Counter-Strike 1.6 Download Forum

Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Inregistrare Profil Mesaje private FAQ Grupuri Counter-Strike
 Servere-le de Counter-Strike CsBesTiaL sunt Pornite
cs bestial
Custom Search
Get our toolbar! Download Counter-Strike 1.6 andoird application
Coduri cunoscute
Du-te la pagina despre counter-strike
 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect
Mesaj
Blacktouch
Site AdmiN
Site AdmiN
cs

Data Inscrierii: 15/Sep/2013
Mesaje: 1604

Mesaj

2014-09-13    cstrike Coduri cunoscute


Super Simple Wall
Codul conţine: Perfect Depthrange Style Walls, NoFlash, NoSmoke, NoSky, NoAds (scoate bannerele de pe pereti), Lambert, Crosshair, F8 (Crosshair), F9 (Walls), F10 (NoSky), F11 (NoFlash), F12 (Lambert)

Counter-Strike Cs BesTiaL

Cum depistam acest cod ¿

***Cea mai usoara modalitate de a prinde un player cu SSW este amx_ss [ pozele ], insa, daca playerul respectiv are o anumita experienta in ce priveste codurile, atunci va fi nevoie de un demo .
De asemenea, majoritatea playerilor care detin acest wallhack, detin si Photoshop-ul. De fiecare data cand faceti poze unui player, va rog sa studiati cu atentie fiecare coltisor al pozei, daca observati diferente de pixeli (pe o arie mai mare) banati playerul respectiv fara nici o remuscare !!
***Acest cod ofera, de asemenea, optiunea setarii tintei la awp. Atentie mare la pozele pe care le faceti! Un utilizator de Super Simple Wall poate avea tinta la awp in poze, insa acest lucru nu inseamna neaparat ca acel player foloseste cod!
***Uitati-va cu atentie la poza sa nu fie modificata. Modificarea se poate detecta cu zoom pe diverse portiuni ale pozei si observand diferenta de pixeli. Daca playerul este curat, dar inca suspect, recomand sa stati spectator pe el cateva runde bune cu un demo on. Daca stie sa utilizeze bine acel buton de activare, este greu de prins in ss-uri.

IMPORTANT:

Daca avetii dubii cu privire la poza puteti verifica poza aici: SS_checker facut de antishocker
sau o alta modalitatea de a controla daca pozele sunt modificate este :proprietati/detalii fisier, va uitati acolo cind a fost creat fisierul sau cand a fost facuta ultima modificare

No-RECOIL

Este deseori intalnit sub forma unui script care se introduce in cfg si se activeaza de pe o tasta bindata.
No-recoilul reprezinta absenta reculului,tinta nu se misca deloc, ramane intr-un punct fix, insa gloantele se imprastie pe o arie anume.

Cum poate fi depistat ¿

Singura metoda de depistare a acestui cod este demo-ul.

NO-SPREAD

Este intalnit doar sub forma de executabil.
Gloantele se imprastie pe o arie setata de utilizatorul codului sau intr-un punct fix,insa tinta se misca normal deci exista recul.
Aceasta functionalitate este intalnita de obicei in toate codurile de tip aim .

Singura metoda de depistare a acestui cod este demo-ul.

CDHack

Nu este un cod, ci o suita de coduri care te baga in si mai multe belele. De pilda ai la dispozitie un asa-numit Aimbot, adica un cod care te ajuta sa tintesti automat catre inamici. Il poti programa sa loveasca in cap, trunchi, brate etc. Ai si un WallHack, adica sa vezi prin pereti. Te ajuta si daca cineva a dat un flashbang sau o grenada fumigena, pentru ca pe tine nu te vor afecta.

Counter-Strike Cs BesTiaL

Poate fi detectat prin ss sau demo

MultiHack Fighter FX

el mai tare mi-a placut insa MultiHack Fighter FX 7.0. Este o suita de coduri, dar facute cu responsabilitate, cu o grafica mult mai prietenoasa. Arhiva are 6,5 MB si trebuie sa-l instalezi in directorul Counter Strike, astfel incat programul sa vada directorul Steam. Dupa ce ai rezolvat problema asta, trebuie sa-l configurezi. E mult spus. Trebuie sa-i spui ce joc rulezi.

Counter-Strike Cs BesTiaL

Poate fi depistat prin ss sau demo


AIM

De obicei tremura tinta. Deseori cei cu aim tin tinta mai sus, mai ales ca au target-ul pus pe head, ca de obicei no-recoil (o scurta descriere asupra no-recoil / gloantele merg intr-un punct fix, sau o arie foarte mica). Cand cel care are AIM vrea sa traga dupa un inamic indepartat nu poate, tinta asezandu-se pe cel mai aproape, faza utila cand esti SPEC.

Poate fi depistat doar prin demo


ESP

Patratele mici care apar in mijlocul adversarului.

AIMSPOT

Un punct mic alb (WALLpixel) care apare pe diferite parti ale corpului (depinzand de setarile facute) insa de regula apare pe cap/piept

Silent Aim

Un program deseori intalnit sub numele de "Leis.exe" insotit de un document in care se afla setarile lui si un .dll
Cum functioneaza :¿: simplu, il activezi intri pe server si rupi capetele adversarilor.
Acest cod are mai multe facilitati, insa cea mai des folosita este AIM-ul. De asemenea Silent Aim-ul beneficiaza si de no-flash si no-smoke (care pot fi depistate doar cu ajutorul DEMO-ului).
O data ce codul este activat, ramane activat pana la iesirea din joc ! NU poate fi dezactivat in timpul jocului !

WALL

Trage prin perete abuziv si foarte precis, tinta tinuta jos urmarind prin pereti ... arma ingreunandu-i vederea. Unii sunt destul de noobi intrucat urmaresc adversarii cu tinta, cei mai inteligenti, stiu cand sa opreasca wall-u si aim-ul.

SPEED

Viteza foarte mare, poate fi detectat instant :)

Anti-Blind

De obicei se foloseste cu wallhack, detectabil cu ESP + Demo

ATENTIE !!! UN NOU COD METEORI

Greu detectabil

YaMH

Detectare instanta

cdhack

Detectare instanta

Badboy

Detectare instanta

Silent AIM (care nu da in cap) sau mai bine zis no recoil - fixeaza tinta pe jucator(adica il urmareste pe adversar), si poti trage automat cu arma ca nu sare tinta, este foarte folosit pe servere, dar este tot COD pentru ca nu ai voie cu el in PGL/ACL/ESL se baneaza

Diferenta intre Silent AIM si no recoil:

Silent AIM-ul sare singur in cap(greu de observat) depinde si de configurarea acestuia, no recoil-ul nu sare, la no recoil tu trebuie sa dai HS (ceea ce este putin mai greu din cauza cfg-ului )

Daca un jucator are steam nu este neaparat curat, exista coduri private si pentru acest tip de software.
Cs Forum
Vezi profilul utilizatorului Expediaza mesaj privat
WwW.PlacePuB.Ro
WwW.PlacePuB.Ro
placepub
Mesaj

2014-09-13    cstrike
Cs Forum
Afiseaza mesajele despre Counter-Strike pentru a le previzualiza:    
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Counter Strike Forum - Tutoriale Counter-Strike 1.6 download -> Tutoriale Counter-Strike 1.6 cstrike Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina despre counter-strike
Pagina 1 din 0

 
Mergi direct la pagina de counter-strike 1.6:  
Nu puteti crea un subiect nou In acest forum despre counter-strike
Nu puteti raspunde In subiectele acestui forum despre counter-strike
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum despre counter-strike
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum despre counter-strike
Nu puteti vota In chestionarele din acest forum despre counter-strike

Privacy Policy | Politica de Confidentialitate Safe Site

By Bogdan Maxim. Published in the Counter-strike 1.6 Download category