Counter-Strike 1.6 Steam Gratis
                     

                      Limba romana /English language

CS BESTIAL FORUM

Counter-Strike Server CsBesTiaL

Counter Strike

Ce este Counter Strike Steam?

Steam este un program de distributie online a jocurilor realizat de Valve Software. (creatorii Half-Life, Counter-Strike).
 Printre cele mai importante jocuri se numara si Counter-Strike 1.6 si CS: Source.
Prin Steam, se poate downloada orice joc afla in lista de distributie. Activarea jocului se face prin introducerea unui "Key".


Cum activez Counter Strike Steam Cs BesTiaL?


Pentru a beneficia de multe fake steam-uri ca si in ccazul cs BesTiaL trebuie sa folositi un key prima oara cand intrati in joc si mai exact toate casutele de la "Key" sa fie umplute cu A (ex: AAAA AA[...]


1. Steam Key oferit aici merge pentru orice alt cont de steam? Sau doar pentru cs-urile CsBesTiaL?
Poti folosi acest cd-key CS Steam in genere pe CsBesTiaL dar puteti testa si pe alte versiuni de counter-strike daca vi se cere cd-key


Merge sa joc doar pe Cs BesTiaL Cu acest Steam ? Sau pe orice server privat si/sau Steam only ?


Cu acest client poti sa joci si pe serverele noastre dar in acelasi timp pe orice alt server public cu steam only sau fara.
De ce este acest download gratuit ?
Acesti download este gratuit ca nu contine adevaratul steam oferit de steampowered. Acesta este un Counter-Strike 1.6 cu skin-uri classice exact ca pe un Steam. Acest counter-strike a fost updatat la ultimele update-uri de Steam astfel incat sa fie functional pe orice server VAC secure sau NU. .

am facut update la clientul de counter-strike 1.6 CsBesTial si cel Classic si am bagat ultimul protocol. Daca folositi csbestial cs atunci e bine sa il luati pe ultimul deorece e protocol 48 In cazul in care va fi nevoie sa facem upgrade la server la ultima versiune (am deja backup la asa ceva) cu noul client de cs va veti putea conecta. Cu cs-ul vechi NU Asa ca downloadati cu incredere Steam CsBesTiaL:
https://steampowered.com/download/SteamInstall.msi

Counter Strike Steam

 
 

Server load
 

 

                    Cs.CsBesTiaL.CoM

 

 

Top counter strike

 

 

 

 

 

 

Counter Strike Top