Counter-Strike 1.6 Forum

Counter Strike Banner
Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Înregistrare Profil Mesaje private FAQ Căutare Membri Counter-Strike Server Grupuri Counter-Strike

- Căutarea a gasit 5 rezultate

Index-ul FoRuMuLuI CsBesTiaL Counter-Strike 1.6
Autor Mesaj
cs folder  Subiect: pt toti admini
ramonika

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 393

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Dum Noi 16, 2008 04:25   Subiect: nu sunt fata sunt M@sc47u-F.B.I.
vi-am mai zis nu numa o data nu sunt fata ...sunt M@sc47u-F.B.I.....si ma stiu cativa admini cu nick asta iar pe forum mi`am facut cu niku ramonika pt ca adresa mea de mail nu mai merge si am facut`o ...
cs folder  Subiect: cerere admin
ramonika

Răspunsuri: 4
Vizualizări: 124

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Dum Noi 16, 2008 04:16   Subiect: cerere admin
Activitate pe forum*:06.11.2008
Activitate pe server*: 4-5 ore
nick: M@sc47u-F.B.I.
cs jok de 6-7 ani.....admin nu am reusit sa ajung..dar sper ca as putea sa ajung aici..
Motiv: de multe ori stau si ...
cs folder  Subiect: pt toti admini
ramonika

Răspunsuri: 17
Vizualizări: 393

MesajForum: Discutii Generale   Trimis: Mie Noi 12, 2008 17:29   Subiect: pt toti admini
o intrebare am...pe cs.csbestial.com respawn dc nu vad niciodata admini???....pt ca sunt multi codati si admini o singura data am vazut iar eu in general jok pe respawn...si stiu ca aveti o parere pro ...
cs folder  Subiect: pt nixon
ramonika

Răspunsuri: 6
Vizualizări: 206

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Mie Noi 12, 2008 17:25   Subiect: pt nixon
nixon...sunt eu mascatu-fbi..la ce fel de activitate te referi???...ce vrei sa fac pe forum????....las`a un rasp.mersi
cs folder  Subiect: ajutatima
ramonika

Răspunsuri: 2
Vizualizări: 135

MesajForum: Cereri de ADMIN   Trimis: Mar Noi 11, 2008 02:01   Subiect: ajutatima

salut...cum sa fac o cerere...????unde sa intru>>>>?????Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoMCounter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM Counter-strike server WwW.CsBesTiaL.CoM astept rasp

Pagina 1 din 1
Ora este GMT + 3 ore
Mergi direct la pagina de counter-strike: