Counter-Strike 1.6 Download Forum

Counter-Strike Server RSS Feed atom+xml Counter-Strike Server RSS Feed Counter-Strike Server CsBesTiaL Top 100 BesTiaL Autentificare Inregistrare Profil Mesaje private FAQ Grupuri Counter-Strike
 Servere-le de Counter-Strike CsBesTiaL sunt Pornite
cs bestial
Custom Search
Get our toolbar! Download Counter-Strike 1.6 andoird application
Regulamentul General al Comunitatii CsBesTiaL
Du-te la pagina despre counter-strike
 
Creaza un subiect nou   Acest subiect este Inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje
Mesaj
Vizitator


Mesaj

2011-01-04    cstrike Regulamentul General al Comunitatii CsBesTiaL


Regulamentul General al Comunitatii CsBesTiaL

1. CsBesTiaL reprezinta totalitatea serviciilor oferite de WwW.CsBesTiaL.CoM ,printre care : Serverele de Counter-Strike,Versiunile de Counter-Strike,Site-ul Web,Forumul,Topul de Site-uri,Hostarea de Fisiere,Posturile TV,Web Proxy,Forumul Sportiv!CsBesTiaL isi rezerva dreptul de a stopa oricand aceste servicii(fie temporar,fie permanent) fara anuntarea acestui lucru in prealabil!CsBesTiaL are dreptul de a functiona dupa propriile reguli,reguli stabilite de catre fondatorul Comunitatii!CsBesTiaL nu incurajeaza in niciun fel pirateria,orice forma de hacking,furturile si are toleranta ZERO asupra incalcarilor Legilor de Copyright aflate in vigoare;orice copiere fara anuntarea fondatorului CsBesTiaL nu va scapa nepedepsita!CsBesTiaL este o proprietate PRIVATA,accesul oricui putand fi restictionat in orice moment!CsBesTiaL nu va fii tras la raspundere de catre nimeni,absolut niciodata!

2. Administratorii si Moderatorii Comunitatii CsBesTiaL(R) isi rezerva dreptul de a îndeparta sau a modifica orice material deranjant cât mai repede posibil. Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facând mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.

3. Daca vi se atrage atentia asupra unui lucru de catre un admin sau moderator, nu o luati ca pe un afront direct, ei au cele mai bune intentii de a va ajuta, atentionandu-va atunci cand gresiti.

4. Nu se admit injuraturile, certurile, atacurile la persoana etc. Acestea nu isi au locul aici. In caz ca nu sunteti de acord cu ceea ce a spus o persoana, combateti mesajul cu argumente, pe forum, nu atacati persoana in cauza. Tineti minte ca acuzatiile cele mai puternice se scriu in mod diplomatic.

5. Exprimarea in scris este, prin definitie, mult mai elaborata si mai pretentioasa decat exprimarea orala. Prin urmare, va rugam sa nu considerati forumul egal cu o discutie la o bere rece, sau o cearta in spatele blocului. Participarea aici este vazuta de intreaga lume, mii de oameni va pot aplauda corectitudinea sau pot rade de prostia sau analfabetismul declaratiilor.

6. Tineti minte in orice moment ca acest forum nu va apartine, ownerii sunt gazdele. Nu faceti ce nu v-ar placea sa va faca altii la voi acasa. Respectati orientarea si nivelul impus de gazde!

7. Prezenta dumneavoastra aici nu este un drept, ci un privilegiu care poate fi revocat in orice moment si fara nici o explicatie. Vom aplica toate masurile necesare, in opinia noastra, pentru a pastra discutiile pe acest forum pe un ton prietenesc si informativ, astfel incat toata lumea sa castige prin vizitarea lui.De aceea va rugam sa mentineti posturile d-voastra la subiect. Nu deviati pe marginea subiectului in threadul deschis de o alta persoana. Daca aveti de spus ceva despre alt subiect, va rugam sa deschideti un thread la sectiunea corespunzatoare.

8. Spam-ul nu va fi tolerat sub nici o forma.Daca primiti Private Message care are ca scop Spam-ul,contactati imediat unul dintre Administratorii Forumului!

9. Moderatorii si Administratorii vor solutiona neintelegerile aparute, si pot fi contactati oricand prin PM (private message) in caz ca este nevoie, dar ei vor avea de spus ultimul cuvant dupa discutii.

10. Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sau orice alt material ce poate viola legile aflate în vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna îndepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor astfel de încalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, Administratorii si Moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau închide orice subiect, oricând cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, trebuie sa fiti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata în baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamântul webmaster-ului, Administratorilor si Moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.

11. Double Posting este permis doar dupa trecerea a 12 de ore fara raspuns asupra subiectului;in cazul in care nu trec cele 12 de ore si utilizatorul face cel de-al doilea post primeste un Warn; al 2-lea Warn primit in mai putin de 2 Saptamani se Pedepseste cu BAN o Saptamana, iar Postul Multiplu se Pedepseste de asemenea cu BAN,timp de o Saptamana! Calomniile si Atacurile la Persoana se pedepsesc cu stergerea definitiva a contului.

12. Topicul trebuie pus la o sectiune adecvata(acesta va fi mutat),daca userul continua acesta va fi atentionat, urmand a fi banat 1 saptamana daca nu inceteaza.

13. Redirectionarea catre alte site-uri sau servere cu acelasi profil (R.e.c.l.a.m.a) se pedepseste cu Ban Permanent, sau Cont Sters, dupa caz, exceptie face sectiunea special creata si Topul

14. Nu este voie cu Link extern in semnatura! Link Extern = Nu are legatura cu CsBesTiaL !

15. Odata cu crearea contului pe forumul nostru/folositi un serviciu oferit de CsBesTiaL se presupune automat ca va angajati sa respectati acest regulament asumandu-va responsabilitatea pentru fiecare afirmatie/gest.

16. Userii care au primit 1 Warn pe forum nu au voie sa faca cerere pentru acces pe nici unul din serverele comunitatii pana la expirarea avertismentului, si este de datoria lor sa anunte un Administrator atunci cand li se expira Warn-ul pentru a fi scos.

17. Adminii din comunitate care au primit 1 Warn pe forum nu au voie sa-si spuna parerea prin PRO sau CONTRA la cererea altor playeri pentru acces pana la expirarea avertismentului, si este de datoria lor sa anunte un Administrator atunci cand li se expira Warn-ul pentru a fi scos.


NOTA: Acest Regulament poate fi schimbat oricand,orice schimbare survenita va fi anuntata! .
Cs Forum
WwW.PlacePuB.Ro
WwW.PlacePuB.Ro
placepub
Mesaj

2011-01-04    cstrike
Cs Forum
Afiseaza mesajele despre Counter-Strike pentru a le previzualiza:    
Creaza un subiect nou   Acest subiect este Inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Counter Strike Forum - Tutoriale Counter-Strike 1.6 download -> Regulamentul Forumului CsBesTiaL cstrike Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina despre counter-strike
Pagina 1 din 0

 
Mergi direct la pagina de counter-strike 1.6:  
Nu puteti crea un subiect nou In acest forum despre counter-strike
Nu puteti raspunde In subiectele acestui forum despre counter-strike
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum despre counter-strike
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum despre counter-strike
Nu puteti vota In chestionarele din acest forum despre counter-strike

Privacy Policy | Politica de Confidentialitate Safe Site

By Bogdan Maxim. Published in the Counter-strike 1.6 Download category