 214
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Oct 02, 2008 12:14 Subiect: Tutorial Sange server fara plugin |
Acest tutorial va arata cum sa aveti serverul de cs plin de sange fara sa folositi un plugin :P
Foloseste comenzile astea in cfg:
violence_ablood "0" violence_agibs "0" violence_ ... |
Subiect: amx_banshot |
MaXiM
Răspunsuri: 8
Vizualizări: 613
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Joi Oct 02, 2008 01:56 Subiect: amx_banshot |
ala cu patratzele se vede in ss .. kiar am prins cu hack de genu asta ... oricum : Uite niste pasi cum sa vezi de e cineva codat
In primul rand, uitati de asa-zisele programe de anti-cheat sau de ves ... |
Subiect: Cerere Unban FinLaY |
GoliatH
Vizualizări: 175
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Sep 28, 2008 14:11 Subiect: Cerere Unban FinLaY |
Are si un tutorial  |
Subiect: 3xl1n3 POZE |
GoliatH
Răspunsuri: 13
Vizualizări: 398
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mie Sep 24, 2008 16:35 Subiect: 3xl1n3 POZE |
| vezi ca e un tutorial facut de ecko mai sus |
Subiect: Tutorial de pus pozele pe forum (pt cei banati) |
.DrUuG[z]0r.
Vizualizări: 1488
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Sep 21, 2008 21:26 Subiect: Tutorial de pus pozele pe forum (pt cei banati) |
| MAI SUNT CARE NU STIU SA PUNA CU TOT CU ACEST TUTORIAL DAR TOTUSI MERGE !! DECI GG;) |
Subiect: .... |
.DrUuG[z]0r.
Răspunsuri: 9
Vizualizări: 305
|
Forum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii Trimis: Dum Sep 21, 2008 21:23 Subiect: .... |
URCA POZELE.. PE FORUM CRESC_BARBA IAR DAK NU STI E TUTORIAL;) |
Subiect: unban |
Ecko
Răspunsuri: 18
Vizualizări: 381
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Dum Sep 21, 2008 20:03 Subiect: unban |
NU LE-AI PUS MEREU TI-AM DAT DE 3 ORI BAN , DE DOUA ORI IN ACEEASI ZI ...AI INTRAT SI TIAM ZIS SA PUI POZELE AI ZIS CA NU STII CUM TI-AM DAT LINK CU TUTORIAL AI ZIS CA NU STII CUM SI TI-AM DAT IAR ... |
Subiect: Descriere Mod Jail Breack pentru respawn!!! |
Ecko
Vizualizări: 228
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Sep 21, 2008 10:42 Subiect: Descriere Mod Jail Breack pentru respawn!!! |
gg pt tutorial e frumos dar trebuia sa-l pui la Pluginuri * Moduri |
Subiect: Descriere Mod Jail Breack pentru respawn!!! |
aud_culori
Vizualizări: 228
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Dum Sep 21, 2008 10:40 Subiect: Descriere Mod Jail Breack pentru respawn!!! |
Tutorial instalare Jail Break Mod Descriere a acestui Mod
- Fiecare echipa are un Jail (puscarie) valabil si pt Terro si pt CT in zona de respawnare (baza..etc.) - Cand omori un inamic din echipa adv ... |
Subiect: GODUL CS C-NYK. |
S1doric
Vizualizări: 89
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Sâm Sep 20, 2008 09:20 Subiect: GODUL CS C-NYK. |
tzi-a dat banshot cel mai probabil; ban care iti face automat 2 poze.... ai un buton sus pe care scrie upload...si ai si un tutorial la unban despre cum se urca pozele.....
hf |
Subiect: sfaturi in privinta armelor si folosirii lor |
MaXiM
Vizualizări: 559
|
Forum: Secrete Counter-Strike Trimis: Vin Sep 19, 2008 21:54 Subiect: sfaturi in privinta armelor si folosirii lor |
Am facut aces tutorial pentru a va descurca mai bine cu armele:
Sensivity - Ea face cum sa se miste mousul...daca o pui mare (4-5-6) cum dai de mouse intr-o parte imaginea se va misca foarte repede.. ... |
Subiect: Disable Auto-Restart in Windows XP Professional |
Liquid
Vizualizări: 163
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Sep 13, 2008 21:13 Subiect: Disable Auto-Restart in Windows XP Professional |
| Ms. chiar imi trebuia acest tutorial |
Subiect: IARA BAN |
MorFineL
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 284
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Vin Sep 05, 2008 13:53 Subiect: IARA BAN |
| vezi ca ai un tutorial......aci pe forum |
Subiect: Recuperare cont steam furat |
MaXiM
Vizualizări: 254
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Sep 04, 2008 10:49 Subiect: Recuperare cont steam furat |
Daca ati cumparat un CD-Key prin SMS, oferit de Co***ter Ga*es, si v-ati creat un cont iar acest cont nu mai merge (nu va mai puteti loga pe el), sau a fost furat, mai aveti o sansa sa-l recuperati.
... |
Subiect: poza pt banker |
cosmyn6666_gl
Răspunsuri: 10
Vizualizări: 257
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mie Sep 03, 2008 17:56 Subiect: poza pt banker |
| stiu cum e poza normala, mi s-a mai facut si am trimis. si mi s-a scos banul. dar asta e sg poza care o am facuta de voi, nu am facut eu nici o poza nmk, asta o gasesc dupa ce urmez pasii respectivi d ... |
Subiect: Cum sa cresti numarul de FPS? |
Ecko
Răspunsuri: 22
Vizualizări: 987
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Lun Sep 01, 2008 00:32 Subiect: Cum sa cresti numarul de FPS? |
Exact se simt uitati inca un tutorial pt 99-100 FPS valabil pentru cei care au steam
Pasul 1 -> http://www.csbestial.com/upload/637201.JPG
Pasul 2 -> http://www.csbestial.com/upload/1751 ... |
Subiect: San Andreas Multi Player Server |
breaks
Vizualizări: 274
|
Forum: Recycle Bin Trimis: Joi Aug 28, 2008 21:05 Subiect: San Andreas Multi Player Server |
Adresa este : ******
Daca doriti sa jucati samp (san andreas multi player) aveti aici un tutorial cum sa intrati pe server
http:&&&&& Serverul este role play ( viata reala cu ... |
Liquid
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Aug 28, 2008 14:23 Subiect: Tutorial de pus poza la SEMNATURA |
| Bun tutorial asta pentru newbie |
Ecko
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Aug 28, 2008 13:37 Subiect: Tutorial de pus poza la SEMNATURA |
Am facut un mic tutorial pentru cei care nu stiu sa puna o poza drept SEMNATURA .
Pentru inceput intrati pe www.csbestial.com si in continuare urmatii pasii de mai jos :
Pasul 1 -> http://www.c ... |
Subiect: intrebare |
Ecko
Vizualizări: 370
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Mar Aug 26, 2008 17:19 Subiect: intrebare |
romeo era si pe forum..tutorial pt steam  |
Subiect: Cerere Unban DaU Can FilMe |
Ecko
Vizualizări: 195
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Joi Aug 21, 2008 22:57 Subiect: Cerere Unban DaU Can FilMe |
curat.. in sfarsit ai reusit sa pui dupa ce mi-a luat juma de ora sa-ti explic cu tot cu tutorial  |
Subiect: Ce s-a intamplat azi pe serverul de |
Ecko
Răspunsuri: 53
Vizualizări: 1060
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Joi Aug 21, 2008 16:55 Subiect: Ce s-a intamplat azi pe serverul de |
| poi unu pe nume JustDOIT avea nickul Dur3X pe server si ..mi-a zis ca i-am dat ban si trebuia pozele sa pun si nu le-a pus si a jucat cu alt nick si i-am zis sa intre la CERERI UNBAN ca este tutorial ... |
Subiect: Videomach 4.0.4 |
MaXiM
Vizualizări: 617
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Aug 20, 2008 16:32 Subiect: Videomach 4.0.4 |
pai ce sa explicam la el? e un simplu program care se instaleaza cu next next next.. mare scofala vrei tutorial la el?... |
Subiect: Tutorial de pus pozele pe forum (pt cei banati) |
Ecko
Vizualizări: 1488
|
Forum: Cerere Unban Trimis: Mar Aug 19, 2008 16:39 Subiect: Tutorial de pus pozele pe forum (pt cei banati) |
| Am facut acest tutorial pentru cei care sunt banati prin banshot (adica pentru cei care iau ban si automat li se fac 2 poze care le gasiti in CSTRIKE ) Urmariti tutorialul si o sa vedeti ca va descurc ... |
Subiect: Fazan Luna August |
Ecko
Răspunsuri: 1023
Vizualizări: 20641
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Sâm Aug 02, 2008 20:54 Subiect: Fazan Luna August |
ARC
New WOrd : tutorial |
Subiect: Cum faci un post de radio |
Cap1taN
Vizualizări: 335
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Joi Iul 24, 2008 09:45 Subiect: Cum faci un post de radio |
| E doar un tutorial,asta nu inseamna ca o sa punem si noi un post de radio! |
Subiect: Cum sa scapi de lag pe un server |
TaLen7
Vizualizări: 494
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Iul 23, 2008 20:15 Subiect: Cum sa scapi de lag pe un server |
cred ca nici nu se observa asa. e doar un pas.
edit: am postat eu tutorial lu game. in ala se vede diferenta  |
Subiect: Mode SoccerJam |
Blade|Master
Vizualizări: 308
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Mar Iul 22, 2008 15:19 Subiect: Mode SoccerJam |
ATENTIE inainte de a instala mod SoccerJam intai instalati amxmodx normal, dupa care urmati instructiunile de mai jos.
Pentru a instala Soccer Jam pe un server dedicat aveti nevoie de : http://img1 ... |
Subiect: Cum sa elimin sageata din icoana unui shortcut |
Liquid
Vizualizări: 425
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Iul 18, 2008 19:55 Subiect: Cum sa elimin sageata din icoana unui shortcut |
| Good Tutorial |
Subiect: Eliminarea ''Low Disk Space'' la Windows |
Liquid
Vizualizări: 434
|
Forum: Discutii Generale Trimis: Vin Iul 18, 2008 19:53 Subiect: Eliminarea ''Low Disk Space'' la Windows |
| Bun tutorial, este cam inervanta treaba cu Low Disk |
Subiect: #CsBesTiaL.CoM |
Liquid
Răspunsuri: 19
Vizualizări: 1451
|
Forum: INFO Trimis: Vin Iul 18, 2008 18:57 Subiect: #CsBesTiaL.CoM |
| Frumos tutorial, este bun pentru cei care inca nu stiu sa configureze mIRC |
Subiect: intrebare |
Cap1taN
Vizualizări: 266
|
Forum: Sugestii/Intrebari Trimis: Dum Iul 06, 2008 22:13 Subiect: intrebare |
Am zis ca o sa fac un tutorial despe asta,nu am facut! Astepta pana maine.daca am timp,il fac! |
Subiect: vreau steam!! |
Cap1taN
Vizualizări: 296
|
Forum: Recycle Bin Trimis: Dum Iul 06, 2008 22:11 Subiect: vreau steam!! |
Cauta mai bine,avem pe forum un tutorial! Mutat din Sectiunea Cereri (PS) |
Subiect: Cel mai bun tutorial pt realizarea unui film de |
EviL^
Vizualizări: 564
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Iul 05, 2008 19:53 Subiect: Cel mai bun tutorial pt realizarea unui film de |
CUM SA ITI FACI PROPIUL TAU FILMULET DE CS !!!
RESURSE:
**O SA AVEM NEVOIE DE URMATOARELE PROGRAME: ->FRAPS -->>SONY VEGAS MOVIE STUDIO --->>>GRASS VALLEY PRO CODER Link-urile de ... |
Subiect: End Round Sounds [AmxModX] |
mada_yo40
Vizualizări: 2571
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Dum Iun 29, 2008 08:28 Subiect: End Round Sounds [AmxModX] |
| pe pariu? daca vreti fac un tutorial cu descarcare rapida a fisierelor prin Xampp dupa mene acest program da clasa la wamp |
Subiect: Tutorial gestionare bani la meciuri intre clanuri (tactica) |
RoB3r7
Vizualizări: 330
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Lun Iun 09, 2008 18:16 Subiect: Tutorial gestionare bani la meciuri intre clanuri (tactica) |
| Acest tutorial are scopul de a arata cateva tactici pentru gestionarea banilor($) in timpul unei partide de Counter-Strike intre clanuri. Va va arata cum sa mentineti un avantaj economic constant in m ... |
Subiect: cum fac ca sa schimb poza |
Cap1taN
Vizualizări: 420
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Iun 07, 2008 21:23 Subiect: cum fac ca sa schimb poza |
O sa fac eu maine un tutorial... De...pe alte forumuri am pus,la mine si la MaX nu  |
Subiect: CUSTOMIZARE FPS |
MaXiM
Vizualizări: 403
|
Forum: Discutii despre Counter-Strike Trimis: Joi Mai 22, 2008 07:56 Subiect: CUSTOMIZARE FPS |
ACEST TUTORIAL TE INVATA CUM SA-TI CRESTI FPS-UL IN CS
Sa incepem cu inceputul ce este fps ?
FPS= Fraps Per Second adica informatiile pe care serverul ti le trimite si calculatorul tau le transfo ... |
Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX] |
MaXiM
Vizualizări: 590
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Lun Mai 12, 2008 05:12 Subiect: Sank_Sounds (Info: Sunete cand tastezi un cuvant)[AmxModX] |
Descriere:
Cu ajutorul acestui plugin puteti face ca atunci cand se tasteaza un cuvant (il setati dvs.) sa cante un sunet..la fel setat de dvs. Este mai avansat ca cel de pe AdminMod !
Descarcare l ... |
Subiect: Music Tutorial |
ElemenT
Vizualizări: 1780
|
Forum: Tutoriale Trimis: Vin Mai 02, 2008 14:10 Subiect: Music Tutorial |
Bravo Mia fost de mare ajutor acest Tutorial |
Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc |
S1doric
Vizualizări: 466
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:46 Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc |
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!!
In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit sa pos ... |
Subiect: Cum cumperi CD-key pentru STEAM |
S1doric
Vizualizări: 391
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Vin Apr 25, 2008 10:26 Subiect: Cum cumperi CD-key pentru STEAM |
Pentru activarea licentei se da un S.M.S la nr "7654" cu textul "LICENTA" COSTA 10 -12 Eur
Bafta! Si SPOR LA FRAGI!!!!!!!!
Edited un pic by Cap1taN  |
Subiect: Tutorial HLDS instalare pe windows |
MaXiM
Vizualizări: 1020
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Mar 29, 2008 16:48 Subiect: Tutorial HLDS instalare pe windows |
Postat la 02.03.2008 15:54 Tutorial HLDS instalare pe windows
Introducere NU VA APUCATI SA FACETI SERVERUL DACA VA LIPSESC UNA DIN URMATOARELE: - Windows XP , cel putin procesor 1ghz si cel puti ... |
Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor |
MaXiM
Vizualizări: 1013
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Sâm Mar 29, 2008 16:34 Subiect: Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor |
Cum sa maresti viteza de download a hartilor, sunetelor, etc!!! :idea:
In primul rand vreau sa zic ca am cautat ceva asemanator pe forum, insa nu am gasit si nu mi sa raspuns la post. si m-am gandit ... |
Subiect: sXe injected ANTI-CHAT pentru linux si windows |
Vizualizări: 1307
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Mie Mar 26, 2008 21:59 Subiect: sXe injected ANTI-CHAT pentru linux si windows |
Tutorial - sXe injected ANTI-CHAT pentru linux si windows http://www.payasogris.com.ar/sXeInjectedServer5.2.2.0forLinux.rar Este bine ca inainte de a face download la partea pentru server a anticheatu ... |
Subiect: Cum folosesti banii la |
Cap1taN
Vizualizări: 1276
|
Forum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike Trimis: Dum Mar 16, 2008 12:42 Subiect: Cum folosesti banii la |
| Acest tutorial prezinta cum sa folositi banii cu cat mai multa eficienta si sa aveti mari resurse peste inamici.NU va ajuta sa castigati meciurile dar va da un avantaj asupra inamicilor referitor la a ... |
Subiect: Multi Vote [AmxModx] |
MaXiM
Vizualizări: 1328
|
Forum: Pluginuri si Cereri Pluginuri Trimis: Lun Mar 10, 2008 02:53 Subiect: Multi Vote [AmxModx] |
Citat: " about: Multi vote make's so you can have 32 options instead of two. It works the same as amx_vote, just that you can have much more options.
Commands: amx_make_vote <question> < ... |
Subiect: Scan Bar |
ceostoy
Vizualizări: 1605
|
Forum: Tutoriale Trimis: Mar Mar 04, 2008 22:11 Subiect: Scan Bar |
Deschidem o samnatura terminata eu am ales asta  http://img84.imageshack.us/img84/2135/graficn5.jpg faci un layer nou si pe el desenezi un dreptunghi pe care il umplii cu ce culoare vrei http://img ... |
Subiect: Text LOST |
ceostoy
Vizualizări: 1567
|
Forum: Tutoriale Trimis: Mar Mar 04, 2008 22:09 Subiect: Text L |