Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

- Căutarea a gasit 1895 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: VladZ a incalcat regulamentul
MaXiM

Răspunsuri: 8
Vizualizări: 101

MesajForum: Warnings   Trimis: Lun Ian 05, 2009 22:53   Subiect: VladZ a incalcat regulamentul
are contul sters nu doar suspendat:))
cs folder  Subiect: Castigatorul lunii este ....
MaXiM

Răspunsuri: 15
Vizualizări: 109

MesajForum: INFO   Trimis: Lun Ian 05, 2009 03:19   Subiect: Castigatorul lunii este ....
Castigatorul lunii este ... desemnat de mine Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM)

Multumim sponsorului nostru cu aceasta ocazie (

Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM < ...
cs folder  Subiect: Castigatorul Premiului Gratuit este....
MaXiM

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 599

MesajForum: INFO   Trimis: Lun Ian 05, 2009 00:31   Subiect: Castigatorul Premiului Gratuit este....
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
MaXiM

Răspunsuri: 71
Vizualizări: 562

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Ian 04, 2009 16:49   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
pai aflati dupa ce pune poza cel ce a castigat inainte:))
cs folder  Subiect: problema :(
MaXiM

Răspunsuri: 7
Vizualizări: 71

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Ian 04, 2009 12:25   Subiect: problema :(
da.. e folosit fuckoffu ca sa faca asa multe poze spank parca
cs folder  Subiect: mRk
MaXiM

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 422

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Ian 04, 2009 12:22   Subiect: mRk
trimite nick si pass
cs folder  Subiect: Cerere Slotz (Darko)
MaXiM

Vizualizări: 94

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 12:17   Subiect: Cerere Slotz (Darko)
incearca in 2 saptamani
cs folder  Subiect: sLoT dNd* (de anul nou )
MaXiM

Răspunsuri: 3
Vizualizări: 57

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Dum Ian 04, 2009 12:14   Subiect: sLoT dNd* (de anul nou )
incearca in 2 saptamani
cs folder  Subiect: Parola noua de admin
MaXiM

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 79

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Ian 04, 2009 01:02   Subiect: Parola noua de admin
nu inka..
momentan doar de pe normal
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Ian 03, 2009 23:56   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
maine probabil dau cadoul pentru luna cealalta ( lui nixon) dupa care trebuie sa puna pozele pe forum si dupa care aflati castigatorul premiului oferit gratuit de
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Mar Dec 30, 2008 15:31   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
NU
cs folder  Subiect: adresa dns
MaXiM

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 83

MesajForum: Free DNS   Trimis: Mar Dec 30, 2008 15:21   Subiect: adresa dns
atunci osg.csbestial.com ?
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Mar Dec 30, 2008 15:20   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
eu unu zic ca inca nu sunteti pe drumul cel bun.. .. oare o fi skills cel care castiga ? Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Imi pare rau pt ce sa intamplat
MaXiM

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 180

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:17   Subiect: Imi pare rau pt ce sa intamplat
din partea mea joaa poe servere.. dar la prima abatere .. e ok sa fii pedepsit...
cs folder  Subiect: o intrebare adresata ownerilor
MaXiM

Vizualizări: 168

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:14   Subiect: o intrebare adresata ownerilor
de acum la anu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Propunere
MaXiM

Răspunsuri: 5
Vizualizări: 73

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:13   Subiect: Propunere
ar provoca ;ag doar ideea sa adaug plugine Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: fuckoff IESEANU
MaXiM

Vizualizări: 91

MesajForum: Probleme   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:12   Subiect: fuckoff IESEANU
..
banip in cel mai rau az..
ieseanu joaca des si eu nu l-am mai vazut codat.. de e vrb sa aibe poze o sa le suie probabil.. kand il vedeti pe server sa ii reamintiti de ele
cs folder  Subiect: New Generation Addons Funny
MaXiM

Vizualizări: 85

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:09   Subiect: New Generation Addons Funny
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM interesant addons Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM poata trag si eu o privire prin el in scurt timp Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cerere DNS
MaXiM

MesajForum: Free DNS   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:07   Subiect: Cerere DNS
cam pare a fi ip dinamic.. nu se schimba IP ala de fiecare data cand te conectezi la net?
cs folder  Subiect: adresa dns
MaXiM

MesajForum: Free DNS   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:06   Subiect: adresa dns
nu mai simplu ar fi RespaW.CsBestial.Com ?
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Mar Dec 30, 2008 04:04   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
cam ai dreptate verdee inca nu a primit nixon geanta:) si eu acum la 5 dim. plec inspre brasov Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

vrb de acolo Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Preselecte Admini
MaXiM

Răspunsuri: 25
Vizualizări: 211

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 29, 2008 09:50   Subiect: Preselecte Admini
.. Ideea ta e ok .. , revenind la tema principala ,ne gandeam si noi mai demult sa facem asa... dar vezi tu.. timpul tuturor este pretios.. eu nu as avea timp sa organizez asa ceva .. alea 20 de min . ...
cs folder  Subiect: cerere admin
MaXiM

Răspunsuri: 9
Vizualizări: 135

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Lun Dec 29, 2008 09:45   Subiect: cerere admin
heh.. trimite nick si pass ptr helper .. dar .. marire de access nu vine fara activitate .. si accessul se mai oate si sterge de tot ... fara activitate pe forum rramai ..
cs folder  Subiect: cerere admin
MaXiM

Vizualizări: 135

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Dec 28, 2008 21:09   Subiect: cerere admin
si totusi... activitate pe forum ? ..
mai astept voturi
cs folder  Subiect: Cerere :-s
MaXiM

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Dec 28, 2008 21:08   Subiect: Cerere :-s
trimite nick si pass ptr helper pe respawn
cs folder  Subiect: problema
MaXiM

Vizualizări: 85

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 28, 2008 21:07   Subiect: problema
nu inca... in curand se va rezolva si respawn
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Dec 28, 2008 21:05   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
nu e nixon Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM va asigur eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: cerere plugins
MaXiM

Vizualizări: 40

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Dum Dec 28, 2008 21:04   Subiect: cerere plugins
.. vad ca nu prea ai treaba cu cs`ul de pui intrebarea asta cu dupa 20 de secunde cum sa fac sa nu mai poata ua arma.. asa ca mi se pare un subiect inutil..
il inchid
bafta pe alte site-uri cu intre ...
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Dec 28, 2008 21:02   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
se va afla dupa ce primeste nixon geanta lui Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM ca e la mine... dupaia il punem sa faca poza la cadou sa puna pe forum si eu anunt castigatorul Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM deci sigur nu azi se va afla.. bubulina.. iti dau u ...
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Dec 28, 2008 20:57   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
normal Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Counter-Strike 1.6 setup versiunea 2.0 BesTiaL-Lb. Romana
MaXiM

Răspunsuri: 31
Vizualizări: 5745

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 28, 2008 16:04   Subiect: Re: Raspuns la: Counter-Strike 1.6 setup versiunea 2.0 BesTi
[quote="blinky"]re allz am rezolvat prb..pt ce-i care mai au asemenea prb ...rezolvarea:.... mergeti in STAR in RUN si scrieti acolo REGEDIT si dai click pe HKEY_CURRENT_USER si o sati apara ...
MaXiM

MesajForum: INFO   Trimis: Dum Dec 28, 2008 16:02   Subiect: cadou oferit gratuit luna decembrie
Castigatorul lunii decembrie 2008 al cadoului oferit gratuit de http://www.greatidea.ro este ...
Cine credeti voi ca este castigatorul ?
Astept pareri Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

*Eu deja stiu cine a castigat .. dar v ...
cs folder  Subiect: De_dust2 Wallbanged !
MaXiM

Vizualizări: 169

MesajForum: Secrete Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 11:44   Subiect: De_dust2 Wallbanged !
smen smen ce mai Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Am fost banat aiurea
MaXiM

Răspunsuri: 1
Vizualizări: 68

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Sâm Dec 27, 2008 11:41   Subiect: Am fost banat aiurea
cu nickul robyCODATU o sa iei ban oricand te prind si fara poze..
NU acceptam nickuri/ glume de genu asta pe server
cs folder  Subiect: free dns daca se poate
MaXiM

Vizualizări: 148

MesajForum: Free DNS   Trimis: Vin Dec 26, 2008 14:20   Subiect: free dns daca se poate
merci la fel Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Amx Windows+Linux
MaXiM

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 44

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:49   Subiect: Amx Windows+Linux
mai descrie te rog ce este in linkul ala Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: CTF Version2
MaXiM

Vizualizări: 58

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:48   Subiect: CTF Version2
interesant Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Maxim --> Aici Fostul tau Coleg!
MaXiM

MesajForum: Probleme   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:46   Subiect: Maxim --> Aici Fostul tau Coleg!
cs folder  Subiect: No Rush
MaXiM

Vizualizări: 112

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:43   Subiect: No Rush
si eu folosesc pc meu .. si nu doar ptr un server ci pentru 2 (normal si respawn) si nu 22 jucatori ci chiar 30 Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
si nu sunt probleme..
la urma urmei conteaza si configuratia pc`ului / viteza de ...
cs folder  Subiect: Player Models
MaXiM

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:42   Subiect: Player Models
deci akum merge linkul..
tot ce trebuie sa faci e sa intri acolo
si o sa vezi

Try FileFactory's Basic service

iar acolo selectezi

» Download with FileFactory Basic
cs folder  Subiect: Country Track
MaXiM

Vizualizări: 70

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:41   Subiect: Country Track
sa speram k nu o sa punem si asta la noi pe server.. ca ar fi nasol sa avem jucatori din alte tari.. ar provova lag enorm:|
cs folder  Subiect: propunere harta
MaXiM

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 113

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:37   Subiect: propunere harta
hartile de pe respawn sunt si pe normal.. mai exact toate hartile le gasiti aici :

http://csbestial.ilive.ro/maps

Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM have fun in a alege hartile preferate :p
cs folder  Subiect: Stiati ca joc ? :))
MaXiM

Răspunsuri: 388
Vizualizări: 1952

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:34   Subiect: Stiati ca joc ? :))
nu
Stiati ca o sa inchid topicul asta ? Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
MaXiM

MesajForum: Free DNS   Trimis: Vin Dec 26, 2008 13:32   Subiect: free dns daca se poate
ok te cred pe cuvant.. vad ca ultimul post are acelasi ip..
oricum noi nu pierdem nimik de iti schimbi tu ip`ul.. ci doar tu.. pierzi dns`ul..

Information: The resource record kIlLzOr.csbestial. ...
cs folder  Subiect: Cerere Slot!!!
MaXiM

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 217

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Vin Dec 26, 2008 12:57   Subiect: Cerere Slot!!!
imi pare rau.. incearca la anu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Cerere slot [Leez]
MaXiM

Vizualizări: 152

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Vin Dec 26, 2008 12:56   Subiect: Cerere slot [Leez]
trimite nick si pass cu specificarea slot in mesaj privat
ii
cs folder  Subiect: secrete pe harti 35hp ( gen 35hp , 35hp_2 , 35hp_reborn etc)
MaXiM

Răspunsuri: 42
Vizualizări: 2909

MesajForum: Secrete Counter-Strike   Trimis: Vin Dec 26, 2008 12:54   Subiect: secrete pe harti 35hp ( gen 35hp , 35hp_2 , 35hp_reborn etc)
merge ma si de la ct.. doar ca tre sa fii rapid ( si cand il cumperi si cand intri - sa fii printre primii)
cs folder  Subiect: Free DNS :D | My Best Server :))
MaXiM

Vizualizări: 89

MesajForum: Free DNS   Trimis: Vin Dec 26, 2008 12:50   Subiect: Free DNS :D | My Best Server :))
asta ce imi arati tu acolo e ip local..
nu merge dns spre IP local.. trebuie IP de net si NU ip dinamic
MaXiM

MesajForum: Free DNS   Trimis: Vin Dec 26, 2008 12:49   Subiect: free dns daca se poate
raspunsul este urmatorul :
e ip dinamic.. nu ai ce face cu dns ca oricum iti skimbi ip`ul de cate ori te conectezi la net..
cs folder  Subiect: Plugin GameName [AMXX]
MaXiM

Vizualizări: 587

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mar Dec 23, 2008 05:04   Subiect: Plugin GameName [AMXX]
nu e neaparat de asa ceva ca sa schimbi numele jocului cu nume de site Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: No Rush
MaXiM

Vizualizări: 112

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mar Dec 23, 2008 05:03   Subiect: No Rush
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM interesant si pluginu asta Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM multumim Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Sentry Guns
MaXiM

Vizualizări: 58

MesajForum: Pluginuri si Cereri Pluginuri   Trimis: Mar Dec 23, 2008 05:02   Subiect: Sentry Guns
Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM tare .. sa testam si la noi pe serverul de counter strike ?
cs folder  Subiect: Cele mai betive femei
MaXiM

Răspunsuri: 32
Vizualizări: 474

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 05:01   Subiect: Cele mai betive femei
poze noi Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/1892funny_pictures_1561.jpg

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/249funny_pictures_After_Party_211.jpg

http://WwW.CsBesTiaL.CoM/upload/17355funny_pic ...
cs folder  Subiect: Ce zodie sunteti?
MaXiM

Răspunsuri: 75
Vizualizări: 1220

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mar Dec 23, 2008 00:16   Subiect: Ce zodie sunteti?
scorpion ;-)) (scorpie) Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Tag Mod
MaXiM

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 23, 2008 00:10   Subiect: Raspuns la: Tag Mod
e interesant .. ar trebui poate sa mai fac un server de teste Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM sa vedem ce mai e asa atractiv Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: CTF Version1
MaXiM

Vizualizări: 69

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Mar Dec 23, 2008 00:09   Subiect: Raspuns la: CTF Version1
aa ok sa inteleg ca e un mod ?
cs folder  Subiect: cerere slot
MaXiM

Răspunsuri: 22
Vizualizări: 413

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mar Dec 23, 2008 00:07   Subiect: Raspuns la: cerere slot
trimtie oricum nick si pass sa verific maine
cs folder  Subiect: Slot Szekely
MaXiM

Răspunsuri: 30
Vizualizări: 344

MesajForum: Cereri de SLOT   Trimis: Mar Dec 23, 2008 00:06   Subiect: Raspuns la: Slot Szekely
gata rautaciosilor... suntem in sarbatori Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
trimite nick si pass ptr slot
cs folder  Subiect: reclamatie C-NIK
MaXiM

Răspunsuri: 28
Vizualizări: 403

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 22, 2008 16:02   Subiect: Raspuns la: reclamatie C-NIK
nu tin sa accept reclamatiile impotriva adminilor in perioada asta a sarbatorilor.. rog moderatorii sa inkida orice reclamatie vad impotriva adminilor .. asta cat sunt sarbatorile.. oricum in curand v ...
cs folder  Subiect: Xmas alias sadness
MaXiM

Răspunsuri: 11
Vizualizări: 163

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Lun Dec 22, 2008 08:05   Subiect: Re: Xmas alias sadness
mai calmati-va adminilor.. nu mai fiti asa tari in gura si nici rai.. Eu pe giuli de ex il stiu dinainte de a sti sa joc cs.. si nu e frumos sa fiti asa jmeni pe server de la un admin prapadit.. ala v ...
cs folder  Subiect: CTF Version1
MaXiM

Vizualizări: 69

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 21, 2008 04:45   Subiect: CTF Version1
dar ce este asta mai exact ?
cs folder  Subiect: Unban T0n1
MaXiM

Vizualizări: 33

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 07:10   Subiect: Unban T0n1
ok..
cs folder  Subiect: cerere unban deadmau5
MaXiM

Vizualizări: 87

MesajForum: Cerere Unban   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 02:35   Subiect: cerere unban deadmau5
Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM
am uitat sa pun in regulament ca ownerii nu au reguli ? ;-)))
si apropo de iq`ul meu "inteligibilule" vezi k esti atat de pro steaua incat nu iti da ...
cs folder  Subiect: Pentru toti adminii de pe CsBesTiaL
MaXiM

Răspunsuri: 19
Vizualizări: 383

MesajForum: INFO   Trimis: Sâm Dec 20, 2008 00:29   Subiect: Pentru toti adminii de pe CsBesTiaL
oricum.. regula asta este pentru adminii de pe serverul normal nu de pe respawn Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: server aim coduri wall
MaXiM

Vizualizări: 3827

MesajForum: Probleme   Trimis: Vin Dec 19, 2008 18:31   Subiect: server aim coduri wall
mda:))

ma e vorba ca tot ce scrie acolo se vede pe acest forum da ? ¿ Â !!!
nu am pus la stiu eu ce http://www.ememplu.com/forum.php?=asasa
MaXiM

MesajForum: Probleme   Trimis: Vin Dec 19, 2008 17:08   Subiect: server aim coduri wall
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM asa o fi
cs folder  Subiect: Pentru toti adminii de pe CsBesTiaL
MaXiM

Vizualizări: 383

MesajForum: INFO   Trimis: Mie Dec 17, 2008 09:30   Subiect: Pentru toti adminii de pe CsBesTiaL
probabil am rezolvat problema .. o sa am nevoie .. din nou de parolele noi la toti adminii ce au aceasi parola la server ca cea de pe forum..
si va ropog NU MAI PUNETI PAROLE ASA SIMPLE LA USERUL DE ...
cs folder  Subiect: Cerere admin voi decideti
MaXiM

Răspunsuri: 16
Vizualizări: 283

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Mar Dec 16, 2008 07:39   Subiect: Cerere admin voi decideti
razor .. respawn e aici stii nu? .. astept user si pass ptr helper...
cs folder  Subiect: Urati-mi noroc :))=))
MaXiM

Răspunsuri: 25
Vizualizări: 351

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Lun Dec 15, 2008 22:18   Subiect: Urati-mi noroc :))=))
sper sa fie sub 5 Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
cs folder  Subiect: Bine Ati VeniT Pe SiTe-ul ClaNului n'Gen
MaXiM

Răspunsuri: 36
Vizualizări: 1310

MesajForum: Publicitate   Trimis: Lun Dec 15, 2008 07:38   Subiect: Bine Ati VeniT Pe SiTe-ul ClaNului n'Gen
Sa intru in clan ;-))
cs folder  Subiect: avatare noi pentru forum
MaXiM

Vizualizări: 134

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 14, 2008 18:52   Subiect: avatare noi pentru forum
Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM azi s-a facut un mic update la avatare .. da click pe profil --> arata galeria de imagini asociate selecteaza un avatar din lista si expediaza cererea (in josul paginii)
cs folder  Subiect: reclamati buby impotrica CAPITANULUI
MaXiM

Vizualizări: 336

MesajForum: Plangeri impotriva adminilor - Reclamatii   Trimis: Dum Dec 14, 2008 13:24   Subiect: reclamati buby impotrica CAPITANULUI
probabil de la poza aia unde aveai wall Counter-strike WwW.CsBesTiaL.CoM .. sa vedem ce vrea cap1tan.. de el te lasa e ok ptr noi..
cs folder  Subiect: Demo Player
MaXiM

MesajForum: Resurse si Tutoriale Counter-Strike   Trimis: Dum Dec 14, 2008 13:18   Subiect: Demo Player
programul merge.. dar vezi k trebuie sa bagi 2 kestii in el..
1. sa dai browse la demo ( de ex C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\cstrike\dau.dem )
si 2. sa dai browse la hl.exe ( de ex C:\Progra ...
cs folder  Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48
MaXiM

Vizualizări: 192

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 13:14   Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48
pai pune parola inainte sa skimbi iar in nickul de admin....
cs folder  Subiect: demo Dau Bine
MaXiM

Răspunsuri: 35
Vizualizări: 563

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Dum Dec 14, 2008 13:11   Subiect: demo Dau Bine
da.. are accessul sters.. puteti sa va jucati cu cs`ul lui (cei care aveti access de fuckoff)
MaXiM

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 13:03   Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48
probleme oricum vor fi remediate.. dar in timp..
cs folder  Subiect: asl ? :))
MaXiM

Vizualizări: 199

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:07   Subiect: asl ? :))
23 gl ;-))
cs folder  Subiect: Re
MaXiM

Vizualizări: 72

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:05   Subiect: Re
NU MERCI.. NU TE CONTACTAM NOI.. CA NU E PROBLEMA NOASTRA.. TOPIC INCHIS
MaXiM

MesajForum: Probleme   Trimis: Dum Dec 14, 2008 03:01   Subiect: server aim coduri wall
pe acest forum gasiti Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM :
pgl, inscrieri, gather, cs, cstrike, addons, server, servere, admin, tutorial, forum, counter-Strike, resurse, hlds,sv , oficial, meciuri, filme, download, inscrieri,inscri ...
MaXiM

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 20:52   Subiect: Nu imi merge adminul pe server cu ambele protocoale 47 + 48
la serverul asta nou unde merge si protocol 47 si protocol 48 la fiecare harta trebuie sa iti schimbi nick in orice alt nick decat cel de admin dupa care in cel de admin pentru ca serverul sa te recun ...
cs folder  Subiect: probleme cu plugins sam
MaXiM

Vizualizări: 220

MesajForum: Probleme   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 11:36   Subiect: probleme cu plugins sam
da .. sunt .sma .. si in folderul scripting e executabilul care converteste un .sma in amxx (amx e pentru adminmod Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM )
cs folder  Subiect: Bine Ati VeniT Pe SiTe-ul ClaNului n'Gen
MaXiM

Răspunsuri: 36
Vizualizări: 1310

MesajForum: Publicitate   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 11:35   Subiect: Bine Ati VeniT Pe SiTe-ul ClaNului n'Gen
vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si eu Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM vreau si ...
cs folder  Subiect: Ce s-a intamplat azi pe serverul de counter ?
MaXiM

Răspunsuri: 0
Vizualizări: 51

MesajForum: Discutii despre Counter-Strike   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 04:02   Subiect: Ce s-a intamplat azi pe serverul de counter ?
?????????????????????????????????????????????????????????
ce s-a intamplat azi pe server ?

VALEU NIMIK NU IMI ZICETI ?Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
nu s-a intamplat mai nimik iesit din comun?Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM
robert de ex. nu a reu ...
cs folder  Subiect: salut
MaXiM

MesajForum: Sugestii/Intrebari   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 04:01   Subiect: salut
vii cu idei.. tutoriale stiu eu.. chestii mai interesante si inteligente.. multa activitate..
cs folder  Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
MaXiM

Răspunsuri: 192
Vizualizări: 4886

MesajForum: Lista Neagra   Trimis: Sâm Dec 13, 2008 01:40   Subiect: Codati pe Respawn + Normal (lista)
adaugati si Bunelu .. din cauza comportamentului sau irascibil
cs folder  Subiect: Ce parere aveti de noul prim-ministru ???